1 yıl29 yaşında bakire olmak tamamen normal bence çünkü herkesin kendi zamanı var cinsellik aceleye gelmez önemli olan senin hazır hissetmen o arzu, o istek geldiğinde işte o zaman her şey çok daha güzel ve özel olur yaş sadece bir rakam senin hissettiklerin, arzuların ve ne istediğin önemli cinsellik bedenle olduğu kadar ruhla da yaşanır ve sen ne zaman hazırsan o an senin en ateşli, en özel anın olur unutma beklemek bazen arzuyu daha da büyütür ve o zamanı beklemek seni daha da heyecanlandırır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayHala bakireysen sana tafsiye bencede bakire kal, nasibin çıktığında evlenip helalinle seks yap, aksi halde senle birlikte olan seninle evlenmez hevesini aldıktan sonra seni kesin bırakır ve ömür boyu bi onla bi bunla onun bunun oyuncağı olursun kimsede senle evlenmez ve erkeklere güvenme çünkü bakire kızları nasıl kullandıklarını video ya çekip internette yayınlıyorlar denk geliyor bakıyorum gizli kamera koyup seks yaparken çekiyorlar aman sakın derim zevk uğruna hayatını mahvetme
14 Yorumla
Soran11 ayYani böyle bir şey kesinlikle yapmam tabii ki ne sanal ortamlara güveniyorum ne de insanlara bu konuda güveniyorum ama yine de tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim kendimi o kadar düşürüp ucuz bir şekilde kullandırmam
- 11 ay
Rica ederim içimden geçenleri yazdım yani kendine yazık etme diye ve önemli olan bu düşüncn kendini kullandırmaman, ve unutma bu dünya bizler için sınav dünyası ve şu ana kadar evlenmemen Allah'tan, güvenilir dürüst insan olmadığı için nasibini geciktiriyor Allah, sadece sanal ortam deyil dışarıdakere de güvenme, yani der evlenecem bana güven falan elli dereden su getirir, ama niyeti ciddi olan deyil öpmek sana elini bile sürmenesi lazım ciddilik budur ama günümüz insanı sadece çıkar peşinde,
- 11 ay
@Umay1071 buyur tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
11 ayAynı yaştayız, ikimiz de aynı duyguyu paylaşıyoruz. Dışarıda bir çok kişi, cinselliğin yaşını -18’lere düşürmüşken, 30’lu yaşlarda bile cinsellik yaşamamak güzel hissettirmiyor mu? Kendi adıma konuşuyorum, bir çok erkekten ayrılıyorum, kadınlar nasıl istemiyorsa ben de istemiyorum. Birine ait olmakla, birden fazla kişiyle birlikte olmak çok farklı duygular.
028 Yorumla
Soran11 ayKesinlikle katılıyorum
- 11 ay
Burada 100’den fazla erkeğin yorumuna geri dönüş yapmışsın, sorduğun soruda beklediğin cevabı alabildin mi?
Soran11 ayAlmadım ne yalan söylediğim
Soran11 ayBak ne kadar çok asılacaklar beni ikna etmeye çalışıyorlar sırf özele geçiyim diye herkesin derdi başka yani cevabını sevdim tabii ki ama gerisi çöp
- 11 ay
Peki düşüncen nedir? Dünle bugün arasında bir fark yok mu?
Soran11 ayBir kaç kişi hariç
Soran11 ayAynı
Soran11 ayHiç bir şey değişmedi
- 11 ay
Tamam da, şunu anlayamadım. Mastürbasyon yapmaya devam ediyorsun, orgazm oluyorsun, isteğini söndürüyorsun ve hala daha neyin değişmesini bekliyorsun?
Soran11 aySen anlamdın boş ver
- 11 ay
Anlatman için buradayım işte
Soran11 ayBak benim derdim orgazım ya da mastürbasyon değil ben bunları zaten yapıyorum bu konuda sağlıklıyım yani peki bundan sonrası nasıl olur azalır mı psikolojikmen bazı konularda etkileniyorum artık artık istemem ve bu aralar çok istekli olmam normal mi ben bunları aslında öğrenmek istiyorum ve hiç sevgilim olmadı bundan sonra olsa nasıl olur yani nasıl davranırım Aslında ben bunları öğrenmeye çalıştım ama kimseden de doğru düzgün cevap alamadım zaten hepsi düşürme peşinde
- 11 ay
Mastürbasyon yapman ve kendini tatmin edebilmen güzel. Hayal kuruyor olmak, etkilenebilirliği yüksek olduğunu ortaya çıkarıyor. Her gün mastürbasyon yapmıyorsan, bağımlılık gibi bir şey zaten olmaz. İleride bir sevgilin olursa ve evlenmeden cinsellik istersen, konusunu zaten erkek arkadaşın açacaktır. Fakat hem sevgilim olsun, hem de cinsellik uzak dursun diyorsan, tek kişi üzerinden hayaller kurabilir ve bunu ona söyleyebilirsin.
- 11 ay
İstekli olman, karşındaki erkeği olumsuz etkilemez. Aksine üstüne çekersin, senin her halükarda ıslanacağını bilmesi, seni fazlasıyla çekici hale getirir zaten. Eğer muhafazakar bir aileden geliyorsan ve kendini de öyle hissediyorsan, görücü usulüyle tanıştığın kişiyle bunları nasıl konuşursun bilemem. Fakat sen de farkındasındır, akli selim biriyle mesajlaşmak bile süreci iyi yöneteceğini gösterebilir.
Soran11 ayYorum için teşekkürler ☺️ güzel cevap verdin
- 11 ay
Sen hala daha cevap vermedin…
Soran11 ayNeye cevap vermedim
Soran11 ayTam olarak
- 11 ay
Söylediklerimde haklı mıyım ve muhafazakar biri misin?
Soran11 ayEvet muhafazakar bir ailede doğup büyüdüm tesettürlüüm kapalıyım yani dini ilaçları tam anlamıyla hepsini yerine getirmese de ilaçlarıma bağlıyım yani söylediklerinizi de hemen hemen haklısınız
Soran11 ayBir de her gün mastürbasyon yapmıyorum tabii ki de
- 11 ay
Peki diyelim ki sosyal medyada biriyle tanıştın ve flörtleşiyorsunuz, libidonun yüksek olduğunu söyler misin?
Soran11 ayGörücü usulü oluyor bir yandan hiç istemiyorum bir yandan da bana böylesi daha uygun diyorum çünkü ben evlenmeden de birini hayatıma almam biraz zor olur çünkü sevgililik döneminde artık her şeyi tüketiyorlar ben böyle bir şeyde yaşamak istemiyorum bilmiyorum yani
Soran11 aySöylemem ya peki söylemem gerekiyor mu karşıdaki kişi bunu nasıl anlar
- 11 ay
Eğer flört aşamasındayken bile, cinsellik konuşup p*rno uzak durmayı istiyorsan, zaten sana soru yönelttiğinde cevaplayacaksındır.
Soran11 ayFlört yapamam cevap veremem
- 11 ay
Seni tanımayı isterdim de, aşağıda bir çok kişiyle etkileşim kurmuşsun ve gereği de yok bence. Neyse, sohbet için teşekkürler.
Soran11 ayİyi geceler böylesi güzel muhabbet kısası makbul
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAslında bu yaşa kadar kendine hakim olman iradeli olman güzel bir şey ama bu yaşa kadar hiçbir şey yaşamamış olman tabii ki psikolojik olarak seni etkiler yani sürekli kendini baskılaman durdurmaya calisman insanın psikolojisine etki yapar ama artık bazı şeyleri değiştirme zamanı gelmiş
03 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Soran1 yılBundan sonrada yaşamak için yaşamak istemiyorum
- 1 yıl
Sadece yaşamak için yaşamayacaksın tabi doğru kişiyle doğru zamanda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 ayNormal evet.. 100 yaşında da olsan normaldir kimse sevişmek zorunda değil
10 Yorumla
1 yılbence yanlış düşünüyorsun sırf cinsellik yaşayacağım diğe olmaz evlilik olması gerekir.. bende bakirim ilişki yaşamadım.. cinsellikten önce sevgi , aşk saygı önemli sonrasında bir birlerine bağlayan bir şey bu oldu bitiye getirmemeli... sırf istek vs diğe olmamalı bir erkeğe ihtiyaç duyulmadan yapılır yani bizim için aynı... Yani isterseniz birlikte sevgili olabiliriz cinsellik için değil bu arada kafamız uyuşursa devam eder evlilikle sonuçlandırabiliriz. dediğim saygı , sevgi önemsiyorum tabiki istersen.. kimseyi zorlayamam.. benimde öyle çok sevgilim olmadı hayatıma alacağım kişi eşit olmalıyız yani
10 Yorumla
11 ayAslında sorunun cevabı çok basit. Eğer inancın gereği yani zina diye ilişki yaşamadıysan gayet doğru ve doğal olan bir durum. Hele ki günümüzde nikahsız ilişki yaşamak çok kolay iken bu durumdan uzak durmak takdire şayan. Yok konunun inan ile ilgisi yok ise durum tam bir aptallık. Zira cinsellik gerçekten ciddi bir ihtiyaç. Bu ihtiyacı bu zamana kadar ertelemek sağlıklı ve mantıklı bir durum değil. Seçim senin.
20 YorumlaDileyen kendi şahsi hayatında dilediği kadar kısıtlı olabilir. İlk cinsellik deneyimini evleneceği kişiylede yaşatabilir aslında güzel bir durum. Evliliğinide dilediği kadar hürce romantize edebilir. Bekareti ve cinselliği olağanüstü bir mevkiye koymamakta gerek.. Kararlı iradesi olanlar korur saklar kendini. İslam ne güzel, ne tatlı… Kadın ve erkek konuşur, dürüstçe şartlarını ortaya koyar, anlaşır. Ciddi uyuşmazlık halinde de adilce ve dürüstçe bitebilir görüşmeleri. Yaşını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
11 aySağlık açısından normal ama psikolojik olarak bunu en iyi sen biliyorsun, Yani Senin bakire olman sağlık açısından negatif ya da pozitif bir şey değil ama senin isteklerin konusunda bu psikolojik olarak seni nasıl etkiliyor bunu en iyi sen biliyorsun işte bu negatif mi pozitif mi bunu sen söylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÖnemli olan kısım şu yaş işerledikçe insanın daha fazla isteği artıyor ve artık güzel zamanları kaçıracakmıyım hissine kapılıyorsun. Bakire olman da bu arada gayet normal ama istekli olduğunu söylüyorsun evet önemli olan kısım bu isteğini eşin olacak kişiye yansıtıp yansıtmaman olacak eğer yansıtırsan bir problem yaşamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 29 yaşındayım bakireyim ne olmuş yani anlamıyorum gayet rahatım gayet mutluyum
180 YorumlaNeden herkes bu soruyu soruyor abla normal bir sey bu olmasi gerek bu asil bekar olup bakire ya da bakir olmak normal degil bu insan oglunun kokune tukureyim ne boktan bir zamana denk geldik ya
10 Yorumla
1 yılBunun yaşlar alakası yokki buna değer birisi yoktur ve kıymet verdiğin şeyi herkese sunmanın zaten normal değil.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Burada anormal bir durum yok! Bekaret değerlidir. Diğer açıdan bakarsak, tabiiki yaşın gelmiş, bir aile kurmanın vakti geçmeden birini sevmeyi ve aile kurmayı denemelisin.
20 Yorumla
11 ayBen 35 yaşında bakire ve hiç mastürbasyon yapmayan bir kadınla konuşmuştum normal yani yalnız değilsin sakin ol
21 Yorumla
Soran11 ayGerçekten mi helal olsun
Normal, ben de yaşamadım. Yaşamak istemedim. Bunu yaşayacak kadar sevdiğim biri olmadı, ben de sıradan biriyle yaşamak istemedim.
22 Yorumla
Soran11 ayİşte ben de bunu diyorum yani yaşamak isteseydim yaşardım ama ya sevdiğim biri olacak ya evleneceğim bir şey olacak
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Esasında olması gereken bu. Sağlığına bir zararı yok ama akıl sağlığını bilemem. Her yönden saçma sapan laf söyleyenler oluyor. Bekarsan bakire olman gerekir ama şimdikiler bekarken grup bile yapar olmuşlar
00 YorumlaMerhaba, bu tercih meselesidir, sağlığını olumsuz etkileyecek bir şey değil bakire olmak ya da bakire kalmak, ancak bunu düşünerek psikolojik anlamda bir eksiklik hissedebilirsin, orgazm sadece bir haz kaynağı değil vücudun ihtiyacıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sağlık açısından da normal, psikolojik olacakta normal. Tabiki kendini bir şekilde tatmin edebiliyorsan. Hiç mastürbasyon yapmıyorsan bu sağlıklı değil.
02 Yorumla
Soran11 ayMastürbasyon yapıyorum o kadar da değil yani
Bu duruma hangi pencereden baktığına bağlı. Hayatı cinsellik olmuş birisi için çok şey kaçırmışsınız hayatı ahlak olmuş biri için ise doğru olanı yapmışsınız
10 Yorumla29 yaşında bakir biriyle tanışsam hemen yanından uzaklaşır ve bidaha iletişime geçmesine izin vermem çünkü 29 yaşına kadar kimse bununla birlikte olmadıysa demek ki defoludur başıma bela açar canım sıkılır diye düşünürüm
61 Yorumla- 2 ay
Fiyatın kaç?
Tamamen normal. Bir şeyler yaşamak istiyor olman da normal. İleri seviye bir şey olmadan da ufak tefek yaşantılar da olabilir. Herkes yaşıyor zaten.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kadının en verimli yaşlarını kadınlığını hissedemeden geçirmesi sağlıklı değil asla. Ancak herkesin değer yargısı da tercihleri de bir değil. Yorum yapmak manasız. Tecrübe etmek iyidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılpsikılojik açıdana bence sıkıntılı bir durum sen hiç seks yapmamış 30+ kadınların sağlıklı oldugunu gördün mü. hepsinin mental saglıgı bozuk
12 Yorumla
Soran1 yılDemeee
- 1 yıl
kendin bak. .
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bende 24 olacam yakında ve bende bakirim. Çokta anormal bir durum değil bence istedikten sonra bulmak kolay bence ama son zamandır benim de kafaya bak vurmaya başladı istiyorum düz duvara tırmanacak gibi oluyorum
112 Yorumla
Soran1 yılBende oyle
Cevap sahibi1 yılPeki özel aradığın bir model var mı yoksa öyle herhangi biri içine sinen birisi kafasindamisin. Ki zaten artık vermek istiyorsun diyorsun azginliktan o yüzden kimin olduğu çokta önemli değil gibi sevgili aramıyorsun heralde
Soran1 yılÖzel olarak değil ama kriterleri var tabi yani içime sinmeyen biri ya hayatta yapamam öyle vücudum artık istiyor diye de önüme gelen biriyle yapacak değilim evlenmen bile şu an beni isteyen çok kişi var ama içime sinmediği için istemiyorum yani
Cevap sahibi1 yılTabi canım insanın da içine sinecek isteyecek biri olacak illa. Evlilikte de beğenmediğin biriyle de olmaz.
Nerde yaşıyorsun ki
Soran1 yılNe önemi var nerde yaşadığınimı neden bu soruyu soruyorsunuz
Cevap sahibi1 yılSoru sadece
Soran1 yılAğrı
Cevap sahibi1 yılOralar sıkıntılı yerler değil mi ya bu tarz şeyler için
Soran1 yılartık her yerde her şey yapılıyor sadece burada açık saçık yapamaz gizli saklı yaparsın ben sana bir şey söyliyim mi bir insan bir şey yapmak isterse her türlü her şekilde her yerde yapar bunun yerle bir alakası yok hatta baskı kısıtlama insanlar daha çok merak uyandırır hani insana bunu yapma dersin ya onu daha çok yapmak ister belki açık açık yapmasan da gizli gizli yaparsın ve yapani çok görüyorum belki evlenmeden bakire kalıyorlar ama mesele sadece iki damla kan değil her boku zaten yiyorlar benim bahsettiğim mahsumiyet açık saçık fotoğraf atan mı diyeyim öpüşüp koklaşa buluşan mı diyeyim yüzeysel bir şeyler yaşayan mı diyeyim var yani anla işte yani bunları yaşadıktan sonra zaten bakireliğin artık bir önemi kalmıyor bana göre artık sembolik bir şey yani
Cevap sahibi1 yılOnu biliyorum tabi canım sadece orada daha büyük sorun oluyor duyulunca bilince bide aşiret olayı varsa hani kanla bitebiliyor sonu veya kızımla evlenecen başka yolu yok gibisinden. Yoksa tabi senin dediğin gibi illaki yapan doludur gizli saklı sadece doğu da ağrı da değil her yerde boyle kimse gidip ailesine falan anlatmıyor sonuçta.
Peki sen bütün bunları yaşadın da sadece kizligin mi duruyor o yüzden mi gerçeğini de istiyorsun kendini bakire görmediğin için
Soran1 yılBen zaten bunları yaşasam bunları niye dile getireyim yani değil mi ben bunları yaşasam sevgilim oldu derim değil mi ya da ilişkim oldu derim ve hiçbir şey yaşamadım işte diyorum anlasana şöyle söyliyim tabii ki sanalda konuştuğum oldu flört ama reelde kimseyle görüşmedim ya da konuşmadım bir erkeğin elini bile tutmadım yani
Cevap sahibi1 yılHmm anladım
11 ayPsikolojik ve sağlık açısından normal bir durum, bende evlenesiye kadar ilişkiye girmemiştim, nerelisin ki
20 Yorumla28 yasin erkek olarak bende hic sevgilim olmadi cinsellik yasamadim birisin elini bile tutmadim bazen soruyorum kendime sanal ortamda herkes benim gibi soyluyor cinsellik yasamadim ask vb iliskiler sevgilim olmadi diyede acaba sadece tek gercekten benmi varim boyle diye dusunur dururum ama gercektende benim gibi melek kalpli kadinlarsa var erkeklerde var bakire ve sevgilisi olmayan hic
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu yaşına kadar hiç cinsellik olmamasi normal değil, sağlık açısından hemde psikolojik olarak yani hiç olmadı yüzeysel sevişme yapsaydin yine idare ederdi. Daha detaylı için yazabilirsin bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her açıdan normal bir şey tabii ki insan istediği zaman yaşayabilir bunun yaşı zamanı yok. Erken yaşayanın boyu uzamıyor ya da geç yapan bir şey kaybetmiyor. Seninde zamanın var daha.
