Bakireyim ve hiç ilişki yaşamamış bir aile çocuğu buldum kibar temiz kokmuyor kötü hiç yemek yapıyor eli lezzetli ve iyi bir baba olur ama
İşte 11 cm bilmiyorum dürüst her konuda 11 ne bilim seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu konu kafama takılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayZaten uzunluktan çok kalınlık önemli. Bazı pozisyonlarda kısa kalabilir hiç sorun değil. Önemli olan onu kullanabilmesi ve güzel bir önsevişme yapabilmesi. Emin ol güzel seviştikten sonra ucu bile değse orgazm olursun.
74 Yorumla- 6 ay
iyi yorumm
Soran6 ayTeşekkürler 🥰
- 6 ay
ricaaa
- 6 ay
Bilinçli olmak bir başka oluyor
En İyi Cevaplar
6 ayBoyutu çokta küçük değil çocuğu olması için 10 cm ve üzeri yeterli diye biliyorum bunları kafana takmana gerek yok ilişkide yeterli olacaktır ve her kadında derinlik farklı çok derin olan var az derin olan var bu da önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay11 i küçük buluyorsan 😂😂yani 7 8 olanlar var 11 12 gayet ideal. Her şey okey diyosun 11 küçük değil ki sorun ediyosun. Erkeklerin slk slk cevap yazmasına bakma sen
416 Yorumla- 6 ay
Tatmin olamamaktan endişeleniyor
- 6 ay
7-8 mi varmış
- 6 ay
@meraklıbirpandaa 2-3 cm olanlar bile var
Cevap sahibi6 ay@kralkobrax21 konuyu anladım zaten? Yaygın olarak 11 12 aşırı küçük olarak nitelendirilmiyor diye biliyorum. Twitterda instagramda vs itiraflarda hep 7 8 9 olarak bahsediliyor 11 12 onlara nazan daha iyi. 20 istemem mesela ben. 15 16 iyidir herhalde
Cevap sahibi6 ay@meraklıbirpandaa özelden konuşmuyorum
Cevap sahibi6 ay@meraklıbirpandaa hayır
- 6 ay
Buradan?
- 6 ay
Hepsi algı ile ilgil aslında, sanki büyük iyiymiş gibi, oysa ki vajina derinliği 6-8 cm arasında. Zevk noktaları da girişten itibaren 2-3 cm'e kadar gerisi rahim boşluğu zaten
Cevap sahibi6 ay@kralkobrax21 orasını bilmiyorum, boyu her kadın için önemlidir zaten. Ama 11'in üzülecek bir boyut olmadığını düşünüyorum belki ben yanlış analiz etmişimdir 15 16 iyi olduğunu düşünüyorum
- 6 ay
Lütfen sorayım
- 6 ay
İnsan anatomisini merak ettiğim için araştırdım o yüzden biliyorum. Uzunluk ve kalınlık da tercih meselesi. Sizin dediğiniz ölçüler gayet normal hemen hemen her kadının istediği ölçü
Cevap sahibi6 ay@meraklıbirpandaa 100 kere burdan rica edeceğine sor ne soracaksan. Cevap vermek bana kalmış
Soran6 ayTeşekkürler 😘
Cevap sahibi6 ay@meraklıbirpandaa sorma o zaman
- 6 ay
Kırmasan
Soran6 ayRahatsız etmeye devam edersen banlicam sohbet de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. takma o kadar, iyi baba olur diyorsun kibar temiz diyorsun başka bulamazsın bu dönemde, ona mı takıldın. evet tatmin eder seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ya Önemli olan gerçekten de onu nasıl kullandı senin onu sevmen ve birbirinize olan tutkunuz gerisi zaten hallolur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
6 ayTamda oncelık uzunluklu yoksa senın deyerını bılmesımı bence evlık cınselıkle alakası yok senı sevdın ıyıbırı olsun yeter
05 Yorumla- 6 ay
11 cm olduğunu nerden bılıyorsun
Soran6 ayAçık konuşuruz herşeyi
- 6 ay
😂hım denemeden bılemesın işleme bakmalısın büyük olandada acı çekmek ya da senın deyerını bılmeyen olursa nolacak
Soran6 ayFanteziye kaçan olmuş yorumda zaten baya ya umurumda değil seviyorum evlenmeden de düşünmüyorum birleşme
- 6 ay
Omcelık sevgı ve deyerını bilmek
Cınselık ikinci planda olsun
Hertürlü bırsekılde zevkını alırsın
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Bence çok kısa değil çok uzun da değil rahatsız etmez seni mutlu eder sorun yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ay+ Aşkım hadi soksana ne bekliyorsun ya.
- Nurcan yarım saattir içindeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKimse üzülmesin. Burada soracak kadar taktıysan ilerde de takarsın. O yüzden yol yakınken vazgeç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBazen evet doyum icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayYedin mi o 11 cm'yi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay11 cokta kucuk degil 7 cm olan var
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayDarbeli matkap gibi çalışması önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
6 ayZor olur senin için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aySana yetmez
00 Yorumla
6 ayYeter yeter takılma
00 Yorumla
6 ayBakiresin ne arada ölçüm yaptin
00 YorumlaBoyutla değil kendisiyle evleneceksin
00 YorumlaYetinmeyi bilirsen problem olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayKalınlığı önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 ay11 seni doyurmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. İdare eder seni.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayideal benceee
00 Yorumla
6 ay11 ne la
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySana yeter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri