32 yaşına kadar bir erkeğin cinsel ilişkide bulunmaması normal mi? Yani dayanabilir mi sizce? Duygusal ve sadece sevdiği kadınla böyle bir şeyi yaşamak isteyen önüne gelenle konuşmayan bir erkek için normal mi? Abazalardan vb kişilerden bahsetmiyorum. Yaşı büyük olduğu için soruyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnsanı hayvanlardan ayıran en büyük özelliklerden birisi akıl dışında iradedir.
Yani iradesi sağlam olan her insan biseylere dayanabilir.
düşününce cok zor bir durum ama o şekilde olan insan tanıyorum evet olabilir
Nedeni ne onun peki
kimisi imkansızlık kimiside kendi tercihi helali olmadan yapmiyor
Normal yani benim de duymak istediğim buydu. Çünkü hep erkeklerin mutlaka cinsel birliktelikler yaşandığı biliniyor evlenmeden hele ki o yaşa kadar kesin yapmıştır gözüyle bakılıyor. Şüpheye düşürecek bir durum mudur diye sormak istedim.
anladım ama tabi yalan konuşmadığını düşünerek yaotim ben bu yorumu
Normal. Çok girişken biri değilse bakirdir. Ama çok sık mastürbasyon yapıyordur. Erken boşalma sorunu vardır
Kız konularında ince eleyip sık dokuyan biri herkesi hayatına almaz az kişiyle konuşmuş. Mastürbasyon konusu ise olabilir.
Evet ince eleyen biri de olabilir. Kendinş değerli hissedersin öyle bir erkekte
Evet her anlamda hissediyorum zaten benimde isteğim yapmamış olmasıydı
Cinselliği beraberkeşfedersiniz
Sanırım bende öyle olucam
Neden peki?
Eşimi bakire istediğim için benimde yapmamam lazım
Güzel bir düşünce
Teşekkürler
Dayanır neden olmasın
Normal yani benim de duymak istediğim buydu. Çünkü hep erkeklerin mutlaka cinsel birliktelikler yaşandığı biliniyor evlenmeden hele ki o yaşa kadar kesin yapmıştır gözüyle bakılıyor. Şüpheye düşürecek bir durum mudur diye sormak istedim.
Normal tabiki sen kalbini bozma
Bu arada hayatımdaki kişi için söyledim bunu umarım anlamışsındır. Bakir kalması normal mi diye çünkü yanlış anlayan olmuş benim olduğumu sanarak.
Evet anladım merak etme
Mümkün yani bu kişiden kişiye göre değişir.
Şüphe duyacak bir şey yok. Kişilik ve inanç meselesi
Kişiliği öyle şeyler herkesle yapmayacak biri olarak görünüyor konuşmak bile sayılı insanla.
Zamanla daha iyi tanırsın
Neden anormal olsun ki
O şekilde olan kadınlar da var
Var tabi ama kadınlara öyle anormal gözle bakmıyorlar. Erkek olunca o yola hemen gider diye görüyorlar.
Tipik erkektir yapar zihniyeti yüzünden
Evet kaybedecek hiçbir şeyi yok olarak düşünüldüğü için kadına erkekler hayır diyemez gözüyle bakıldığı için böyle düşünceye kapıldım bende şaşırdım yani
Bu tamamen dinci ve yobaz zihniyetten kaynaklanıyor
Ben ona doğru gidiyorum 😁
Sende mi?
Yes.
Soruda Demek istediğini anladım. Ondan ben dedim. Tabiki kız arkadaşım oldu ama o istese de ben birlikte olmadım. Yarın ölürsem ona ne gözle bakarlar başkasıyla evlenmek istediğinde mahçup olmasın gibi belki biraz uç düşüncelere sahibim ama tamamen karşıdakini korumak kendini özel hissetmekle alakalı. Bu yüzden de kaybediyoruz. Malum sonumuz 32 değil ölene kadar böyle kalacağız heralde 😁😁😁
Evet düşünmek önemli oda buna zarar vermek olarak bakıyor senin dediğin gibi içim rahat olsun yani 🤣
Zaten normal olanı bu da çevrede artık diğer türlüsü yaygın olduğundan insan da ister istemez ben mi yanlış düşüncedeyim diye sorguluyor 😁
Ben zaten yapmamış olmasını isterdim ama malum bir erkek ilişki yaşayınca kaybedecek bir şeyi yok. Bu yüzden önünü ardını düşünmeyebilir. Bir kızla illa olmasını demiyorum bir kadınla da olabilir. Yaşta büyük olunca insan tabi hayret ediyor bu yaşa kadar nasıl dayandı acaba yalan mı diyor diye. Hiç öyle birisi değil ama insan yine de şaşırıyor
İşte buna sorumluluk denir. Karşı cinse dokunmak bizim gibilere göre sıradan bir şey olmadığı için bir kadınla veya sevgiliyle hemen birlikte olayım demiyorsun.
Bence en güzeli
Normaldir herhalde ya benim için anormal ama
27 yaşında bakışım evet normal merak etme
Bakirim* yazacaktım yanlış yazmışım. Detayda belirttiğin tarzda bir erkek için senin bakıre olman sorun olmayacaktır
Yapmak kadar yapmamış olmakta normal şüphe etmeye gerek olan bir konu degil
Benimle alakası yok. Ben karşı tarafın kendi bakirliği için diyorum.
Soruyu yanlış anlamışım pardon. Evet normal kendi değerleri ve sebepleri vardır ve bakır kalmak istemiştir tek bir insanla yasamak istiyordur bu normal bir durum
Konuşmak olarak bile pek kişiyle konuşmamış herkesi hayatına alan bir tip değil. Böyle olması da normal yani o zaman
Bir çok insan yapısı ve karakteri var tabiki normal. Belki çekingen daha sessiz ve içe dönük bir karaktere sahiptir ve bu onu anormal yapmaz
İnce eleyip sık dokuyan birisi. Kız düşkünü değil gerçek aşkın peşinde olan birisi. Ama ben duyunca çok şaşırdım nasıl dayanmış diye
Sasirmani anlıyorum artık birşeyler yasamamis ve dedigin tarzda insanlar azınlığa dustu bu yüzden sasiriyorsun ama dediğim gibi bi anormal bir durum değil
Anormal değilse mutlulukla uyuyabilirim 🤣
Iyi uykular
Yalan ilk vurduğum karıda 15 yaşındaydım
Ama benim bahsettiğim kişi sen değilsin o yüzden yalan değil.