Bu konuda ne düşünüyorsunz
Ben kadin oldugum icin soruyu bakire diye sordum. Herhangi 1 ayrim yok yanlis anlasilmasin
Ben kadin oldugum icin soruyu bakire diye sordum. Herhangi 1 ayrim yok yanlis anlasilmasin
eksiklik diyen kimmiş bacağının arasındakinin zevkine yenik düşen mallarm ı sana öyle söyle di onlar senin gibi temiz kalmayı beceremedikleri için kıskanıyolar olay bu bende 21 yıllık bakir bi erkeğim bana birisi bakirsin mala hiç vurmadın diye bi artislik taslasın da göreyim onu varya yerden yere vururum fiziksel şiddet olarak diğil laflarım temiz kalmanın vermiş olduğu beceriyle gömerim onu
Ayben sen gbi dusunen varmis sokup cikarmayi marifet sanan beyinsizlee gebersn
herhalde ablacım benim tek sıkıntım temiz olduğumu bi gün evlenirsem benim gibi olan birine bunu erkek olduğum için kanıtlayamam ne diym ki azgınlık o kadar büyük bişey diğil yani özeldir aşk ve sxx ve özel biriyle yaşanır hele hele evlenmiycen biriyle bu münasebeti yaşamak bildiğin mallıktır zaman kaybıdır ben şimdi ilişki yaşayabilceğim ama onunla evlenemeyeceğim çok güzel bı kızdan aşk ilişkisi teklifi alsam kabul edermiyim etmem fakat güzel olmaz ama evleneceğim kadın olur kabul ederim niye evlenemeyeceğim bi kadınla zaman geçirdiğim de sonuçta ona seni seviyorum diyicem diğil mi e boşu boşuna niye hayatımın son anına kadar birlikte olamayacağım birine bunu söyliyeyimki diğil mi neyse ya dedim gibi boşver abla köpekler havlar havlar durur
Cevap
20Cevap
Ne eksiklik ne ayıp
Yapanın da yapmayanın da kendi tercihi
Neden ayıp/eksiklik olsun. Cinsel ilişki yaşamış olmakta yaşamamış olmak da senin tercihin.
asla değil.. bir tercihtir sadece ama bu tercih kendisinin olmalı.. böyle olduğu zaman güzel ve değerli.. yoksa çevre aile toplum baskısından değil
Hyr tercih baski ile alakasi yok. erkekler ne naneler yiyo simdi sorsan evlen3cgm kisi yuzlerce kisi ile yatmis olcakmuhtemelen. Bana da yazi
erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz.. o yüzden kurallarıda değerleri de erkekler kendilerine.. işlerine geldiği gibi koyuyorlar.. malesef.. dediğini anlıyorum
Erkek egemenligi allah kahretsin
Eksiklik ve ya ayıp değil.
Ancak. Uzun bir zaman ya. 29 yıl...
Yaşam hem çok kısa, hem de çok uzun...
Tebrikler...
Ayıp değil ama eksiklik olup olmayacağı evlenince anlaşılır.
Bence sen en iyisini yapıyorsun, evlenince rahat rahat yaşarsın acele etme en mutlu insan sen Olcan günün sonunda etrafındaki insanların mutlu olduğunu sanma çoğu sahte.
Yaa iyi misin sen baş tacısın neresi ayıp eksiklik bunun namus kavramını günahı sevabı bilmeyen kişiler yaşayanlar eksiklik ya da ayıplık hissetsin sen en doğrusunu yapıyorsun
yoo bence kendine hakimlik tabi fırsatı olmaması başka
Tabkki firsatim var
o zaman sen muhteşem bir kızsın nefsine hakimlik demeliyim
Senede 200 , on senede 2000 gerçek orgazm kaçırmışsın. Daha ne olsun 😂
senin bedenin senin kararın sen kendini nasıl iyi hissediyorsan neye karar verdiysen öylesindir
Çok isteyen olursa bakire kaldıysa değil ama zaten talep yokta öyle kaldıysa bir artı da değil
Analdan vermiştir kesin
Hyr tabiki
degıl bende kımseyle olmadım ve kımısı elestırse de ben memnunum ya sen?
saygı duyarım ne guzel
Yas 27 farkli degiliz
Tercih meselesi bende yapmadık
Muhteşem bi durum 🍓
Bız de öyleyiz kank.
Anlamadım açıkçası
Hayır değil
Kendi tercihi
değil