Aslında ben buna takılmıyorum. Muhafazakar bir ailem de yok ama 23 yaşımda hala bakireyim ve bu benim tercihim. Daha önce tabii ki ilişkilerim oldu ama bir şey yaşamadım bunu da bir problem olarak görmüyorum ama arkadaşlarım bir problem olarak görüyor. Çünkü hepsinin bir ilişkisinin yanında cinsel hayatı da var. Haliyle bir tek benim olmayınca garip ve saçma buluyorlar. Cidden saçma mı? Ben hep aşık olduğum kişiyle yaşamak istedim bunları ve hala böyle düşünüyorum. İnsanlar bunu sorgulayınca bende sorguladım artık. Bende bir sorun var da benim mi haberim yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır bu bir sorun değil ve haliyle sende de bir sorun yok. Bu şekilde bir tercihin olması da saçma değil.
Hatta yaşanılan hastalıklara ve asıl saçma kişilerle bunları yaşayanların pişmanlıklarına bakınca bu daha iyi bile denilebilir.
Doğru kişiyle bunu yaşamayı beklemen ve yaşaman daha iyi. Eğer bu şekilde yaşayan varsa bahsettiğn kişilerde ne güzel ama seçici olmadan bunu yaşıyorlarsa bir süre sonra sana sen iyi yapmışsın diyeceklerdir.
Her farklı dönemde bir şeyler moda olur, bu zamanda da bu moda oldu işte.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBen arkadaşlarınla benzer bakış açısına sahip insanları anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu.
Cinsellik yaşamak ne kadar normal ve tercihse neden yaşamamak da aynı muameleyi görmüyor anlamıyorum.
Yapana or*spu diyenle yapmayana yobaz vs diyenin gözümde farkı yok, garip geliyor.
Bence en güzelini yapıyorsun bakış açını takdir ettim, sen nasıl rahat edersen öyle devam et umursama insanları derim.
Ayrıca asla sorun değil, anormal de değil.00 Yorumla
Herkes gibi olmak zorunda değilsin senin için özel bir anı özel biriyle paylaşmak kadar güzel bir şey yok seni takdir ediyorum. Onlar kötü tecrübeler yaşadıkları için flört etmeyi alışkanlık haline getirmişler
00 Yorumla
1 yılBakma sen onlara bu bir tercih meselesi herkes herkes ile aynı fikirde olmak zorunda değil kesinlikle bu bir sorun değil ama arkadaşların sorunlu orası kesin
01 Yorumla- 1 yıl
Toplumun geneli onların hepsi 30 dakikalık zevk için kendilerini değersizleştiriyorlar onlar şimdi farkında değiller cahiller bilmiyorlar ki ileride çok büyük yıkım yaşayacaklar çünkü her şey sona erdiğinde bir kazanımları olmayacak bunu fark edince seks yapanlar bir çıkmazın içinde buluyor kendilerini böyle çok kadın tanıyorum psikolojik olarak sorun yaşıyorlar erkek için bir sorun teşkil etmiyor ama kadın için bu durum sancılı oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin tercihin ve çok ama çok haklı bir tercih sırf bakire olmamak için karşına ilk çıkanla yatmanın bi anlamı yok olacaksa özel biriyle olsun ki güzel hatıralar kalsın pişmanlık lar değil
12 Yorumla
Soran1 yılbence de ya
- 1 yıl
Umarım gerçekten kendini teslim edeceğin biri çıkar karşına
1 yılÖncelikle haddime değil ama arkadaş ortamın biraz boş gibi geldi mesel ilişki yaşayıp yaşamamak değil bunun sohbet konusu olması yapmıyorsun diye sana garip bakmaları tipik boş insan davranışları soruna gelecek olur isem senin görüşün senin düşüncen saygı duyulmalı kimseye bakma bende şahsen senin gibi düşünen biriyim sen kendi düşüncelerin ile hareket etmeye bak dünyaya istemediğin konuda kulaklarını kapat 🙏
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılBir sorunun yok.. Kimse senin ne yaptığın ya da ne yapacağını söyleyemez.
Sen hazir hissettiğin ve doğru insan olduğuna inandığın insanla bunu paylaşabilirsin.. Buda doğal bir seçim.
