- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen, "evlenmeden olmaz" diye diye 30 yaşına kadar seks yapmamış kadınlar için gerçekten üzülüyorum. Seks, uzak durmanız veya kendinizi korumanız, kendinizden esirgemeniz gereken bir şey değil. Size çok yanlış öğretmişler. "Erkek" toplum size evlenirken bakire olmak diye bir kural dayatmış, siz de sorgulamadan kuzu kuzu buna uyuyorsunuz, sonra 35 yaşına kadar evlenecek biriyle karşılaşmazsanız da "iyi mi yaptım, kötü mü yaptım" ikileminde kalıyorsunuz. Ortadoğu kökenli 3 büyük dinde kadın eşya olarak görüldüğü için kullanılmamış, el değmemiş, sıfır olanı bir erkeğe layıktır. El değmişse kirlenmiştir, patlaktır, delirtir vs. Dini hükümlerin yaratıcı kaynaklı olduğunu kabul etseniz bile, varsa eğer, günahı sadece size yazar. Ailenize veya toplumun geri kalanına değil. Dindeki, toplumdaki nikahsız seks yasağını, biyolojik olarak ergenlikte başlayan cinsel isteği evlenene kadar neden baskılamak zorunda olduğunuzu sorgulamadığınız sürece zihnen ve bedenen özgür olmanız mümkün değil. 32 yaşına kadar seks yapmamış olmanın en büyük nedeni evlenirken bakire olma kaygısı ve nikahsız yatağa girilen erkeğin seks yaptıktan sonra evlenmemesi olasılığı. Bu kaygılardan, bekaret kavramıyla hesaplaşmadan kurtulamazsınız. Bekarete takıntılı erkekleri peşinen eş adayları havuzunuzdan çıkarırsanız, cinsel geçmişinizi sorgulamadan sizi eş olarak kabul edecek erkekler mutlaka olacaktır. Yaratıcının emri diye bekaretinizi koruyorsunuz da, doğurganlığınız geçmeden evlenebileceğinizin garantisini verebiliyor mu aynı yaratıcı? Veremiyor. "Kısmet, kader, alın yazısı" diyor. Eee? Bakire olarak yaşlanıp ölmek niyetinde misiniz? Ayrıca, erkekler de artık eskisi kadar evlilik meraklısı değil, hatta evlenme niyeti olan kadınlarla ilişki yaşamaktan bile imtina eder haldeler. Eğer iyi, sevecen, fedakar, pozitif bir karakteriniz varsa bu, sevmeyi bilen çoğu erkek için bekaretten daha önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geleceğimi görüyorum sanırım, benim yaşıtlarım bile çok şey yaşadı ben yaşayamadım görücü usulü evlenmeyi bekliyorum 🤷♂️ tabi o kız da beni kabul ederse
014 Yorumla- +1 yıl
Niye böyle düşünüyon ki bulursun birini
- +1 yıl
Daha gençsin bulursunn
- +1 yıl
Sen neysin 😂🙄 benim yaşıtlarım şu an da benden daha önde nasıl bulacağım ki beni kimse kabul etmiyor, şu an tek uğraştığım şey ekpss ve üniversite sınavlarına çalışmak ekpss den tam puan üniversite den ise iyi bir puan ile istediğim bölüme yerleşebilmek
Mesleğimi kurduktan sonra bunu yapmak istiyorum ama aşık olmak artık bana zor geliyor o duyguyu kaybettim zaten görücü usulü evleneceğim onu bekliyorum sadece - +1 yıl
Bulursun😂 görücü işi saçma hayatini berbat etme hem daha çok var ünite gitçen bitirçen bulursun😂 bu kadar umutsuz olma canisi🙈
- +1 yıl
öyle demeeee yani dopru duygulari yanliş kişilere harciyoruz en iyisi doğru kişiyi aramak ya da beklemek
- +1 yıl
🫶🏻🫶🏻🫶🏻 o normal dediklerin iğrenç insanlar sen boş değilsin umarim kendin gibi temiz bi insana denk gelirsin
- +1 yıl
hey Allahım neyse hayirli akşamlar size umutlu ol aaa😁💗
- +1 yıl
😂 öylesinizdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkendi seçimidir ya da daha evlenememiştir.. ayrıca herkes cinsellik yaşamak zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılHarama girmekten kendini korumuş o yaşa kadar işte ne güzel.
91 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılBu ben bence tam olarak ve hayatımdan da gayet memnunum Allah biliyorumki öbür dünyada çok güzel bi hayat vercek bunu hakediyorum çünki sakın kimse yazıyım demesin kızlar soruyor da sevgilim var.
20 Yorumla
+1 yılBedeninin begenmemesinden korkuyordur. Geleneklere uymak istiyordur. Birçok sebebi olabilir önemli olan saygı duymak. Bende 31 yaşındayım aynıyım eee öldüm mü? Herkes delik olmak zorunda mı bu baskı neden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Kendini eşine saklamış olabilirsin veya o güveni verecek insan daha karşına çıkmamıştır bu gayet normal
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşayıp - yaşamamak bir tercihtir. Tercih edene de, etmeyene de saygı duymak lazım. Bu onun özel hayatı çünkü , hiç kimseyi ilgilendirmez ki kendinden başka.. 👍🏻
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmeyen insanlarla karşılaşmış vermemiştir bana verse asabaha kadar patlatırım onun onca yıllık hasretini
00 Yorumla
+1 yılNeden kalmasın ki.
Gerek inanç, inançsızlar içinse tercih meselesi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman birisi zinaya karşı olduğundan kalır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. 10 puanlik uzman sorusu gibi tercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılÖyle temiz birini bulsam ömrüme almak isterim
00 Yorumla
+1 yılDüzgün insan çıkmamıştır. Önüne gelenle olmak istemiyorsan çok doğal saygı duyuyorum
00 YorumlaSenin elinde hala bakire olup olmamak senin ne istediğin önemli olan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir hayat yaşamıştır, tercihi bu yöndedir, istediği gibi birini bulamamıştır vs...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalabilir ne var bunda, sen misin o iyimiş bence. Ama sen değil de başkasıysa senlik bişi yok, herkesin kararı kendine.
00 Yorumla
+1 yılİnançları
Kendi tercihi
Çok çirkin
Bunlardan biri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Kendi tercihi olabilir niye yadırgıyoruz ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇeşitli sebepleri olabilir, saygı duymak lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKız cidden mi yuh ya nasıl dayanıyorsun 🤣
10 Yorumla
+1 yılYazık olmuş onca seneye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılTurşucu olabilir
00 Yorumla Namusludur ondan...😜🤪ndirhegzjkdbebs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Hiç kimseyi beğenmezsen evde kalırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Kendine odaklan beklendi farklı olabilir
00 YorumlaGüvenmez kimseye kadınsa tabi ondan.
00 Yorumla
+1 yılRahibedir belki
00 YorumlaTeecihi dir evlilik düşünmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi bu kendi isteği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakireyim neden ben de bakireyim sence? ²⁸ yaşinda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Neddn kalmasin bakire dogup olen bile var
00 Yorumla
+1 yılNerden bilelim cevabı sende
00 Yorumla
+1 yılGörende hastaymış gibi
00 Yorumla
+1 yılDürtecek bulamamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasosyaldir benim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğerlerini yitirmediği için olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu sana sormak lazım?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvendiğin birisi yok dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi insanlar kalmış mı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 45 yaşında Büte kaldım
00 Yorumla
+1 yılCunku oyle olmasi gerektigi icin
00 YorumlaO insan siz misiniz acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılCanın yapmak istedi mi peki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kendi tercihidir belki de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu nedeni sorgulanacak bir olay değil bence
00 Yorumla Kalmak istemiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum kimseyi bulamıyorum
+1 yılO kişi sen misin
07 Yorumla
Soran+1 yılbenim
- +1 yıl
Cinsellikten korkuyor musun bunu ilk başta sana sorgulamak lazım aslında
Soran+1 yılkorkmuyorum
- +1 yıl
Evlenmeden olmaz diyenlerden misin
Soran+1 yılevlenmedende olur
- +1 yıl
O zaman çok basit aslında eğer yüz yüze biriyle tanışmaktan çekiniyorsan sanal ortamda tanışıp sonra buluşup yakinlasabilirsin
- +1 yıl
orada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılahlaklı olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsosyal ve şişkodur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplumsal..
40 Yorumla
+1 yılKalır ya normal bence canim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Arızalıdır
00 YorumlaNasıl dayandın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSence 🙂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖdül vermek lazım ona
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. niye kalmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok sebep olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Erkek mi kadın mı
00 YorumlaKıyamam sana ben kıyamam kıyamam 😅😅
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkindir
10 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar