Cinsel Yaşam İlk buluşmada seks yapılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlk buluşmada seks yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence yapılır, zaten ten uyumu ve cinsel performans kötüyse de karşı tarafın daha fazla manitacılık oynamaya ve uzatmaya gerek yok. 5 0 Yorumla
hiçböyledüşündünmü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Öncelikle zina bu. Yazik yani değmez. Zina yapmak beraberinde bir çok problem getirir. Anladığım kadariyla temizsin. Temiz kalmaya devam et. Ne kızı ne kendini kirlet derim. Ahirette birbirinizi kurtlar gibi yersiniz suçlayarak. 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Mümkün. Öncesinde telefon üzerinden bir süre konuşulmuştur veya yap-geç türünden bir ilişki isteniyordur. Görülmemiş bir şey değil. 1 0 Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% 1 yıl Partnere göre değişir. Ciddi düşündüğüm, aklı başında ise yapmam, ama kaşı gözü ayrı gönül eğlendirmeli birisiyse yatarım. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır yapilmamali 4 1 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Aferin Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. ortama bağlı ama bence önce biraz birbirinizi tanıyın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yorumlar erkeklerden tiksinme sebebim ya. kadini basitleşyirimiş. Hayrola erkek kutsal mı aq 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yapılır. Neden yapılmasın? 5 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaptınmı peki hiç Yorumla Yabangülü21 1 yıl Annen yapardı Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Kadini basitlestirir bence Yorumla
BerkanXLOVE Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Bakire tesettürlü bir kız ile ilk buluşmada anal yaptık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl güvene bağlı 10 10 Yorumla Soran 1 yıl Ben yarın ilk kez buluşucam bana dedi sana güveniyorum her konuda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl olabilir belki Yorumla Soran 1 yıl Bakire ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman zor Yorumla Soran 1 yıl Dedi biraz sevişriz ama swx yapmayız dedi ileride belki olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aynen ileride olur şimdi öpüşme elleşme olur Yorumla Soran 1 yıl Bende bakirim 21 yaşındayım oda 22 yaşında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl güzel ya bekleyin yaparsınız Yorumla Soran 1 yıl Valla çok merak ediyorum bu seks nasıl bişey acaba Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Guven ilk bulusmada kazanilmaz Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Yok artıkkkk yok eben yanii annesinin gözüüü. 1 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Ne seksi el ele tutuşma bile olmaz 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. buluşur buluşmaz yapılır dakika beklemeden 0 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İlk buluşmada kimse yapmaz kaşar peynirleri hariç 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güvene bağlı 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Hayır.. 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet yapılır 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. zor verne az ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence yapılır, zaten ten uyumu ve cinsel performans kötüyse de karşı tarafın daha fazla manitacılık oynamaya ve uzatmaya gerek yok.
Öncelikle zina bu. Yazik yani değmez. Zina yapmak beraberinde bir çok problem getirir. Anladığım kadariyla temizsin. Temiz kalmaya devam et. Ne kızı ne kendini kirlet derim. Ahirette birbirinizi kurtlar gibi yersiniz suçlayarak.
Mümkün. Öncesinde telefon üzerinden bir süre konuşulmuştur veya yap-geç türünden bir ilişki isteniyordur. Görülmemiş bir şey değil.
Partnere göre değişir. Ciddi düşündüğüm, aklı başında ise yapmam, ama kaşı gözü ayrı gönül eğlendirmeli birisiyse yatarım.
Hayır yapilmamali
Aferin
ortama bağlı ama bence önce biraz birbirinizi tanıyın
Sokakta yap direk istersen kıza sor hatta porrrno filmide çekin
Yorumlar erkeklerden tiksinme sebebim ya.
kadini basitleşyirimiş. Hayrola erkek kutsal mı aq
Yapılır. Neden yapılmasın?
Yaptınmı peki hiç
Annen yapardı
Kadini basitlestirir bence
Yapılır ama iyi olmaz sonu
Bakire tesettürlü bir kız ile ilk buluşmada anal yaptık
güvene bağlı
Ben yarın ilk kez buluşucam bana dedi sana güveniyorum her konuda
olabilir belki
Bakire ama
o zaman zor
Dedi biraz sevişriz ama swx yapmayız dedi ileride belki olabilir
aynen ileride olur şimdi öpüşme elleşme olur
Bende bakirim 21 yaşındayım oda 22 yaşında
güzel ya bekleyin yaparsınız
Valla çok merak ediyorum bu seks nasıl bişey acaba
Guven ilk bulusmada kazanilmaz
Yok artıkkkk yok eben yanii annesinin gözüüü.
Ne seksi el ele tutuşma bile olmaz
tercih meselesi
buluşur buluşmaz yapılır dakika beklemeden
Amaç buysa zaten evet
Hamgi amaçla buluştuğuna bağlı
İlk buluşmada kimse yapmaz kaşar peynirleri hariç
İstek arzu ve GÜVEN varsa olabilir..
Bir çıkarım olursa ancak
Evet neden olmasın ben kaç defa yaptım
Yok evlen a. k o kadarda değil ya
Güvene bağlı
Olabilir