Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 türlü bakış açısı var burada birincisi baskılardan kurtulmuş kızlığı gitmiş rahat kadın kafası ile bakıyorlar. Diğeri ise tadına vardı canı ister dayanamaz kuduruyordur kafası ile bakanlar var. Bir de bu insanlar kendilerine bakmadan karşıdaki insanın ona bayıldığını arzuladığını düşünür genelde.
12 Yorumla- +1 yıl
İki düşüncede çok sığ..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin boşanmış bir kadına cinsel anlamda kolay bir av olarak bakmasının birden fazla nedeni olabilir. Bu nedenlerin bazıları toplumsal normlardan kaynaklanırken, bazıları bireysel psikolojik faktörlere dayanır.
Öncelikle, toplumsal algılar ve önyargılar, bu durumu etkileyen önemli bir faktördür. Toplumda boşanmış kadınlara yönelik olumsuz algılar ve stigmatizasyon, erkeklerin bu kadınları ilişkilerde sadece cinsel nesneler olarak görmelerine yol açabilir. Boşanmış bir kadının geçmiş ilişkisinde başarısız olması veya bir evliliğin sona ermesi, onun potansiyel olarak daha az değerli veya istenmeyen bir partner olarak görülmesine neden olabilir.
Buna ek olarak, bazı erkekler duygusal zorluklar ve yalnızlık içinde olan kadınları hedef alabilir. Boşanma süreci, kadınların duygusal olarak zor zamanlar geçirmesine neden olabilir ve bu durum, bazı erkeklerin duygusal olarak manipüle etmeye veya kolayca etkilemeye çalışmalarına yol açabilir.
Özgüven ve güç ihtiyacı da bu durumu etkileyebilir. Bazı erkekler, boşanmış bir kadının daha az özgüvene sahip veya duygusal olarak daha hassas olduğunu düşünebilirler. Bu nedenle, onları daha kolay bir hedef olarak görebilirler. Ayrıca, cinsel istismar ve sömürü gibi kötü niyetli davranışlar da bu durumda rol oynayabilir. Maalesef, bazı erkekler boşanmış kadınları cinsel istismar veya sömürü için bir fırsat olarak görebilirler ve onları duygusal durumlarından faydalanmaya veya kullanmaya çalışabilirler.
Ancak, bu tür genellemelerin her zaman doğru olmadığını belirtmek önemlidir. Her birey farklıdır ve bireysel motivasyonları, değerleri ve davranışları vardır. Dolayısıyla, bir erkeğin boşanmış bir kadına nasıl yaklaştığı ve onu nasıl gördüğü, o kişinin kendi tutumları ve karakter özellikleri ile şekillenir.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Boşanmış bir kadının cinsel ve duygusal anlamda yaşadığı ya da deneyimledi durumları boşandıktan sonra yaşayamayacağını düşündükleri için hem cinsel hem de duygusal anlamda boşluğa düşeceklerini düşünerekten birçok erkek bu krizi fırsata çevirebileceğini düşünüyor yalnız yanılıyor bu konuda çünkü dul bir kadın av değil Avcı konumuna geçiyor öyle bir kadının biriyle cinsellik yaşayabilmesi için gerçekten karşısındaki erkekten cinsel anlamda Arzu duyuyor olabilmesi lazım çünkü ne istediğini ne aradığını biliyor şahsi görüşüm boşanmış bir kadınla birlikte olmak bekar bir kadınla cinsel bir birliktelik yaşamaktan daha zor olduğunu düşünüyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit 👍 güzel yerinde yorum..
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılZihniyet şu bu dul bir kadın ihtiyaçları vardır. Vardır vardır da bazıları bunu önüne gelenle yatar gibi algılıyor. Biraz da eskiden gelen bir şey bana göre kadının eskiden maddi olarak eşine bağlı olduğu için dul kalsa da başkasıyla evlenirmiş. Evlenmiyorsa erkekleri ayartmaya çalışan kadın gözüyle bakılırmış zaman geçiyor yıllar geçiyor belki asırlar ama zihniyet maalesef değişmiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle ya.. kaç çağ daha geçecek Catu.. teknoloji tüm hızıyla ilerliyo.. her şey değişiyor kavramlar degisiyo .. dil değişiyor..
