Evli birisi en çok neyden şikayet eder kadınlarda erkeklerde
Hızlı bitmesi sadece kendine odaklanmak partnerin hazzını Düşünmemek büyük sorun ve bencillik bana göre
Evli birisi en çok neyden şikayet eder kadınlarda erkeklerde
Hızlı bitmesi sadece kendine odaklanmak partnerin hazzını Düşünmemek büyük sorun ve bencillik bana göre
Evli değilim ama
Ön sevişmeye dikkat etmemesi direkt işe başlaması haz zevk vermemesi sadece kendi zevkini düşünmesi heyecan yapması fantezi bilmemesi gibi gibi şikayetler
Bu konuda acık şekilde konuş bunu içine atma
Bu şekilde zevk almadığını Cindellikten soğuğunu net belirt
Kesinlikle öyle
temizlik konusu
ben duş alındıktan sonra cinsellik isterim
ayrıca erken boşalmam sabrederim kadına odaklanırım yoruluncaya kadar o defalarca boşalır
ama ben de insanım seks makinası değil. ölü çarşaf gibi yatağa serilmek nedir yahu
insan biraz aktif olur karşı tarafın zevki için çabalar. bu da olmuyor.
hem duş almaya itiraz var hem aktif çabaya itiraz var.
Evet bu bencillik dediğin şeyleri biliyorum ve uyguluyorum eşime bencillik yapmamalı ben orgazm olmadan eşimi 10 a yakın orgazm ediyorum ön sevişme olsun birleşme olsun uğraşıyorum baya 1-1.5 saat
Kadının zevkini düşünmeyen erkek
Cinsellikte sınıfta kalır
Ve bi evliliğin %80 temelini cinsellik taşır
Iyi bi yatak hayati yoksa erkek ya da kadın bunu dışarıda arar
Cevap
28Cevap
evli değilim
havaya girmeyen kadın çok zordur
hele, elleme, öpme, dokunma, yalama v. b. negatif tavırlar yatağı cehenneme çevirir
O kadın sevmiyordur arada tutku yoktur yani bana dokunman beni irite ediyor demek oluyor bu kalbine Girmediğiniz kadının yatagına da girmeyin
evet bahsettiğin sorun erkeklerin genelinin bilgisizlik sebebiyle kadınlara yaşattıkları eziyet
Evet maalesef kadınlar orgazm nedir bilmiyor vajinal orgazm yasayan kaç kadın vardır sorsan cevaplayamaz ama erkekler kendi rahatlayıp kadına sırtını dönüyor bu çok bencilce böyle bir ilişkiyi kimse istemex
türk kadınlarının çoğunluğu aynı durumda ama memnun olmuş rolü yapıyorlar , bir çoğu da zamanla psikolojileri bozulmuş halde asabi kavgacı canavara dönüşüyorlar. kocalarıyla cinsel konulara giremiyorlar , çok eğitimsiz bir ülkeyiz bu konuda.
Evet çünkü konuşulmuyor cinsellik eğitimi de verilmesi lazım
konuşmak lazım. çok önemli
haklısın bende bundan şikayetçiyim partneri mutlu ya da tatmin etmeden tatmin olmak bazen tutamasam da genelde karşı taraf boşalmadan boşalmıyorum
haz yoksa seks anlamsız demek zaten. karşılıklı yüksek hazlar olacak ki ortam daha güzelleşsin
Karşı tarafın temizliğine dikkat etmemesi mesela ya da kendini düşünmesi sadece
İsteksiz olmak ve yapmak, hemen bitsin dşye bakmak, o olmaz bu olmaz demesi ve oral yaptırmaması
Reddetmek ve edilmek de bence
Bencillik en temel problem cinzellşkte sadeve kendine odaklanmak hemen haz alayım bitsin gibi tutmak
Evli misin?
evliyken ve degilken “cinsellik” farkli anlama mi geliyor ben anlamadim dhshsh
Zinaya karsıyım o yüzden sadece evliliklerin görüşünü merak ediyorum.
Çabuk yorulan partner istemem ayrıca aç olmalı saldırgan
Prezervatifin sürekli yırtılması. En şikayetçi olduğum konu bu.
Bunların hepsinin üzerine bir de bakımsızlık kendini salmış hatun ekliyorum bende 😂
Kaç dakika sürüyor sen en az kaç dakika istiyorsun
Ön sevişme uzun tutulmalı
Kadınların en az yarısı mutlu değil bence
Katılıyorum yarısından daha fazlası orgazm ne demek bilmiyor bilr
Kesinlikle öyle erkekler biraz bencilce davranıyor ben bir yerde özel hayatla ilgili soru sordum bana yazan bir kaç kadına hep aynı kocam 2 dakikada rahatlayıp aşağı yatıyor ne bir ön sevişme ne başla bir şey erkeklerde fantazı peşinde daha fazlasını istiyor
Bu arada evli değilim
Kesinlikle monotonluk
Kadın için en büyük problem orgazm olamıyorlar erkekler erken boşalıyor bu en büyük sorun
Eşim sadece bacaklarını açıp benden bekliyor ve kendi doyduğunda bitirmem için mızmızlanıyor devam etmeme izin vermiyor.
Ben değil de partnerlerim çok büyük olmasından şikayetçi 🙈🤭
erken boşalma için dra gitmiyorsa sprey kesin çözüm
Öyle olmadığım için şikayetçi değilim
Bence zevk karşılıklı olmalı
Bekarım ama Şikayetçi oldugum şeyler sertliğe dayanılmaması ve bencil olunması uzun süre dayanamaması
Anlayışsız bir partnerden olmuyor maalesef
Anal seks isteyen erkek de problemdir kadın için
Sen nedir
Doyurmadan bitmez
Isteyen
Boş ver abla
Tm abi
Evlimisiniz?
Baş ağrısından
Bencil olmak tır
Şehvetli olmamanız
Sinir olmasi