Cinsel Yaşam 30 yaşında bakir olmak normal mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben normal olmadığını düşünüyorum ve bunun eksikliğini çok hissediyorum 😔.. 30 yaşında bakir olmak normal mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl annesiyle yaşayan sönük kalmış bi adam gibi görüyorum öylelerini 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Genelde kadınlar sizin gibi görüyor ben de buna şaşırıyorum Yorumla -Sisu- +1 yıl boş ver bu kadini onun kuyruk acisi büyük hep yorumlarini okurum herkese laf atar kötü yorum yapar Cünkü kendisi mutsuz hayati yok Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok normal. Birini siqmemiş olmak eksiklik değil ya da siqmiş olmak marifet değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eksiklik ama yapmiş olmak da marifet degil Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Merak etme kardeşim bende 34 yaşında hâlâ bakirim 😊 0 0 Yorumla
Saturnwomen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normale olan bakış açına göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Istemedin mi yoksa kimse bulunmadi mi yapacak 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Parayla her zaman yapılabilir ben sevgilim falan olursa en azindan sevdiğim birisiyle olsun dedim ama sevgilim de olmadı
ttoffeenutlatte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl normal 2 2 Yorumla tradermathh +1 yıl @ttoffeenutlatte senn yas kac Yorumla ttoffeenutlatte +1 yıl @tradermathh 76 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
annesiyle yaşayan sönük kalmış bi adam gibi görüyorum öylelerini
Genelde kadınlar sizin gibi görüyor ben de buna şaşırıyorum
boş ver bu kadini onun kuyruk acisi büyük hep yorumlarini okurum herkese laf atar kötü yorum yapar
Cünkü kendisi mutsuz hayati yok
Çok normal. Birini siqmemiş olmak eksiklik değil ya da siqmiş olmak marifet değil
Eksiklik ama yapmiş olmak da marifet degil
Merak etme kardeşim bende 34 yaşında hâlâ bakirim 😊
Normale olan bakış açına göre değişir
Bence normal evlilik dışı olmaması…
sukur işte zina yapmadın
Al benden de o kadar😔😔😔😔
Istemedin mi yoksa kimse bulunmadi mi yapacak
Parayla her zaman yapılabilir ben sevgilim falan olursa en azindan sevdiğim birisiyle olsun dedim ama sevgilim de olmadı
Niye bakirsin evladım
normal
@ttoffeenutlatte senn yas kac
@tradermathh 76
Hayra alamet değil
Normal
Normal
Normal artık