Duygusal durumların cinsel istek üzerindeki etkisi ve bu etkinin sevgiyle bir ilişkisi var mıdır ¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Duygusal durumların cinsel istek üzerindeki etkisi ve bu etkinin sevgiyle bir ilişkisi var mıdır ¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Bahsi geçen olay kadınlar için geçerlidir. Erkeklerde durum hiç de öyle değildir. En berbat duygu durumunda bile cinsel ilişki yaşayabilir. Her zaman söylediğim bir atasözü vardır. Kadınlar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tek bir erkek ister, erkekler ise tek bir ihtiyacını karşılayacak tüm kadınları ister. Erkek cinsel ilişki için duygusal bağ aramaz. Canlı cansız herşeye hallenen bir toplumdan bahsediyoruz yani.
Erkek duygusalsa cinsel isteği azdır azalır diyemeyiz sadece hayatın ve sorumlulukların getirdiği baskı stres kaygı endişe insandaki libido düzeyini etkileyebilir ve aşksız, duygusuz cinsel ilişki de çok ilkel 😅
Duygular daha değerli bir cinsellik için vazgeçilmez önemde bana göre. Bence duygusal derinlik tutkuyu da çoğaltır bunu önemseyen kadın ve erkek uyumu önemli.
Evet bende senin gibi düşünüyorum duygu olmadan arzu durumu oluşması imkansız benim için
Cevap
17Cevap
Ben duygusal olmadan evlenmeden ilişkiye girmem
Azalmıyor ama daha narin ya da da nazik davranıyorlar kalben hissetikleri kadına karşı
Dimi bence bu çok güzel
Kadın için mi güzel erkek için mi güzel 😄 bence iki taraf içinde güzel cinsellik şart tutkuyu bağlılığı arttırır ama duygulu bir cinsellik çok daha uzun tutar hazzı ve hisleri.
tam tersi artabilir çünkü sağlıklı biriyse duygusal olarak bağlandığı kişiyle bunu yapmak ister
Doğru aslında o da var.
Özellikle heyecan ve öfke barındıran duygusal geçişlerde cinsel istek artıyor.
Evet aslında özelikle öfke durumunda artış oluyor katılıyorum.
Adamına göre değişir. Kimi daha çok bağlanır kimi soğur. Ten uyumu yakalamak önemli.
Haklısın canımcım
evet, maalesef fazla duygusallık cinsellik kalitesini düşürüyor. dozunda olmalı
Kesinlikle vardır. Ruh hali bozuksa ve keyfi yoksa yanaşmak bile istemez :D :D :D
Kendimden örnek verecek olursam eğer ki ; Daha çok istek oluyor. Her an dokunma ve sürtünmek istiyorsun :)
Maalesef oluyor. İstediklerini, fantezilerini açmakta çekinme oluyor. Haliyle çekinmekten kaynaklı oluyor.
Evet ama kadın gelse memesini agzıma yüzüme sürtse zaten direkt kalkar a mın a koymadan da durmam🤣 yani bu abazalıktan değil biyolojim gereği organ yapısı bu şekilde bide libido felan derken işte
Fotodaki kadar eh işte, çok duygusal oluyorum.
Aksine artık aşk gibi güzel duygu ile daha verimli olur
Kendi adıma azalmıyor, tersi olan da olabilir
İkisinin de yeri ayrıdır. Bunu ayır edebilmek önemli. O an hangi duygunun yeri ve zamanıysa, diğeri geri planda kalır. Duygusal anlamda problemler varsa sıkıntı olabilir libidosal durumlar
Çok çok doğru en doğrusu bu :)
Biliyorum
Tam tersi artıyor daha çok arzuluyor daha çok sevişme isteği oluyor tahrik oluyor
Duygusal olduklarında ilişki yaşamazlar.
Moralim bozuksa daha çok seks yapasım geliyor
Valla bilemiyorum ben iki türlü de hayvaniyim
Evet azaliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?