Erkek arkadaşımla birlikte olduktan sonra bana karşı duygusal romantik sözler söyleyip etkilemeyi bıraktı. Daha doğrusu ben ondan sesk sonrası romantik sözler ve şefkat daha çok bekledim ama o normal davrandı. Bu da kendimi kötü hissetmeme sebep oldu. Ona bu durumdan rahatsız olduğumu söledim özür diledim ama değişen bişey olmadı. Beni sevdiğini biliyorum ama ondan daha çok ilgi sevgi şefkat görmek istiyorum. Sizce napmalıyım? Nerde yanlış yaptım bilmiyorum 😢 bu arada benle seks yapmaktan aşırı keyif aldı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle değil şu an hayatımda birisi yok fakat en son ki ilişkimden bir kesit cinsel ilişki sonrasında ' onu göğsüme yatırıp saçlarıyla oynamayı çok seviyordum alnından öpmeyi yanyana biraz sarılıp uyuya kalmayı " sonrasında ben ondan önce kalkıp kahve yapıyordum bi film açıp izliyorduk..
Kısaca böyleydi04 Yorumla
Soran+1 yılİşte benimde istediğim tam olarak bu
Cevap sahibi+1 yılher şey seks değil onu hayvanlarda yapıyor yapmayan bir varlık yok.. olaya sadece seks kafası ile bakan biriyle zaten uyusamam hissetmem lazım " onunda sevgisini ilgisini ve bu şekilde yaklaşımını" sonrasında zaten ayakları yerden kesilecek şekilde bir seviye oluyor romantizm anlamında. Öncesi ve sonrası benim için daha önemli. Ve hissetmediğim bir olay içine girmem
Soran+1 yılTam benim kafa yapımdasınız
Cevap sahibi+1 yılHemfikir olmamıza sevindim. Soruyu beğeniyorum eğer sormak istediğin veya konuşmak istediğin olursa
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seks ve boşaladan hemen sonra lütfen erkeklere biraz zaman verin bilimsel olarak o süreçte hiçbirşeyle ilgilenmeden dinlenmeleri gereken bir zamana ihtiyaçları var. fırsat verin kesinlikle siz kazanacaksınız. konuyu da araştırabilirsiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Ben ilişkiden sonra göbeğini vs siliyorum saçlarını oynsmsmi çok seviyo duşa giriyiruz o çıkınca losyon ile masaj yapıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sevdiginden asla emin olamazsin gercekten sevse istegi gecincede romantizm yasar.
00 Yorumla
+1 yılErkek doğası gereği seksten sonra bi yalnız kalmak gibi bir şey hissediyoruz. Bende aynı durumdayım
03 Yorumla- +1 yıl
Kadın tam tesi sarılmak daha yakın olmak ister
Soran+1 yılEvet bu durumu anlatamıyorum 😪
- +1 yıl
Ama böyle bir şey var. yani tuhaf bisey ama elimizde degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerene kadar iyidir verdikten sonra sende herkes gibisin yani patlatmış daha ulaşamayacağı bir şey kalmamis
01 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢😢
+1 yılZaten istedigini aliyor. ne ugrasacak
10 YorumlaHerkes bir değil yanlış tercih 😘
00 YorumlaYanlışın en büyüğü beklentiye girmektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Duygusal da boşalma yaşanıyor
00 Yorumla
+1 yıldoğal olarak her erkek böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken doyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ilkinmiydi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi