- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılNe dememizi bekliyorsunuz açıkçası anlayamadım? Adam size asılıyor kapıyı açarsanız beraber olmak istiyor. Diğer kadınlardan bahsetmişsiniz çevresindeki. Onlara asılmadığını nerden biliyorsunuz gizli gizli? Onlardan da bazılarına asılıyordur ama kimse bilemez bunu. Siz de dikkatini çekenlerden birisiniz. Neden benimle ilgileniyor diye sürekli sormanız ve buna şaşırmanız açıkçası çok ilginç. Güzel olmasanız bile dertlisiniz. Dertli kadını tavlamak ve düşürmek çok kolaydır. Kolayca eninde sonunda düşürecek sizi. Bir biçimde cinsel anlamda çekici gelen bir yanınızda vardır. Adamdan öyle övgüyle bahsetmişsiniz ki manken gibi vs diye içten içe siz kendiniz bile farkında olmadan belki ( sizi yargıladığımı asla sanmayın lütfen) beğenmiş ve bakışlarınızı beğenerek yöneltmişseniz ; adam bu beğeniyi elde etmek istiyor olabilir.
Tek tavsiyem tamamen uzak durmanız…02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle gerçekci ama aynı zamanda nezaketi de elden bırakmayan yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sanırım söylediğiniz çoğu şeye katılıyorum. Yaralı kadın mantıklı geldi bana da. Bende açıkçası bu dertli olma konusu ile ilgili olduğunu anlaşılmama acıma olarak biraz fazla safça yorumladım sanırım. Doğru söze ne denir ki , tavsiye konusunda da haklısınız. Yaralıyım evet hem yıllardır istememe bunun için çaba sarf etmeme tedaviler görmeme rağmen çocuğum olmadı. Ve bu sadece benim sorunuymuş gibi eşim tarafından günlerce yanlız bırakılıyorum. 15 gün eve gelmediği zaman bile oluyor. Arıyorum nerdesin niye gelmiyorsun diyorum bağırıyor, çağırıyor , işim var diyor ama düzgün cevap vermiyor , eve gelip napacam çocuk mu var diye kırıcı konuşuyor. O yüzden yaralıyım, aksini iddia edemem. Hem bir kadın olarak eksik hissediyorum hem de hissettiriliyorum , bunu farkeden kötü niyetli birinin dikkatini çektim sanırım olay bu
- +1 yıl
Rica ederim. Çocuk olayında da erkeklerin en iyisi bile çocuk olmadığında tanınmaz hale gelebiliyor. Eminim ki eninde sonunda olacaktır. Bunu içten inanarak söylüyorum. Fakat siz başınızdaki pislikleri uzaklaştırıp tedavinize odaklanın. Bunu, çocuğu olmayan pek çok farklı kişiyi yıllarca görmüş ve sonrasında ummadıkları kadar ( bir isterken üç olanlar bile var) çocuğa kavuşmuş insanlara şahitlik etmiş biri olarak söylüyorum. Emin olun olacaktır.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. acima degil firsat kovalamaktir. bide begeniyosa
04 Yorumla
Soran+1 yılAcımaktan olmaz mı bu dersiniz
Soran+1 yılÖyle bir şeye izin verecek biri değilim ben, zaten sınırı çizdim kendisine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acıma duygusu ile böyle birsey olmaz. Başkasının kadınına sahip olmaktan daha fazla zevk duyan insanlar var.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim bana eziyet ediyor diye acıma duygusu ile bu yapılmaz yani, masumiyet arama boşuna diyorsunuz
+1 yılCokmu guzelsin... fiziğin nasil senin boy kilo nasil
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzelde değilim, fiziğim de öyle oha kadına bak gibi değil. Sıradan kapalı bir kadınım.
İçindeki seks açlığını hissetmiş olabilir. Normal böyle şeyler.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Erkekler böyle şeyleri hissediyor mu? Ama adım atması eşimin bana eziyet ettiğini duyduktan sonra olmaya başladı
Soran+1 yılYok daha önce beraber olduğu kadınların içinde kendinden büyükler dul kadınlat filan olunca bundan bende şüphelendim
Soran+1 yılHayır öyle bir niyetim olsa buraya sormama gerek yok, yapar geçerim,
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşini görmek için çok arzulamıştır çekici geliyodur
08 Yorumla
Soran+1 yılAma adam rahat bir tip , eli yüzü fiziği çok düzgün, etrafında bir sürü de bekar kadın var
- +1 yıl
Zevk meselesi hoşuna giden bişey vardır
Soran+1 yılKapalı olmam olabilir mi?
- +1 yıl
her şey olabilir senin tavrın ne ona karşı
Soran+1 yılBen normalde samimi bir insanım ama cıvık değilim, esprili insanım ama lakayıtlığa el şakasına belden aşağı şakalara küfüre gelemem, birini sevmezsem arkasından konuşmam yüzüne çat diye derim, dürüst bir insanım açıkçası
- +1 yıl
Evet ama bu çocuk için düşüncen ne onu dememişsin
Soran+1 yılArkadaş olarak seviyorum, kötü biri diyemem , ama diğer türlü mümkün olacak bir şey değil , ben öyle biri değilim
- +1 yıl
O zaman aklından çıkart böyle düşünmeye devam edersen aklını çeler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYokluktadır bunu duyunca senin ihtiyaçları ı gidermek istemiştir
09 Yorumla
Soran+1 yılYoklukta değil, manken kılıklı bir adam. Taliplisi de çok
- +1 yıl
Fiziğin çok mu iyi
Soran+1 yılSıradan bir kadınım dedim ya kapalıyım hatta öyle dikkat çekecek bir giyim ya da tarzım yok
- +1 yıl
Sıradan kadın diye bişey yoktur bazısı çok çekici oluyo paspalken bile
Soran+1 yılPaspal bir kadın değilim, düzgün giyinirim ama öyle çok çekici bir bakan bir daha bakar bir kadın değilim
- +1 yıl
Kocanla sorunu var mı
Soran+1 yılKimin benim mi?
- +1 yıl
Onun
Soran+1 yılHayır tanışmadılar ki hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCanı 7.65'liğin tadına bakmak istediği için olabilir. Böylelerini vurmak gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasak ya cekici gelir
Sana da çekici geliyo mu?
028 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor , ben o tarz bir insan değilim
Cevap sahibi+1 yılO zmn uzak durmalısın o kişiden
Sıkıntı olmasın sana
Cevap sahibi+1 yılBu arada aöık mısın kapalı mı?
Kapalıysan merak uyandırıyor olablr
Soran+1 yılKapalıyım, öyle uzun elbise filan giyerim
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kaç gizli değilse?
Cevap sahibi+1 yılHediye almays kalkık sürekli yazıyosa hayatından çıkar bence ilerde sana sorun olabilir
Soran+1 yılBana her gün gece gündüz saate bakmaksızın mesaj atıp durma, normal arkadaşlar her gün gece gündüz mesaj atmazlar dedim , eşim dışında bir erkeğin hediyesini kabul etmem de mümkün değil dedim, arkadaş sınırları içinde dur, aksi halde hayatımdan çıkarmak durumunda kalıncam seni dedim
Cevap sahibi+1 yılGüzel demişsin tebrikler
Çünkü bi erkek fazla samimi olunca cıvımadan durması zor
Engellesen bile yeri bnce
Boy kilo öğrenebilir miyim?
Soran+1 yılİş arkadaşım neden engelleyim ki? Sapık olduğunu sanmam, sınırı da ben geç demediğim sürece geçeceğini de sanmam. Boy kilo Türk kadını işte öyle abartılı bir şey fantezi malzemesi bekleme
Cevap sahibi+1 yılNormal Türk kadını etli butlu mu zayıf mı
Her örneği var:)
İş arkadasının sürekli yazması dediğin gibi normal değil
Hiç cevap vermemek lazım ona
Soran+1 yılEtli butlu mutlu 😄
Cevap sahibi+1 yılKadın dediğin etli butlu olmalı 😀 tanıma uyuyosun tebrikler:)) kapalı ve etli butlu
Boy ve kilonu merak etmedim değil
Soran+1 yılBu kadarı yeterli diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYeterli ama o sorumu da cevaplasan çok hoş olurdu
Senin gibi kadını var ilgilensin
Bulmuş böyle hatunu. İlgiyi eksik bırakmasın :) kocan için diyorum
Çok şanslı
Soran+1 yıl2 mesaj gördünüz diye ne bildiniz şanslı olduğunu? Ben böyle şeylere kanmam o kadar saf değilim, çok sevgisiz bir ailede de büyümedim.
