Evli çiftlerin cinsel istekleri neden azalıyor? Cinsel hayatınızı tekrar renklendirmek için neler yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnan bana bu sorun çok ciddi, samimi olduğum arkadaşlarımla bu konuyu aynı seninle konuştuğumuz gibi açık seçik konuşuyoruz, onlarda da var aynı sorun. Galiba bu bizim Türk toplumunun genel sorunu. Çünkü tam tanımadan evleniyoruz ya genelde ondan. Biz hiç cinsel ilişki yaşamadan evlenmiştik ve cinsel yönden tam uyumlu olmadığımızı anladığımızda 2 çocuğumuz vardı artık boşsnsnazdık da.
Bizde de ben çok arzulu istekli seks düşkünü romantik fantazilerle dolu yorulmadan sabaha kadar sınırsızca seks yapmak isterim hep, ama eşim hep bir yorgun, hasta, isteksiz, hep başı ağrır, çok nadir makyaj yapar, genelde özensiz giyinir, dekolte vermez, cinsellik pek konuşmaz, ama kişisel temizliğine çok düşkündür de fazla düşkündür mesela yatakta iken tam gireceğim aman dikkat et, havlu ser altına, kirletme çarşafları yeni değiştirdim, sakın damlatma der, boşalma tut batırma ortalığı der.
Oral yapmaz bana ayyy çiş gelen yeri yalamam der, oysa ben onun çişini Nil’e yaparım, benim onun o bal kutusunu öpüp koklayıp yalayıp emmrmi istemez *mını daha hiç ödemedim öptürmez, bana da hiç oral da yaptırmaz ve bana da yapmaz bugüne kadar hiç yapmadı. Yani ben mağdurum, açım, doymuyorum, çoğu kez masturbasyonla falan tatmin oluyorum. Burada da aslında o yüzden varım biliyor musun, itiraf ediyorum bsk şimdi.
Yalnız değildin sen de benim gibisin sanırım sevgili güzel sıcak tatlı sma mağdur aç arkadaşım. İyi ki sen de burdasın ve bu soruyu cesurca açıp benim de dertlerimi ortaya çıkardın. Yalnız olmadığımı anladım. Kulüp mü kursak acaba “seks mağdurları klübü” ya da “doyumsuzlar kulübü” ne bileyim “cinsel destek klübü” hibi böyle bir kulüp mü kursak ne dersin?Ha bir de benimle ilgilenmez, ya hiç bir şey yapmasak bile sevişeemez miyiz değil mi? Sevişmek seks yapmak bile harika bir şey hiç doymam benim için çok eğlenceli, sabaha kadar uyumlu bir partnerim olsa güle oynaya zevk içinde doyumsuzca sınırsızca sevişirdim. Aslında normal hayatta beni çok sever, cinsellik dışında ger konuda uyumluyuz biz.
Cinsel isteksizliğinin ve bana karşı ilgisizliğinin yanında bir de üste çıkar ilgisizce robot gibi pişkin pişkin al ne yaparsan yap bana, kaldır gel beni mutlu et diye beni soğutup soğuk soğuk ilgi bekler benden. Bıktım yaaa. Ne yapcaz biz… 🤪🤗😎12 Yorumla- +1 yıl
Canım arkadaşım duygular nasıl bu denli çarpıcı dile getirilir, sana hayranım 😅❤️ hemen her cümlenin altını imzalıyorum başımı sallayarak. Pek fazla diyecek söz yok sözlerinin üzerine. Sevgiler ❤️
- +1 yıl
@AhesteEbru çok teşekkür ediyorum sana sevgili Ebru. Keşke reelde de görüşüp sohbet edip dertleşebilsek arkadaşça. Seninle uyumlu yönlerimiz pek çok. Beni anlatmandan ve bunu açık yüreklilikle ifade etmenden çok hoşlanıyorum. İyi li varsın canım arkadaşım. İyi ki varsın. Sevgiyle aşkla kal. 🥰😍
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir tarafın pasif kalması evlilikteki cinsel hayatın en büyük sıkıntısı. Bunda eşlerin sosyal hayatları da etkili olabilir. Fiziksel deformasyon da. Evliliklerde bir süre sonra monotonlaşan cinsel yaşam da seks seanslarını keyifsiz hale getirir. Anladığım kadarıyla senin kocan biraz pasif kalıyor. Bu durumu kocanla konuşman gerekir. Siz eşsiniz. Birbirinize karşı açık olmalısınız. Ondan beklentilerini ona söylemelisin. Ya da cinsel hayatınızı renklendirmek için farklı taktikler dene. Neden hoşlanır? Onu neler tahrik eder? Üzerine git. Farklı fanteziler, erotik çamaşırlar, farklı mekan ve seks oyuncakları da deneyebilirsiniz. Şunu da bilmeli kocan. Bu tek taraflı bir etkileşim değil. Senin de bu işten keyif alman gerekir. Oral yaparken hepsini almadı diye trip atmak ne saçma. Biraz kıskandır. Sen trip at. Ben bazen eşime trip atarım. Birkaç gün uzak durunca tehtit eder. "Sen zararlı çıkarsın. Sen yapmazsan, yapacak biri bulunur." diye. Hadi, yapma da görelim.
