Bazı erkeklerin özellikle büyük kalçalı kadınlardan hoşlandığını görüyorum. Bunu doggy pozisyonu için düşündüğümüzde, kalçaları ne kadar dolgun ise, vajina girişi o kadar uzakta kalacak, ulaşabilmesi için asgari olarak orta boyda, belki de daha uzun bir penis lazım, tabii bu demek değil ki küçük kalça seven erkeklerin penisleri kısadır hayır, sadece büyük kalça seven erkeğin bu pozisyonda tatmin olabilmesi için uzun bir penise sahip olması gerekiyor, bunu isteyen erkeğin penisi de en az ortalama, belki daha fazla bir uzunluktadır diyebilir miyiz?
Not: Cinsellik kategorisindeki tüm yanıtlarını açık açık yazan biriyim, burada gizlenme sebebim "edebimdir". Gizli kullanıcı olmak, birtakım insanlarda "saldırma, aşağılama, karşımda birisi yok" izlenimi sunup terbiyesiz etme cesareti veriyor çünkü. Özellikle uyarmak isterim. Saygıdeğer ve mantıklı yorumlar için teşekkürler.
Not: Cinsellik kategorisindeki tüm yanıtlarını açık açık yazan biriyim, burada gizlenme sebebim "edebimdir". Gizli kullanıcı olmak, birtakım insanlarda "saldırma, aşağılama, karşımda birisi yok" izlenimi sunup terbiyesiz etme cesareti veriyor çünkü. Özellikle uyarmak isterim. Saygıdeğer ve mantıklı yorumlar için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer