Gizli Üye(36-45)5 ayBi keresinde ilk görüşmede eve davet etmiştim bu gün istersen yaparız ama sonra yapmayız bugün yapmaz isek sonra daha iyi olur hazır değilim demişti yapmadık sonrasında bir daha göremedim bu işin ilk günü falan yok fırsatını bulduğun an emişeceksin havada karada denizde hiç fark etmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayHastalığı olup olmadığını bilmediğiniz insanla hemen ilişkiye girmeyin, 10 dakikalık zevkiniz tüm hayatınızı mahvedebilir
215 Yorumla- 5 ay
sadece hastalık ise konu iğne ile korunmak mümkün.
- 5 ay
Hangi iğne bu tıp camiasında hıv den koruyacak bir iğne olsaydı okurken öğretirlerdi heralde. Ve evet konu sadece hastalık birde ürememesi gereken insanların üreme durumu uzun lafın kısası delik olmadığından emin olduğunuz kondom kullanın
- 5 ay
Hiv için dememiştim. HPV , hepatit A, hepatit B ve mpox için aşılar mevcut.
- 5 ay
Orası öyle ama bu devirde hıv daha yaygın bir hastalık
- 5 ay
Yani kondom da ne bileyim poşetle ilişkiye girer gibi...
- 5 ay
Bilemiyorum kondom kullanmak tercihler arasında yoksa partner spiral veya doğum kontrol ilacı kullanabilir ama hastalık olup olmadığına her iki taraf içinde bakılmalı
- 5 ay
hiç partnerine hastalık var mı kontrol edelim dedin mi? :)
- 5 ay
Ben evliyim bundan öncede ilişkiye girmedim, girecek olsaydım da ikimizin sağlığı açısından isterdim
- 5 ay
ne bileyim biraz onur kırıcı, hiv olmadığını söyleyen kişiden rapor istemek pek benlik değil gibi, eşlerden bakirelik testi istemek gibi geldi düşünence
- 5 ay
Ben hastanede çalışıyorum, eline iğne batıran bir arkadaşım hıv kaptı ya görmezden gelen biri olsaydı ve hıv kaptığını sonradan öğrenseydi. Eşimin geçmişinde benden başka biri olabilir problem değil çünkü geçmişi beni alakadar etmiyor ama beni benimle yaşadıkları ilgilendiriyor geçmişten bir hastalığı varsa ve bana bunu söylemiyorsa o kişi zaten beni sevmiyordur. İlişki hayatı sadece seksten ibaret değil bana durumunu anlatsın ve tedavi olmaya çalışsın ben onu yinede severim
- 5 ay
ahaha düşünemiyorum eşim gelip elime iğne battı hiv kaptım dese pek inanmazdım sen diyene kadar :D güven en önemlisi bunun için ne olursa olsun dürüst olmak gerekli.
- 5 ay
Aynen öyle
- 5 ay
teşekkürler samimi sohbet için
- 5 ay
Rica ederim
- 5 ay
Vajinası güzel diye oral yaparsınız gırtlak kanseri olursunuz iğne miğne kurtarmaz sizi sakın bak dikkatli olun ❤️
m 5 ayKarşı taraf güvenilirse, karşılıklı beğeni ve arzu varsa neden olmasın.
71 Yorumla- 5 ay
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
5 ayOlabilir eğer seks için görüşüyorsam adamla başka napıcam
01 Yorumla
Soran5 aybeklediğim dürüst cevap :D
Gizli Üye(30-35)5 ayKesinlikle olmalı kadın dediğin başka ne ile yarar ki?
Kullan at gitsin be uğraşmaya değmez
Onlarda erkekler için böyle düşünüyor
En iyisi s… sevilir tekniği
S… Sevil mis 🙃😂
Not:Tüm kadınlar için geçerli değil.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKarşılıklı güven varsa olur biz yaşamıştık
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. kişiye ve ortama göre değişir. Eşimle oldu örneğin.
00 Yorumla
5 ayOlabilir ama bence olmamalı (fb tarzı ilişki değilse)
00 Yorumla
5 ayBen bi kaç kere yaşadım bu tamamen güvenden kaynaklanıyor
00 Yorumla
5 aygünümüzde özgür ruhlu ve özgüveni olan bir çok insan için olabilir. Ancak kanımca olmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sağlıklı bir ilişki için olmasa iyi ama olabilir tabi benimde olmuştu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBiz yapacaktık da olmadı
73 Yorumla
Cevap sahibi5 aySanane
5 ayYani olmamalı gibi
10 YorumlaMesafe koymanın anlamı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayTamamen doğal iki tarafta özgürce ne istiyorsa yapmalı konuşmalı
00 YorumlaHayvanlar bile önce bi koklaşıyor mk
00 Yorumla
5 ayAsla
10 YorumlaOlmamalı
00 Yorumla
5 ayBuluşmadan olmalı
43 Yorumla
Soran5 ay:D :D
- 5 ay
Ciddiye aldığın için tebrikler
Soran5 ayciddiye alsam bile fiziken imkansız cınım :D
tabiki hayır