- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAilesiyle yaşıyordur. Ailesine bağımlı yaşıyordur ekonomik anlamda. Ailesiyle arası bozulsun istemiyordur. Olur da kaza hamileliği gibi bir şey gerçekleşirse ne bok yiyeceğim ben şimdi diye buralarda soru sormak istemiyordur. Evleneceği adama kendini kakalamak için taklalar atmak istemiyordur. Herkes aman geçmişimi öğrenmesin, ya öğrenirse diye üç buçuk atanlardan olmak istemiyordur. En önemlisi de aile ve ekonomisi. Bir sürü bekar kadın ailesiyle yaşıyor. Çalışsa da ailesiyle yaşıyor ki Türkiyedeki bekar olsun evli olsun kadınların ağırlıklı kısmı çalışmıyor. Çalışsa ayrı eve çıkıp kendi hayatını kurabilir mi hayır. İşte bu sebeplerden dolayı %95’i anasından babasından gizli gizli yapıyor. Evleneceği zaman da herif bakire olmadığını öğrendir de bir şekilde anne babasının kulağına çalınır diye anal ya da oral yapmakla, yaptırmakla yetiniyor. Benim gibi ne emmeye ne gömmeye gelenler de s1kecem yapacağınız işi deyip tek takılıyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılAhaha haklısın ama ne biliyim evlenmeyi mi bekliyicez cok sacma
- +1 yıl
Kendi paranı kazanıyorsan kazandığın parayla ailenden ayrı bir evin hayatın olabiliyorsa ayrı bir eve çıkıp tüm parasal ihtiyaçlarını kendin karşılayabiliyorsan o zaman evlenmene gerek kalmaz. Yoksa diğer türlü sevgilin yazın tatile gider sen gidemezsin çünkü annen babam izin vermez. Sevgilinle gece onun evinde falan kalamazsın. Baban izin vermez. Bu arada her aile bir değil izin veren vardır ama benimkiler öyle değil. Benimkiler seni seven herif anasını babasını alır, çiçeğini tatlısını alır Allahın izniyle peygamberin kavliyle ister sen de gönlün varsa evet dersin sonra düğün yapar evlenirsiniz diyor. Ama ona da artık çoğu erkek yanaşmıyor. Bunun sebebi başta ekonomi. Adam ne kazanıyor ki düğün yapacak, ev düzecek, kira ödeyecek. Diğer sebebi de bunları yapabilecek olanlar da niye tek bir karıyla ömrümü geçireyim ki? Benim hamile kalma derdim yok, anamın babamın sırt çevirme durumu da yok. Kimse de nikahsız ilişki yaşıyorum diye de kınamıyor evlenmem diyor. Ha, düzgün kızlarla birlikte olmuyor onun bununla fak badi ilişkisi yaşamış, belki para için tatil için lüks için seks yapmış, sevgili olmuş kadınlarla birlikte oluyor ama adamın da umrunda değil. Rahatlatsın yeter. Diğer grup var onlar da evlenmek isteyip de evlenemeyenler onlar ne ekonomik olarak bunu sağlayabiliyorlar ne de tipli olup da kadınları ikna edemeyen erkekler işte onların hali daha kötü oluyor. Çoğu aşırı depresif negatif oluyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire kız dolu bu kızlar akıllı kızlardır bu erkek milleti yarın bir gün yüzüme vurur geçmişimi diye sağlam beklemeyi tercih ederler bazıları der sen zevkten sevişmekten ne anlarsın der yap ta gör zevki der ama bu kızlar takmaz böyle lafları hadi ordan der
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanilacak birsey mi yaptim ki gecmisimi yüzüme vursun
Cevap sahibi+1 yılBu erkek milleti vurur kardeşim yüzüne ve biz iki satır yazı yazıp bu durumu değiştiremeyiz bu ülkede maalesef çünkü eğitim ve ahlak seviyesi düşük ülkemizde
Soran+1 yılBen utanmam ne olmus derim sen de yaptin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
21 yaşındayım ve bakireyim de 18i geçince direkt ilişkiye mi girmeliyiz? :D
025 Yorumla
Soran+1 yılYan 18 den önce bile girebilmek lazim bence
Soran+1 yılOrasi ona kalmış diktirir diktirmez
Soran+1 yılOk zevkli bisey çünkü
Soran+1 yılÇok
Soran+1 yılEvlenmeyi mi bekliyicem 25e kadar
Soran+1 yılVallah degilim ya
Soran+1 yılKim bekliyicek o zamana kadar mi mal mi bu insanlar
Soran+1 yılSen sus senin s. kinin keyfine mi beklicez 25e kadar
Soran+1 yılBakire kiz ariyorsan daha cok ararsin lsle
- +1 yıl
@xlucifer7 Kral :D
- +1 yıl
@xlucifer7 Açıklayamaz bu
Soran+1 yılHala öyle eskiden de erkekler kadinlarla yapiyor simdi de sadece simdi kadinlar utanmamalari gerektiğinin farkinda
Soran+1 yılDeğilim
+1 yılHerkesin kendi kararı nedeni sebebi bence kimseyi ilgilendirmez ki. Kim nasıl istiyorsa öyle yaşayabilir
00 Yorumla
+1 yılCanım yapmak istemiyor belki kardeşim belki kocama bırakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl soru arkadasim ne demek neden bakire kalır ceavbi çok basit olması gerektiği gibi kendini eşine saklıyordur bu
03 Yorumla
Soran+1 yılKim beklicek o kadar
Cevap sahibi+1 yılO kadar dediğin ne kadar bu süre kişiden kişiye değişir mesela senin 23 tür benim 22 dir bu o insanın durumuna bağlı
Soran+1 yılTamam işte kim bekliyicek o kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafasına göre birini bulamamıştır güvendiği kendini teslim edeceği kimse çıkmamıştır karşısına
00 Yorumla Herkesin kendi hayatı kimseyi yargılayamazsınız tercihler düşünceler özgür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18'den sonra bakire olmak yasak veya herkes seks yapacak diye bir husus mu var m@l m@l sorular sormayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatının erkeğini daha bulamamıştır
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılHerkes ilişki yaşamak zorunda değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılDegil ama neden yaşamasın
Kendini eşine saklar
00 Yorumla
+1 yılniye sana mı sorsun kalayımmı diye :D
00 Yorumla
+1 yılKaçırdın… giremezsin artık
00 Yorumla
+1 yılVardır ve normal değil mi bu durum
00 Yorumla
+1 yılHaklı bi soru, ihtiyaçlarını karşılayabilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an lisede veriyolar soran
01 Yorumla
Soran+1 yılVersinler
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeredeymiş o tanımak lazım 🙂😃
00 YorumlaKocasının güveni için. Ayrıca inanç gereği
00 YorumlaSen Peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tokmakçı bulamaz
01 Yorumla- +1 yıl
Yooo istemediğin kadar çok var. Elimi salladam s1kecem herife çarpar.
deldir git
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar