Artık bakire değilim... Dün gece onun kadını oldum. Çok garip hissediyorum... Hem haz dolu, hem acı. Hem pişmanlık hem mutluluk... Çok garip...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına sevindim. Bekaret adı verilen esaretten kurtulmuşsun. Pişmanlık duyacağın bir şey değil. Seks yapmayı gözünde bu kadar kutsallaştırma. Bu kişiyle evlenmek zorunda da değilsin, ilişkiniz bu zorunlulukla devam etmemeli. O.. rospu olmadın, k.. şar olmadın, p.. tlak olmadın. Bunlar seks yapmış bir kadını aşağılayan ifadeler. Sen sadece hoşlandığın (belki sevgilin, belki değil) bir erkekle seviştin. Birine ait olma hissi, bekaretini ona vermiş olmanla gelmemeli, çünkü sen bir vajinadan ibaret değilsin. Duyguların, düşüncelerin, kişiliğin var. Birine, bunlarla aidiyet ve bağlılık hissedersin, bekaretini aldığı için değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok güzeldi ya harika hissetmiştim ve sürekli onu düşünüp keşke daha çok yanımda olsa demiştim. Kadınlarda bu şekilde olması sanki normal, herkesin yapısında çeşitli farklılıklar olmakta tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar neler yazmışlar öyle aklım almıyor, kişi kendinden bilirmiş. Bu hissi ilk yaşadığımda ben istemsizce ağlamıştım, erkek arkadaşımda dayanamayıp ağlamıştı. Aşık olduğum tek insandı ve bizim ilişkimiz evliliğe doğru gidiyordu, o beni aldattığı için ayrıldık fakat kaybetmemek için ciddi manada da çaba vermişti. Sonraki ilişkilerimde de birliktelikler yaşadım ve genelde giden ben oldum kafama yatmayan bazı sebeplerden dolayı. Insanları dinleme, umursama, herkes herşeyi söyler fakat herkes bunların bahsettiği gibi kansız değil.
119 Yorumla- +1 yıl
Şu an birisi var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 hayır, yok.
- +1 yıl
Sakıncası yoksa konuşabilmemiz mümkün mü
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 hayır.
- +1 yıl
Düşünmüyor musunuz bi ilişki peki
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 düşünüyorum fakat ciddi ilişki insanıyım, ilişkilerim hiç öyle 3-5 gün sürmedi. En kısa ilişkim 1 yıl sürdü
- +1 yıl
Yaş ne kadar önemli peki sizin için
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 benden küçük olmamalı en fazla 1-2 yaş
- +1 yıl
Yaşınız kaçtı 😶
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 34
- +1 yıl
20 asla olmaz di mi 😔
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 olmaz tabi ki
- +1 yıl
Ama ama niyee
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 20 yaşındasın çünkü, kardeşim sayılirsın.
- +1 yıl
Of ama ya en azından konuşamaz mıyız sizinle
Cevap sahibi+1 yıl@Lieutenant00 hayır konuşamayız. Iyi akşamlar.
- +1 yıl
Niye ciddi düşünen kimseyle konuşamıyorum ki ben ya ne olurdu evet deseniz konuşsaydık
- +1 yıl
"Aşık olduğum tek insandı"
Bakireliğini verdiğin adama "Alfa dul" olmuşsun. o saatten sonra kimseyi tam anlamıyla sevemez, evliliklerinde, ilişkilerinde mutlu olamazsın.
Cevap sahibi+1 yıl@MorganFreeman06 gerçekten de öyle oldu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
Dunyaya bıkere gelıyoruz keyfını tadını cıkar pişman olma yarının garantısı yok yapmasan belkı yapmadıgın için pişman olacaktın boş ver 😊
20 Yorumla
+1 yılPişman olacaksın. sana odunlaştığını sevgisinin saygısının azaldığını gördükçe
113 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmaz
- +1 yıl
umsanda olacak. vermeseydin iyi olurdu. evlenmek istiyormuydun onunla?
Soran+1 yılO çok istiyordu ben erken diyordum
- +1 yıl
Erken diyip vermeseydin evlenelim demeye devam ederdi. bir kaç daha yapınca evlenmek kelimesini de unutacak senin bir kadın olduğunu da. altına alıp eze eze züküp inlettiği bir canlısın artık onun için
Soran+1 yılBelki öyle olmayacak? Belki cidden evleneceğiz. Ne kadar kötüsün
- +1 yıl
Kötü değilim , evet belki de olmayacak. ama büyük ihtimal benim dediğim olacak. Kötü değilim. ama siz kızlar anlamıyorsunuz. böyle kötü konuşmayınca farkına varmıyorsunuz. fıtrat böyle canım ne yazıkki. vicdan ve merhamet duyguları yoksa bırakır seni. Kızma bana
Soran+1 yılAma annesiyle bile tanıştım ben
- +1 yıl
İşte seks için erkeklerin yaptığı 3 numaralı hareket bu.
1- ciddiyim , evleniriz demeye başlarlar
2- anama seni anlattım derler
3- annesiyle ablasıyla yengesiyle tanıştırırlar
4- evlenince şu kadar çocuk vs hayaller kurdururlar
... bunların hepsi seks yapmak için
umarım ben yanılırım. ama gör bundan sonra değişecek.
Ciddi erkek senin annenle tanışırdı
Soran+1 yılAnnem biliyor destekliyor ama biraz bir şeyler otursun demişti okul vs
- +1 yıl
Keşke yapmasaydınız. Madem yaptınız artık dikkatli ol. Senden hevesi geçerse dünya bilse hiçbişrşeye yaramaz. onu bağlayan hiçbişey yok
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
- +1 yıl
Sıkma canını. umarım hiç bırakmaz seni
- +1 yıl
Ulan anlatma bunları bu sahtekarlara yaa kendileri bizden daha iyi biliyor zaten neyin ne olduğunu bu kız terk edileceğini çok iyi biliyor erkek kızın evlilik için hazır olmadığını bilir onun için blöften hadi erken evlenelim der bilir kızın tamam evlenelim demeyeceğini hepsi de oyun ve yani sen merak etme bir defa Her şeyden önce evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan adamın cinsel ilişki yaşadığı kızla evlenmeyeceğini bütün kızlar bilir kadınlar gibi sosyal zekası gelişmiş canlılar bir ortamda hangi erkekle evlenip hangisiyle evlenemeyeceğini gayet iyi bilir. Ama bekaretini kaybeden kız kaybedene kadar evlilik odaklı düşünmez aşk odaklı düşünür bekaret imin kaybettikten sonra zaten erkek bir süre cinsel ilişki yaşar doyduktan sonra da bıraktı dedirtmemek için kıza ilişkiyi bıraktırmaya çalışır aynen senin de dediğin gibi kabalaşır yalandan kıskançlık krizlerine girer vs vs ve kızlar bunu çok iyi bilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene sonra arkasından küfür ettiğin soruyu bekliyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin mi yaptığın ve evlilik planı var mı
22 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılEvlilik planı da var o zaman ve yaşlarınız kaç ona göre sorunu yanıtlayacağım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Güzel şeyler yaşarsın umarım… yaşadıkça o garip duygular zamanla kaybolur 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bakireliğimi kaybettiğimde gideceği aklıma gelmedi zaten istemiyordum ama gitti
01 Yorumla- +1 yıl
Devam mı peki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında çokta sıradan olan bir şeye toplumda bu kadar anlam yüklenince böyle oluyor maalesef
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pişmanlık ve mutluluk yanı anda diyosun.. :) peki ne düşünüyosun sonrası için?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlilik dışı olunca sonradan pişmanlık ağır basıyor..
00 Yorumla
+1 yılVah vah vah, ne kadar da trajik bir olay. Geçmiş olsun, Allah kurtarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik dışı bir ilşkiyle kaybetmiştim ve burukluk hissetmiştim o şekilde olmasını istememiştim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk bozma da garip oluyor. Bende de pişmanlık haz hepsi karışıktı. Ama o ıslaklığı hissetmek müthiş bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü bir şey hissetmemiştim seninkiler gibi
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun yakında seni terk eder zamanla seni sevgili değil s. KS kölesi olarak görmeye baslar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlay şimdi başlıyor asıl
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bayram yapmış aşşağısı
00 YorumlaBen kendimi eşime saklıyorum
00 Yorumla
+1 yılzevkine bak iş işten geçmiş artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik artik yalan oldu o senle evlenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyle olmaz ama maalesef artik bı özel kalmadi o yüzden bir beklenti de kalmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktir bende diktircem pişmanım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde olman çok normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Pişmanlık duyma nuray en güzel şeyi yaşamışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ya sonu gelmezse evlenmezsek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMutlu okdu isen, boş ver takma kafana.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo yaşlı adam mı becerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala hangisi ağır basıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer genç kız yasar
00 Yorumla
+1 yılO kim esinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
- +1 yıl
Anladim. Geçmiş olsun