maddeler değişiyo.. binalar değişiyo.. ama şu küçücük beynimizdeki o kutuda saklı olan anlayışlar değişmiyor.. - +1 yıl
Boşuna kalıtsal hafıza diye bir şey var mı diye araştırma yapmıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü boşandığı için kolay av sanıyorlar.. ama benim için sevdiğim kadının daha önce evlenip boşanmış olması ona karşı bakış açımı hiç bir şekilde değiştirmezdi
10 Yorumla
+1 yılBir iki tane boşanmış arkadaşım bu duruma ikisi de birbirinden yüzseksen derece farklı tepkiler verdiler biri yirmi beş biri otuz bir yaşında otuz bir yaşında olan bir yılda yeni eş buldu, birkaç ay sevgili oldular şimdi evlendiler mutlular. Yirmi beş olan kendisine yeni yol çizdi şu an ikinci üniversite için hazırlanıyor. Biraz da kadına bağlı olmalı.
51 Yorumla- +1 yıl
👏👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim daha önce hayatımda evlenmiş ayrılmış insanlar oldu. Hatta bazılarının çocuğu vardı. Genel olarak çok rahat bir şekilde cinsellik yaşayabiliyorlar. Cinsel birliktelik için bekaret engeli, evlilik zorunluluğu gibi endişeler olmuyor. Aynı zamanda dul kadınların pek çoğu hayat mücadelesinde yalnız. Bu sebeple aile korkusu abi korkusu vs de yok. Savunmasız gorünüyor dul kadınlar sapık erkeklerin gözünde.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle maalesef..
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Kolay bir av demeyelimde boşanmış ve tecrübeli, cinsellik yaşamış bir kadın , artık daha da özgür olduğu için erkeklerin ilgisini çekiyor. Bir çok erkek ilişkiyi evlilikle sonlandırmak zorunluluğu olmayan bir kadını tercih ediyor olabilir. Boşanmış bir kadın cinselliği yaşamış biri olarak daha istekli olur diye bir kanıda var sanırım. 🤷♀️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Koruması gereken bir bekâreti ve yok diye birilerine hesap verme derdi yok. Canı isterse verebilir üstelik ne olduğunu bildiği cinselliğe açlık çekme ihtimali daha yüksek. Bu sebeple daha özgür. Bu bana göre bir anlayış değil tabi, genel bir düşünce.
11 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de teselliye ihtiyacı varsa, er kişi buradan girer ve beğenilme arzusunun kapılarını aralayıp, iltifat silahı ile avını avlar.
Maalesef gerçekler böyle. Kadınlar da dener, denedikçe çeşit artar, çeşit arttıkça seçenek artar, seçenek arttıkça kararsızlıkta artar, bu arada belirli bir tecrübeye gelindiğin de, "ha bu ipuneler hep aynı, koklayıp koklayıp kaçayler ben ne yapacağum" dendiğinde geç kalmış olur vaz geçerler.
- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle baktığımız zannetmiyorum genel olarak aramızdan birkaç tane çıkıyor olabilir ama bunun genelleyemeyiz diye düşünüyorum yani kadını al gibi görebilen erkek için Evli bekar çocukluk fark etmiyor zaten bazı şeyleri açmış oluyor insan saygı sınırlarında geçmiş oluyor Onun için fark etmiyor onlar da sayıları çok fazla değil de ortalıkta çok geziyorlardır belki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arizona kertenkele belgeseli geldi aklıma 😂
https://youtube.com/shorts/ijQ9QBVrEhE?si=Y9KYmEsWCInjOOFE
Sebebi belli değil mi %90 oranında erkeğin kafası cinsellik üzerine kurulu, %10 ve benim de bulunduğum oran ise kendi hayatını iyileştirmeye uğraşan sevdiği kızlardan sürekli reddedilmiş birisidir ve bu kişiler de karakterlerini asla bozuntuya vermezler10 Yorumla
+1 yılTürkiyede boşanmaların büyük nedenleri arasında tansel uyumsuzluk
Cinsel sorunlar diyalog eksikliği olduğu için
Kabul eşin etmeyin beni linklerin ya da linclemeyin bu böyle
Cinsellik bu ülkede hala tukaka görülüyor öcü gibi bakılıyor
Olaya
Boşanmış kadının da açlık Cinsel eksiklik yaşadığı düşünülüyor olay bu11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sagolun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de çitayı düşürmüş ve seks konusunda takıntısı kalmadığını düşünüyor olabilirler. Bana kalırsa boşanmış kadınlar seks ve eş konusunda daha seçici olurlar
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben öyle görmüyorum. Böyle görenlerin kendilerince farklı nedenleri olabilir. Ama bunların hiçbirisi, boşanmış bir kadının sosyal yaşamda kendisini özgürce ifade edebilmesine engel olmamalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne ifadesi.. ne özgürlüğü.. kimi zaman kurtlardan sürekli kaçmak zorunda olan tavşan gibi hissediyorlar kendilerini..
