Hangisi daha zor gelir
Cinsellik isteği
Hoşlandığını itiraf etmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha zor gelir
Duygusal hislerimi belli etmeyi hiç sevmem çünkü gozlerim dolar hemen yaslanir gözlerim bergen filmine gittim mesela bildigun ağlamamak için kendimi sıktım cinsel. istegim belli olsa aşırı utanırım yüzük. bembeuaz olur ellerim terler bir anda sakarlasirim
İkisini de bellii edemezsin yani öyle mi. Sanalda da mı öyle
Sanal da insan daha rahat oluyor ne hayvanlar var burada dışarı çıksan yüzüne bakamicak burada aslan kesiliyor misal dugusalligimi belli etmek beni kötü ediyir çok utanıyorum maalesef çünkü heyecanlı panik hiper aktif biriyim biraz
Dediğin gibi evet. Ama sanalda da zor bence hislerini açmak. Özellikle sadece cinsellik olarak yaklaşanlar için. Kabullenmezler bile
Ya onları dışarı da görsen seni görse yolunu değiştirir ama burada aslan parçası yani neler var ne yaşı gecmisler var çocuğu torunu yasindakilere edepsiz seyler söylüyor eş kaza eşine veya dışarıda arkadaşına bır yakalansa bir rezil olsa veya dayak yese ne hoşuma gider burada edepi askıya asıp öyle giriyorlar siteye cinsellik mahrem bir konudur toplumun yobazligindsn bahsetseler de bence bunu bilhassa yapıyorlar böyle böyle artık namus kavramı aile kavramı kalmayacak o dereceye gelecek bence çok saçma şeyler oluyor ince ince işliyorlar asimile ediyorlar ozendirmek zor değil yani
Evet dediğin gibi. İlerde zamanın alimleri ulu orta her seyini yaşayanlara laf söyleyip burada bunları yapmayın diyenler olacakmış. Ne acı
Edebinde cilgi çıktı çıkmaya da devam ediyor kızlar da çok şey degil ama erkek de bir dursun yani evliler var sevgilisi olanlar var saçma sapan sebeplerin arkasına sığınıp insanlara iltifat adı altında ya da özgürlük adı altında bel alti sözler söylemek bize yakışmıyor hiç profilin gizli olabilir fake olabilir ama yazdıklarını herkes görüyor ve yakışmıyor keşke ailesine yakalansa onu yazan kişi de bir sopa yese temizinden çok sey denir de işte neyse nerde o eski edep kavrami ve yasayisi ki belirtmek isterim ben bunu istekli biri olarak söylüyorum hiç bir şey yaşamadım su ana kadar
Cevap
11Cevap
cinsellik istediğini bence direkt anlıyorsundur duygular daha zor
Zaten erkekler bence cinselliği daha rahat konuşuyor. Duyguları belli etmek daha zor oluyor. Karşılıksızsa falan.. Sonra üzülürüm diye mi düşünüyor artık
Niye üzülsün. Çoğu erkek birlikte olup sonra gidiyor. Amacı buysa zaten üzülmez. Ama iş duygusallığa gelince kaçıyor çoğu bana öyle geliyor
Bilmem düşünüyorlar mı. Sana sorayım karşı taraf üzülür mü diye düşünen var mı. Evlilik düşünmeyen bir erkek cinsellik yaşıyor kadınlarla. Üzülür mü diye düşünüyor mu
Hoşlanıyor isem söylerim.
S*x istiyorsam hoşlandıktan sonra söylerim.
Mantık silsilesi
İkiside kişiden kişiye değişir. Belli etmek istemeyen ikisinide belli etmek istemrz
bende ikisi de yok çok rahat kendimi ifad ederim
Bir çok erkek cinselliğe düşkün. Hatta özelde direk konuşöak için mesaj atanlar var utanmadan. Ama hisleri olsa bu kadar kolay söyleyebilir mi
yani hisler kırılgan geri tepip kırılmaktan koorrkarlar diye düşünüyorum ama erkek milleti bu belli de olmaz
İşte bende tam olarak öyle düşünüyorum :))
o zaman aynı düşüncedeyiz
Duyguları itiraf etmek daha zordur.
Cinselliği kolay belli ederler.
Erkekten erkeğe değişir
İkisi de kolay.
İkisi de.
ikisi ni de
Neden cinsellik odaklı yaşıyor o zaman erkekler. Duygusal olarak bağlanmaktan kaçıyorlar
Biri var mesela cinsellik amacıyla yaklaşıyor bana. Bir seyler hissetse de söylemez
Yüz yüze gelmedik ama gördü fotoğrafımı. Çok uyumluyuz aslında sohbetimiz iyi. Baya iyi anlaşıyoruz ama niyeti cinsellik benle ciddi düşünmez bende onla. Çünkü aile yapısı bana uygun değil çevresi uygun değil. Benim de ona uygun değil. hoşlansa da söylemez bence
Hepsini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?