Ben onceden uyardim regl olduğumu. Eve girmek için illa anahtara gerek yok uzaktan selam da verebilirsin gibi bişey dedi zuejsj daha önce de ben regl iken yaptığımız bir iliskim olmuştu. Hani ben olmaz diyorum ama karşı tarafin nedense umrunda olmuyor
Kanka erkek için daha kötü değil mi ya hadi kadın zekvkine bakar. Bide şey sonrası için bi daha yaparız ederiz dediniz mi. Genelde ilk seferde seks yapılınca romantizm kayboluyor. Benim ilişkilerimde öyle oldu hep. Fb liğe kayıyor
Ben de onu anlamadım zaten. Benlik bir problem yok da erkek için saçma. Yani kondom falan vardı tabii ama zaten sadece bir kere oldu sonra devam etmedik hahaha o da rahatsız oldu sanırım 😅😅 Ya benden hoşlandığını söyleyip sevgili gibi arayıp sormalara başladı. Ben dedim bunu yapmana gerek yok diye. O da dedi seninle ilgileniyorum ama falan. Bilmiyorum neye evrilecegini. Zamanla görücez.
Kondom bile olsa erkek için zor be. Ahaha hoşuna gitmiş demek ki ilk buluşmadan bişeyler yaşamanız. Ben de cesur kızlardan etkileniyorum. Mesela demişsin ya bunu yapmana gerek yok diye orada ekstra düşerdim. Bazısı hemen romantizme çeviriyo çünkü. Sen arada aşk olmasa da sorun etmezsin sanırım? Fb gibi olsa sorun muydu senin için
O zaman bunu söylemem iyi olmamış 😅 o zaman ben de romantik ilişki istiyor gibi mi davransam o zaman gider belki xijdjd ya bana da şey dedi, bana gelmek isteyen çok kadın var ilgimi çekmiyor ama. Demek ki erkekler kendilerine gelenlere çekim hissetmiyor 😅 Arada aşk olmamasini sorun etmem belki ama çok duygusal biriyim. O yüzden bir şey hissetmezsem o ilişkiyi de yaşayamam. Birşeyler hissetmek istiyorum. Hissediyorum da aslında. Ama sevgili gibi bir ilişki yaşayıp karşılıklı o sorumluluk içinde olmak istemiyorum. Çünkü o zaman çok fedakar bir insana dönüyorum. Anne gibi hissediyorum. Böyle kendimi kadın gibi hissediyorum. O yüzden sevgililik olaylarından kaçıyorum açıkçası.
Spontane olabiliyor. Bazen karsindakiyle o his içine girebiliyorsun hissettigin tutku ile. Gayet normal bir durum bence
Cevap sahibi
+1 yıl
spontane nedir Ya dükkandan malmı alıyoruz
Soran
+1 yıl
Spontane. Yani olaylar doğal akışında öyle gelişebiliyor bazen. Hisler yoğun olunca yani
Cevap sahibi
+1 yıl
ya tanımadığın biriyle sokakta yapmak gibi bişey bu çok saçma
Soran
+1 yıl
Ne alakası var ya sokakta yapmakla falan
Cevap sahibi
+1 yıl
ilk gördüğün insanla nedir yani başka neye benzetilir
Soran
+1 yıl
Kanka sokakta gördüm çevirdim yoldan dedim ki hadi sevişelim suensh öyle bişey değil tabii ki de manyak mısın sjensj plansız doğal akışında derken o kadar doğal değil tabii. Önceden konuştuk buluşma spontan bir zamanda gerçekleşti
Cevap sahibi
+1 yıl
İlişkinin ilk günü yazmışsın oraya
Soran
+1 yıl
Ya ilişkinin ilk günü derken hani oncesinde tanışıp sonra ilişkinin demek istedim
Cevap sahibi
+1 yıl
tamamda bizde orada yazdığına göre cevaplıyoruz yinede iyice tanımadan ilişkiye girmek bence normal değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Iliski odakli bir iliski basladi ise yapilir
Yok ama seksin ilk günde ilişki yapmışlığım var
Evet neredeyse herşeyi yaptık. Ve harikaydı. Sen de yaptın anladığım kadarıyla nasıl geçti?
Evet yaptım ben de. Güzel ve heyecanlıydı.
Sevindim. İlkten genelde heyecanlı oluyor. Önceden planlamışmıydınız rastgele mi gelişti olaylar
Hayır planlı değildi. Hatta baya hazirliksizdi. Ben regldim hatta o kadar hazırlıksızdi yani
Kanka reglken nasıl yaptınız aw mideniz bulanmadı mı sjwjdjf
Ben onceden uyardim regl olduğumu. Eve girmek için illa anahtara gerek yok uzaktan selam da verebilirsin gibi bişey dedi zuejsj daha önce de ben regl iken yaptığımız bir iliskim olmuştu. Hani ben olmaz diyorum ama karşı tarafin nedense umrunda olmuyor
Kanka erkek için daha kötü değil mi ya hadi kadın zekvkine bakar. Bide şey sonrası için bi daha yaparız ederiz dediniz mi. Genelde ilk seferde seks yapılınca romantizm kayboluyor. Benim ilişkilerimde öyle oldu hep. Fb liğe kayıyor
Ben de onu anlamadım zaten. Benlik bir problem yok da erkek için saçma. Yani kondom falan vardı tabii ama zaten sadece bir kere oldu sonra devam etmedik hahaha o da rahatsız oldu sanırım 😅😅
Ya benden hoşlandığını söyleyip sevgili gibi arayıp sormalara başladı. Ben dedim bunu yapmana gerek yok diye. O da dedi seninle ilgileniyorum ama falan. Bilmiyorum neye evrilecegini. Zamanla görücez.
Kondom bile olsa erkek için zor be. Ahaha hoşuna gitmiş demek ki ilk buluşmadan bişeyler yaşamanız. Ben de cesur kızlardan etkileniyorum. Mesela demişsin ya bunu yapmana gerek yok diye orada ekstra düşerdim. Bazısı hemen romantizme çeviriyo çünkü. Sen arada aşk olmasa da sorun etmezsin sanırım? Fb gibi olsa sorun muydu senin için
O zaman bunu söylemem iyi olmamış 😅 o zaman ben de romantik ilişki istiyor gibi mi davransam o zaman gider belki xijdjd ya bana da şey dedi, bana gelmek isteyen çok kadın var ilgimi çekmiyor ama. Demek ki erkekler kendilerine gelenlere çekim hissetmiyor 😅
Arada aşk olmamasini sorun etmem belki ama çok duygusal biriyim. O yüzden bir şey hissetmezsem o ilişkiyi de yaşayamam. Birşeyler hissetmek istiyorum. Hissediyorum da aslında. Ama sevgili gibi bir ilişki yaşayıp karşılıklı o sorumluluk içinde olmak istemiyorum. Çünkü o zaman çok fedakar bir insana dönüyorum. Anne gibi hissediyorum. Böyle kendimi kadın gibi hissediyorum. O yüzden sevgililik olaylarından kaçıyorum açıkçası.
Evet uzak iliskiydi ev tuttum gittigimde evde yaşadık herşeyi
Karsilikli uyum varsa yapilir elbette
İlişki yokken de seks yapılabiliyor
İlişkiye ekstra tutku katıyor güzel oluyor
Ben yaparım ki yaptım da
Evet amac sonuc doğrultusunda
İlk günden elimi bile tutamaz iğrenççç
okadar açmısın
Spontane olabiliyor. Bazen karsindakiyle o his içine girebiliyorsun hissettigin tutku ile. Gayet normal bir durum bence
spontane nedir Ya dükkandan malmı alıyoruz
Spontane. Yani olaylar doğal akışında öyle gelişebiliyor bazen. Hisler yoğun olunca yani
ya tanımadığın biriyle sokakta yapmak gibi bişey bu çok saçma
Ne alakası var ya sokakta yapmakla falan
ilk gördüğün insanla nedir yani başka neye benzetilir
Kanka sokakta gördüm çevirdim yoldan dedim ki hadi sevişelim suensh öyle bişey değil tabii ki de manyak mısın sjensj plansız doğal akışında derken o kadar doğal değil tabii. Önceden konuştuk buluşma spontan bir zamanda gerçekleşti
İlişkinin ilk günü yazmışsın oraya
Ya ilişkinin ilk günü derken hani oncesinde tanışıp sonra ilişkinin demek istedim
tamamda bizde orada yazdığına göre cevaplıyoruz yinede iyice tanımadan ilişkiye girmek bence normal değil
En tatlı an
Evet yaptım ama spontane gelişti
Yaptım
Hadi ya nasil oldu
Nasıl geçti
@eflani7878 iyi
Aceba kim daha mutlu olmustu
İki kelime sohbet edilmiyor
Kiminle yaptın bir anda mi oldu anlaşmalı mi
Evete
Çocuk yapan var
Hayır tabıkı