00 Yorumla
Ekonomik sıkıntılar bazı kadınların erkeğin erkekliğini sorgulatan noktaya getirmesi. Kadının bitmek bilmeyen arzuları, erkeğin ilişkiyi kontrol edememesi, kadın ve erkeğin ailesi arasındaki gerilim, erkek ve kadının ailesi arasındaki gerilim vb gider çok sebep var yani geçimsizlik, yoğun iş hayatı, ekonomik çöküntü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadının hep başı ağrır. Kendini salar, bakımsız ve özensiz olur, hatta kişisel temizliğine de hiç dikkat etmez, pis olur. Kocasıyla ilgilenmez, ona özel bir saha bırakmaz, sürekli başının etini yer, buns karşın ilgi bekler.
63 Yorumla
Soran+1 yılVücudumda tek bir tüy bile olmaz. Ağız, vücut bakımımı eksiksiz yaparım. Ama eşim ona oral yaparken hepsini alamadığım için günlerce yüzüme bakmaz. Haklısın kadın pis olduğu için biter cinsel hayat… evli değilsin belli ki fikrin yok bu konularda
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için en büyük etken eşimin bencil olması olurdu ki bir zamanlar öyleydi ama iş ciddiye binince hatasını fark etti ama baya yıprandık bu sürede telafi etmeye çalışıyor ama bakalım
32 Yorumla- +1 yıl
ne gibi bir bencillik merak ettim
- +1 yıl
Zor artık olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılFanteziler deneyebilirsiniz. Hepimizin yükselmesini sağlayan farklı farklı fantezileri mevcut. Erotizmi artırabilirsiniz. Eşinin düşüncelerine, arzularına cinselik getirip heyecanlanmasını sağlayabilirsiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçim
Gün içinde yüklenen stres
Rutinler
ya da benzer girdiler bazı durumlarda seksüel aktiviteyi olumsuz etkiler00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde erkekler bencil sadece kendilerini düşünüyor kendi bitip arkasını dönüp yarıyor , kadın mutlu olmadığı zaman her seferinde eşi mutlu olsun diye yapmak istemiyor sorunlar başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler bencil dusuncesiz olup kadini ihmal ediyor kadinlarda yeterince bakimli olmuyorlar. Fanteziye acik olmali ciftler yoksa heyecan biter.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınını orgazm etmeden direk işimi halledeyim peşindeler. Orgazm olmayan bir kadın mutlu olamaz mutlu edemez.
Cevap sahibi+1 yılBunu bende dedim ama sadece erkek degil suclh kadknlarda da var. Sende yoksa baskasinda vardir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler evlenince cinsellikten soğuyorlar.
https://www.dailymotion.com/video/x4h1t1h
Kaynak:00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni tatmin edemedigi icin utanip istemiyordur.. soylendiysen. erken bosalma varsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte illaki bir süre sonra sıradanlaşir renk katmak artık kişiye kalmış
00 Yorumla Zaman la sıradan bir şey miş gibi geliyor ama öyle değil normal de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılistedikleri gıbı cınseliyi yasamayışları
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılRutine bağlanıyor o yüzden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir sorunun var sanırım
00 Yorumla
+1 yılKadının isteksizliği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık ya bizim hayallerimizde yaşadığımız başkaları hayatlarında fırsatı varken yaşamıyor
00 Yorumla
+1 yılRenklendirmek gerek sürekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Hayat ve Evlilik sadece seks değil
00 YorumlaDegisik mekanlarda yapiyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım.
Bilmiyorum.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duyarsızlık bencillik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu değilsin sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılstrapon ve oyuncaklar :)
00 YorumlaEvlimisin sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılFazlasıyla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlimisn
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kocan mi sen mi ilişkide daha istekli siniz
Soran+1 yılBen çok istekliyim duşa girerken bile davet ederim hep. Ama kocam hep mutsuz hep isteksiz
- +1 yıl
Yanlış anlma ama. tipim fiziğin nasil
Soran+1 yılPilates eğitmeniyim fiziğimi sen düşün. Tipimi de beğenir herkes özgüvenim tam o konuda
- +1 yıl
Ozamn adam da bir sikinti var ya da başka biri var
Soran+1 yılGay çıkıyormuş bide
- +1 yıl
Valla bir tipini görebilir miyim bunu demek icin
+1 yılEvlilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl31 çekmek
00 Yorumla
+1 yılİletişimsizlik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaş ağrısı
00 Yorumla
+1 yılÇoğu etken vardır detayar anlatılmaz
01 Yorumla- +1 yıl
En basitinden farklı arayış işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende durumlar nasıl?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenedim düzelmedi sevgili yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin seni mutlu ediyor mu ve karın anlamıyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorun ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sahibi olmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Maddi sorunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılBaş ağrısı 😅
00 Yorumla Yeni partner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anlatılmaz bu
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap canlanır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri