Cinsel Yaşam Penis boyu mu yoksa kalınlığı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Bu kadınlar parmakla zevk almıyor mu 🥵 Penis boyu mu yoksa kalınlığı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ikiside tabiki, uzun olup ince olmasın, kalın olup kısa olmasın yani 5 13 Yorumla Soran +1 yıl Vay be iyi bari Yorumla anemon0061 +1 yıl Oldu olacak siparis ver 😄 Yorumla Soran +1 yıl Zenci saatçi yollayın ablaya Yorumla anemon0061 +1 yıl Zenci tamam da saatci ne yaaaw Yorumla Soran +1 yıl Saatçi zencileri artık alıyorlar Türk kızları zencilere kaçıyor 😂 Yorumla anemon0061 +1 yıl Bizim burada yok oyle bisey saatci zenci Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orantılı olsun demek istedik daaa 😂😂 Yorumla anemon0061 +1 yıl Sana orantiyi gösterirdim ama iste 😄😄 Yorumla anemon0061 +1 yıl Asiri orantili gelir sana 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla sembernar2727 +1 yıl tam tekmil olsun Yorumla anemon0061 +1 yıl Orantili bisey gordun hic peki Yorumla Candycanpsf +1 yıl aynı fikirdeyim şekerim :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 17 18 ve kalın beyaz pembe basli birde sulu sulu olursa tadindan yenmez 5 1 Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Güzel tarif kalın seviyorsun yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yooo zevk alıyorum hemde bir yandan oral yapılacak 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Grup diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yaa tek kişi bir yandan orala diğer yandan parmağını kullaniyordu Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğim ya Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Yalanırken parmakta girerse efsane olur ne kadar süre dayanabilirsin bu şekilde Yorumla
Candycanpsf Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Kalınlık uzunluktan daha önemli. Benim tercihim kalın ve uzun mümkünse ama nerdeeeeeee :)))) 0 2 Yorumla Selinlenn +1 yıl İgrençsin Yorumla Candycanpsf +1 yıl @Selinlenn he yorumları okumaya gelen sen cevap beğenmeyip bi de iğrenç mi diyorsun bana. Kusura bakma da senin yaptığın iğrençlik. Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kalınlık içi doldurur hazzı zirveye taşırmış. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla mdrx592 +1 yıl vajina darsa giriş zor oluyor. Partner zorlanıyor... Erken boşalma da oluyor ama. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalınlık 7 19 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl İşi biliyorsun.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Anlarım3005 tecrübe var Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Banada öğretsene bildiklerinden , dm Yorumla Soran +1 yıl Banada öğretsene Yorumla Soran +1 yıl Dm den Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Öğretmenim toplu ders hap istersen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Toplu ders kabul edilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin olun kimseye dm yok Yorumla Soran +1 yıl Haydağğğğ neden dm yok Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Bi güzellik yap kendine , az sohbet edelim.. Yorumla Soran +1 yıl Aynen bi güzellik yapta mesaj at bize Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Bence bi kez daha düşün , bi şans istiyorum senden.. Yorumla Soran +1 yıl Bence bir şans düşün senden bir şans bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim var Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Neyse gizli üye ben vazgeçtim , çok ısrara gerek yok , bide arkadaşta benim yazdıklarımı yazıyor , sanki yazacaklarımı tahmin ediyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Reis sevgilin olsa ne olacak ki 🤔 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Sevgilin var , enişteye selam.Ama , ama Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Bi eksik var sanki Yorumla Soran +1 yıl Aynen eksiği tamamlarız her gün 5 posta Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kalkmasi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kalınlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ikiside tabiki, uzun olup ince olmasın, kalın olup kısa olmasın yani
Vay be iyi bari
Oldu olacak siparis ver 😄
Zenci saatçi yollayın ablaya
Zenci tamam da saatci ne yaaaw
Saatçi zencileri artık alıyorlar Türk kızları zencilere kaçıyor 😂
Bizim burada yok oyle bisey saatci zenci
Orantılı olsun demek istedik daaa 😂😂
Sana orantiyi gösterirdim ama iste 😄😄
Asiri orantili gelir sana 😄😄
Maşallah
tam tekmil olsun
Orantili bisey gordun hic peki
aynı fikirdeyim şekerim :))
17 18 ve kalın beyaz pembe basli birde sulu sulu olursa tadindan yenmez
Güzel tarif kalın seviyorsun yani
Yooo zevk alıyorum hemde bir yandan oral yapılacak
Grup diyorsun
Hayır yaa tek kişi bir yandan orala diğer yandan parmağını kullaniyordu
En sevdiğim ya
Yalanırken parmakta girerse efsane olur ne kadar süre dayanabilirsin bu şekilde
Kalınlık uzunluktan daha önemli. Benim tercihim kalın ve uzun mümkünse ama nerdeeeeeee :))))
İgrençsin
@Selinlenn he yorumları okumaya gelen sen cevap beğenmeyip bi de iğrenç mi diyorsun bana. Kusura bakma da senin yaptığın iğrençlik.
Kalınlık içi doldurur hazzı zirveye taşırmış.
Ok
vajina darsa giriş zor oluyor. Partner zorlanıyor... Erken boşalma da oluyor ama.
Nasıl kullandığın önemli
Kalınlık
İşi biliyorsun..
@Anlarım3005 tecrübe var
Banada öğretsene bildiklerinden , dm
Banada öğretsene
Dm den
Öğretmenim toplu ders hap istersen 😂
Toplu ders kabul edilir
Sakin olun kimseye dm yok
Haydağğğğ neden dm yok
Bi güzellik yap kendine , az sohbet edelim..
Aynen bi güzellik yapta mesaj at bize
Bence bi kez daha düşün , bi şans istiyorum senden..
Bence bir şans düşün senden bir şans bekliyorum
Sevgilim var
Neyse gizli üye ben vazgeçtim , çok ısrara gerek yok , bide arkadaşta benim yazdıklarımı yazıyor , sanki yazacaklarımı tahmin ediyor 😂
Reis sevgilin olsa ne olacak ki 🤔
Sevgilin var , enişteye selam.
Ama , ama
Bi eksik var sanki
Aynen eksiği tamamlarız her gün 5 posta
Kalkmasi
Okey
kalınlık
Her ikiside
İkisi de
Ok