+1 yılHiçbir zaman dul bir kadına kokay gözüyle bakmadım. Ama ayrı olduğu için birçok konuda olduğu gibi cinsellikte de yalnız kaldığı ve cinselliğe aç olabileceği düşüncelerine sahip olduğum oldu.
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar sizin gibi değil ki ama.. yani ruhu doymadan yatakta da doymazlar.
- +1 yıl
Bunu iyi biliyorum. Ne yazıkki erkekler cinsellik için kadınlar da aşk için arayıştalar günümüzde. Ve çoğu mutsuz birliktelik de bu nedenle bozuluyor. Bunun farkında olmayan kadın ve erkekler sorun yaşıyorlar. Çoğu kadın kabullenmek istemiyor bu gerçeği.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadıkları için evlenmelerinin gerekmeyecek olması, erkeksiz olmalarından, ve yüksek ihtimalle seks yapmanın zevki ile tanışmış olmalarından dolayı daha istekli olacakları düşüncesi
12 Yorumla- +1 yıl
Dünya üzerinde her kadın ruhuna dokunan bir adam hayatında olsun ister .. o dediğin bir kısım kadın çok azınlıkta..
- +1 yıl
Kadınlar öyledir demedim ki, erkeklerin ne düşündüğünü yazdım.
+1 yılDüzenli cinsel birlikteliğini sonlandırdığı için bu anlamda açlık çektiği kanısı yaygın erkeklerde. İçinde bulunduğu duygusal durumdan önce dürtülerine odaklı bir çoğu.
Kalbine dokunamadığımız hiçbir kadının koynunda yerimiz olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer erkek bir kadın hakkında böyle bir düşünceye sahipse o erkeğin öyle düşüncesinin sebebi bir şekilde o kadından kaynaklanıyordur yoksa boşanmış bir kadına kimse seks konusunda kolay bir av diye bakmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Bakıyorlar ama..
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadın evlenip boşandıktan sonra cinsel anlamda daha çok ihtiyaç duyar diye düşünüyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama.. atladiklari.. gözden kaçırdıkları bir şey oluyo..
- +1 yıl
Nedir
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Sanırım ciddi bir ilişki içinde olmayacağını düşündüğü için
12 Yorumla- +1 yıl
Neden ki.. boşanmış bir kadının da ciddi ilişki istemeye hakkı yok mu?
+1 yılKimseye boşanmış/evlenmemiş hiç kimseye "av" olarak bakmıyorum. öyle cinsel durumlarım da yok ama bu algının tek taraflı oluştuğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılçünkü boşanan kadının arzuları cinsel yönden fazla oluyor ya başkaları ile sevişiyor ya da doğru erkeği arıyorlar
10 YorumlaKadının en savunmasız olduğu andır.
Savunmasız bir kadın avcının gözüne kolay av olarak görünür ama aslında daha zor olurlar.
10 Yorumla
+1 yılSeks yapma duygusunu tattıkları için o tadı yine isteyecekleri onsuz yapamayacakları düşüncesinden dolayıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. uzun zamandır erkek görmüyo kuduruktur bu gibi saçma sapalak düşüncelere sığınıyorlar önyargıları ile...
10 Yorumla
+1 yılKadın da istiyorsa en tehlikesiz en güvenilir olduğu için. Aslında kolay av diye bakmak değil bu. Sorun ve sıkıntı olmaması için.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKolay bir av değildir ki. Hatta en zorudur. Tecrübeli ve bu işleri bilen bir kadını çok zor kafalarsınız. 👍🏻
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben kimseye böyle bir göz ile bakmam bakanida sevmem karsi cins isterse birliktelik olurum istemezse olmam cokta sorum etmem
10 YorumlaArtık bekarlarla boşanmışlar arasında bir fark yok ki ya. Bence o eskidendi. Evlenmemiş kızlar genelde bakireydi ve bu bakış açısı vardı sanırım. Artık bakire kavramı kalmadı ki. Boşanmış, bekar herkes aynı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılskidendi o ama söle söleyim dul kadın bakire deildir sexin tadını almıstır rahatca herseyi yasayabılırsın algısı vardı simdi genc kızla herseyi yapalırsın algısı degisti dul kadın tehlıkelı deniyo artık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbircok boşanmış kadının hepsi değil ama bircok , cinsel şeylerde kolay kabul etmesi
12 Yorumla- +1 yıl
En kısa yoldan.. uğraşmadan hemen yatak yorgan.. öyle olmuyo işte.. çok itici geliyo o tip erkekler kadınlara
- +1 yıl
ne kadar itici desende tiplerini begenenlere itici gelmiyıor kaldıki erkeklerde zaten o şekilde yaklaşmaz yalandan sevgi saygı lafları vs ile
+1 yılAv olarak baktığımızi kim dedi ama genelde aşırı istekli ve istekli oluyorlar 🙂
10 YorumlaTamamen mantıksızlık erkeler hep aranır durur fullsrın cinselliği yaşamış olmaları hep istiyorlar gibi zannefiliyor ondan
10 Yorumla
+1 yıldul kadın ne istegini bilir uzatmaz trip atmaz başını agrıtmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden mi cinselliği en kısa yoldan onlarla yaşama derdindesiniz
- +1 yıl
genç bir kızla ugraşmak her zaman zordur belli bir olgunluga ulaşmış kadın velinimettir
- +1 yıl
@Ateşçandır aslinda bisey diyimi boşanmış kadini ikna etmek zordur onun yatağa atmak icin ugraşırsın ama bazilari cok ters tepki verir valla
- +1 yıl
@Esmeriimbiciim yani bunun dullukla çok alakası oldugunu düşünmüyorum kişilikle alakası var
Uzun süre yapmamış olması ve boşlukta olduğunu düşünmesi erkeğin ama yanlış yani bence öyle bakılması, ters tepebilir çünkü tecrübeli olur kadın artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Her erkek öyle bakmaz. Benim için her kadın kıymetlidir, değerlidir. Yeter ki karşılıklı anlayış ve uyum olsun. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yapamadiklari icin saniyolarki o kadinlar kolayca sevisecek
Ortadogu burasi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. O ayrı bir dert de. Daha fenası var. Eşi ölmüşe dul denilmesine ragmen, boşanan her kadına dul diyen dangalaklar var. Yahu cahilsiniz, keşke ölseniz. Haa bir de sen şimdi ne yaniyorsundur var 😂😂😂
00 YorumlaBoşanmış kadınlarında, erkeklere cinsel olarak yaklaşması olabilir
00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan kadını parmak tatmin etmez yaprak lazım
00 Yorumla
+1 yılOnun da daha istekli ve kolay verebileceğini düşünmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yeşilçam film sektörü
13 Yorumla- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Ay evet ya ☺️
Erkeklerin basit düşüncesidir
12 Yorumla- +1 yıl
İlkel beyin.. kısıtlı bellek.. yani o kadar çalışıyo. Öyle tabi
Şehir efsanesi
11 Yorumla- +1 yıl
Şehir efsanesi değil.. Uzaktan sana böyle geliyordur
+1 yılBakire değil başıma kalmaz diye düşünüyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bir av değildir
10 Yorumla
+1 yılİstek ve arzulu olmaları ama yanlış bir düşünce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim aklıma bile gelmez kadın kadındır
10 Yorumla
+1 yılHeralde cinselliğe ihticı oldukları için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖylemiymiş Allah Allah 😇
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığı için daha kolay sanıyorlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Bastırdığı duyguları rahatça kullanalabilir olması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kimse bakmaz
herkes aynı değill..
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kolaylar çünkü...
02 Yorumla- +1 yıl
Çok sığ bir yaklaşım ! Hiç de kolay değildir bir kadını elde edebilmek halbuki..
- +1 yıl
Hayat tecrübesi ile alakalı bu yorumum. Tabi içindeki temiz kadınları, kocalarından eziyet görüp ayrılmak zorunda kalmış olanları tenzih ediyorum. Genel olarak birlikteliklerinde direk seks ile başladıklarını gördüm. Eğer sevgili olduysak o iş tamam oluyor her türlü. O yüzden öncelikli tercih edilen kadın oluyorlar...
Bunu düşünenlerin genel karaktersizliği
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire değil ve artık daha istekli
10 Yorumla
+1 yılTam öyle degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. Çöpsüz üzüm olarak görüyorlar
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmışlar daha istekli oluyorlar
00 Yorumla Bence yanlış bir düşünce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şeref yoksunluğu
10 YorumlaBilemiyoruz
10 YorumlaYani o gözle kim bakıyor bilmiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem