Cinsellik Penisin boyu mu yoksa kalınlığı mı önemli? Omer_Kurt_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce Bir İlişkide Penis BoyumuDaha Önemli Yoksa Kalınlığı Mı 😊 Boyu Tabiki Kesinlikle Kalınlık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Penisin boyu mu yoksa kalınlığı mı önemli? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Ne boyu, ne kalınlığı. 11 cm. den uzun ise yeterli olduğundan hemen aktif bir şekilde kalkması ve ilişki müddetince inmemesi en önemlisi. 0 1 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Benimki 17 Cm Kalınlık Orta Diyelim İdeal Mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikisi de. ama bi arkadaşım kaliteli olması önemli demişti :Dkaliteden anlayan bi arkadaş :D 0 2 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Ben 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ve beni seçmişti :D Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kalınlıktır fark yaratan. 0 1 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Krall 😎 Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Benimki ayak bilegi kalinliginda ve 65 cm 0 2 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Maşallah Yorumla Submissivé1isi +1 yıl Bereket tanrisi derler bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimse vajinası genişlesin istemez 0 13 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Hmm. Yorumla meraklıoğlann +1 yıl O zaman uzun ince bir yoldayım mıdır mevzu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun orta Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Çook uzun olmasının da bir anlamı yok bence zaten hepsi girmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede Yorumla blackman_3434 +1 yıl :))) Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Fikirlerimizin aynı oluşu bir işaret😂😂 Yorumla blackman_3434 +1 yıl kalın ve uzun :( kaybettim Yorumla meraklıoğlann +1 yıl @blackman_3434 he kesin 25 cm demi kanka 😂😂😂 Yorumla blackman_3434 +1 yıl @meraklıoğlann atmıyım ben:)))))) beklentini bu kadar yüksek tutma ama idare ediyoruz kardeşim, benim işimi görüyor :) Yorumla meraklıoğlann +1 yıl @blackman_3434 atma bencede 😂 Yorumla blackman_3434 +1 yıl @meraklıoğlann kardeşim atacak tutacak bir şey yok ki, sen neden bu kadar dert edindin? 20 bile yok zaten ama 15 de değil çok şükür :) neyse, kib selamlar Yorumla meraklıoğlann +1 yıl @blackman_3434 pyahahahaj Yorumla
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl kalınlık bnc 0 1 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
The-Difference1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle işlevi. 0 1 Yorumla Omer_Kurt_ +1 yıl Bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne boyu, ne kalınlığı. 11 cm. den uzun ise yeterli olduğundan hemen aktif bir şekilde kalkması ve ilişki müddetince inmemesi en önemlisi.
Benimki 17 Cm Kalınlık Orta Diyelim İdeal Mi
ikisi de.
ama bi arkadaşım kaliteli olması önemli demişti :D
kaliteden anlayan bi arkadaş :D
Ben 😂
ve beni seçmişti :D
Kalınlıktır fark yaratan.
Krall 😎
Benimki ayak bilegi kalinliginda ve 65 cm
Maşallah
Bereket tanrisi derler bana
Kimse vajinası genişlesin istemez
Hmm.
O zaman uzun ince bir yoldayım mıdır mevzu
Uzun orta
Çook uzun olmasının da bir anlamı yok bence zaten hepsi girmiyor
Bencede
:)))
Fikirlerimizin aynı oluşu bir işaret😂😂
kalın ve uzun :( kaybettim
@blackman_3434 he kesin 25 cm demi kanka 😂😂😂
@meraklıoğlann atmıyım ben:)))))) beklentini bu kadar yüksek tutma ama idare ediyoruz kardeşim, benim işimi görüyor :)
@blackman_3434 atma bencede 😂
@meraklıoğlann kardeşim atacak tutacak bir şey yok ki, sen neden bu kadar dert edindin? 20 bile yok zaten ama 15 de değil çok şükür :) neyse, kib selamlar
@blackman_3434 pyahahahaj
kalınlık bnc
Teşekkürler
Kesinlikle işlevi.
Bencede