Cinsel Yaşam Penis boyu sizce cetvel ile mi ölçülür yoksa mezro ile mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Hangisi ile ölçülürse doğru sonuç alınır? Güncellemeler+1 yıl 😈👿👿👿 Penis boyu sizce cetvel ile mi ölçülür yoksa mezro ile mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Harita kadastro ekibi çağırmak lazım 😅 14 5 Yorumla eserbb +1 yıl Yorumunu okudum da kız öldum burada gülmakten😂😂😂 Yorumla pharos +1 yıl JXKXPCOFMPD nolur eig seçilsin Yorumla Soran +1 yıl @pharos tamam seçeriz 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım benim sağol çok sağol:) Yorumla pharos +1 yıl Kızlar nasılsınız jdkfof Yorumla
Caretaker Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Adama bırakırsan dizine kadar ölçer. Malum sitede 25cm den kısa yok.Biz 18 deyince yalancı oluruz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 18cm 👍👍 Yorumla Caretaker +1 yıl İnanmadın mı yoksa ideal mi geldi? Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Benimki 5 m lik şerit metreye ile ölçüldü ve 19,5 cm 1 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mezura olacak fakat tam düz tutmalısın eğimli tutacaksan cetvel daha sağlıklı olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir kadın neden bu soruyu sorar? 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Meraktan olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, ben de ölçeceksin zannettim 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada ben en son cetvelle ölçmüştüm Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. mezro metre cetvel tüm ölçüm aletlerini kullanıyoruz arada kantara giriyoruz 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Penisin mi var? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben sizi merak ettiğim için soruyorum Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Ya kuzum gelmişsin 30-35 yaşına hayatında daha önemli şeylerin olması gerekirken böyle gereksiz şeylerle vakit harcamaSelam ve dua ile Yorumla Soran +1 yıl 21 yaşındayım hiç görmediğim için merak rttim sadece Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Herşeyin ilki daha güzel daha zevklidir kendine zarar veriyorsun bilginize Yorumla
traubennebel Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karış ile 7 1 Yorumla lasttime9876 +1 yıl Pp'deki mi ölçecel Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Saçma sapan şeyler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu söyleyen bir akrep erkeği hı Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Yorumları okudum gerçekten hepsi mal Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl :) mezura ile ölç cetvel ile sağlıklı olmaz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Farketmez arada 1 cm ya oynar ya oynamaz 😂 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ölçü ölçüdür. İkisi de aynı ölçüyü vermez mi 0 1 Yorumla doganburak65 +1 yıl 11.5 cm iyimi Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Santim her ikisinde de aynı 0 0 Yorumla
arastırmacikisiligim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl diğeriyle ölçülürse net cevap alınır 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Su terazisiyle ölçeceksin 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. Lazer metreyle 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mezro 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kumpas ile. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Urgan ile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mezro hatali ölçüm yapıyor 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olctunmu Soran +1 yıl Evet ölçtün mü 😂 Cevap sahibi +1 yıl Ben olcmeme gerek yok 🤣 Soran +1 yıl Niyeki? İnsan merak eder cüssesini boyunu ben merak ediyorum mesela Cevap sahibi +1 yıl Her zaman elimde neyini merak edeyim
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cetvelle😁 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karış ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Harita kadastro ekibi çağırmak lazım 😅
Yorumunu okudum da kız öldum burada gülmakten😂😂😂
JXKXPCOFMPD nolur eig seçilsin
@pharos tamam seçeriz 👍
Canım benim sağol çok sağol:)
Kızlar nasılsınız jdkfof
Adama bırakırsan dizine kadar ölçer. Malum sitede 25cm den kısa yok.
Biz 18 deyince yalancı oluruz.
18cm 👍👍
İnanmadın mı yoksa ideal mi geldi?
Benimki 5 m lik şerit metreye ile ölçüldü ve 19,5 cm
Mezura olacak fakat tam düz tutmalısın eğimli tutacaksan cetvel daha sağlıklı olur
Bir kadın neden bu soruyu sorar?
Meraktan olabilir
Anladım, ben de ölçeceksin zannettim 😅
Bu arada ben en son cetvelle ölçmüştüm
mezura ile daha net olur, hem mezurayla çapınıda ölçersin
mezro metre cetvel tüm ölçüm aletlerini kullanıyoruz arada kantara giriyoruz
Penisin mi var?
Ben sizi merak ettiğim için soruyorum
Ya kuzum gelmişsin 30-35 yaşına hayatında daha önemli şeylerin olması gerekirken böyle gereksiz şeylerle vakit harcama
Selam ve dua ile
21 yaşındayım hiç görmediğim için merak rttim sadece
Herşeyin ilki daha güzel daha zevklidir kendine zarar veriyorsun bilginize
Karış ile
Pp'deki mi ölçecel
Saçma sapan şeyler
Bunu söyleyen bir akrep erkeği hı
Yorumları okudum gerçekten hepsi mal
:) mezura ile ölç cetvel ile sağlıklı olmaz
Lazerle ölçüm yapılmalı :)
Farketmez arada 1 cm ya oynar ya oynamaz 😂
Ölçü ölçüdür. İkisi de aynı ölçüyü vermez mi