Cevap sahibi+1 yılDürüst ve dobra oldugun belli. bunun yanısıra balık etli ve kapalı oldugundan demiştim
Tabiki seni çok iyi tanımıyorum
Tahminim genelde doğru çıkar, kandırsam napıcam ki kndırmaya çalışmıyorum :)
Soran+1 yılTürkiye’deki kadınların çoğu zaten tombiş, iltifat sebebi değil bu 😄
Cevap sahibi+1 yılBazıları zayıf ya da zayıflamaya çalılıyo
Ben tombil etli butlu seviyorum yumuşacık olsun 😀😀
Cevap sahibi+1 yılTombik*
Cevap sahibi+1 yılbenim için iltifat sebebidir kabul ediniz hanımefendi 😀
Cevap sahibi+1 yılBu arada günaydın
Ayrıca sorun kapanmadan gzliden çıksam bana ulaşablr misin?:) söz veriyorum sürekli yazıp rahatsız etmem,
Soran+1 yılHayır ulaşmam da özelden yazmam da
Cevap sahibi+1 yılSarkıntılık yapmıcam yaparsam engellersin olur mu
Cevap sahibi+1 yılO kişiyi engelle dul ya da olgunlarla olmuş
Amacı iyi değil kesinlikle
Soran+1 yılBen burada özelden kimse ile görüşmedim görüşmem
Cevap sahibi+1 yılBen ilk ve son olsam, seni üzecek bişey yapmam söz veriyorum
Soran+1 yılYa sen kimsin de ilkim sonum olacakmış, defol git ağzımı bozdurma benim ittttt
Cevap sahibi+1 yılBalık etli kızma ya:) 😀 sert kadın seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir sen misin peki. Esinle aranda cinsel sorunların mı var
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsel sorun değil ama çocuğumuz olmuyor diye eşim bir ara benden uzaklaştı. Ortak bir kadın arkadaşa ağlamıştım ben çocuk olmuyor diye eve gelmiyor diye. Ondan sonra adam peşine düştü
Cevap sahibi+1 yılSeninle bir şeyler yasamak istiyor mu peki
Soran+1 yılKim bu adam mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılBana ahlaksız bir teklif ya da îmâsı olmadı ama sürekli mesaj atıp duruyordu, hediye filan almaya kalktı, bende sınır çizdim, bana sürekli gece gündüz mesaj atma, gergin arama, iş arkadaşı sınırını geçme, yoksa seni hayatımdan komple çıkarırım dedim
Cevap sahibi+1 yılSen cinsellik istiyor musun onunla
Soran+1 yılHayır ben öyle biri değilim
+1 yılMümkün tabikii hatta. Kocası doyurmassa ilişkide başka birini bulur eğer doyurursa vazgecemez
015 Yorumla
Soran+1 yılO anlamda değil detayda yazdım aslında
- +1 yıl
Adam haklı sende gizli yap
- +1 yıl
Bizde deniyoruz olmuyor mussitsen gizliden birkaç soru sorabilir miyim bebek hakkında
Soran+1 yılNasıl yanş
- +1 yıl
Bana istek atarmisin veya bana mesaj yazar mısın
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Evliyim bende birkaç soru sorabilir miyim burada birbirimizi bilmiyoruz kime soracağım ki başka lütfen az bı zaman istiyorum müsaitseniz eger
Soran+1 yılHayır özelden konuşmam
- +1 yıl
Çocuğunuz olmuyorya bununla ilgili neler yaptınız bende öğrenmek istiyorum aynı sorun bende var
- +1 yıl
burada soramamki ceza yerim yoeumum kaldirir sistem kısa o bı zaman
- +1 yıl
Ne gibi tedaviler aldınız bana açıklar mısın özelden
Soran+1 yılÖzelden neden açıklayım? Tüp bebek yaptırdık 5 kere tutmadı
- +1 yıl
Tüp bebek yaptirmadna önce neler yaptırdınız veya tüp vebek tedavisi nasıl yapıyor ne kadara mal oluyor vs gibi sormak istiyorum
Soran+1 yılArkadaşım bir tüp bebek merkezine gider sorarsın. Sen beni canım filan mı sanıyorsun?
Soran+1 yılNe canımı ya salllak mı sandın
Evli olması pek çok konudan avantaj
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
+1 yılDenemek için olamaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi benim düşüp düşmeyeceğimi mi? Düşmedim
- +1 yıl
Yalnış düşünüyorsun
+1 yılBekarlardan bi halt olmaz sanıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Şimdiki jenerasyon biraz sıkıntılı yani finansör arıyorlar erkek arkadaş adı altında erkekler daha çok görmüş geçirmiş birisi ile görüşmek ister oda evli denk gelebiliyor
Soran+1 yılYani kullanılmak değil kullanmak istiyor herkes
- +1 yıl
Şimdiki nesil biraz öyle ama öncesi için biraz daha iyi
+1 yılCok iyi niyetli olduğunu sanmiyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılAcıma duygusu ile böyle şey olmaz mı diyorsunuz
- +1 yıl
Bence olmaz. Acıyorsa bile bu şekilde yaklaşmaz.
