Hayatima giren erkekler bunu sorun ediyor. Doğru düzgün ilişkim olmuyor. Bakire olmak veya olmamak arasında çok bi fark var mı sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. Hayatına giren erkekler bunu sorun ediyorsa amaçları ile celistigi içindir. Hayatına giren biri neden bakire olmanı istemez? Kullanıp bırakma amacindsdir çünkü. Eğer ciddi bir şey düşünse böyle bir şey söylemez. Bakire olman olumsuz veya bir eksiklik değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatına giren erkekler senden faydalansmk istediği için sorun ediyor olabilir mi acaba. Çünkü seninle ciddi bir şey düşünse bu her erkeğin hoşuna gider ve evlenir güzel şeyler düşünğr senle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
28Cevap
Eğer cinsel haz ve isteklerin doruklardaysa cinsel ilişkinin gerektirdiği korunmadan haberdar isen cinsellik yaşamamıs olmak sana kötü gelebilir. Fakat sen bunu o kadarda istemiyorsan sırf erkek arkadaşın sorun ediyor diye sorun etmene getek yok. Bu bir mecburiyet değil. Herkes aynı zamanda yapmak zorunda değil. Kim ne zaman hazir hissederse o zaman yaşasın bilincinde olsun. Dini sorumluluklari vs yine seni ilgilendirir.
10 Yorumla
+1 yılVar. Bakire kadın daha değerlidir kendini korumayı başarmıştır, bakire olmayan kadın ise bakire olan kadına kıyasla daha az değerlidir. Akıllı ve maskülen bir erkek için bu durum değişmez. Bakireyim diyip anal, oral ve türlü türlü fantezi deneyen kadınlardan bahsetmiyorum. Gerçek manada kendini koruyan kadınlardan bahsediyorum. Neden bakiresin diyen erkek rahatça seni düzemeyeceği için ve sorumluluk da almak istemediği için karalama propagandası yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılhayatına giren erkekler ciddi ilişki yaşamadan fb ilişkisi nasıl yaşarımın derdinde aldırma buna adam gibi seven insan bekarete bakmaz olumlu ya da olumsuz farketmeksizin
00 Yorumla
+1 yılgerçekten hayretler ediyorum batı kıyılarındaymışız gibi tıpkı insanlar artık ülkede bakire olduğunu söylemeye utanır olmuş ne acı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani bu eskiden normaldi hatta olması gereken diye düşünürdük. Ama babası imam olan çocuk bile gelmiş bana sevişmeden önce Evlenmem diyor.
- +1 yıl
eğer o çocuk öyle diyorsa bir sorun vardır gerçekten de
+1 yılBence bu insanların bakış açısına göre değişir lakin bakire değil isende erkekler genelde seninle güzel bir cinsel hayat yaşamak için mücadele ederler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmamak daha rahat cinsel ilişki yaşamana daha fazla mutlu olmanı ve mutlu etmeni sağlar. Çekinme. Doyasıya yap.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılValla sizin ortam sıkıntılı bence. Kalitesiz ve karaktersizler vardır etrafınızda bence buna takılan insanlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben 30 yaşımdayım bakirim yani problem yok bakir ya da bakire olmak kişinin kendisine bağlı yani herkes önüne gelenle olacak diye bişey yok☺
00 Yorumla
+1 yılerkeğe göre değilir bence bakirelik çok saçma benim sevdiğim istediğim kadının bakire olup olmaması zerre umurumda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşlarimizda normal diye düşünüyorum ben artık ya erkekler için çok önemli cinsellik yaşamak istiyorlar
30 Yorumla
+1 yılYok amaç kullanmak olduğu için onların işine gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılEskiden bakirelik altın değerindeydi şimdi hor görülüyor olaya bak hsjdbdknhd
00 YorumlaDoğru olduğunu takip etmek en güzeli.
Bakire ol ya da olma kendinden ödün vermemek doğru olan.00 Yorumla
+1 yılSeninle sadece gönül eglendirip vakit geçirmek isteyen kişiler tabi ki sorun eder normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka kaşar olmak normal mi saçmalama böyle erkeklerden uzak dur zatenn
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tam tersi. Bakireyim diye daha çok yakınlaşan oldu. Bence senin ortamda sorun var
32 Yorumla- +1 yıl
Ben de olsam seninle tanışmak isterdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBı fark yok ama hayatta tecrübesiz yetersiz sanılıyor ama öyle degil
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bakirelik mi kaldı artık ben bakire kızla ilişki yürütmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden kötü olsun ki bu senin hayatın ve senin tercihin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yok sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. neden kötü olsun. çok iyi
00 Yorumla
+1 yılSen böyle kal boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bakire kız nerdeyse kalmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kötü umarım tüm bakireler patlarlar😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamuslu olmanın neresi kötü!
00 YorumlaBence sağlıklı birisini bul evlen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aslında bu halinle daha iyi olur
00 YorumlaKötü değil temizsin temiz kal öyle bir hata yapma
00 Yorumla
+1 yılSen bakire kal
00 YorumlaNe fark olacak ki
00 YorumlaKotu degil
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermeyi düşünüyor musun bakireliğini peki
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin
00 Yorumla