Cinsel Yaşam Cinselliğin burçlar ile alakası var mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yok akrep Şöyleymiş Yok Koç hepsını boznuzlarmış Yengez kıstırır koparırmış Yaya yalanır yapamaz mış İkizler Biseks Terazi dozu kaçırır vs vs Burclarla Cınsellıgın etkılesımı var mı? Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler değerli Admin Cinselliğin burçlar ile alakası var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır burçların hiç bir şeyle alakası yok çünkü gerçek değiller. 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. He canım heee. p*rno* oyuncularının tamamı bu 3 burç zaten. Cv'lerine burçlarını yazsalar yetiyormus, başka şeye bakmiyorlarmis. 😂 1 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hahehehe doğru Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burçlara inanan uzak dursun ya cidden bilim bile değil. Hala burçlar var diyorlar. 1 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Haklısın bence de kalıplaşmış kafalarda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem ama kendi adıma konusursam ben ikizler burcuyum temas bagimlisiyim sevgilimi sürekli öperdim araba kullanirken elini tutmak isterdim yan yana birbirimize temas etmeyi severdim çok ileri gitmedik ama evlensem ne olur bilemiyorum şu an 0 6 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Aranıza yastık gırer bu sefer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyee Yorumla u kakilakuku +1 yıl Gazozun asidi gıdınce segerı kalmaz mış adsads Yorumla anticooor07 +1 yıl kıvılcım alırdı surtunurken nolcek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asidi gitmesi merak etme Yorumla u kakilakuku +1 yıl Tamam tesekkurler görüş için Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Burclara inanmıyorum kişinin hayat görüşüyle alakalı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yoktur tabi ki aşkın da yoktur 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. boga akrep kova fenaaaaaaa 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır yok bence 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Vardır Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bence var 0 16 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Akrepsın demı Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl No 😄 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Terazı Yorumla anticooor07 +1 yıl boga Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl @anticooor07 no no 😄😄 Yorumla anticooor07 +1 yıl hımm ne acaba Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl @anticooor07 💁🏻♀️💁🏻♀️ tutarsa Yorumla u kakilakuku +1 yıl Balık balık Koc degıl bu Yorumla anticooor07 +1 yıl hıı merak ettırdın ama yaa Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl 😄😄 Balık ya Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl İyi bildin yine Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bılırım ben fazla hak kullanmadım Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Nasıl olur balıklar? Yorumla anticooor07 +1 yıl anlatında bızde bılek da Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl @anticooor07 melek gibi 😄😄 Yorumla anticooor07 +1 yıl hımm ucarak gelıo yanı yatakta :)) Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Alakasi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır burçların hiç bir şeyle alakası yok çünkü gerçek değiller.
He canım heee. p*rno* oyuncularının tamamı bu 3 burç zaten. Cv'lerine burçlarını yazsalar yetiyormus, başka şeye bakmiyorlarmis. 😂
Hahehehe doğru
Burçlara inanan uzak dursun ya cidden bilim bile değil. Hala burçlar var diyorlar.
Haklısın bence de kalıplaşmış kafalarda
Bilmem ama kendi adıma konusursam ben ikizler burcuyum temas bagimlisiyim sevgilimi sürekli öperdim araba kullanirken elini tutmak isterdim yan yana birbirimize temas etmeyi severdim çok ileri gitmedik ama evlensem ne olur bilemiyorum şu an
Aranıza yastık gırer bu sefer
Niyee
Gazozun asidi gıdınce segerı kalmaz mış adsads
kıvılcım alırdı surtunurken nolcek
Asidi gitmesi merak etme
Tamam tesekkurler görüş için
Burclara inanmıyorum kişinin hayat görüşüyle alakalı
Hayır yoktur tabi ki aşkın da yoktur
Akrep terazi ve yengeçler istekli olur
boga akrep kova fenaaaaaaa
Bence lalakası yoktur
Olabılır