Bu yaşta hala bakire kalmak kötü mü? Cidden bu yaşa kadar kimseyle olamadığım için utanıyorum. Fazla seçici olduğum için 2 tane sevgilim oldu sadece onlarla da pek bir şey olmadı. Sizce 30 yaşında bir kadının bu şekilde olması ezik bir durum mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEziklik olarak bakmamak lazım. Ama seks en diri, en çekici olduğun zamanlarda güzel. Yaş daha da ilerledikçe herkes gibi deformasyona uğrayacaksın.
Yani seç seç nereye kadar. En güzel zamanları, en güzel zevkleri kaçırıyorsun.014 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgili bulamıyorum ki kafama uygun biri olmuyor. Benim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu beni ezik gorur mu sence?
- +1 yıl
Bakış açısına göre değişir. Kimi ooo bakire der. Kimi de istemez.
Soran+1 yılistemeyen karakterler nasıl olur genelde
- +1 yıl
Bekaretini aldığında başına kalmasını istemeyen, ciddi ilişki aramayan türde.
Soran+1 yılben ciddi iliskideki icin soruyorum ama o da ne tuhaf kız hic mi istememiz diycek
- +1 yıl
Ciddi ilişkide bir açıdan güzel bir şey. Kafa kurcalayacak bir durum yok çünkü.
Ama hani aklıma da şey geliyor. Bu yaşa kadar bakire kaldım beni haketmen için ne istersem yapacaksın diye dayatma yapar mı?
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Hani bazı tipler olur ya. Erkeğe ne isterse yaptırmak ister. Onu yapmazsan ayrılırım, bunu yapmazsan ayrılırım, şöyle olmazsan ayrılırım vs diyen. Ben bu yaşa kadar bakire kaldıysam beni istiyorsan her istediğimi yapacaksın der mi?
Soran+1 yılben demem ama ben karakterimden dolayı iyi bir insan oldugum icin bunu beklerim
- +1 yıl
Yapılabilecekler yapılır. İmkanlar dahilinde. Fazlasını dayatan bunu da bekarete dayanarak kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sunması çekilmez.
Soran+1 yılyok bana sacma geldi o anlamadım mantıgını zaten bekaret kotu bir sey gibi geliyor bana zaten :(
- +1 yıl
Kendini dizginlemene neden olan bir şey. Çok anlam yüklüyorlar çünkü. Kız hediye paketi gibi saklasın. Adam da yüzbinlerce lira borca girsin de bir dünya şeye katlansın akacak iki damla kanı haketsin diye toplum normu var.
Çoğunluğunda kendimi kocama saklıyorum diye matah birşeymiş gibi sunması ayrı bir şey tabi
Soran+1 yılArtık bir kızın bakire olması iyi bir şey değil ki aksine kötü bir şey niye saklasın ki
- +1 yıl
Neden saklıyorlar o zaman. Versin zevkine baksın.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayırr neden ezik olasınki gurur duymalısın kendinle
15 Yorumla
Soran+1 yılişte olamıyorum oyle dusunemiyorum mesela sen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında?
Cevap sahibi+1 yılalnından öperim onu
Soran+1 yılben kendimi uzaylı gibi hissediyorum ve moralim bozuluyor ciddi manada etarfımda bir tane gibi benden yok
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum senin gibilere rastlamak çok zor ama aranıpta bulunmayanlardan olduğunu özel olduğunuda kendine hatırlat :)
Soran+1 yılya ama bu iyi manada degil ki artık erkekler boyle kadınları sevmiyorlar :(
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seks yapmamış olmak eziklik değildir, eziklik olan canın seks yapmak isteyip, ayıp vs diye yapmamak :D
114 Yorumla
Soran+1 yılBenim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu sence? Benim canım yapmak istiyor ama sevdigim biriyle istiyorum o da karsıma su an bir cıkmıyor
Soran+1 yılarkadaslarım da dalga geciyor
- +1 yıl
1. Dalga geçen kişi senin arkadaşın değildir.
2. Bu bir tercih yaparsın ya da yapmazsın, senin vücudun senin kararın kimseyi ilgilendirmez.
Daha önce seks yapmış olup olmaman kimseyi ilgilendirmez, yani bundan kimsenin soğuyacağını sanmam. Seks yapmak için sevgiden çok istek önemli. Yani illede seviyor olman gerekmez.
Soran+1 yılseviyor olmak degil de guven tanısma vs samimiyet onemli ben boyle biriyle yapabiliyorum bi hoslanma olması gerek buyuk bir asktan bahsetmiyorum
Soran+1 yılsevgilim yok
Soran+1 yılboyle biri yok yani
Soran+1 yılevet dogruyu bulmaya calısıyorum
Soran+1 yıltesekkur ederim bi mesaj atıcam sana baska br detay soylemem lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılEziklik olarak algılamak bence yanlış bir tanım. Ama flört etmek evliliğe giden yolda baya sağlam adımlar atmanı sağlar
011 Yorumla
Soran+1 yılama o yol sevgililige gitmedigi icin ve uzun sureli olmadıgı icin boyle bir ilişki yaşamadım. sen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında?
Soran+1 yıleziklik sundan bu yasına kadar kimseyle olamamıs diyecekler
- +1 yıl
Ben ezik olarak bakmam yani ama her flört ilişkinin sonu aşk sevgililik evlilik olmaz olamaz ki
Soran+1 yılevet iste ondan ilerleyemedigi icin bir sey de yasayamadım
- +1 yıl
Bunda bir şey yok ki. Bu kadar kendini üzüp değersizleştirme derim
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. Önce sen kendini önemse ve sev. Diğerleri ya sever ya da hayatında olmaz
Soran+1 yıltamam :) sadece evlenirsem o kişi benim hakkımda ne tuhaf kadın bunca zaman ne isteksiz yasamıs diye dusuncek
- +1 yıl
Bak hala aynı düşüncedesin ama yaw 😃😃 ne düşünürse düşünsün. İsteksiz olduğu fikrine nasıl varabilir ki hem. Ya ilişki dediğimiz şey salt seks ya da seks olmamalıdan oluşmuyor. Tanıma anlama dinleme gözlemleme arkadaşlık sevgililik.. tüm bunların karışımıdır flört dönemi
Soran+1 yıltamam tam ikna oluyorum sonra aklıma baska bir sorun da geliyor sana ozelden bir sey sorsam kafamı cok kurcalıyor cunku :(
- +1 yıl
Sorabilirsin tabi
Arkadaş bunda ne kötülük var ya trol müsünüz :D
012 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim trol degilim. Dürüstce söyle simdi benim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu beni ezik gorur mu sence?
Soran+1 yılnasıl dogal ya erkekler bas bas bagırmıyolar mı kac yasına gelmis hala tecrubesiz diye
Soran+1 yılya öyle insanlarla işim olmaz benim çok seciciyim zaten ondan dolayı kimseyi bulamıyorum sevgili olarak ama yine de sogumaz dimi 35 yasında bir erkek mesela ne dusunur boyle biri icin bu yasına kadar ic mi yasamamıs demez mi
- +1 yıl
Ben de 35 yaşındayım. Açıkçası hoşuma gider kötü düşünmek bir yana. Hele ki bir de seçici biri iken benimle ilk seks deneyimini yaşamak istemesi çok özel hissettirir ve ona unutulmaz bir seks deneyimi yaşatmak için ekstra çaba sarf ederim ve en güzel orgazmına ulaşmasını sağlarım.
Soran+1 yılanladım yani sen biriyle ciddi bir iliskiye girersen ve sevgiilik doneminde iliski yasayacaksınız ve bunu ogrendin bakire oldugunu yani ekstra mı cabalarsın. yoksa onunla ciddi bir iliski yasamaktan vazmıgecersin
Soran+1 yılyani bu sebepten ezik gormezsin onu
Soran+1 yılpasif bir kadın olarak yani
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. asla ezik değil ama zaten sorunu sizde söylemişsiniz. fazla seçici olmak diye.
09 Yorumla
Soran+1 yılne yapabilirim ki boyle kendimi dıslanmıs hissediyorum arkadaslarım biriyle evlenmiyosun bari iliski yasa ne bu boyle rahibe misin sen diyolar ama kafama uygun birini bulamıyorum
Soran+1 yılumarım bulurum dediğin gibi. Benim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu sence yani bir erkeğin böyle bir kız hakkında sorunlu herhalde hic mi istememis bu zamana kadar diye dusunecegini dusunuyorum
Soran+1 yılnasıl önyargılı ne düşünür?
Soran+1 yılpeki boyle dusunurse sogur ve ayrılır mı
Soran+1 yılve de ezik mi durur pasif bir kadın gibi mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kötü ama moral bozmaya gerek yok. Ayrıca bakire kalınarak bazı şeyler de yaşanabilir.