Soran+1 yılAcısa yaklaşımı nasıl olur? Tedavim iş yerinde duyuldu. Yanlış anlamazsan hayırlı haber aldın mu oldu mu dedi. Olmadığını duymuş zaten, yok dedim gözüm doldu. Eşimin çocuk olmadığı için bana eziyet ettiğini de kadın arkadaştan duymuş. Bana dedi ki ben çocukları çok severim, evlenince çocuğum olsun isterim, olmazsa da evlat edinirim dedi. Siz de edinin dedi. Eşim istemiyor dedim benim için sorun değil ben evlat edinirim dedi. Hep bu şekilde suyuma gidecek şeyler söylüyor
- +1 yıl
Yani sozleri size moral verir yonde ama davranislarinada dikkat etmek gerek. Sozleri cok a normal degil
Soran+1 yılYok öyle sınırı geçecek ahlaksız denecek bir şey söylemiyor , ama sürekli benle sohbet etmek istiyor, sürekli sabah akşam mesaj atıyor , eşimi kötülemeye çalışıyor bana. Bir de hediye almaya kalktı, ailemle tanışıp kaynaşmak istediğini söylüyor bilmiyorum, belki de ben kötüye yordum
- +1 yıl
Adam rengini bellinetmiş eger platonik aşik değil ve bunu firsat gormüyorsa bilemem ama sonucta her durumda da yaklaşimi hic halos noyetle değil
Soran+1 yılNasıl yani tam olarak ne demek istediniz? Bana platonik olacağını sanmam. Bu daha çok ümitsiz reddedilen kişilerin tarzı değil midir?
- +1 yıl
Evet umitsizmış takinsizin durumunuzi duyana kadar. Inun icin bu küçuk bir firsat olmuş
Soran+1 yılÇocuk mevzusu yüzünden eşimle olan sorunum mu cesaretlendirdi yani onu? Yaralı olduğum için de bu sayede beni kendince kullanıp atacak mı?
- +1 yıl
Kulandırirmisin bilmem ama senin zayif yonunden yararlanmak istediği kesin
Soran+1 yılBen aslında normalde çok zayıf karakterli ilgi delisi 2 tatlı söze şuurunu yitirmiş gibi davranan biri değilim, ama şu çocuk olmama mevzusu beni yaraladı, zayıf noktam orası biliyorum ama kullandırmam ben. Kendimi tanıyorum
- +1 yıl
Umarım. Yinede dikkatli olun derim
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYaklaşımında belli olur
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Konuşuyorsan ne amaçla yaklaştığını belli eder
Soran+1 yılİş arkadaşım kendisi, sürekli gece gündüz mesaj attığı için sınır çizdim kendisine
- +1 yıl
Nasıl mesajlar ama
Soran+1 yılNormal ottan sudan sebeplerle sürekli mesaj atıyordu, öyle haddi aşacak, sınırı geçecek bir mesajı olmadı
- +1 yıl
Anladimmm fırsat verirsen başka konulara gider olay
Soran+1 yılFırsat verecek biri değilim, ben erkek kadın arkadaşlığına karşı değilim ama resmi sınırlar içinde dedim. Her gün sabah akşam mesaj atma bana sınırı geçersen hayatımdan çıkarırım seni dedim.
- +1 yıl
İyi demissin
Kadın ona çekici geliyordur
026 Yorumla
Soran+1 yılTek sebebi çekici gelmesi mi
Soran+1 yılZor olmasından kaynaklanıyor o zaman, çünkü adama kendinden 10-15 yaş büyük kadınların bile aşıldığını, ağız burun yamuşarak konuştuklarına şahit oldum.
Soran+1 yılBen aldatacak bir insan değilim
Soran+1 yılKafamı karıştırmadı aslında , beni bu ara sürekli görüşmeye çağırıyor dışarı. Ben seninle ne münasebet yanlız niye görüşeyim diye kızınca işte ortak arkadaşlarımız olsun , yok eşinle tanışalım filan gibi istekleri oluyor. Ondan soruyorum
Soran+1 yılEvet eşimle tanışmak istiyor, ben arkadaş ayağına yatmak için diye düşündüm. Amacı ne olabilir sizce görüşüp?
