selamlar.. En çok tanık olduğunuz bu soruna, çözüm öneriniz varsa yazabilirsiniz.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selamlar.. En çok tanık olduğunuz bu soruna, çözüm öneriniz varsa yazabilirsiniz.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
cinsel aşağılanma kompleksi. karşı cinsin cinsel veya hormonal problemi olabileceği gerçeğinden uzak bir şekilde en küçük bir olumsuzluğu cinsel beğeniyle ilgili bir problem olduğuna inanılması.
Evliliklerde cinsel yönden isteklerin konuşulmaması, dert ve sıkıntıların, stresin cinsel hayata gölge düşürmesi, bakımsızlık hani kendilerini salma durumu, özellikle çocuk olduktan sonraki dönem sanırım sıkıntı yaratıyor. Her şeyin monotonlaşması kaçınılmaz oluyor ve bunu değiştirmek adına çiftlerden biri hevesliyse diğeri olmuyor falan dolayısıyla düzeltemiyorlar. Çabuk tükettiğimiz için heyecan, tutku, istek kalmıyor sonrasında, bu sadece evlilikler için değil genel anlamda ilişkilerin de kaderi.
Söylediklerine katılıyorum. Bazen sevmediği adamla evlendirilen, yıllar geçsede onu arzulamayan, sadece çocuk yapmak için cinsellik yaşamış hatta yaşamak zorunda kalmış kadınlarda maalesef hala bu sorunları yaşayabiliyorlar..
Çok açıklayıcı yorumun içinde teşekkür ediyorum 🌸
☺️🌸
Teşekkür ederim 🥳🌸
🌺
ilişkilerin büyük kısmındaki tek sorun erkeğin kadını doyurmadan kendi işini bitirip kadını yarım bırakması bu yüzden kadınların bir çoğu cinsel olarak sekste doyuma ulaşamıyo hatta hep böyle olacak sanıyo. erkeğin bu konuya ağırlık verip bu sorunu çözmesi gerekiyo. boşalmasını geciktirmek için geri çekme ya da kondom vs tarzı bişiy kullanıp önce kadını tatmin edip sonra kendisinin gelmesi gerek.
Çocuk sonrası kadın erkek ilişkisinin daha çok anne baba ilişkisine evrilmesi ve yıpranan bağın eskisi gibi olmayışı.
Çok güzel, doğru bir noktaya değinmişsin 👍
Cevap
19Cevap
Bilmiyorum kimsenin yatak odası umurumda değil benimde kendi cinsel hayatım olmadı. ama en çok genelde bencillikten söz ederler
Bilmem ben kimsenin yatak odasını konuşmasına musade etmiyorum
Partnerinin isteklerini dinlemeden bencilce hareket etmek.
Genelde kadınlarda vajinismus oluyor doktora gidip çözülüyor
Ya çok sık oluyor ya çok az oluyor diye şikayet edenler var. Ortası yok mu bu işin.
Erken bosalma, farklı ilişki türleri fantasiler
Aynı zamanda aynı anda isteğin gelmemesi olabilir
Evlilikte cinsel sorunlara tanık olan varsa o nasıl bi evlilik. Üç beş kere evlenmiş master yapmış insanlaraysa soru o başka 😅
Erkekler de Ereksiyon sorunu, erken boşalma, kadınlar da ilişkiye girememe vs daha bir sürü şey
Hiç evlenmedim kimseninde problemini dinlemiyorum bjxjdjdnd
Bizde yaşadığımız en büyük sorun eşimin bahaneleri. Ha birde çocuk duyacak çekincesi
isteksizlik ve benciliik
Bosalmadan sonra ilgisizleşmek iddiasi😂😂
erken boşalma, cinsellikten korkma
erken boşalma isteksizlik
Kadınların çok naz yapması
Kocam ya da karimmisteksiz :)
Çok az oluyor diyenler var ama…
Kadınların yetememesi
Erken boşalma
Erken boşalma net
Evlenmek.
Her gün aynı pilav sorunu