015 Yorumla
Soran+1 yılnesi kötü mesela ne dusunursun boyle bi kız hakkında
- +1 yıl
Kız hakkında kötü bir şey düşünmedim. Sadece kendisi için kötü geç kalınmış duygular ve zevkler var sonuçta.
Soran+1 yılcanım mı dersin yani yapmadığı icin mahrum kaldı dedin ya
Soran+1 yılS. lak olacaktı değiştirmiş
- +1 yıl
Hayır ben öyle üslup takınmam sadece tercih derim. İmkanları olsa farklı durumlarda farklı şeyler yaşanabilir derdim.
Soran+1 yılistedigi gibi birini bulamadıgı icin öyle bir ortam olmadığı için yapamamıştır belki o zamana kadar yani boyle dusunur mu erkekler
- +1 yıl
Tabi düşünülür kendine göre birini bulmak önemli ve bakire olmak kötü bişey değil dediğim gibi kötü düşünülmez.
Soran+1 yılben yabancı biriyle konusuyorum o da eger iliski ilerlerse boyle dusunurmu sence tuhaf karsılamaz dimi
- +1 yıl
Sorun olmaz en fazla şaşırır ama kötü bulacağını sanmam.
Soran+1 yılyani orada bu durumu eziklik olarak gormuyorlar mı
- +1 yıl
Ergen tipler öyle davranın olgun kişiler buna takılmaz.
Soran+1 yıltamam hadi bakalım insallah :/
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılsagolasın
- +1 yıl
Siz de sağolun ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende bakirim bunun eziklik olacak bi tarafı yok ki niye öyle düşünüyor sun anlamadım
038 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum cogu arkadasım yaptı bir ben kaldım yani boyle bir kız yok artık dunyada ben uzaylı gibiyim sanki
Soran+1 yılerkekler ne dusunur boyle bir kız icin yani 25 yasındaki bir erkek icin demiyorum ama 35 yasındaki ve ustu erkekler icin boyle bir kız cok sacma degil mi yani sen bakire bir kızla tanıssan dusunmez misin bunun sorunu mu var diye
Soran+1 yılyok ben umursamam erkekte ama kızlarda durum farklı artık boyle bir kız yok ve arkadaslarım beni sıkıstırıyorlar kendimi numunelik hissediyorum dıslanmıs gibi. sen boyle desen de bakire olmayan bir kızla olmayı daha cok isterdin bence erkekler boyle artık
Soran+1 yılsen bakir oldugun icin boyle istemen araman normal. ama benim karsıma cıkacak kisiyi bilmiyorum ya bunun icin benden sogursa beni ezik gorurse?
Soran+1 yılbelki yüzüme demez ama içinden düşünür
Soran+1 yılya ama en azından sorunlu ezik isteksiz biri olarak dusunmeyecek o dediklerini iki gune unutur gider kiminle ne yaptıgı onemli olmaz ki yeni bir ilişkiye basladıgında :(
Soran+1 yılistekliyim ama baska kotu bir sey dusunmez mi bu zamana kadar niye yapmazdı falan diye
Soran+1 yılevet orası oyle
Soran+1 yılısrarcı degil de kedierinin yaptıgıyla ovunuyorlar ben dıslanmıs hissediyorum
Soran+1 yılbiz yaptık cok eglenceli sen bu yasta mahrum kalıyorsun yazık sana falan sakayla karısık hele erkekler bir kız bakire olunca dalga geciyolar arkasından ben hic sesimiz cıkarmıyorum bilmesinler diye
Soran+1 yılBilmiyorum ki peki yurtdısındaki erkekler de boyle mi dusunur?
Soran+1 yılyabancı biriyle konusuyorum ben yani aramızda bisey olursa bana tuhaf gozle bakar mı
Soran+1 yılnasıl ayarlarım ne dicem ki biraz tedirgin oluyorum beni ezik biri gibi gormesinden karsıma biri cıkmadıgı icin kendime uygun yapmadım simdiye kadar ama o boyle dusunur mu sen dedin 14 yasında yapıyorlar orada diye
Soran+1 yılanormal karsılar ama yine de degil mi
Soran+1 yıltamam zaten oyle derim mecbur
Soran+1 yılne fark eder ki ha erkek ha kız, biri anormalse digerini de oyle gorurler iste :(
Soran+1 yılnasıl farklı? :/ bilmiyorum aklımı kurcalıyor
Soran+1 yılyabancı oldugu icin daha probeli geliyor bana konu
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir şey oldğnu düşünmüyorum. İradeli ve prensip sahibi biri olduğunuzu gösterir.
05 Yorumla
Soran+1 yılsen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında? sorunlu mu demez misin tercih etmezsin o kisiyi
- +1 yıl
Duruşu var derim şahsen. Bence irade göstergesi.
Soran+1 yılBenim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu sence yani bir erkeğin böyle bir kız hakkında sorunlu herhalde hic mi istememis bu zamana kadar diye dusunecegini dusunuyorum
- +1 yıl
Böyle düşünen de olabilir ama genel anlamda karşı tarafın niyeti ciddiyse, mutlu olur.
Soran+1 yılciddi olan için diyorum zaten ben, ama isteksiz falan diye dusunucek her zaman yası buyuk erkekler bakire olmayan kadını tercih ederler
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Neden eziklik olsun demekki hak eden olmamış
012 Yorumla
Soran+1 yılsen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında?
Soran+1 yılezik mi ne bunca zaman bir sey yapamamıs demez misin
Soran+1 yılumarım herkes boyledir bir erkeğin böyle bir kız hakkında sorunlu herhalde hic mi istememis bu zamana kadar diye dusunecegini dusunuyorum
Soran+1 yılevet ondan dolayı olmadı :(
Soran+1 yılaynen cok yuksek ve yapamıyorum
Soran+1 yılYani bunun icin ucube gibi görmez inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden eziklik olsun ya tercihin böyle saygı duymak lazım
00 Yorumla
+1 yılNiye utaniyon normal bir şey ablamda senin gibi 31 yaşında bakire sevgilisi bile olmadı sevidmemis bile
06 Yorumla
Soran+1 yılsen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında? ezik demez misin bi tane sevgilisi bile olmamıs diye
- +1 yıl
Hayir demem çünkü insanların kendini kullandirmasina normal gözüyle bakıp kullandirmamasina ezik gözüyle bakanlar aptallardir
Soran+1 yıl35 yas ustu bir erkek boyle dusunur mu? yani onlar icin tecrube onemli bence. ben biraz dıslanmıs hissediyorum arkadaslarım biriyle evlenmiyosun bari iliski yasa ne bu boyle rahibe misin sen diyolar
- +1 yıl
Bence oda benim gibi düşünür
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
Öyledir tanışmak istersen dm
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yasinda bakirim ben daha ezigim o zaman😀
014 Yorumla
Soran+1 yılya napıcaz biz moralim bozuk bi ben kaldım sanki dunyada bu sekilde :(
Soran+1 yıldalga geciyor arkadasım
Cevap sahibi+1 yılHic aldirma boş ver, e hic opusme ellesme bisey olmadi mi
Soran+1 yıloldu iste 2 sevgilim oldu ama ben birinin seyine bile dokunmadım hic oyle diyim o kadar tecrubem yok yani
Cevap sahibi+1 yılAz da olsa var ama sonucta benim de uc sevgilim oldu ucunu de ciplak gordum sadece bir de memelerini popolarini falan avucladim o kadar bence cok tecrubesiz degiliz
Soran+1 yılaynısı işte benim de oyle. bir erkek boyle bi kızı ezik mi gorur peki sogur mu ondan?
Cevap sahibi+1 yılEzik gormez sogumaz da sayet biz sevgili olsak ve bunlari bana soylemis olsan dogal karsilarim iliskinin akisi icinde birseyler yasanir ya da yasanmaz bu bize bagli olur , kimse hissetmedigi duygulari cevre ne der diye yasamamali bence
Soran+1 yılEvet ama ben bir erkeğin böyle bir kız hakkında sorunlu herhalde hic mi istememis bu zamana kadar diye dusunecegini dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılBirseyler yasamistir ama bekaretini korumustur diye dusunur ki sende de oyle olmus, bakire olmak bazen tam masumiyet anlamina gelmiyor. Opusup sevisen de bakireyim diyor sadece zar yirtilmamis oysaki
Soran+1 yılama ben yine hicbir sey yasmayanlardanım en fenalardan yani
Cevap sahibi+1 yılBu dalga konusu yapilmaz emin ol sadece inanmayabilirler o kadar, nerede yasiyorsun bu arada
Soran+1 yılof inanmamaları bile cok ezik oldugumun bir kanıtı inanılmayacak derecede bir sey yasamamıs derler tam dalga konusu. İstanbul niyeki
Cevap sahibi+1 yılBen de İstanbul'da yasiyorum hayatinda kimse yoksa bence bizi kader karsilastirdi
Soran+1 yıltanısmıyoruz ki nasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Niye kasıyorsun bu kadar
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu beni ezik gorur mu sence?
Soran+1 yılkısmet diyelim olmadı 2 kisi oldu zaten onlarla da olmadı
Soran+1 yılyok illa evlilik e degil ben istedigim kisiyle olsun istiyorum sevgilim oldugunda illa evlilik olarak bakmıyorum ama secici bir insanım ciddi manada bir anda soguyabiliyorum birinden zor oluyor ondan
Soran+1 yılkimse bakire degil artık 15 yasındaki kızlar bile degil ben 2 katı yasında bu sekildeyim ve memnun degilim ama istediğim kişi karsıma cıkmıyor diger taraftan arkadaslarımdan bir ben kaldım uzaylı gibi hissediyorum kendimi.
Soran+1 yılolabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılezik dğil tabi neden olsun. takma kafana
08 Yorumla
Soran+1 yılsen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında?
- +1 yıl
o yaşa kadar bakire kalmak zaten çok zor bişey ve sen bunu başarmışsın. bi yandan mutlu olurum ama sormak istediğim başka sorular ve tereddütlerim de olur aslında
Soran+1 yılNe tereddurlerin olur? Benim karsıma cıkacak kisi bunun icin benden sogur mu sence yani bir erkeğin böyle bir kız hakkında sorunlu herhalde hic mi istememis bu zamana kadar diye dusunecegini dusunuyorum
- +1 yıl
aşağı yukarı öyle tereddütler. libidonun az olması. ama bu durum az olmasını göstermez sadece beni tatmin etmeli cevaplarından
Soran+1 yılişte bu yuzden bakire olmayan bir kız daha ondedir her zaman biliyordum işte
Soran+1 yılböyle bir soru sorarmıydın yoksa icinden mi dusunurdun
- +1 yıl
bak kısmen yanlış anlıyosun beni öyle değil. yazdığımı iyi oku
- +1 yıl
gel konuşalı istersen
+1 yılnormal... bende oyleyım.
05 Yorumla
Soran+1 yıletrafımda hic normal degil ben uzaylı gibi hissediyorum :(
- +1 yıl
yasıtlarımız evlı hatta cogunun cocukları var oyle hıssetmende normal.. gec kalmıslık hıssı yok ama bende... ınsanlardan farklı olmak hosuma gıdıyor...
Soran+1 yılben dıslanmıs hissediyorum arkadaslarım biriyle evlenmiyosun bari iliski yasa ne bu boyle rahibe misin sen diyolar
- +1 yıl
senın hayatın tercıhlerıne bırsey dıyemem... ama onlar bence senı kıskanıyor.
Soran+1 yılniye kıskansın ki :/
çekiciyseniz normal diil görmedik bilemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon mu yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi dayanmışsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mahrum etmişsin kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saçmalama güzel bir şey
04 Yorumla
Soran+1 yılben biraz dıslanmıs hissediyorum arkadaslarım biriyle evlenmiyosun bari iliski yasa ne bu boyle rahibe misin sen diyolar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltebrikler
06 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
sabırlı çıkmışsın
Soran+1 yılsevgilimle olsun istiyorum da ondan
- +1 yıl
nerdesin hangi şehir
Soran+1 yılİstanbul niye ki
- +1 yıl
uzakmışız belki sevgili olur sevişir ayrılırdık :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet normal.
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel anlatayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam sana köz gibidir için senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama lütfen
06 Yorumla
- +1 yıl
Çok kıymetli olur benim için 😉🤫
Soran+1 yılcidden sinirim bozuluyor aklıma geldikce dıslanmıs hissediyorum arkadaslarım biriyle evlenmiyosun bari iliski yasa ne bu boyle rahibe misin sen diyolar ama sevgilimle olsun istiyorum ama kafama gore birini bulamıyorum
- +1 yıl
Kıyamam sana sen nerdesin ki
Soran+1 yılvalla sinirim cok bozuk
- +1 yıl
Konuşalım mi
Olsaydın iyi olurmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye utaniyon
012 Yorumla
Soran+1 yılsen 30 yasında biriyle tanıssan ve sevgili olsan sana bakire oldugunu soylese ne dusunursun hakkında? ezik kimseyle olamamıs dersin
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarfim
Soran+1 yılbence insanlar oyle degil :/
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Soran+1 yılbi sirkette calısıyorum
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olmuştur
Soran+1 yıloldu ama onarla da olmadı pek bir sey
Cevap sahibi+1 yılUtangacmisi
Soran+1 yılbiraz
Cevap sahibi+1 yılSosyal misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGüzel
Devamını Gör(16)