Soran+1 yılEşimle sorunum çocuğum olmadığı için eve gelmek istememesi, günlerce eve gelmemesi, aradığım zaman ne işi olduğunu söylememesi, bağırıp çağırması, eve gelip ne olacak çocuk mu var demesi. Normalde anlatmam ama iş yerinde çok üzgün olduğum bir gün kadın bir arkadaşa baya ağladım, o kadın arkadaş boş yapıp anlatmış buna
Soran+1 yılBir ara eşinle bir sorunun mu var üzgün gözüküyorsun diye çok üsteledi. Hayır ben eşimi çok seviyorum hiç sorunumuz yok dedim. Çocuk sorun olmuyor mu dedi hayır ben çocuk olmasa da eşimi seviyorum dedim. Neden bir insan yalan söyler ki filan dedi.
Soran+1 yılCevap verdim bakın yorumlara tekrar
Soran+1 yılHayır değilim ama seviyorum , çok alıştım
- +1 yıl
Niyetim onu kötülemek değil ama senin elinde olmayan sebepten ötürü sana sırt çevirmesi çok saygısızca. Sevginin olduğu yerde bu olmamalı. Kaldı ki seninle çocuk yapmak için evlenmedi ya. Sevdiği için evlendi. Onun derdi kendi kutsal soyunu devam ettirmekse bilemiycem. Peki ne kadar bi süredir evlisiniz?
Soran+1 yılBiz görücü usulü aileler istediği için evlendik aslında. Ama zamanla alıştık ben seviyorum , normalde sevildiğimi de düşünürdüm. Ama bu çocuk olmama bizi biraz uzaklaştırdı. 10 yıllık evliyiz. Akrabayız. Ailenin tek erkek çocuğu, babası da , dedesi de öyle. Yanş bizim çocuğumuzun olmaması ailenin kökü kuruyacak gibi algılanıyor
Soran+1 yılHiç uyumadan napıyorsun? Takmamak elde değil benim açımdan çocuk konusunu
Soran+1 yılÇalışıyorum , saçımda beyazladı ama saç boyası diye bir şey icat etmişler sonuçta 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bekar kızdan almak kolay mı sanıyorsun ahh ahh
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bekareti sorun etmeyen bir sürü genç kadın var, benim yakından tanıdığım kadınlar da var
Cevap sahibi+1 yılOnun derdi bitiyor mu bitmez
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBekar kadın herşeyi ister ama evli olunca seviş yeter
Soran+1 yılTek derdi çata pata küt öyle mi
Cevap sahibi+1 yılTaktik maktik yok bam bam bam
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılYasak aşk cekicidir
016 Yorumla
Soran+1 yılTek yasak olması mı? Eşimin bana eziyet ettiğini duyunca gelişen bir şey değil midir dersiniz
- +1 yıl
Onun da etkisi vardır da ztn eşinde bulamadığı eksiği bulunca aldatmalar oluşuyor
Soran+1 yılBen aldatacak bir insan değilim, eşimde kötü biri değil ama çocuğu çok istediği için saçma tepkiler gösteriyor.
- +1 yıl
Nasıl saçma tepkiler
Soran+1 yılEve gelmemesi saçma bir tepki değil mi? Neden eve gelmiyorsun dediğimde eve gelipte ne olacak çocuk mu var demesi saçma değil mi?
- +1 yıl
Eve gelince sıkılıyorum mu demek istiyor yani
Soran+1 yılEvet eve gelince çocuk yokmuş , oyalanacak bir şey yokmuş
- +1 yıl
O zaman bu laftan sana verdiği ya da vermedigini değeri görebiliyoruz
Soran+1 yılBiliyorum farkındayım ama ailem ayrılmamış istemiyor , bir kaç kez buna kalkıştım , pişman edildim
- +1 yıl
Nasıl pişman edilme yani ayrilmani istemezler de mutsuz bir evlilikte bir ömür sürmez
Soran+1 yılAraya aracılar sokup psikolojik baskı uygulayarak zorla geri birleştirdiler
- +1 yıl
Peki kimseyi dinlemeyip boşansan ailenin de seni dışladığını varsayalım kendi ayaklarin üzerinde duramaz misin
Soran+1 yılBen çalışan bir kadınım aslında ekonomik özgürlüğüm var
- +1 yıl
O halde kararı bence kendin vermelisin ama bence ya çocuk yap eşini eve bağla ki bağlanırsa artık ya da ilk krizinizde ayrıl yalnız yaşa çünkü o da seni aldatmaya başlar ya da aldatıyodur
Soran+1 yılÇocuk yap ne ya? Kaç kere tedavi oldum tüp bebek yaptırdım olmuyor çocuk OLMUYOR
- +1 yıl
Bilmiyodum özür dilerim kırdıysam
+1 yılDüşer
01 Yorumla
Soran+1 yılNe düşer?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası