22 yaşımdayım hiç bir cinsel ilişkiye girmedim. Sevgilim ya da flörtüm de olmadı. Sizce bu kötü bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil mutlaka herkes seks yapacak diye bir şey yok yapmak için değil istediğin için yap ben de sana bir dost artık tavsiyesi mi olur başka bir şeymi olur bilmiyorum ama yapmak için de işte zamanım geldi yapmam lazım diye düşünme bir şeyler hissettiğin birisiyle yap.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun iyi veya kötü olması sana bağlı. Bu bir tercih mi, doğru anın gelmediğine mi inanıyorsun yoksa sosyal beceri zayıflığı ile mi alakalı? burada herkes saçma sapan kendi fikirlerini hayatın en doğru bilgisiymiş gibi gösterecektir ama burada asıl soru istiyor musun, istiyorsan neden olmuyor diye sorgulamak.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaş cinsellik yaşanmadı diye hayıflanılacak bir yaş kesinlikle değil bence.. Yani daha yolun başındayken isyan etmek çok yersiz olur.. Bence her insanın kendini hazır hissetme zamanı birbirinden farklı.. Keyifli günler..
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Bazı şeyler olmaz. Zamanı vardır.
Olmadı diye kendini paralamanın bir anlamı yok. Bazen bazı şeyler olmasın istersin...
İyi düşün, iyi olsun... Doğru ve güzel insanlar ile.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
35Cevap
+1 yılKardesim kizlarin yorumlarina bakma sen ben bakir degilim bisey yasamadigim kiz kalmadi nerdeyse awk cok iyi bisey filan yazmislar hemen hepsi bakire degil zaten en azindan ufak bi seyler yasiyorlar o da olmadi sevgili flort fb filan takiliyorlar o da senin gibi milyarda bir civarinda kendileri bizle herseyi yasiyorlar her sevgilim fkim flortum bakir olmasin hepsi bana versin ama evlenecegim erkek bakir olsun diye dusunurler ve burada yazarlar o.. lar inanma sakin he ben de yasamadan once senin gibi dusunuyordum ve oyle de bir es isterdim ama simdi hakkim yok bunu da durustce soylerim zaten ki evlilik dusunmedigimi ilk basta soylerim hep kartlar acik oynamak lazim sonradan niye boyle oldun filan diye cekmemek icin onu zaten olsa bile cekmem seyimde degil
00 YorumlaNeden kötü olsun kardeşim. Ben 40 a merdiven dayadım. İnancım gereği hala bulaşmadım böyle birşeye. Yapana neden yaptın demem eleştirmem. Yani kolaymı dersen çok zor. Fizyolojiye ters. Ama gel gelelim uzun eğitimler ve denemeler sonucu daha nelere dayanıyor insan. Mastürbasyon dahi yapmıyorum şu an. Spor vs yorucu şeyler, oruç tutarak kendimi tutuyorum.
Yani eksik bir tarafın yok. Hiç yapmayabilirsin10 YorumlaBak dostum.. ben 13 yaşımda ilk cinsel ilişki yaşadım yaşadığım ülke itibariyle maalesef böyle...
Ama kimsenin günahına girme ve kendi zevklerin doğrultusunda kimseye de güvence verme..
Lakin illa bir şeyler yapmak istiyorsan.. parasıyla ilişkiye giren çoktur Türkiye de... Onları tercih edebilirsin.
Lakin esas mesele şu ki
Kendini eşine sakla. . Bence çok daha güzel bir şey..
Benim senin gibi bir şansım olmadı.. bazı şeyleri geç anladık.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse kusura bakmasın ama bence olması gereken şey bu dinimizdeki en büyük 2 günah kul hakkı ve zinadır. Büyük konuşmak istemem ama evlenmeden cinsel ilişkiyi doğru bulmuyorum. Evlenmeden de cinsel bir hayat yaşayabiliniyorsa evliliğin bir anlamı, bir farkı olmaz
39 Yorumla- +1 yıl
Kardesim kim ne isterse yapar size ne ahlak bekçileri
Cevap sahibi+1 yılBen zaten kendi görüşümü sundum asıl sanane
- +1 yıl
Saygı duymuyosun ama ögreneceksin
Cevap sahibi+1 yılAsıl saygı duymayan sensin kardeşim ben kendi görüşümü belirttim bu sana niye bu kadar dert oldu ben onu anlamadım
- +1 yıl
Görüşün saçma
Cevap sahibi+1 yılSonuçta benim görüşüm kimseyi ilgilendirmez ben Müslümanım ve müslüman gibi yaşıyorum
- +1 yıl
Muslamanligini icinde yasayabilirsin gosteri yapma
Cevap sahibi+1 yılSana mı sorucam gösteri yapıp yapmiycagimi sen kimsin bu benim görüşüm belli ki zoruna gidiyor hadi yallahhh
- +1 yıl
Kesss
İnsanları cinsel deneyimlerine göre mi iyi kötü oluyor. Kimse anasının karnında öğrenmedi sonuçta birinin ilki olmak neden kötü olsun
40 YorumlaKS de her erkek her gün başka kızla yatıyorum havasında olduğu için kendini kötü hissetmiş olabilirsin, ama çoğunun yüzüne bakan kız yok, yani etrafına bakıp kendini yargılama :)
10 Yorumla
+1 yılNormal bir şey. Anormal olan kendini başkalarıyla kıyaslamak.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil, boş versene ben de bakirim, ben daha ölmedim, bu işi önüme gelenle yapmaktansa gerçekten sevdiğim bir kadınla yapmayı tercih ederim.
20 Yorumla
+1 yılOlman ya da olmaman neyi degistirecek. boyun mu uzayacak, erkek mi olacaksin yoksa. kendini bunlarla yorma
20 YorumlaYok kardeşim kötü bir şey degil de flört de etme edeceksen ailen bulsun bunu ciddi olarak diyorum kimseye güvenme ve iyimser olma iyimser olduköa ezilen sen olursun
10 Yorumla
+1 yılHayır olması gereken sakın bozma bence bakire kız hakkın senin
31 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım dostum kötü bişe değil Bu aksine olnayan düşünsün
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Neden kotu birsey olsun kardesim? Zamanla hayatini paylasacak dogru kisiyi bulursun sadece stress yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani deneyimsiz bi erkekle istemem delık dıye gobege sokar o derece ezik ve becerıksız olurlar ha bide kesin sen 4 dkda boşalırsın delıge gıremeden. Bu kdr cahil kalmayın ya
05 Yorumla- +1 yıl
Hergun başka biri ile mi yatsın tecrübesizlik kötü bir şey ama böyle düşünme
Cevap sahibi+1 yılTecrubelı olmak için Her gün baska biriyle yatmak gerekmıyor ınsanlar flört eder sevgılı olur yakınlaşır. Ayrıca bu eleman hayatında flört bile edınememıs kusura bakmayın da insan sorgular hıc sevgılısı bile olmamış adamı ki istiyor eleman belli. İstemesine rağmen seksi bırak flört bile edınemıyorsa sorunludur
Soran+1 yılGörüş Sahibi keşke bu kadar gömmeseydin beni
Cevap sahibi+1 yılBurdaki kezbanlar gibi; ayyy cok iyi falan diyemicem kusura bakma sen evlensen de karını tatmin edemezsin cok zor olmamalı bu devirde, kız bulmak flört sevgılı fb ne olursa olsun. Lisedeki erkekler bile opusmeyi biliyor mesela. Buradaki kezbanlara bakma. Reeldeki kızlar için söylüyorum opusemeyen erkek cok itici gelir kaçarız hemen
Soran+1 yılNe diyeyim dürüst olduğun için teşekkür ederim bari
Zinadan korktuğun içinse aferin
Yoksa
Bu başka konu02 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
+1 yılkotu degil canm takma milli olunca ne olcan basin goge mi degecek mk
03 Yorumla
Soran+1 yılHocam mesele sadece cinsellik değil duygusal olarak da ilişkim olmadı.
- +1 yıl
hmm 22 yasinda normal degil pek ya demek ki ilgini cekmiyolar
Soran+1 yılBilmiyorum artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence guzel bir seey bu benim için çekici bir ozellik. Baskasina ait bir bedeni istemem hem herkes ilk deneyimini unutmaz kıskanırim ben
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@vedatt__ hayır fıstık gibide kızım onunla bununla düsup kalkan erkegi istemem
Cevap sahibi+1 yıl@vedatt__ umrumda degil fizim cok guzel yapanda yapmayanda ister
Hayır kardeşim elbette ki kötü bir şey değil aksine dinimizce gerekli olan bir şey
10 YorumlaKanka başlarsan duramazsın. Çok asılıyosan da başlaman lazım. Erkek olmak zor mk ülkesinde ya
10 Yorumla
+1 yılHyr tabikide çok iyi bir şey doğrusu bu ztn Tebrikler bu zmanda böyle erkek kaldıysa 😌
00 Yorumla
+1 yılCekinik birisin belki de , olmak zorunda da degil bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani deneyimsiz bi erkekle istemem delık dıye gobege sokar o derece ezik ve becerıksız olurlar ha bide kesin sen 4 dkda boşalırsın delıge gıremeden. Bu kdr cahil kalmayın ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeçimi yaparken ki beklentilerine göre değişir. Sonuçlar beklentin ile uyuşuyorsa iyi, uymuyorsa kötü.
00 Yorumla Daha gençsin ve istediğin zaman yaşarsın. Doğru kişi belki hala çıkmamış karşına.
00 Yorumla
+1 yıl26yım bakirim neden kötü olsun kendine güven yani kimseyle kıyaslama kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızların yazdıklarını dikkate alma evlenirsen asla bakir olduğunu eşine belli etme. Türk kadınları bakir erkeklerden tiksinir. her şey gönlünce olsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama tam tersi bakire kadın hep beni kıyaslıyor mu diye düşünür kıskançlık eder. Alakası yok çok saçma bu fikrin Türk kadını tam tersi kendi gibi dokunulmamış olsun ister.
Cevap sahibi+1 yılBakirim ve kadınların bakir erkeklerle alay ederken söyledikleri aşağılama cümlelerini asla unutmayacağım.
- +1 yıl
Bu gerçekten tiksinç bir şey. O kadınlar doğru kadınlar değil zaten boşvermelisin
Cevap sahibi+1 yılBütün kadınlara istedikleri kaslı uzun boylu zengin erkeklerle mutluluklar dilerim. Sevilmedim sevilmeyeceğim. Kadınlara düşmanlık duymadan herkese hakkında en hayırlısını dileyeceğim. Yalnız yaşayıp yalnız öleceğim. Tüm bakirlere aynısını öneririm yoksa çok üzülürler.
- +1 yıl
Doktora gitmelisin herkes sevilmeye deperdir
Cevap sahibi+1 yılKadınlar benden tiksiniyor ben mağdur tarafım bana zulmedenlerin doktora gitmesi gerekmiyor mu?
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım bakirim bu umrumda bile değil cinsellik olmadan da yaşanıyor hayat
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hayır aksine doğru olanı bu bence insan evlenmeden hiç o işlere girmemeli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine iyi bir şey. Böyle adam bulan büyük ödülün sahibi gibi bir şey oluyor. 🤩
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe benimde olmadı ne var yhaa. Ama bi boyfriend çok isterim tabiki ama nasip kısmet napalim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olman kötü değil, sadece saçma.
Ama hiç flörtünün olmaması cidden kötü.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır mükemmel bir şey eğer kendini eşine saklarsan o kadın için aşırı mükemmel bir şey keşke benim eşimde yaşamamış olsaydı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilmem bende aynı durumda sayılırım sadece bi kez sevgilim oldu ondada cinsellik yaşamadık ama onun dışında hiç cinsellik yaşamadım. ama evleneceğimiz kız fazla cinsellik yapmışsa ona ayak uyduramayabiliriz.
00 YorumlaBizimde olmadı kardeşim 😐
20 Yorumla
+1 yılkötü değil doğru olan bu zaten
20 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım bakirim ne olmuş
20 Yorumla
+1 yılMuhteşem bir şey bence 🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılEşine sakla kendini daha özel 🍀
10 Yorumla Çok iyi bişey. Ben bakir erkek isterdim şahsen
10 Yorumlasen sıkıntı yapma kardeşim doğru yoldasın
10 YorumlaHayır bence çok iyi bir şey...
10 Yorumlaayyy ne kadar ayip bir sey ahdhjsjs
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılHayır doğru olan bu zaten
00 Yorumla
+1 yılNiye kötü olsun bu ne saçma bir bakış açısı
00 Yorumlabende 22 yim benimde olmadı ne var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin çevrende herkes çiftleşiyor mu?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsabun delmeye devam yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılCok gec degil tam yaşınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kötü değil neden kötü olsun
10 Yorumla 30 yasında bakırım kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka özelden bir soru sorsam olur mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olması gereken bu zaten
00 YorumlaKötü bir şey değil
20 Yorumla
+1 yılGit sabuna hallen
20 Yorumla
+1 yılKötü bir şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBende bakireyim
10 YorumlaKötü tabi.