Siteden birinden hoşlandım. Numaramı verdim. Adam bana açık açık benimle sevişmek istediğini söyledi. Neden erkekler boşanmış kadınlara potansiyel verici gözüyle bakıyorlar. Boşanan bir kadın birini sevemez mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBu ülkede erkeklerin başarısızlığı ve bu başarısızlıklarıyla bir kadına yürümeye çalışmaları çok üzücü. Detayı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
Türkiye’de insanların yüzde 90'ı aynı şekilde sevişiyor
Kadınların yüzde 80'i orgazm olamıyor...
Cinsellik sanat gibidir. Herkes resim çizebilir iyi veya kötü... Bazıları vardır renk seçimiyle hayal gücüyle hatta fırçayı kavrayışıyla güzel bir tablo çıkartır. Demem o ki cinsellikte bir tablo gibidir. Bazıları zirveyi yaşar ve yaşatır. Çoğu kadının hayatında bir şekilde cinsellik geçmektedir. Günümüzde cinsellik yaşamayan kadın yok denecek kadar azdır. Cinselliğin yaşanması ne kadar önemliyse fark katmakta önemlidir. Sıradan bir cinselliği kim yaşamak ister ki! Çoğu kadının zihninde cinsellik yaşayacağı erkek kim olursa olsun aynı duyguları hissedeceğini bir fark olmayacağı oluşmuştur ama çoğu yanılmaktadır. Açıkça söylemek gerekirse gerçek bir penisi tatmayan tüm hatunlar bana göre bakiredir. Türkiye'de cinsellik konusu ele alındığında ve yaşayacağı cinselliğin aynı olacağını düşündüklerinden dolayı kadınlara hak vermiyor değilim. %90 ı aynı şekilde sevişen bir toplumun yarattığı bir sonuç. Diğer taraftan %80’in bakire gezdiği bir toplumda cinsellik yaşadığını ve yaşattığını düşünen erkekler var.
Seks farklı bir sanat dalı. Herkes yapacak tabi ama bazıları ise diğerlerinden kat kat fazla zevk alacak. Nasıl zengin fakir orta halli kavramları varsa seks hayatına da bu şekilde bakabilirsiniz. Kimileri bu konuda yoksundur fakir bir ilişki yaşar kimileri standarttır orta halli yaşar.21 Yorumla- +1 yıl
Sana harfi harfine katılıyorum kardeşim.
En İyi Cevaplar
Bekaret derdinin olmaması, İhtiyaç gidermek için birine gereksinim duyuyor düşüncesi ayrıca bu tecrübeli aşkla meşkle işi olmaz bakarız dalgamıza düşüncesi.
Yazdıklarıma bir baktımda biz insan değilmişiz be :D :D21 Yorumla
Soran+1 yılEn azından gerçeklerin farkına varabilen bir erkek varmış. Bu da iyi bişey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDul kadınları potensiyel olarak gören erkekler aynı zamanda damacana, kalıp sabun, cansız manken, çiğ tavuk gibi nesneleri de potansiyel olarak goruyor. Sorun bizde değil. Kafani rahat tut takma.
21 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş 😊
+1 yılHicte zoruma gitmez
cunku boyle bir uckur zibidisini takmam
sende hemen hoslandim diye numara verme
Nuri alco kilikli cogu21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin 😊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sözde boşanmış kadının cinsel yaşamı olmayacağını ve açlık çektiğini düşünür. Hemen ilk önüne gelene verecek sanır. Bilmez ki boşanmış kadının daha çok secici olduğunu ve tereddütlü olduğunu
32 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah ne kadarda fedakarmış abazasuz fedakarasuz gözlerim yaşardı inan. Öyle düşünlerin hepsi adi şerefsiz.
elbette boşanmış bir kadın da sevebilir.. ülkemizde boşanan kadınlara karşı farklı şekilde yaklaşmak isteyen erkek sayısı gerçekten azımsanmayacak kadar fazla bunu gözardı edemeyiz.. sanırım boşanan kadınları cinselliğe daha kolay ikna edebiliriz düşüncesiyle yaklaşıyorlar ya da çoğunca tek amaçları zaten cinsellik.. evlilikten uzak ilişki olabilme ihtimalinin yüksek olması da ayrı etken...
13 Yorumla
Soran+1 yılBu ülkede kadın olmak gerçekten zormuş. Allah islah etsin ne diyeyim
Soran+1 yılAmin sağol
Bunun tek nedeni var. Toplumumuzda bakire kızı bozmak büyük tehlike arz eder. Onun için dul veya bakire olmayan kişilerle seks tercih edilir. Birde sen boşnmış kadınsın. O sanıyo ki erkeksiz yapamıyosun, istiyosun felan.. Kafa yapısı işte ne yaparsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiçte insanlar bakire kızı bozmanın tehlike arz ettiğini düşünmüyor. Evlenmeden önce bakireydim. Kocam iki hafta sonra kapının önüne koydu. Hiçte vicdan azabı yaşamadı.
+1 yılBu yüzden çoğu kadın boşanmaktan korkuyor. Korktuğu için de bastırılıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklılarda. Evliyken başka çile çekiyor insan boşanınca başka.
+1 yılaynen bende boşanmış bir kadın olarak çok rahatsızım bu durumdan
33 Yorumla
Soran+1 yılBoşandıktan sonra başıma neler geldi. Hatta daha boşanma aşamasında. Bıktım artık ya. Kendi kardeşlerine annelerine yapsalar hoşlarına gider mi acaba?
- +1 yıl
bizim ülkemizde böyle işte arkadaşım malesef
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAvrupada olsan dediğin olurdu fakat bizim ülkemizde cinsel açlık söz konusudur. Evli bir erkek ayrıldığında eski cinsel hayatını ararsa, kadında arar bu çok normaldir. Fakat bizim örümcek kafalı erkeklerimiz, her kadına kaşar muamelesi yaptığından, onun gözünde seks objesinden ileri gitmediğiniz durumu anlaşılıyor. Her erkek aynı değildir. Size değer verecek birine mutlaka denk gelirsiniz. Böyle olması belkide daha iyi olmuş, kim bilir.
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde Hemen Herkes Artık Kız Arkadaşı/Sözlüsü/Nişanslısı (Sözde) Kendi Aralarında Yapsalarda Aileler İle Olsada Bakire Olsun Olmasın 100 Kişiden 90'ı Yatmanın Peşinde İnsan ALLAH (C. C.)'dan Korkar! ALLAH (C. C.)'dan Tövbe Haşa Korkmuyorsan Vicdanından Kork. Boşanmış Dul Bir Kadına Bu Şekilde Yaklaşılmasını Garip Karşılamayın İyi Bir Şey Değil..
20 Yorumla
+1 yılAllah aşkına erkekler deyip genelleme yapmayın artık! benimde boşanmış bir kadınla ilişkim oldu niyetimiz halisti ama olmadı nasip değilmiş. Şimdi ben onu potansiyel olarak mı görmüş oluyorum? hayır ama sen genelleme yapıyorsun dallamanın biri çıkmış yavşaklık etmiş faturayı genele kesiyorsun.
113 Yorumla
Soran+1 yılAma bu bir değil iki değil üç değil. Evli barklı adamlar asıldı. Yeter artık. Kimseye birşeyde söyleyemiyor insan. ÇÜNKÜ toplumda sende usturubunla edebinle otur dicekler. Yine faturayı kadına kesecekler. Bıktım artık yaa.
- +1 yıl
Yerden göğe kadar hakılısın "Onlar ayrı bir yavşak türü" ama bu genelleme yapacaksın hakkını vermez. Dediğin doğru mu? doğru boşanmış kadına potansiyel gözüyle bakarlar (istisnalar hariç) onun hiçbir hakkı yoktur sanki vebalıymış gibi davranılır. Ama birde onun ne (ler) yaşadığını bilseler.
Soran+1 yılİstisna bilmiyorum belki vardır varsa da bana denk gelmedi. İnsanlara boşandığımı söylemeye çekiniyorum artık.
- +1 yıl
Hayır sakın çekinme! kişi seni olduğun gibi kabul etmiyor ve aynı zamanda yadırgıyorsa ki böyle bir hakkı yok hemen o kişiyle bağını kes sen çekinilecek bir şey yapmadın ki çekiniyorsun kimse boşanmak için evlenmiyor zaten bu işler nasip işi.
Soran+1 yılYoo benim yaşadıklarımı bilsen çekinmeme hak verirsin. Çünkü pislik aşağılık insan müsfetteleriyle uğraşmaktan bıktım.
- +1 yıl
İyi şeyler yaşamamışsın bu belli ki boşanmışsın çocuk var mı?
Soran+1 yılYok allahtan
- +1 yıl
İşte bunun için şükret.
Soran+1 yılBir ara olsamıydı acaba dedim ama sonra sonra o iğrenç adi şerefsiz adamla görüşmek zorunda kalacaktım. Bundan dolayı şükrediyorum. Zaten benle evlenen adamın amacı evlilik değilmiş hep korunmuştu. O da istemedi. Niyeti bozuk olduğundan.
- +1 yıl
Ne yaşadın bu kadar öfkelisin
Soran+1 yılBoşver ne yaşadığımı. Allahta her iki dünyada ona bin beterini yaşatsın.
- +1 yıl
İçi yanmış birinin ahı tutar hakkında hayırlısı
Soran+1 yılİnşallah bende duyarım belki içimin acısı az da olsa hafifler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizin zihniyeti. Nede olsa Bakire değil verir gene düşüncesi vsvs
Salla gitsin12 Yorumla
Soran+1 yılAhlaksızlar işte. İnsanın ağırına gidiyor. Böyle şeylere alışkın değilim. Benim evlenmeden önce erkek arkadaşım bile olmadı.
- +1 yıl
Diyorum ya malesef kimsenin düşüncesini değiştiremezsin.. Bu düşünce. Kadınlardada var. Eşlerini asla dul biri ile yalnız bırakmazlar aynı sebepten ötürü. Zaten bizim gözümüzde herkes o. Herkes p. bir kendimiz kusursusuz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek beyni dul bir bayan görünce düzenli cinsel ilişkiden çıktığı ve erkekLer kadar rahat seks partneri bulamayacagi için hemen yardır etmek ister şerefsiz erkekler.
Malesef ülkemizde bu böyle ve değişmesi çok zor.
Boşanmış kadın elbette sevebilir ama onu anlayan bir erkek denk gelirse10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanmis kadinlarla cok rahat cinsel birliktelik yasayip sorada sen dulsun ben bekarim deyip bunu basindan def etmekte kolaylik olucani dusunurler. Olay tamamen, yasayalim ama bana salca olma kafasi. Sizin diger bayanlara nazaran iki kat daha dikkatli olmaniz lazim.
00 Yorumla
+1 yılöyle görülmesinin başlıca sebebleri cinselliği bilen yaşamış olması, her kadın gibi onlarında cinsel ihtiyacı var ve bekaret olayı olmadığı için daha rahatlar. ancak ben dul diye yaklşımda deilim ben fuckbuddy ilişkisi içinde olduğumdan karşımdaki kadının durumu çok da önemli değil benim için
00 Yorumla
+1 yılerkekler diyerek bir genelleme yapmışsınız sizi kınıyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılBoşandıktan sonra başıma gelenleri sana sıralarsam sende benimle birlikte kınarsın erkekleri
- +1 yıl
evet haklı olduğunuz durumlar var. ama ben genelleme yapmanıza anlam veremedim. boşanmış kadınların potansiyel olarak görünmesinin sebebi ise tamamen yanılsamadır. kafadaki düşünce aa boşanmış off yanıyordur kaşınıyordur mantığıdır. Ama çoğu erkek özellikle evli olanlar bunun böle olmadığını biliriz. Çünkü başanmış kadınlar verilen emeğin verilen sevginin boşu boşuna harcanmasından dolayı diğer kadınlara göre daha duygusaldır.
Soran+1 yılTespitin doğru ama daha mahkeme aşamasında iki evli (üçüncüsünü bilmiyorum) adam bana göz göre göre asıldı. Bu konuda ne diceksin. Üstelik daha mahkeme aşamasında.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her kadın potansiyel verici erkek te alıcıdır sonuç itibarıyla :) Bunu kompleks yapmamak gerek. Mühim olan her ne yaparsak yapalım birbirimizi rahatsız etmeden saygı çerçevesinde yapalım.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnenizde babanıza keşke vermeseymişte potansiyel cahil biri dünyaya gelmeseymiş.
Soran+1 yılHem cahil hemde terbiyesiz birisiniz. Tespitiniz doğru. Katılıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki yaklaşım niyetleri farklıymış. Yaklaşım sebepleriniz uymamış birbirinize. Elbetteki boşanan birisi de sevilebilir ancak tanıştıgın arkadas cınsel arayısta olan bırıydı sanırsam ve senın de boyle bır ıhtıyacın olacagını dusunerek bu konuya yonelmıs olabılır
04 Yorumla
Soran+1 yılKısaca şerefsiz işte madem ihtiyaçlarıma bu kadar duyarlı neden diğer ihtiyaçlarımı karşılamıyor?
Cevap sahibi+1 yılDiğer ihtiyaçların neler ki ve bir de onun bu ihtiyaçlarından haberi var mıydı?
Soran+1 yılMesela hesabıma 1000 TL yatırsın sonuçta gelirim yok bu da bir ihtiyaç. Madem bu kadar ihtiyaçlarımı gidermeye meraklı.
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumu varsa yapsın elbette çıkarcı olmasın dediğin de haklısın işine yarayan ihtiyacını değil de genel olarak ihtiyaçlarını karşılamalı
Sevebilir tabiki ama belkide basindan cinsellik gectigi icin oyle goruyo olabilirler bence
111 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sapıkça bir düşünce
Soran+1 yılÖyle çocuğun haklı olduğunu düşünen ahlaksız adam müsvetteleri çok soruda da görürsün. Kadına b. k atan erkeklerin Karılarına bacılarına da aynı şeyleri yapsın inşallah.
Soran+1 yılDualarım hep o yöndeydi ama kısmetimde bu varmış inşallah ya
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSever ama. Onu seven çkk zor bulunur. Ya yaşı çok büyük olur ya da oda boşanmış olur. Yaşı yinede büyük olur. Gençler asla seviyim ewleniyim filan düşünmez. Tecrübe için vurkaç dişünür. O yüzden uzak dur derim
07 Yorumla
Soran+1 yılGenç ve toy biriyle kafam uyuşmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılGenç derken 24 - 25 e kadar bu durum böyle
Soran+1 yılOnlar benden küçük zaten. Aman sevmem çoluk çocukla uğraşmayı zaten.
Cevap sahibi+1 yılSen bir 30 yaşnda varsn o zman
Soran+1 yılAşşağı yukarı
Cevap sahibi+1 yılSenin için kaç yaşnda biri çocuk deqildir
Soran+1 yılBu birazda kişiden kişiye değişir. Bazıları yaşının adamı olamıyor.
+1 yılBence kişiliksiz insanlar anlattığınız durumu normal karşılıyorlar. Basit görüyorlar. Şehir efsanelerine kendilerini kaptırıyorlar. Yazık
08 Yorumla
Soran+1 yılKişilik insan çok bu sitede bile potansiyel gördüklerini açıkça belirtiyorlar zaten
Soran+1 yılAl işte malın teki de açık açık yazmış gene potansiyel vericiymiş erkekler. Böyle şerefsiz çok.
- +1 yıl
sizi bu denli kızdırabilmişler. Kişi kendini bildikten sonra malesef bu gibi olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olmalı.
Soran+1 yılBu kişinin kendini bilmesiyle alakalı değil kişinin kendini bilmemesinden kaynaklı. Gerçi kişiliksiz kişiler onlarda haklı. Allah herkese asalet vermiyor. Böyle yavşaklarda olabiliyor.
- +1 yıl
kendisini bilen insandan sizi kastedmiştim. Yani siz kendinizi bildikten sonra bu gibi durumlara hazırlıklı olmalısınız. İnsanların düşünceleri dışardan bakarak belli olmuyor. Kendilerini belli ediyorlar zaten.
Soran+1 yılBende kendini bilmezler derken o şerefsizleri kastetmiştim. İnsanın kendini bilmesiyle alakalı bir durum değil. Sürekli tacize maruz kalsaydın ne demek istediğimi anlardın.
- +1 yıl
anlıyorum buyuk geçmiş olsun. ALlah iyileriyle karşılaştırsın.
Soran+1 yılAmin sağol 😊
+1 yılcanın yanmıs anlıyorum seni genelleme yapmazsan sevinirim... nasıl bir ağac hani tum yemıslerını saglam vermez curuklerıde vardır ya... bunuda ole dusun onlar bız erkeklerin cuırukleri... hepimizi aynı kefeye koyman vıcdanına sıgıyormu
03 Yorumla
Soran+1 yılValla bana sağlamı gelmedi. Evlendiğim adam dahil bana hep adi şerefsizler denk geldi. Bende anlamıyorum ki bende mi bir sorun var başkalarında mı? Hadi evlendiğim insan bozuntusu beni kullandı kapının önüne koydu. Saha mahkeme aşamasında evli barklı adamlar asılmaya başladı yaa. İnsanlara boşandığımı söylemeye çekiniyorum artık.
- +1 yıl
üzüldüm... allah gönlüde dışıda güzel insanlarla karşılastırsın nedıyebılrımkı... tesellı vermekten baska elımden bısey gelmez... uzme canını
Soran+1 yılAllah razı olsun amin sağol.
+1 yılçünkü açık kapıdır onlar erkeklerin gözünde ve 1 kere yapmışlar ya artık hep canları çeker diye düşünürler ama bunu yapanlar genelde sapık ve abazalardır ve böylelerinden uzak durmak en iyisidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma çok terbiyesizce bir şey. Boşanan kadınlar onların gözünde potansiyel. Ahlaksızlar.
- +1 yıl
aslında bir iki konuşma ile anlaşılır. ondan beklemeden sen teklif edebilirsin sadece yatalım ama sevgili olmayalım de konuşmanın ortasında evet demezse öyleleri bende hakan değilim. ama atıyorum bana söyle ben yatmak amaçlı ilişki düşünmüyorum aşk istiyorum sevgi istiyorum ve bunu sunamıyorsan yokum diyebilridim. kısaca o şekilde olan alnında yazmada bile niyetini konuşmada er geç belli eder. güzel değilsindir dünya güzeli gibi yaklaşır ya da dünyada hiç bir kadın kalmamışta siz varmışsınız gibi yaklaşır. ciddi konulara girersin konu değiştirir kısaca anlaşılır yani. beden dili hitabet sanatı ve kişisel gelişim dersleri almış ya da bu konuda kitaplar okumuş biri karşısındakini anında anlayabilir.
Bu bizim ülkemizde maalesef böyle görülüyor. Boşanmış kadınlara erkekler genelde kalpleriyle değil de penisleri ile bakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBekaretin olmaması nedeniyle herhangi bir erkekle yatmak o kadına da kolay gelecek sanıyoruz galiba :/
14 Yorumla
Soran+1 yılSizinde anneniz karınız kız kardeşiniz aynı duruma düşse ne hissedersiniz? Gerçi karınızın başına gelse canınıza minnet dersiniz. Allah beni bu duruma düşürenlere bin beterini versin.
- +1 yıl
Erkek olduğum için "biz" diye konuştum ve erkekler adına yorumda bulundum. Keşke beni konunun dışında tutsaydiniz :)
Haysiyetsiz sve ruhsuz birine denk gelmişsiniz üzüldüm.
Soran+1 yılBir kere sevsim. Sevdiğim adam ve hoşlandıklarım şerefsiz çıkmak zorundamı?
- +1 yıl
Kabul ediyorum gerçekten haksızlık bu sana yapılan. Üzüldüm. Demek istediğim gerçekten bütün erkekler böyle değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah o tip erkekleri kahretsin.
İnşallah gönlüne uygun birini bulursun ama bu siteden arama derim.12 Yorumla
Soran+1 yılSiteden bişey aradığım yok sadece hoşlanmıştım. Amin sağol.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum insanız sonuçta.
Rica ederim.
+1 yılTemel ile Dursun yeni dükkan açmışlar. Dursun Çok titizmiş toz girmesin diye kapıyı hep kapalı tutarmış. Ama Temel hep açık tutarmış, müşterilerde hep Temel'in dükkanına gidermiş. Gel zaman git zaman... işte böyle bir fıkra..
02 Yorumla- +1 yıl
Not: Bu fıkrayı öyle düşünen gerizekalı erkekler için yazdım! Senin de sevmeye hakkın var tabi.. Boşanmış olman senin kalbinin yok oldugu anlamına gelmez.. Umarım iyi birini seversin..
Soran+1 yılUmarım...
+1 yılneden bu kadar kolay numaranızı verirsiniz erkeklere?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye vermem numaramı ortak muhabbetimiz oldu biraz konuştuk sempatikte geldi bana ama bir daha
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık kapı görme durumu. Erkekle boşanmış bir kadının ilişkisinin evcilik oyununa dönüşmesini beklemeyin. Çok azdır o düşüncedeki erkek.
10 Yorumla bütün erkekler aynı olacak değil, benim burdan yazıştığım bir bayan arkadaşım var, ve aramızda hiç cinsellik konuşmadık, dertleşmek amacıyla sohbet ediyoruz sadece, ben onun numarasını istemedim, oda benim. biz arkadaşız
010 Yorumla
Soran+1 yılGenel yaklaşım öyle ama
Soran+1 yılİşte erkeklerdeki kadınlara olan çirkin yaklaşımı Vol 1.
Soran+1 yılErkeklerin pis yaftalamalarından dolayı kadınlar her zaman suçlu durumdalar. Mahkeme aşamasındayım evli barklı adamlar asılıyor. Kimseye söyleyemiyorum. Neden? Çünkü toplumdaki pis ahlaksız erkek bozuntuları yüzünden hep kadınlar suçlanıyor. Ne dicekler o da kuyruk sallamasaymış. Hemde babam olcak yaşta adamlar. İnşallah böyle düşünen zihniyetlerin kökü kururda biraz olsun kadınlar rahat eder bu ülkede.
Soran+1 yılAnladın mı şimdi?
Soran+1 yılYa ben onunla bilgi almak amaçlı konuşuyordum sonra bana mesaj attı laf lafı açtı sempatik geldi hoştuda normalde vermezdim ama hiç verilmemesi gerekiyormuş.
Soran+1 yılDullukla ne alaka ya. Evlenmiş boşanmış olmasaydım versem numaramı o zaman bana insanmışım gibi mi davrancaktı. Ayrıca dul kocası ölmüş kimselere denir. Ben dul değilim. Dikkatini çekerim evlenmiş boşanmış biriyim diyorum.
Onlar insanlıktan nasibini almış sen takma kafana elbet seni de seven cikar dikkat et sadece koyun pos tuna bürünmüş kurtlar a
012 Yorumla
Soran+1 yılArtık ümidimi yitirmeye başlıyorum. Evlendiğim hayvan dahil beni bugüne kadar kimse sevmedi. Herkes hep kullanmak için yaklaştı. Artık bir erkeğin sevebileceğinden şüphe ediyorum.
Soran+1 yılİnşallah hayatta öyle biri vardır ve böyle biri gerçekten varsa da karşıma çıkar.
Soran+1 yılBende sabırla bekledim. Çok bekledim. Tam buldum derken başıma dünyadaki musibetlerin en büyüğü olarak geldi. Artık yoruldum. Gerçekten erkeklerin sevebileceğine inanmıyorum. Ya da ben sevilmeyi hakketmiyorum.
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılNasıl bir hata olabilir ki
Soran+1 yılBunuda ilk defa duyuyorum her boşanmış kadın potansiyel basit o zaman
+1 yılPotansiyel degilde senin cocuk asiri abaza ve terbiyesizmis
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum fazlasıylaymış hemde
Sen şimdi dulsun ihtiyaçların vardır mantığı.. Her dulun çilesi
06 Yorumla
Soran+1 yılNe demek ihtiyaçlarım var? Cinsel değilde diğer ihtiyaçlarımı karşılasınlar o zaman.
Soran+1 yılO zaman ihtiyaçlarımı Karşılama derdinde değil. arkadaş kendi ihtiyaçlarını karşılama derdinde. Türkçe esnek bir dil adi şerefsizler doğru düzgün konuşsunlar.
Soran+1 yılBu adilere denecek başka laf yok zaten. Onların Gözünde her boşanmış kadın potansiyel o. pu.
boşanmış kadinla alakasi yok ki tatlim... burdakilerin cou oyle... farketmiyo yani bekar misin evlimisin boşanmışmisinn...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ahlsksızca ama
Sever ama sen gidip numaranı böyle hanzolara verirsen böyle olur
bana versen böyle olmazdı mesela :)08 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye vermem ortak bir nolyamı
Soran+1 yılOrtak bir noktamız vardı konuştuk hoşlandım ondan verdim.
Soran+1 yılYa yeminle bıktım artık ya bu ülkede kadın olmak ne kadar zormuş.
Soran+1 yılHayır anlamadım
Sevebilir. Bence sıkıntı yok. Yalnız genel olarak farklı gözle bakılıyor. şu an beraber Olduğum biri var boşanmış ve o geldi beni buldu. Şimdi iyiyiz bir sıkıntı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü o beyni küçükler düşünemiyor. Beyin yerine uçkur taşıyorlar. Bu zihniyettekileri alıp hadım edeceksin görecekler
02 Yorumla
Soran+1 yılZihniyetler değişmez çok zor.
Cevap sahibi+1 yılZihniyet böyle hayatım içleri çürümüş ve beyin iflas
+1 yılsevip ne yapacaksın, baktın herkes çıkarcı sende çıkarlarını göz önünde bulundur.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmem öyle çıkarcı insanları
- +1 yıl
sevip sevmeme ayrı bir durumdur ama ikili ilişkilerde çıkar herzaman sözkonusu olacaktır.
Soran+1 yılİkili ilişkilerde her zaman fedakâr oldum hiç çıkarımı düşünmedim. Sevmem öyle şeyleri.
- +1 yıl
sen sevmesen de; insanların içi bu olmuş. Kimi görsem tanısam hep bir çıkar içindeler.
Soran+1 yılBenden uzak o şerefsizlere yakın olsunlar.
- +1 yıl
Amin inşallah.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen yobazlık cahillik geri kafalılık hatta şerefsizlik
Bu kadar net12 Yorumla
Soran+1 yılSadece hoşlanmıştım bana böyle söylemesi çok gücüme gitti. Evlenmeden önce hiç böyle şeylerle karşılaşacağımı düşünmemiştim.
- +1 yıl
Halbuki boşanmış kadın ders almış kadindir tecrubeli kadındır kıymetini bilene ata altinidir
çok rahatsız ederse ver polise şikayetçi ol bu algıyı değiştirmek zor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır diyince gitti ama yapılan şey çok çirkin çok ağırıma gitti
+1 yılBu sitedekiler hatta internettekilerin hepsinin amacı bu sende sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Şerefsiz birine denk gelmişsin
halbuki adam gibi olsa idi sana değer verirdi02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan yerine koysa yeterliydi
+1 yılPotansiyel vericide ondan evlenmiş boşanmış sorun olmaz mantığı devreye giriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek potansiyel verici seninde annen kız kardeşin boşansa aynı şeylerimi düşünürsün onlar içinde?
- +1 yıl
Cevabı yanlış anladın ya da ben anlatamadım bilmiyorum :)
+1 yılbir zorluk yaşamayacağını düşünüyolar. zaten isteklidir falan kafası. yanlış düşünce hepsini kınıyorum :9.9:9:):):))
00 Yorumla
+1 yılSever tabii ki ama anlamsız bir şekilde halkımız boşanmış kadınların aşırı azgın olduğunu düşünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsıl azgın olanlar boşanan kadına yavşayan erkek bozuntuları.
- +1 yıl
Haklısın.
+1 yılkısa zamanda gerçek yüzünü göstermiş üzülmen değil sevinmen gerekir
09 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aslında
- +1 yıl
çok duygusal boşluk yaşıyorsun sanırım fazla üzüldüğüne göre?
Soran+1 yılHayır bıktım artık bana bu şekilde yaklaşılmasından. Artık erkeklerden iğrenmeye başladım. Cinsel anlamda da hiç birşey hissetmiyorumda. Bu yaklaşımdan ve bu kafadaki insanlardan bıktım.
- +1 yıl
haklısınız yani karşı taraf için savunulcak hiç bir şey yok böyle kafalarının içi boş insanlıktan uzak imanlı ama ahlaksız bir topluma döndük iran bile bizden daha okumuş
Soran+1 yılİman konusunda da sıkıntı var. Cehalet ise hadi safhada malesef. Doğru dedin.
- +1 yıl
sen yinede ümidi kırma iyi insanlarda var azda olsa
Soran+1 yılBirde bana denk gelse. Hayatım boyunca hep allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua ettim. Gel gelelim evlendiğim insan şerefsiz adinin önde gideni çıktı. Kaderimmiş demek.
- +1 yıl
insanları tanımak için denemen lazım maddiyatla dene fikirle dene vereceği tepkiler karakterini yansıtır :) ben arkadaş seçmede o konuda pek yanılmam
Soran+1 yılYa bende laf arasında insanlara olta atarım ama bu öyle gelişmedi işte. Buna takılıyorum o kadar bu sadece patlama noktam oldu. Bundan öncede çok oldu böyle iğrençlikler.
+1 yılevet bakirelik ve kadının sekse duyduğu açlıktan dolayı.
02 Yorumla- +1 yıl
çirkin ruhlu insanların ağzından çirkin laflar çıkarmış. Ben erkeklerin genel mantığını söyledim ki bu davranışın ne kadar çirkin olduğunu en çok ben savunurum. Boşanmakta dünyanın sonu değil, her insan mutlu olmayı hak eder. Saçma sapan erkeklere şans verip gelip burada kimsenin anasına beddua edemezsin. Ki zaten beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş. Benim de sana tek diyeceğim bu.
Soran+1 yılSeninde zihniyetin belli. Kıvırmanada gerek yok. Bişeyin bişeye döneceği yok. Beddua değil bunu normal karşılayan pis zihniyetlerin hepsinin başına gelsin.
her erkek adam olamıyor, her adam da insan olamıyor..
sana onu söyleyen adamı... yapmak lazım..06 Yorumla
Soran+1 yılAdam olanıda bana denk gelmiyor. Nerde şerefsiz var beni bulur. Özellikle seçmiyorum zannedecekler bir de.
- +1 yıl
bu senin suçun değil ki ! onun gibi kişilik bozukluğu olan insanlardan bu memlekette çok var.. soylarını tüketemeyiz.. her insan kadın veya erkek, karşısına çıkan kişinin aradığı kriterlerde olmasını ister. ee yani kavun değil ki koklayıp alasın.. kelek olanıda çıkıyor, olmuşu da :)
Soran+1 yılKime elim deyse kelek memlekette erkek kalmamış. Adam demiyorum. Erkek diyorum. Adam olabilmek için erkeklikte level atlamak gerek. İstisnalar vardır ama ben hiç göremedim.
- +1 yıl
genel olarak konuşacağım, lütfen üstüne alınma.. ama bende aynı şeyi düşünüyorum, memlekette kadın yok, hepsi kelek onlaında.. seninde dediğim gibi, kime elimi atsam kelek.. bende artık bıraktım akışına, ilgilenmiyorum artık.. kader kısmet bu işler, insan kaderinde ne yazılıysa onu yaşıyor, önüne geçemiyoruz
Soran+1 yılHer zaman söylediğim bir sözüm var benim. Zaman evlenilecek zaman değil. Erkeklerin akıl sağlığı bozuk kızların ahlakı. Doğruluğunun ispatı.
+1 yılKapı açık engel yok adam o yüzden ilk tercih boşanmış kadınlar
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah beni bu duruma düşünenlere bin beterini versin
- +1 yıl
Cicim sen kendini bildikten sonra evlilik ayrılık olur bunlar hayatın bir parçası
Soran+1 yılKullanılıp kapı önüne konmakta hayatın bir parçası zaten. Ben alıştım bu duruma. Artık kullanılmak istemiyorum. Allah her iki dünyada başlarında bin beterini versin.
+1 yılDul hatunlar A saygım vardır yalakalık diye demiyorum hayatımda dul hatun oldu ama şundan eminim dikkat ediyonuz kendini ze
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkat ediyoruz derken?
- +1 yıl
İkiye ayırıyorum alev alev olanda var sakin yerinde otıranda ve bunu ayırıp çözerim
Aşık olamaz , ama sever. Çünkü aşk bir kere yaşanır ama sevgi öyle değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmış boşanmamış erkek kadın sevişir yani kural gibi bişi bu. tabi evlilik dışı hoş degil
00 Yorumla Açık kapı birşey olmaz düşüncesi karışanları olmaz daha rahat olur düşüncesi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılAh be evlenip bosanmia insansin neyin ne oldugunu hala cozemedin mi
00 Yorumla
+1 yılBu olay öyle ya da böyle olucak zaten ama daha tatlı bir şekilde olabilirdi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle veya böyle olacak nedemek oluyor?
- +1 yıl
Sen şimdi hoslandin numarani da verdin zamanı gelince buluşacaktiniz ee sonrası kardeş kardeş takilmayacaktiniz yani dimi
Soran+1 yılBen hayatımda sanaldan kimseyle buluşmadım ayrıca da tanımadan da böyle birşeye kalkışmam. Benle kardeş gibi takılacak adam konuşur NET. Zina yapmam ben.
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum size düşünceleriniz çok iyi
ah ah klasik sendrom türk erkeği işte tanımadan etmeden ne veriyosunki numaranı... o onun seviyesizliği...
00 YorumlaYanlış düşünce nerden buluysnz öyle sapiklari biz olsak no vermezsnz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum kimseye ama ondan hoşlanmıştım.
kötü bişi gerçekten ayıp etmiş
10 YorumlaSevebilir tabii ki. Arkadaş saçmalamış.
10 YorumlaDüşüncelerini siktiklerim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSenin eğilimlerin o yönde ise oda onu sezdiyse :S
Ya da niyeti o yöndeyse :S
Pff kötü bir cinsiyetiz biz yaa :(06 Yorumla
Soran+1 yılİşte senin gibi ahlaksızca düşünen erkekler yüzünden bu ülke kadınlar için çekilmez hale geliyor.
- +1 yıl
Siz ne yazdığıma dikkat etmeden yorum yaptınız hanımefendi :) Düzgün okumanızı rica edşiyor saygılarımı sunuyorum :/
Soran+1 yılEğilimim o yönde olsaydı tepki göstermezdim senin yorumunda şimdi akıl var mantık var yani.
- +1 yıl
Ben sizi ya da onu tanımıyorum nedenleri sıraladım o kadar :S Ya siz dedim ya da o öyle görüyor dedim sizde hemen bir saldırma gördüm yani üzüldüm açıkçası :S
Soran+1 yılEvet çünkü artık ne bir suçlamayı ne de bir haksızlığı kaldıramıyorum.
- +1 yıl
Ben suçlamadım ya sen öylesin ya da o adam öyle sonra genelleme yaparak biz erkekler çok kötü cinsiyetiz dedim siz #PeşinHükümlü davrandınız astınız imha ettiniz beni :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnların anaları bacıları yok galiba..
16 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılo zaman sende anası bacısı olmayanlardan uzak dur
Soran+1 yılKontrol mu edeyim ne yapayım. Aile soy kütüğünümü isteyim herkesten😊
Cevap sahibi+1 yılvukuatlı nufüs cüzdanı ve sabıka kaydı iste :D :D
Soran+1 yılTamam bundan sonra öyle yapıcam güzel taktik😀
Cevap sahibi+1 yılannem hep derdi zeki çocuksun sen diye :d demek haklıymış :D
+1 yılsevilir bacim o onun okuzlugu
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz