Yeni tanıdığım bir kız var, yakın arkadaş olduk, ablam gibi.. Sohbet ederken, okuduğu için evlenmediğini, 24 yaşında kimseyle cinsel ilişkiye girmediğini söyledi...Ünisi bu sene bitmiş. Bunu ailesi ve toplum korkusundan olduğubuda belirtti. Ben 18 yaşımda bile bu kadar zorlanıyorsam, 24 yaşına kadar bakire kalmak insanlık dışı bişey... Cidden bir insan nasıl bu yaşa kadar cinsel ilişki yaşamaz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda söylenebilecek tek şey iradesini ortaya koymuş olması tamam toplumsal baskılar ailevi faktörler falan fakat istese yapardı. Bu anormal değil aksine çok normal bir şey bana göre.
Diğer taraftan ben şu an yirmi üç yaşındayım ve hala bakirim. Tabi erkekler kadınlara göre daha rahat o konuda birşey diyemem fakat bir eskort ile ilişki yaşamak ya da bir geneleve gitmek aklımın ucundan bile geçmedi. Bu konuda kararım net 😊
O yüzdendir ki evlendigim ana kadar beklemeye devam edeceğim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 360 cevap paylaştı. Amerikan dizilerini izleye izleye beyniniz yalama olmuş. Ergenliğe girer girmez birilerinin altına girmek sanki normal birşeymiş gibi 24 yaşında bakire olmasını anormal olarak algılıyorsuz. Bırakın şu kafayı artık
91 Yorumla
Soran+1 yılbeynime empoze edildiğini söylüyorsun ama benim tv ile zerre aram yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe var ki bunda. Nefsine hakim olmayı bilirsen?
Tabii senin aklın sürekli şeyine çalışıyorsa, bilemeyiz.51 Yorumla
Soran+1 yılkadın düşmanlığından başka bişey bilmezsiniz
+1 yılazmış kızla azmamış kızın farkını görüyorsunuz bu soruda
1311 Yorumla
Soran+1 yılerkek olsaydı, nasıl yapmaz derdiniz.. yav bir si. tir. git...
- +1 yıl
çok ayıp 😀 bazen sizinle aynı yaşta olmaktan utanıyorum
Soran+1 yılbende hemcinsim olmandan utanıyorum
- +1 yıl
Metroya helal abaza kizlara ölum
Soran+1 yıl@Kıvanc3435 abaza kızlaramı, doğasında olan cinselliği suç gibi gören kızlaramı.. Erkek olsaydı "erekektir o" der... Bu tarz kadınların hemcinsim olmasından utanıyorum
- +1 yıl
Yaz bana cinsellikle ilgili tecrubelerimi merak ediyosan
- +1 yıl
benim anlatmak istediğim şey cok farklı kurnazlık yapma git istediginle istedigini yap kendini burda reklam edipte birde sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum kelimesi etme haddini aşma banada aştırma ne halt yiyosan ye senin ne kadar azgın oldugunu millet dinlemek zorunda degil.
- +1 yıl
face misin sen
Soran+1 yılben yemek yediğimde, su içtiğimde de mi azgın oluyorum.. Yav bir git... İnsalığın tabiatı bu... Bir erkek 24 yaşına kadar bakir kalsa, nasıl kalır, erkektir o, yapar tarzı şeyler söylerdiniz. Sen kadınları "insan" yerine koymasanda, malesef, tabiatı gereği onunda cinsel istekleri oluyor... Tıpkı bir erkek gibi, bu kadının elinde değil
- +1 yıl
git miktirir hadi
- +1 yıl
o zaman isteklerini dindir onuda burada paylaş merakla bekliyoruz tatlım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
45Cevap
+1 yılGarip olan onun bakire olması değil, senin bunu tuhaf bulman.
110 Yorumla- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar özgür bir toplumda ve aile çevresi içinde yaşadığınızı buradan anlayabilirsin işte.
62 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten çok tuhaf
- +1 yıl
Tuhaf ama gerçek malesef.
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYahu sanane o kız bakireyse? Herkes kendi hayatından sorumludur, sen yatarsın veya yatmazsın o senin problemin. Ama o kız tercihini beklemekten yana kullanmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır, kız sadece bu topluma ayak uydurmuş.. Malesef, benimde yapacağım gibi
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİrade dedikleri şey o ablanda güçlüymüş demekki bunu bu kadar arşa çıkarmayın yapmak istemeyen insanlar yapmıyorlar
50 Yorumla Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. 35 de bakire olanda var bebegim dert etme sen baskasinin derdini
60 YorumlaKızım anormal olan şey nedir?
O yaşa kadar beklemesi imkansız mı yani?
Sen o yaşa kadar bekleyemez misin?03 Yorumla
Soran+1 yılşu an gerek din, gerek tolum, gerek aile baskısından, evlenene kadar ilişki yaşamam galiba.. Ama yinede 24 yaşına kadar, ne biliyim... Çok tuhaf bu kadar dayanmak, duygularını sırf başkaları için bastırmak...
Soran+1 yılyaşadığım çevreden olursa; rezil bile eder :D Herşey bir yana, siz erkekler bir zara nasıl bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum.. Herhalde erkek olsaydım, umrumda bile olmazdı...
+1 yılAbartıyosun asıl sendeki fazla gayet doğal bir şey bakire kalması herkes istekli olacak diye bişey yok
20 YorumlaYaşamayabilir nedir yani.. Senin aklına "Olmalı bu kesin olmalı" gibi bir düşünce yerleştirilmiş. Ver diyene vermezsin ama
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten evlenene kadar yapmam ama yinede çok tuhaf... Elimde olsaydı, yaratılış gereği olan, bütün cinsel isteğimi kaldırırdım, bastırmaktan iyidir
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaşamak zorunda değil ki o senin aklına bağlı isteyen yasamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşındayım. bu yaşa kadar hiç zorlanmadım. bundan sonra da zorlanmam.
70 Yorumlaİradesine sahip çıkmıştır. Her isteyen istediği an birileriyle ilişkiye girseydi nüfusumuz 100milyonu bulurdu
20 Yorumla
+1 yılNeden insanlik dışı söylermisin illa herkes evlenmwden önce yapmak zorunda mi?
32 Yorumla
Soran+1 yılduyguları bastırmak, yav bende yaşamadım, hiç öpüşmedim bile ama istedm dışı zorlanıyorum...18 yaşım buysa, ben 24 kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
- +1 yıl
Yani o kadsr da zor degil. Kimse hayatinin evlendiği insandan önce seks le sürdürmuho neticede.
Sen yaşamak mı istiyosun 18 yaşında yani normal aslında isteğin yargilamamak lazım ya bence normal
00 Yorumlaneden insanlık dışı olsun ki, dayanabilmiş demek ki. aile ve toplum mazeret olmuyor bir müddet sonra
08 Yorumla
Soran+1 yılkız buna bana belirti konuşurken... Dindar olsaydı anlardım ama pek dinle ilgisi olan biri değil... Ailesine çok düşkün, onlara laf gelmesin diyeymiş
Soran+1 yılpeki evlenmek istediğinde ne yapacaktı.. Türkiyede yaşıyoruz
Soran+1 yılaynen öyle... Zaten kadın düşmanı bir ülkede yaşıyoruz... Babam, abimin sırtını sıvazlıyor... Ben yapsam, bana ne diyeceğini biliyorum
Soran+1 yılöldürmeye bile kalkar, biliyorum
Bende 25 yaşında bir bakirim nevar bunda. Olması gereken şey bu.
14 Yorumla- +1 yıl
helal olsun reis bide erkeklere abaza derler bu kızlar şeytan gibi ya
Soran+1 yılçok tuhaf
- +1 yıl
adamsın adam kardeşim.
- +1 yıl
bende izindeyim reis
+1 yılaynen hiç değilse anal filan yaşasaymış hiç olmadan olur mu yavvvv
02 Yorumla
Soran+1 yılanal kadar iğrenç bir yol yok.. Ulan ben anal gibi iğrenç bir ilişki yaşasam, cinsellikle ilgili herşeyden iğrenirdim herhalde
- +1 yıl
Millet müptelası
yasamak zorunda degil ; herkesin bakis acisi farklidir; sitedeki kizlarin yarisi sürtünüyo zaten baska bisy yaptiklari yok 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklınız fikriniz belaltı
Yemin ederim kızların bu denli ka*ar olabildiklerinin yeni yeni farkına varıyorum
Sonra gelip burada zırlıyorsunuz10 Yorumla
+1 yılO normal de bence sen onun yasina gelmeden verecek gibisin 😊
010 Yorumla
Soran+1 yılne kadar zekisin
- +1 yıl
Oyleyim tabii sen bu yasta azmissin 😁
Soran+1 yılzekanı bu kadar kanıtlama
- +1 yıl
Sordugun soruya bir bak bakalim bunu diyen sensin 😊
Soran+1 yılsorduğum soruyu çok iyi anlamışsın zeki bey
- +1 yıl
Anladim kucuk hanim dayanamam o yasa kadar demissin 😁
Soran+1 yılhahhah tamam zeki bey
- +1 yıl
Yalan mi 😊?
Soran+1 yılevlenmeden ilişkiye girmem.. Senin o iğrenç ve kadınlığımı aşağılayan sözcüğünle vermem
- +1 yıl
Ben senin sordugun soruda gordugumu dedim ekstra birsey eklemedim 😊
+1 yılEvlenilecek kız. Tanıştır beni yap aramızı, bende bu yaşıma kadar kimseyle cinsel ilişkiye girmedim.
00 Yorumlabalikcinim yaninda oturursan balik yersin, bilmem necinin yaninda oturursan her seyi yiyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılergen çocukların çoğu böyle düşünüyorsa, bunları yetiştiren ananın babanın. mına koyayım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşımda bunu yapmamış biri olarak dayanmaya devam ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılevlen
Cevap sahibi+1 yılİstediğim ve yuva kurmaya uygun gördüğüm bir eş bulduğum da evleneceğim
Herkes erken yaşta yaşayacak diye bir kaide yok ama. D özel olmak ister bazıları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanın uzun süre ilişki yaşamaması sağlık açısından uygun değil mutsuz eder insanı
04 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu diyorum... İslamda bu yüzden erken evlilik var... Cidden insanlık dışı bişey bu
Cevap sahibi+1 yılErken evlilikte zor artık ne maddi sıkıntılar okul ev araba olmadan kimse evlenmiyor
Soran+1 yılyani 25 gibi evleniliyor...10 sene boyunca cinsel isteklerini bastırmak ne demek
Cevap sahibi+1 yıl25 de zor artık en az 27-28 oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de yaşamadım ne olmuş yani
51 Yorumla
Soran+1 yılElbette saygı duyarım... Fazla abarttım galiba, herkesin kendi seçimi.
- Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılvay kşara bak sen! nasıl yapmaz ya :(
220 Yorumla
Soran+1 yılancak aklın bu kadar basar
- +1 yıl
ben yobazım kusura kalma
- +1 yıl
hahahaha güldüm vallahi 😀
Soran+1 yılçok biliyorsun ya... Kız zaten aile ve toplum baskısından korktuğunu belirtti... Yani sizin gibi yapozlar yüzünden
- +1 yıl
hahahaha ya kızım sus beynim kaldırmıyor
- +1 yıl
gizli üye/ senin o üstün gördüğün gelişmiş ülkelerde bekarete önem veriyorlar. çok hollywood izlemekten oluyor bunlar. ya da hollywood u başka yerinden izlemenin sonucu diyelim.
bekaret iki bacak arasında değil doğru. bu işin başka yolları da var ağzımı açmiyim.
iki cins arasında şehvet olayı gerçekleştiği anda bekaret falan hikaye kalır gözümde. bizim türk toplumunda bekaret bozmak dışında her halt yeniyor zaten ablacım. ancak bekareti yok diye de şaşırmak senin gibilerin hayat tarzından dolayı doğan bir duygudur. emin ol modernite= dal teşekkür gezmek değil. ne halt yerseniz yiyin de millete aşılamayın haltınızı.
Soran+1 yılbenim tv ile aram yok, magazin tarzı şeylerdende nefret ederim... Dindar olmasamda, islama inanıyorum... İşte bu yüzden erken evlilik var...25 yaşa kadar bakire kalmak, mantığım almıyor..
- +1 yıl
nerden nereye atladın abla.
magazin ne alaka. amerikan filmleri demek istiyorum. hani orada kız utangaç bir şekilde 'ben bakireyim' der vs.
evlilik konusunu neden şimdi açıyorsun şimdi? başka savunma yolu mu arıyorsun :D
sen evlilik kurumundan ne anlarsın, git kendi kafana uygun insanlarla muhatap ol. eskiden evlilik 15-16 yaşlarında oluyordu. şimdi 'modernlik' adı altında evliliğin yaşı 25-30 lara çıktı. eskiden çıktığınla evleniyorduk şimdi çaktığımızla bile evlenmiyoruz. evlilikten önce sevgili yaptıkça içinizdeki açlık artıyor ve evlenince de 'tecrübeli' olduğunuz için hiçbişey sizi tatmin etmiyor. sırf bekaret değil, hatta cinsellik en arka planda kalır diğer tatminsizliklerinin yanında.
görücüye laf edersiniz, erken evliliğe laf edersiniz de siz kendi yolunuza bakın bir önce.
ben modern değilim, eski kafalıyım. din temsilcisi de değilim. isteyen istediğini yapsın, inansın
Soran+1 yılaslında ima ettiğim şeyi anlamışsın
- +1 yıl
demek istediğin anlaşılmıyor. kendi kafamdakileri yazdım. seni çözemedim ben
Soran+1 yıl25 yaşına kadar cinsellik yaşamamak tuhaf gelse bile şöyle birşey var; diyelim kimse kimseye karışmıyor, herkes eşit ve eğitim gereğin 25 kadar evlenmedikleri için, kutsal değerleri olmadığı için, herkes herkesle yatıyor... Aslında bu daha iğrenç birşey.. Bana tuhaf gelen, 10 sene boyunca duygularımızı bastırmak... Bastırmaktansa, hiç olmamasını dilerdim
- +1 yıl
senin o dediğin duygular libidodur. insanı hayvandan ayrı kılan şey düşünce ve iradedir.
isteyen yapar istemeyen yapmaz. ama ben yapmaya karşı olduğum için size o*spu demiyorum.
ama sen insanlar sks yapmıyor diye onları ospu olmaktan daha kötü şeylere yakıştırıyorsun.
bu yanlış anlatabiliyor muyum? duygu bastırma falan yok ortada. cinsellik hayatî ihtiyaç değildir ya da pozitif duygulardan değildir. cinsellik bu, hayvanda da olan bişeyin ne kadar insanî olduğunu düşünüyorsun? ve bunu yapmayanlara insanlık dışı diyorsun :D
Soran+1 yılyasak elmanın çekiciliği, insanoğlu işte... Aileme zıt olan, rahat bir arkadaş çevrem var. Belki bunun bir çeşit etkisi vardır, bilmiyorum
- +1 yıl
Tamam da altta da hiç ilişkiye girmediğini belirtmişsin. Hiç yapmadığın birşeyi bu kadar savunmanın mantığı yok. Ben yaşadığım için konuşuyorum. Artistlik yapacağım kimse yok burada playboy havalarına girmiyorum.
Cahillik bilmemek değil; bilmediği halde bildiğini söyleyip bilgiden kaçmaktır
Soran+1 yılyav ben anlatamıyorum galiba... Bana tuhaf gelen 24 yaşına kadar cinsellik yaşamamak, bu duyguları bastırmak...18 ile 24 arasında 6 sene fark var... Ben çocuk denilecek yaşta bile zorlandıysam, 24 kadar bastırmak tuhaf... Ama avrupalılar gib herkesin, herkesle olmasınıda iğrenç buluyorum.. Belkide gerek aile, gerek toplum, gerek din baskısından dolayı, yaşayamadığım için gözümde büyütüyorum.. Belki ölünceye kadar bile yaşamasak, o kadar büyütülecek bir durum değil..
- +1 yıl
Sorundaki yazdıkların ile şu an yazdıklarına bak bakiyim. Sanki iki farklı görüşteki insan konuşmuş gibi 😂
Kendinle çeliştiğini görüyorum.
Başkalarını namusundan dolayı yargılayamazsın. Namusu geri kafalılık olarak görebilirsin buna lafım olmaz ancak unutma ki namus bazılarının değer verdiği bişeydir. Senin annen de değer verdiğin birşey. İkisi de bir değer sonuçta. İkisine de küfür edilmez, laf atılmaz. Empati kur
Soran+1 yılAslında gözümde büyüttüğümü bazı yorumlar sayesinde ferkkettim... Dediğim gibi yasak elmanın çekiciliği... Belki cinselliğe olan bakışımda, burcumunda etkisi vardır, akrep burcuyum.. Belkide ben bu durumu gözümde büyütüyorum, cinsellik hayati bir ihtiyaç değil.. Ama yinede 24 yaşında hala bakire olmak tuhaf...
- +1 yıl
Burca falan da bağlamayalım aga. Ona ayrı gıcığım 😄
Sen beni; ben seni anladım
İyi geceler, mutlu hayatlar dilerim
Soran+1 yıliyi gecelerde, son bişey; hangi burçsun?
- +1 yıl
Aslan
Kız 24 yıldır nefes almıyorum demiş sanki
20 Yorumla
+1 yılInsanlık dışı ama kendi salaklıģi ayni zamanda da
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama onu anlıyorum
- +1 yıl
Valla ben anlamıyorum milletin lafıyla hareket edersen olacağı bu.
70 yaşına kadar bakire kalanlar var
00 Yorumla
+1 yıl36 yaşında bakire kız biliyorum 😊sen 24 diyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılohaaaa :D
- +1 yıl
Neden şaşırdın ki takip et beni anlatayım hikayemi
+1 yılTutar kendini ne var bunda:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes senin gibi degil
12 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu iyi oku, orda sizin gibi yapozlar yüzünden olduğu söyleniyor.. Hayatı kaymayacak olsaydı, oda yaşardı ama sizin gibi kadın düşmanları var işte
Cevap sahibi+1 yılBir insan nasıl bu yasa kadar bakiye kalabilir. Saçmalık diyorsun. Benim tepkim buna.
yarabbim sabır ver bize
10 Yorumla
+1 yılÇok normal bişey bu bakire olmasaydı anormaldi
30 Yorumla
+1 yıldogal bıse ne varkı bunda
00 Yorumla
+1 yılİnsanın nefsini kökertip beyinde bitirmesi Lazım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın?
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılSen bakiremisin 18 inde
00 Yorumla
+1 yılSenıde yerler gulum merak etme😀
00 YorumlaCinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. ne var ya ben 28 yaşında bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 22 yaşındayım biz ne olacaz?
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek olduğun için, kimse seni yadırgamaz.. Bir zar yüzünden hayatı kayan biziz
Cevap sahibi+1 yılsizde yapmayacağınız ben yapmadım bu kadarmı dayanaksızsınız yaa çokmu önemli?
+1 yılYaşamayabilir yani anormal bir durum yok
00 Yorumladoğru olanda bu zaten evlenmeden olmaz
00 Yorumlakendini biliyosan tutarsin ;)
10 Yorumla
+1 yılNormal
40 Yorumla
+1 yılBen 66 yaşında bakire gördüm
00 YorumlaEvlen o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılokumam gereken bir üniversite var... Eğitim hayatım olmasaydı 18-19 yaşıma kalmaz evlenirdim zaten...
Sagliksiz ya aslinda
21 Yorumla
Soran+1 yılcidden tuhaf geliyor
+1 yılTrolll
01 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
Normal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok normal.
10 Yorumla
+1 yılNolcak ki
00 Yorumla