İnancim gereği yapmadım ama kızlar eksikliymişim gibi dalga geçmeye çalışıyorlar..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen 24 Yaşındaymışsın Ben 33 Yaşında Bakir Adam Tanıyorum Eziklik Değildir Bence Kendini Biliyorsun Özelsin İşte Daha Ne İsten :)
05 Yorumla
Soran+1 yılçok isteyen firsat oluyo kaçtıkça daha çok oluyo hatta ama zina korkusu var işte nsns
- +1 yıl
Oda Öyle Zina Ediyorum Diye Yapmamış Ve Kendisini Eşine Saklıyor Daha Ne İsteyen Olsun Bak O Adama O Adam İstemiyor Mu İlla Yaşamak İstiyordur Ama Gel Gelelim İşte
Soran+1 yıle herhalde yani işte jsjsj
- +1 yıl
Eziklik Değildir Şunu Hiç Bir Zaman Unutma Herkes Anasının Karnında Öğrenip te Çıkmıyor Demi İlla Deneyim Yaşana Yaşana Öğrenilir Bazı Şeyler Bu Durumda Öyle Zamanla Bence Eşine Sakla Derim Ama Dayanamıyorum Diyorsan Sen Bilirsin Sana Tavsiyem Evlen Durumun Müsaitse Değilse Eskort Veya Başka Benzeri Şeylerle Asla Ve Asla Tecrübe Kazanılmaz Bunu Unutma Kulağına Küpe Olsun Eğer Öyle Bir Hataya Düşersen Hastalık Kapabilirsin Benden Söylemesi
Soran+1 yıldayanirim yaa illa illa degil
En İyi Cevaplar
+1 yıluf abi ne alaka ya neden takiyosun ki inancin boyleyse zaten bunlari bosvermen gerek kimseye eksik olmadigini ispatlamak zorunda degilsin eziklik de insanlarin cikardigi sacma sapan bi baskilama yontemi boş ver bak yoluna herkes cok duzgundu de bi sen bakirsin diye suclusun zaten takma
01 Yorumla
Soran+1 yıltm ksks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
5Cevap
+1 yılHayır eziklik değil. Herkes cinsel ilişkiye girecek veya girmeli diye bir şey yok ve hiç cinsel ilişkiye girmemiş birini ezik bulmak, dalga geçmek anca herkesle ilişki yaşayabilecek ucuzluktaki kişilere özgü bir davranış şekli
01 Yorumla
Soran+1 yılSağduyu thanks
Öyle bir kural yok, bence gayet güzel bir başarı bu yaşa kadar temiz kalabilmen, tecrübe edinmek istiyorsan da farklı yollar var tabi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. 33 yaşındayım bakirim ve bunu hiç kafama takmıyorum insanların bu konudaki düşünceleri de umrumda değil
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz bunu bilin insanları takmayın siz doğru yoldasınız. evlenene kadar bekleyin zina etmeyin.
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şey var mı ya zina olmuş aşk kendiniz bi gelin ya aslında bunlar kıyamet alametidir. 😡😡
Soran+1 yılevlenmeden olmaz zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelsin bence senin kiymetini bileni bul. Hem sen kendini koru Allah nasibini korur denmiş. Kendini bil yeter. 😊
10 Yorumla
+1 yılE çevreni değiş alaycı insanların içinde ne işin var?
03 Yorumla
Soran+1 yılçok muhatap olduğum kisiler degil zaten birde burada kizlar çok yapiyo onu tavri degisiyo birden
- +1 yıl
Muhatap olmadığım insanlar canımı sıkmaz
Soran+1 yıltakmiyorum zaten herkes kendi doğrulariyla var oluyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer toplum eziyorsa, yap, gir günaha. Nasıl olsa onlar senin yerine hesap verecek ya.😒😒😒
10 YorumlaArkadaş ben 30 yaşındayım bakirim kim dalga geçebilir ki?
10 Yorumla
+1 yılYa ne alaka ya ne alaka çıldırıcam şimdi
11 Yorumla
Soran+1 yılsen sakin ol jssj
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle evlenir misin? ( Benim gibi duşünen bir erkek ✨)
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki degil keşke senin gibi olasaydım bende
10 Yorumla
+1 yılÇok özel birisin derim👌🏻✨
03 Yorumla
Soran+1 yılyaw yok yoldan sapmamaya gayret ediyoz sadece
- +1 yıl
tamam işte devam et ve biliğin yoldan şaşma
Soran+1 yıltmdr ksks
+1 yılDalga geçen kızlar o... pu olduğu için çok takma
00 Yorumla