Cinsel Yaşam 23 yasında bakire olmam iyi bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ama libidom çok artıyor sevişmek istiyorum yavaş yavaş soft. Sevgilimden ayrıldım sırf sevismek için sevgili yapicam bu gidişle 23 yasında bakire olmam iyi bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet iyi bir şey 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben.. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Tebrikler! Muazzam 0 1 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Umarım bunun karşılığında altın davlumbaz ödülümüzü kabul edersiniz.. Naçizane hediyemiz 🥰 Yorumla
Dirtykum123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Daha önce seviştiysen biriyle bakire değilsin soru garip? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevismedim Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İyi bisey ama svsmek icin sevgili yapilmax beklemissin bu yasina kadar 0 0 Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Senin tercihin sonuçta. Kötü bir yanı yok. :) 0 0 Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her kadın için normal bu durum. Daha önce hiç seviştin mi? Bakire olmak da mı zorluyor artık? 0 0 Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Benim de yok ben de istiyorum bakirim Yaş 26 ne dersin 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgili yapma sanal yap bi süre 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kesmiyor Yorumla useron +1 yıl Bence doğru düzgün biriyle denememişsindir hiç Yorumla useron +1 yıl Tabikide normalin yerini tutmaz ama yani idarede eder iyi yapıldığında Yorumla useron +1 yıl Kafalar karşılıklı zevkler uyuşmalı Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. amın mı var derdin var işte 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. beniiimle ol benimle gel gel benimle ol gell.. 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. En iyisi FB bul 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bakirelik mi kaldı artık yobaz cahiller 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok iyi bence bende bakirim hâlâ 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim libido da tavan çok yüksek 🥵🥵🥵🥵 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl softmu... 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl hiç sevmem Yorumla Soran +1 yıl Ben bayılırım Yorumla Soran +1 yıl Kadınlar orgazm olur zaten erkekler değil Yorumla Soran +1 yıl Gülüşün komik ama onu demek istemedim orgazm olmak tabiri daha çok kadınlar için kullanılıyor. Erkekler için boşalmak olmuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Abartma *mk snde Yorumla Soran +1 yıl Öpüştüm daha önce sadece😁 Yorumla Soran +1 yıl Beyinsiz yvsk ikisi de aynı şey. Erkekler için orgazm oluyor denmez boşandı denir kadın için orgazm oldu denir salk Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi bisey 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Yap yap rahatla başka türlü hayat geçmez 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal bisi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) yaparsın yapar:) 0 0 Yorumla
Alcatraz7 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sevişmek yetecek mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeter Yorumla Alcatraz7 +1 yıl Sanal seks yap zararsız Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Soft olmaz 0 0 Yorumla
BayKıvırcık17 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Seksting dene once 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kesmiyor seksting Yorumla BayKıvırcık17 +1 yıl benle denemedin hic 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dokunmak istiyorum sanal değil Yorumla BayKıvırcık17 +1 yıl Hngi sehirdesin Yorumla Soran +1 yıl İstanbul ama sevgili oldugjm adamla yaparım sadece Yorumla BayKıvırcık17 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla BayKıvırcık17 +1 yıl Ee nasil bulacaksin ozaman ayni sehirdeyiz iste hemen yapalimDemedim ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet iyi bir şey
Ben.. Ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Tebrikler! Muazzam
Umarım bunun karşılığında altın davlumbaz ödülümüzü kabul edersiniz.. Naçizane hediyemiz 🥰
Daha önce seviştiysen biriyle bakire değilsin soru garip?
Sevismedim
İyi bisey ama svsmek icin sevgili yapilmax beklemissin bu yasina kadar
Senin tercihin sonuçta. Kötü bir yanı yok. :)
Her kadın için normal bu durum. Daha önce hiç seviştin mi? Bakire olmak da mı zorluyor artık?
Benim de yok ben de istiyorum bakirim Yaş 26 ne dersin
iyi veya kötü bir durum değil.
Sevgili yapma sanal yap bi süre
Kesmiyor
Bence doğru düzgün biriyle denememişsindir hiç
Tabikide normalin yerini tutmaz ama yani idarede eder iyi yapıldığında
Kafalar karşılıklı zevkler uyuşmalı
Elbette bakire olmam guzel
amın mı var derdin var işte
İyi bir şey hem de çok iyi
:) aman temkinli ol. bakire kal.
beniiimle ol benimle gel gel benimle ol gell..
Naneyi yemiş SIAJSKDLCK
En iyisi FB bul
Bakirelik mi kaldı artık yobaz cahiller
Çok mu geç kaldın 23 olarak
Bakire misin peki?
Çok iyi bence bende bakirim hâlâ
Benim libido da tavan çok yüksek 🥵🥵🥵🥵
Off yanıyosndur sen şimdi
çok ıslanacağın bi sanal yap
softmu...
Evet
hiç sevmem
Ben bayılırım
Kadınlar orgazm olur zaten erkekler değil
Gülüşün komik ama onu demek istemedim orgazm olmak tabiri daha çok kadınlar için kullanılıyor. Erkekler için boşalmak olmuyor mu
Abartma *mk snde
Öpüştüm daha önce sadece😁
Beyinsiz yvsk ikisi de aynı şey. Erkekler için orgazm oluyor denmez boşandı denir kadın için orgazm oldu denir salk
İyi bisey
Çok iyi
Helal olsun Hüsniye
Peki neden ayrıldın sevgilinden
Yap yap rahatla başka türlü hayat geçmez
Sevişek yavrum
Normal bisi
:)) yaparsın yapar:)
yap tutan mı var
Sevgili olmadan sevişmek ister misin
Kıyamam sana kac yasindasin
O yaşlarda çıldırıyorsun zaten