boş ver sen onları :)
10 Yorumla Doğrusunu yapmışsın bedenin değerli. Sevmediğin önemsemediğin biriyle özel anlarını paylaşmayarak kendi değerini biliyorsun. Saçma olan ise arkadaş grubun . Aynı seçiciliği arkadaş seçimlerine de uygulasan?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır bende 26 yaşında bakirim bana da diyorlar oha nasıl yapmadın falan diye de oluyor yani doğru insan önemli
10 Yorumla
1 yılKac kizla yaptin diye soran erkek ortami gibi olmus bu biraz. Boyle seyler kisiseldir ve kisinin kendi ozelidir. Oyle kimse burnunu sokup da yorum yapamaz. İsteyen 30 kisiye belletir isteyen kocasini bekler ayni zamanda erkek icin de gecerli
00 Yorumla
1 yılNe alaka ya bakma sen onlara seninki olması gereken zaten millet iyice kafayı yed ya normalleşti bu durum ama iğrenç yani aslında düşüsnene yani ospusun erkekler de psvnk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim de aynı seküler bi ailede büyüdüm ama yanlışı doğruyu her zaman ayırt ettim. Diğerlerini kınamıyorum ama benim için gerçekten yanlış
22 Yorumla
Soran1 yılbenim gibi düşünen birini gördüğüm için içim rahatladı :)
Cevap sahibi1 yılHele hele bizden sonraki gelen yeni nesil daha fena reşit olmayan kızların ve erkeklerin böyle yapması gerçekten yanlış ve üzücü
Sende sorun yok fakat cinsel ihtiyacin var bunu gormezden gelmeyip ihtiyaci karsilamalisin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gayet normal onlar ilişki yaşamıştı eenmiermi elin adamı kullandı kullandı bıraktı gitti sen hiç olmazsa kendini kullandirtmamissin
00 YorumlaMerhaba , hayır tabiki sende sorun yok, sen tercihlerini yasiyorsun ve öyle yapmaya da devem etmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. ilk seks kesinlikle duygusal olmalı, alıştıktan sonra zaten bırakamıyosun illa birileri girip çıkıyor hayatına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılonlar kaşarlanmışlar anlamazlar seni. sende onları anlamak zorunda değilsin. kalbinin istediği neyse onu yap kimseyi takma.
00 Yorumla ciddi uzun iliskin olursa yasanir ama kisa sureli iliskilerde pismanlik oluyor sanki
02 Yorumla
Soran1 yılben de öyle düşünüyorum şimdiye kadar hiç uzun ilişkim olmadı pişman olurum diye hep
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam nasıl memnunsan öyle devam et kimse umrunda olmasın
00 YorumlaHerkesin kendi tercihi ama cinsellik güzel bişey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılablamda 24 yasina kadar bakireydi ilk enistem s*kti kuzenim 24 yaşında hala bakire yine iyi dayandı kocaya kaçar sanıyodum evlenmiyoda ben bari yapayım 30 kadar bakire mi durcak acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Muhafazakar bi ailede yetişmedim. Tanıştığım çoğu bu yaş grubu bakire.
00 Yorumla
1 yılNe biçim arkadaş ortamınız var ya. Bu konuların mevzu olması bile varoşluk belirtisi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Doğru arkadaş edin kendine. Emin ol ellerinde olsa onlar da bakire kalmak isterlerdi
00 YorumlaTakilma oyle seylere en guzeini yapmissin. Insallah da kendin gibi birini bulursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence senin böyle olmanı kıskanıyorlar onlar hata yaptı bellide bu yüzden şeninde öyle olmanı istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSorun o arkadaşlarında. Arkadaş ortamını değiştir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunları utanmadan söylemeleri bile saçmalık. Penis içlerine girince başları göğe eriyor sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBişey soracam merak ettiğim bişey kız arkadaşlarının yüzde kaçı bakire degil
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇünkü zor nakire bulmak 😔😔
Gizli Üye(30-35)1 yılBende bakirim 22 yasindayim Arkadaslarin asil nasil boyle Rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBakire kalman eşine kendini saklaman her şeyi onunla yapman daha iyi degilmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Fikrin mükemmel eşinle ol en doğrusu bu ileride
10 Yorumlasorun değil, keyfine bak başkasının ne dediği önemli değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru olan bakire kalmak niye sorun olsun milletin lafina bakmayın ben 29 yasindayım hiç cinsel iliskim olsun istemedim mutluyum ilerdeki esime sakliyorum doğru olanda bu
00 Yorumla
1 yılSen doğru olanı yapıyorsun acele etme acele eden yanlış yapar
00 Yorumla
1 yılBence sende bi sorun yok bizler de var..
00 Yorumla
1 yılDeğil, elle idare et.
00 Yorumla
1 yıl37 yaşındayım ve öyleyim var mı artıran 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşların... Bakma onlara
00 Yorumla
1 yılIcine almak mi istemiyorsun acaba
00 Yorumlaarkadaşların Amsterdam'da mı yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılçok normal herkes önüne gelenle sevişmiyor ki namuslu insanlar da var memlekette
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende bir sorun yok arkadaşlarına uyma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşk diye bir şey yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş grubunu değiş.
00 Yorumla O senin hayatın boş ver milleti
00 YorumlaBakire olmamak sorun aw kafayı mı yediniz
00 Yorumla
1 yılE hicmi isteğin olmuyor dokundurmak için?
00 Yorumla
1 yılSeni kimse yargılayamaz hadsislere bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılSen böyle düşünüyorsan biz napalım😂
00 Yorumla
1 yılYani birine aşık olsan sevgiliylende yaparmısın
00 YorumlaOlması gereken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olmak istemiyormusun artık
00 YorumlaAyni
10 Yorumla
1 yılDindar misin
00 YorumlaHallederim istersen
00 Yorumla
1 yılNormal