1 yılBence boyu önemli değil... Eğer boyunun küçüklüğüne büyüklüğüne bakmadan zevk alıyorsam ne güzel... Yani emin ol 5-6cm olsa yine zevk verir... Boyu önemli değil aldığın zevk önemli
02 Yorumla
Soran1 yıl17 santimden zevk alır mısın
- 1 yıl
Alırım
En İyi Cevaplar
1 yılŞu boyu önemli değil diyenlerin hiç birisi büyük penisi yaşamamıştır bundan adım gibi eminim, kadın doluluk ister vajina duvarında sürtünme nekadar olursa zevk okadar olur, hissetmezse kendinden geçecek ve üst üste orgazm yaşıyacak duruma gelmez, evet parmakta zevk verir ama zevk var zevk var, yüzden fazla partnerim oldu kimse keşke küçük olsaydı demedi, ayrıca görsel doyum diye bişey var, 3 tane bamyayla birlikte olup bilmediği zevk hakkında yorum yapanlara bu sözlerim.
05 Yorumla
Soran1 yılMesela büyüklük derken ölçü sana gerek ne olmalı?
- 1 yıl
Ben cm vermem kardeşim olan var olmayan var gerek yok😃 ama 17 altı ve ince penisle biraz zor o bahsettiğim zevki yaşatmak
Soran1 yılBenim tecrübem olmadığı için cevap veremem
Soran1 yılBenimki 17 santim ortalama bı kalınlıkta bakalım kime nasip olacak😃
- 1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBilimsel anlamda boyun onemi yok kalinlik belki onlara daha zevk verdirir ama uzunluk onemli degil sadece prnoyla beyni sulanmis karilar uzun olsun der
02 Yorumla
Soran1 yılMantıken baktığın zaman parmağıyla zevk alıyor ama örnek veriyorum 13 santime küçük diyor.
Cevap sahibi1 yılEvet cunku cogu bizim kizlarin slk kalin olmasi zevk verirmis ama 8 7 cm falan degilse sıkinti yok vajina deinligi max 9 10 cm zaten 😂
Gizli Üye(25-29)1 yıl16 benim bunu da istemeyen kız varsa zaten falloş olmuştur o
01 Yorumla
Soran1 yılKanka benimkide 17 falan ama kızlara sormuştum😂
Ben yorumları okumaya geldim
01 Yorumla
Soran1 yılDüşüncenide yaz bari
Gizli Üye(30-35)1 yılGereksiz bi soru yanlış yere odaklanma bu
04 Yorumla
Soran1 yılSenin için bir önemi yok m
Cevap sahibi1 yılYok tabi
Soran1 yılHiç mi yok mesela evlendin 9 santim çıktı üzülmez misin?
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden denerim uyum yoksa evlenmem zaten öyle bu bu çıktı bu oldu huyu böyleymiş bilmem ne olmaz
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlara sorsan 1 metre derler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar