+1 yıl50 yaşını geçtiği halde hiç bir performans kaybı olmayan çoktur. ben de 37 yaşındayım hiç bi zaman düşüş yaşamadım aksine 25 yaşımdakinden daha aktifim. eşiniz çok ağır bi işte çalışıyorsa etki edebilir. çok hareketsiz ise biraz spor yapmalı yediklerine dikkat etmeli
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkeklerinde hareketsiz bir yasam var. Ondan cok cabuk cokuyorlar bu cinsel durumlarda. Kadinlarda spor falan yok ama cocuk peşinde kosmaktan, evde haldir huldur temizlik yapmaktan bir de meslek hayati varsa ona yetismeye calismaktan kadin gunluk yasantisinda hareket halinde. Ama erkeklerde bu yok. Bir tek işe gidip geliyor cogu, en fazla yaptiklari hareket bu. Eger bir de tempolu iş yerine masabasi rahat denilen bir meslege sahipse tamamen hareketsizlik saglar. Bu hareketsizligi, erkek harekete de cevirmezse basta cinsel performans dusuklugunden tut baska rahatsizliklara kadar gider.
Onun disinda stres vs de etkili olabilir, eger yasantisi işi agirsa ya da psikolojik sıkıntıları varsa. Erkeklerde psikolojik sıkıntılar direkt malum yeri etkiliyor cogu zaman. Bir suru nedeni olabilir ama turk erkeklerinin genelinin performansi dusuk gibi, istatistiklerde bunu gösteriyor ve en buyuk sebeplerinden biri hareketsizlik olabilir bence. Spor her cinsiyet icin onemli ama erkekte cinsel guce gerçekten cok buyuk faydası var. Testesteron sagliyor diye biliyorum. Kondisyon saglar. Yatakta daha uzun iliski yasama ihtimalini artirir vs vs. Yani cok sevgilim olmadi ama aralarinda en iyi duzenli sporunu yapaniydi kesinlikle. Kendisi bu yasam tarziyla 45-50 yasinda bile gencligindeki performansı cikarir diye dusunuyorum.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem_Yolcusu yoruma eklemeyi unutmusum ama bence erkekler spor yapamiyorsa, agir geliyorsa, bunun duzenini saglamak zor geliyorsa bence kadinin yaptiklarina dahil olmalilar. Erkekte gunluk yasamda koşturmalı. Evde temizlik yapin mesela. Cocugun pesinden kosturun, yemek yapin yani kadinin yaptigi hareketliligi yapsin erkekler. Spor her yiğidin harci degil çünkü. Spor salonuna yazilsan para gidecek ve duzen saglanmazsa bosa gidecek o para. Evde ya da disarda parklarda spor yapmaya kalksa erkekler bubunda duzenini saglamak zor. Ama kadinin yaptiklari rutin işleri yapmak hem kadina destek saglamis olur hemde erkege hareket katar. Turk erkeklerinin buyuk cogunlugu iş ve calismak disinda kendinde bir sorumluluk gormuyor ve sorumlulukta almıyor. Sonra işte boyle performansım dusuk diye uzuluyorsunuz. Harekette bereket vardir. Kadinlara aslinda iyilik ediyorsunuz erkekler olarak. Onlari hareket halinde tutuyorsunuz sonra siz erkeklerden daha dinc ve daha uzun yaşıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Gizem_Yolcusu soruna gelirsek bence kadinin istegi normal. Yani cigu erkegin hayal ettigi bir libidoya sahip karın. Ve 30 lu yaslarda kadinlarin istekli olfugu soylenir zaten. Cunku kadinlar cogunlukla cinselligi sonradan ogrenir, ozellikle bizim gibi namusu iki bacak arasi goren toplumlarda. Bizim gibi toplumlarda kadinin kendi cinselligini keşfetmesi uzun suruyor. Kesfettikce istegi artiyor, nelerden zevk alacagini öğrenmiş oluyor cunku. 30 lu yaslarda da kendini artik kesfetmis bir kadin, zevki tatkis bir kadinin istegi normal ve istek artisi da bence normal uzman degilim ama kisisel yorumum bu sekilde. Eşinize uyum sağlayin derim. Bazi kadinlar icin cinsellik onem arz ediyor. Bende mesela zevk alamadigim, bana yetmeyen erkegin yaninda durmak istemem. Ki bana yetmeyen, zevk vermeyen bir sevgilimden bu sebepli ayrıldığımi itiraf etmeliyim, kendisine bunu elbette soylemedim ama kendi icimdeki sebebim buydu. Biraz hareket halinde olun. Performansinizi yukseltmeye calisim. Cunku bir erkek olarak yaşınız yasli degil cunku. Bu yaslarda bu kadar cabuk deforme olmaniz, bu kadar cabuk performans dusuklugu yasamaniz size verilmis vucudu ve gucu dogru kullanmadiginizi ve gereken onemi vermediginizi gosteriyor. Atalarimiz bosuna isleyen demir pas tutmaz dememisler. Kadinlar surekli hareket helinde ve pas tutmuyorlar. Ama siz erkekler tum yuku ve sorumlulugu kadina yıkıncs, keyfime bakiyorum, dinleniyorum, kadinin onca soeumlulygu varken benim tek sorumlulugum var oh be ne rahat diye dusunuyorsunuz ama olan siz erkeklere oluyor farkinda degilsiniz. Turk erkekleri olarak gercekten her konuda cabuk tukeniyorsunuz ve bunun en bariz belli oldugu nokta da yatak oluyor
Soran+1 yılCevap Sahibi Tatlım birde bu erkekler kendinden küçük kadın isterler evlenecekleri zaman 🤦 acaba nelerine güveniyorlar bunu isterken? 🤔
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu durum geçici olabilir. Hemen performans düşüklüğünü yaşa bağlamak doğru olmaz. Stresten olabilir. İş yoğunluğundan olabilir. Sağlık problemi olabilir. Seks hayatınız monotonlaşmış olabilir. Kişiden kişiye değişmekle birlikte 36-37 yaş, yaşa bağlı performans düşüklüğü için erken bir yaş. Devam ederse bunu değerlendir. Belki bir süre sonra normale döner. Seks seanslarınızı daha çekici hale getirmeye çalış. Faydası olur.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba ikinizde birbirinde manatonluk ve sıradanlık başladığını düşünüyorum buna bağlı olarak alışkanlık olumsuz yönde etkiliyor heyecanını günden güne yitirdiğinizi düşünüyorum tensel ve cinsel olarak uyumsuzlukta başlamış konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin iyi geleceğini düşünüyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bakın şunu anlayın her şeyi yaşa bağlamayın. Ben de 36 yaşındayım içinden geçerim şu an önüme geçenin. Bunun bir çok sebebi olabilir. Başta psikolojik olarak adam rahat değilse olmaması çok normal ama emin ol çok fazla sebebi olabilir
20 Yorumla
+1 yılİşle ilgilidir bende 39 yaşındayım çok fena libido yüksek günde 4 5 mastürbasyon
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatının bu yaşta mastürbasyondan ibaret olması ilginç ve trajik geldi. Ayrıca performans sadece cinsel ilişkide ortaya çıkar mastla bunu anlaman zor
Hasta olabilir ya da yorgun.. ya da başkası yoruyor 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi saydın bir yaşı saymadın. Adam 37 yaşında normal değil mi?
Soran+1 yılKaynak?
+1 yılYani kendine bakmadığı içindir ve umarım gözün başkalarına kaymaz
15 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yaşa bağlıyor bunu. Sebep ilerleyen yaşı mı?
- +1 yıl
O da olabilir de bakımsızlıktan da olur
- +1 yıl
Bu durumda sen ne yapacağını biliyor musun
Soran+1 yılHayır tavsiye?
- +1 yıl
Boşanmak olmazsa kendi kendine yetmen gerekicek
+1 yılYani bu yaşta olmaz büyük ihtimalle başka sebeplerdir. Stres olabilir, beslenme tarzı vb. Olabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Bende de bazen oluyor ama yaşla alakalı değil
Soran+1 yılSonra düzeliyor mu sizde? Ne kadar sürüyor
Soran+1 yılO süreç
- +1 yıl
Tabi ki stres bağlı olunca düzeliyor iş yoğunluğu zamanlarında oluyor sonra geçiyor
+1 yılYaşın alakası yok kendisine bakmamasi bencilliği ve tembelliği tamamen
13 Yorumla- +1 yıl
Kendisine bakmayıp kilo alırsa spor yapıp. fith olmazsa alkol u artırır sigara yi bırakmaz ise birde bencillik yapip seni elde görürse düzelmez
Soran+1 yılEvet alkol var kendine bakmama var... Dikkat etmiyor
- +1 yıl
Sende en zirve zamanında kadınsın
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Sanmıyorum işinden dolayı yorgun olabilir ya da senin bakımsız lıgından olabilir
60 YorumlaBeslenme stres spor iş güç her şey olablir ama o yaş daha çok erken
12 Yorumla
Soran+1 yılSen 25 misin? Ve ne zaman başlar genel olarak?
38 im hala düşüş yok haftada 4-5 olur bazen artar sürede 20-30 dk dır, psikolojik olabilir farklı şeyler düşünmek gerek farklı fanteziler daha güzel hazlar yaşatabilir
10 YorumlaDüşüş derken? Kriterin ne? Neye göre bir düşme var?
13 Yorumla
Soran+1 yılGeç sertleşiyor çabuk sönüyor Max 10 dakika sonra adam pert
Soran+1 yılHaftada Max 2
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aksine artması lazım yoğun çalışma temposu varsa eğer yorgun geliyosa düşme olur. çözümüde bol kırmızı etli yemek yedir adama ki protein ağırlıklı beslenirse eğer performans artar.
10 Yorumla
+1 yılYaşla alakalı degil monoton senden sıkılmış en zirve zamandır kendimden biliyorum 36 yaşındayım
11 Yorumla- +1 yıl
Ne düşüşü tavan tavan gidiyo tabi bünye bişey diyemem
Kafası rahat değil dir bütün erkekler de olur maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah'ım sana geliyorum diyecek soru yine🤣 KS de bu soru kac milyon kez daha sorulacak acaba bu nasıl psikolojidir, soran da aynı kişi olduğundan eminim ama kanıtlayamam çünkü hep gizli
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende o yaştatım. çıkarmadan üst üste bslablrim. eşinde başka sorun vardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılOtuz yaş bir kadının cinsel olarak en tavanı bence.. yetmeli eşin sana üzüldüm
10 Yorumla Kesinlikle 37 yaşında başlamaz o
22 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşlarında başlar peki sence yaşa bağlı hafiften azalış?
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Düşüş olmaması gerekiyor dönemsel olabilir bu durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya adam daha genç başka psikolojik sebepler vardır
00 Yorumla Haliyle artık son kullanma tarihi geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya bitecek mi artık? :(
- +1 yıl
10 sene icinde
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıliş yerinde yoruluyorsa ondan da olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBankacı ama bilmiyorum?
- +1 yıl
bazen streste yorar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlkol sigara kullaniyormu
120 Yorumla
Soran+1 yılAlkol var arada
Cevap sahibi+1 yılAlkol adamı bitirmiş 37 yaşında makine gibi olması lazimdi
Cevap sahibi+1 yıl2 3 yapabiliyormu
Soran+1 yıl1 de kalıyor...
Cevap sahibi+1 yılOoooo çok kötü gercekten erkende geliyordur simdi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl bosaliyorsun doyuma ulasamazsinki bir erkek 2 3 posta atmaliki kadın iliklere kadar hissetsin rahatlasin 1 nedir ve erken geliyor
Cevap sahibi+1 yılHaksizmiyim
Soran+1 yılTatmin olmuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılOlamazsin zaten hiç indirmeden 2 posta atsaydi doyardin ama birde kalıyor madem onu yapamiyor dilini kullanmiyormu yallaasin klitorisini öyle bosalttsin
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılBurdamisin
Cevap sahibi+1 yılKötü bişeymi dedim
Cevap sahibi+1 yılGelirsen cevap verirmisin rica etsem
Soran+1 yılYok ya dil falan oral yapmaya da karşı.. biraz titiz beyefendi...
Cevap sahibi+1 yılÖyle sseymi olur madem kalkmıyor dilini sokmalı seni zevkin doruklarina ulastirmali yani ben öyle yapardım onun yerinde olsaydim
Cevap sahibi+1 yılBişey dicem analla bakışın nedir
Cevap sahibi+1 yıl? .
Cevap sahibi+1 yılGnydn
Cevap sahibi+1 yılBurdamisin...
Gizli Üye(36-45)+1 yıl37 yasindayim en iyi dönemlerini yasiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda en iyi?
Cevap sahibi+1 yılErekte olmak olarak sure olarak değişiklikler olarak pozisyon olarak on sevisme olarak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakviye alsın o zaman seni mutlu etmek için
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Yaşla alakası yok sıkılmış demek ki senden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılsigara içiyorsa bıraksın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşda ne düşmesi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir.
23 Yorumla
Soran+1 yılYani bu yaşlarda düşmeye mi başlar artık?
Soran+1 yılSence?
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye değişir. Olma ihtimali var
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence baslar.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşlı dimi artık güçten düşmeye başlıyor
Cevap sahibi+1 yılyani 37 aynen artik ufaktan dusus baslar bencede. Ne zamandir evlisiniz, senden once olmus mu falan bunlar da belki onemli olabilir tabi ama yasi bence ilk siralarda gelen sebepler.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sanmiyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik de olabilir sorunları varsa
10 Yorumlacinsel ilişki sıklığınızı azaltın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMe gibi düşüş? Süre mi kısaldı, sertleşmiyor mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sağlıklıysa yaş önemli değil. Psikolojik olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYani belki sorun omda değil sendedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin
16 Yorumla
Soran+1 yıl5
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır düştü performansi
Soran+1 yıl1 sene oluyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sen daha fazla isteklenmis olabilir misin
Soran+1 yılBelkide
Cevap sahibi+1 yılPeki çok şık istiyor musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska bir şey var