Bazen konuya geçiş bile rahatsız edebilir.
Bazen karşımızdakinin oluşu bile...
Bazen konuya geçiş bile rahatsız edebilir.
Bazen karşımızdakinin oluşu bile...
Kişilere göre değişiyor bana göre ama sen uyuşmazlığı en büyük sorun. Bilmiyorum ne kadar Forum kadınlar için ama bazen penis büyüklüğü de rahatsız ediyor
Olabilir, mantikli
her iki cins de kadın anatomisini bilmiyor kadın ruh yapısını bilmiyor.
erkekler genelde yalancı gerçek olmayan filmleri gerçek sanıp kadına uyguluyor. oysa onlar erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren filmler
kadına önem ve öncelik verilmiyor. bencilce kendi hevesine çabalayan erkek gurubu var yalandan erken boşalma yalanı uydurup sıyrılmaya çalışıyor. oysa bencilliğinden dolayı bilerek erken boşalıyor.
her iki cins de kadın anatomisini ve ruh yapsını öğrenmeli. saçma sapan penis ölçüsü zırvaları ile yanlış yerde mutluluk aramamalı
kadını sevişmek mutlu eder. yanlış uygulanan ön sevişme bir saçmalıktır. sevişme ilk temastan sona kadar kesintisiz devam eder. üstünkörü bir iki öpüp koklayıp sonra ver yansın pata küte gir çık işlemi sadece bir rezalettir.
Kesinlikle katılıyorum. Hepsi yerinde nokta atışı tespitler.
Teşekkürler
oral yaparak ama sadece genital değil. tüm vücuda kulak memesinden ayaklara kadar oral yapmak erkeğin görevidir.
oysa filmlerde kadın oral yapıyor
şunu akıl edin. bir erkek penis ölçüsü ile takıntısı var ise
size oral teklif ediyorsa
kişisel temizliği tam değil ise
o mahlukatı terk edin kadınlar. ondan bırak erkeği insan olmaz
erkek kadını hazırlar. kuranda bile ayet var. kadını hazırlamak erkeğin işidir.
hdisler var.
der ki peygamber. kadınınıza hayvan gibi yaklaşmayın öpün koklayın
başka hadiste oral vurgusu vardır
kadınınızın tükürüğü ve teri temizdir.
anlayın artık yahu
kadın sevişerek mutlu olur mikerek değil
mutlu olamayan kadın yoktur.
mutlu edemeyen bencil cahil öküz erkek vardır
Bravo👏👏👏👏
iletişim... sadece konuşma noktasında değil.. görme anlama uyum sağlama vs işte.. kişiler karşısındakinin hislerini duymadığı yetmez gibi kendilerini de anlamıyorlar çoğu zaman.. keşifler ve maceralar yok.
Kesinlikle👏👏🙏
Bilmiyorum şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadım cinsellik olarak. Ama muhtemelen vücut bakımı, dişler, ağız kokusu olur. Ten uyumuda önemli, pozisyonlar da..
Cevap
25Cevap
genellikle yanlış partner ile evlilik
Haklısın.
Herşeyi açık açık konuşamamak. Cinselliğin çiftler arasında açık şekilde, yargı korkusu olmadan paylaşılması gerekmesi.
Kesinlikle katılıyorum.
bence ilişkilerin temel sorunu açık ve kendi olamamaktan kaynaklı.. kafada acabalar ve toplumsal öğretilmişliklerimiz...
Kesinlikle
bunun içine kendi ile barışmalı insan
Erken boşalma, ön sevişme çok nadir olması kadınların penis boyuna takması, erkeklerin kadınlardan olmayacak şeyler istemesi sayılabilir
Güzel tespitler
Tecrübe diyelim
Empati yapılmaması, saygı gösterilmemesi temelinde fazla beklenti oluşturulması, sosyal medyanın etkisi sorunlar yaratmaktadır.
Çok doğru tespitler. Teşekkürler
Rica ederim.
Erken boşalmak ya da kadının penis boyutuna takilmasi
Kesinlikle genelde boyuna çok takılıyorlar.
Profilimin pembe olduğunu görmedin galiba
O zaman profilimi inceleyebilirsin. Ayrıca burdaki soru ve yorumları okuyunca bile bu konuda fikir sahibi olabiliriz.
Önyargılar ve bilgisizlik. Çoğu da tecrübe edemediği için. Veyahut tatmin olamadığı bir ilişkinin sebebinin sebebinin kısa penis olduğunu dusunmesi
Kadinlari orgazma ulastirmamak en buyuk sorun
Birde kadina oral yapmamak buyuk sorun
Kesinlikle bu konuda katılıyorum. Erkekler kendilerine oral yapılması zorundalikmis gibi düşünüp kendi istekleri doğrultusunda partnerine oral yapıyorlar.
Kesinlikle.
Cinselliği paylaşamamak ten uyumsuzluğu fantezileri konuşamamak
En başında sorun teşkil ediyor yani.
Benim görüşüm, cinsel ilişkide doyuma ulaşan kadınların oranı en fazla %10’dur. Bu da kadınları mutsuz, ilişkiyi de cinsel yönden verimsiz yapar. Karşılıklı zevk için olmaktan çıkar, alışkanlığa döner.
Ten uyumunun olmaması
Güzel tespit. Belkide kendilerini kesfedememislerdir.
İsteksizlik, bakımsızlık, monotonluk vs.
Çok doğru teşekkürler o
Rutinlik, tatmin olamama, uçlarda istekler….
Doğru tespitler.
Teşekkürler 🙏
kesinlikle erken boşalma
erekte bozukluğu ile kafaya oynar hatta 😃
Bence hijyen olabilir
İsteksizlik, ilgisizlik
Sorun mu bilmem de içine bosalmadir
İlişkide olan sorunların yatak odasına taşınması
Bakımsızlık.
O derece
Evet bence. Çünkü herkes aşırı salmış.
Kesinlikle
Inanin bakimli sohbeti güzel birine denk gelmek cok zor oluyor. Bi insan kılına tüyüne kokusuna hic mi dikkat etmez ya. Seks için değil genel yani. Yanından geçerken bile iğrenç kokanlar var
Kesinlikle çok rahatsız edici bir durum.
Insanlarimiz artik bıkmış 😂
Bizde hiç olmadı
Ne kadar guzel
Bir çok sebep var
Mesela
Bir birini anlayamama çok fazla beklenti içinde olmak
Evet,
Dahasida var emin olarak söyleyebilirim ki insanlar bir birini anlamıyor
Doyumsuzluk ve yetinememek
uyumsuzluk
Cinsellik yaşamamalari en büyük sorun.
Tatminsizlik