16 Yorumla
Soran11 ayBen de öyle düşünüyorum aslında hep öyle düşündüm ama ister istemez çevrem beni bazen etkiliyor psikolojikmen
Soran11 ayBeklerim
Soran11 ayBekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapmak zorunda da değilsin eş ya da sevgili olmayincada laf olsun diye biriyle olmak zorunda değilsin. Takdir ediyorum
02 Yorumla
Soran1 yılTam da bunu demek istiyorum yapmamak gerekiyor bir duygu olması gerekiyor nikah olması gerekiyor sırf bu duyguyu yaşamak için hiç olmayacak biriyle böyle bir şey yapmak istemiyorum hem o günahın altına girmek istemiyorum hem de duygu olmayan bir şeyde ne kadar o duyguyu yaşayacağım ki ben evlilik desen kolay değil Sırf cinsellik yaşamak için de evlenmek de saçma ya da ne bileyim cinsellik yaşamak biriyle sevgili olmak da çok yanlış geliyor bana birini seversin güvenirsin inanırsın hayatına alırsın günahla sevabıyla bir şeyler yaşarsın ya da senin için doğru kişidir bu insanla bir hayat yaşayacağım dersin evlenirsin bir şeyler yaşarsın ben bunu bu şekil bakıyorum yani
11 ayneden normal olmasın 31 yaşındayım ve bende sen gibiyim artık bakire olmamak mı anormal olmaya başlandı nedir anlamış değilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
11 ayGayet normal bu senin tercihin temiz kalmak herzaman iyidir umarım kendin gibi temiz biri ile karşılaşırsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
11 ayBence çok geç kalmışsın. Sıcacık tatlıyı soğutmuş hala bekliyorsun ☺️
Daha bekletme ye gitsin ☺️
10 Yorumla
11 ayEvet gayet normal kendini eşine açmak en doğrusu zaten günümüzde bu olay saçmalığa dönmüş olsa da doğru olan eşin ile güzel bir an yaşamaktır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
11 ayÇok seçici olduğun için içindeki duyguları bastırmışsın normal olan bu seninki cinselliği sevdiğin kişi ile yaşamak istiyorsun bu da normal
10 Yorumla Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
11 YorumlaKorkun var cok buyuk bunu yenmedigin surece bu sekilde devam edeceksin. Bakire olman normal ve saglikli ama hep sanalda kalmisnolman saglikli degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNormal ben de bakirim 32 yaşındayım. 4 yıllık ilişkim var ama çok ileri gitmedik. Ağustosta düğün var :) Nişanlım da 30 yaşında o da kimseyle birliktelik yaşamadı birbirimizin ilki olacağız :)
11 Yorumla
Soran11 ayÇok güzel gerçekten
Gizli Üye(36-45)11 ayBiran önce evlen yaşın da gelmiş sürekli mastürbasyon seni ona bağımlı yapar evlendigin kişiden fazla zevk alamayabilirsin yaş geçtikten sonra hevesin kaçar daha çok seçici bir duruma düşersin gençlik ateşi ile olgunluk farklıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani cidden zor tabiki bu yaşa kadar hic el değmemiş istek gelince ne yapıyorsun ki
03 Yorumla
Soran11 ayReddettim
- 11 ay
Yani işte o reddetmeler artık çok zorlar.. nerde yaşıyorsun merak ettim
- 11 ay
Bu arada güncellemeni şimdi okudum bu gibi şeyler yaş tam böyle annelik isteklerinin arttığı hormonların tavan yaptığı vücudun ziller çaldığı durumlardasin... bu sebeple her gün mastürbasyon isteğinin olması ne bilim artık hayatında bir erkeği hissetmek istemen ya da onunla biseyler yasama fikri elbette sana daha sıcak gelmeye başlar fakat bunu yapabilir misin ya da nasıl yaparsın bir cesaret
11 ayGayet normal bir durum. Yani cinselliğin belli bir yaşa kadar yaşanması şart değil. Ömür boyu hiç olmazsa onzaman belki sorun olduğu düşünülebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cok normal bir durum. Hayatina aldigin kisileri o degerde gormemissin zekice bir davranis
01 Yorumla
Soran11 ayAynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Olması gereken o zaten de bizde bakir kalmayı beceremiyoruz maalesef
03 Yorumla
Soran11 ayNden
Soran11 ayAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
11 aybunye cocuk istiyor. ariza verir bir yastan sonra. psikolojik de olabilir baska bisey de.
01 Yorumla
Soran11 ayEvet yani yalan yok kadınlığın beni artık zorluyor psikolojikmen de çevreden etkilendiğim için onların zorbalılığından etkilendiğim için psikolojikmen kötü oluyorum bazen
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayÇok şey kaçırmışsın. Sana reçete yazıyorum siyahi bir delikanlı bul. Dip bucak bir zevk yaşa hayatın anlam kazansın :)
00 Yorumla normal bir durum dert tasa yapılacak bişey değil cinsellik evlilikte makbul olur
01 Yorumla
Soran11 ayOlur demi
Gizli Üye(25-29)1 yılbenimde karşı tarafa karşı soğukluğum var hayırlısı inşallah bakire ölmem
57 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@SertKaan nasıl yani
Cevap sahibi11 ay@ethem437 ne diyon
1 yılAslında bu yaşlarda bazı açılardan zorlayabilir hala bakire olman
03 Yorumla
Soran11 ayZorlanıyorum artık
- 11 ay
Anlayabiliyorum, insan tutmak istemiyor kendini
- 11 ay
Buldun mu sorularının cevabını?
1 yılYav üf normal her yaşayan havalı veya çok bilmiş olmuyo boş ver böyle şeyleri
02 Yorumla
Soran11 ayYa tabii ki de öyle yani bunu yaşayanlar çok bilmiş ya da havalı olmuyor evet biz de yaşamadık diye ezik sönük sağlıksız olmuyoruz sadece bu aralar psikolojikmen biraz kötüyüm öyle aklıma geldi sordum
- 11 ay
Umarım ilerdeki eşim de öyle olur bence çok güzel bir şey bu zamanda
1 yılNormal emin olabilirsin. Normal değil diyenleri mi umursama 😊
06 Yorumla
Soran1 yılUmursamak değilde ne bileyim yani artık sağlıksal psikolojik mi etkileniyorum yani ya çok şükür sağlık olarak şu an bir sorunum yok kadınsal bir sorunum yok ama psikolojim ben artık etkileniyorum yani ister istemez
- 1 yıl
Tam olarak neyden etkileniyorsun ki? Ne etkiliyor seni. Ayrıca böyle olması kötü değil. Birde evlenmeden istiyor musun yaşamayı istemiyorsan evlenince yaşarsın. Seveceğin insan gelene kadar beklemek durumundasın bu şekilde
Soran1 yılİstemiyorum tabikide kocama olsun istiyorum
Soran1 yılHiç bilmiyorum ki neyden etkileniyorum güzel sözlerden olur belki güzel bir bakış güzel bir gülüş bundan etkileniyorum galiba
- 1 yıl
O zaman kocan gelene kadar beklemelisin yapacak bir şey yok. Karşına senin gibi birisi çıkar umarım. Dediklerinden her insan etkilenir, benim sorduğum bu durumdan olumsuz olarak etkileniyorum dediğin içindi
Soran1 yılAmin
1 yılAslında normal ama artık yaş in da gelmiş bazı şeyleri zamanında yaşamak güzel bence
02 Yorumla
Soran11 ayEvet o da var tabi ne bileyim mesele bu aralar çok istikliyim ve artık yaşamak istiyorum belki 1.05 yıl sonra ya da üç yıl sonra bu kadar istekli olmayacağım
- 11 ay
Kesinlikle haklısın yaşaman da lazım zaten iş işden gecdikden sonra da bir kıymeti kalmiycak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMutlu olacagim biri ciksin karsina artik vucudun alarm vermeye baslamis
02 Yorumla
Soran11 ayBen de hep böyle istiyordum aslında mutlu olacağım seveceğim biri olsun sonra cinsellik olsun ama sizin de soylediginiz gibi artık vücut ağır veriyor bekleyeceğiz sabredeceğiz yapacak bir şey yok o kadar bekledik
- 11 ay
Dertlesmek istersen dertleseliriz tecrubelerimi aktaririm Allah gonlune gore versin
1 yılElbette normal ve İnşallah karşına hak edecek biri çıkar
01 Yorumla
Soran1 yılAmin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal. 👍 bu olay bir tercih meselesi. Bunu hiç dert etmemelisiniz kendinize.. 👍
015 Yorumla
Soran1 yılDert değilde o duyguyu da yaşamak istiyorum yani bide diyorlar yaş ilerledikçe cinselite azalıyor
- 1 yıl
Hayır hayır cinsellik , istek duygusu insanlarda 50 yaşından sonra azalır. Yani azalmaz da eskiye nazaran daha seyrek olur. Psikolojik bir sorunun yok , cinsellik yaşamak bir tercih sebebidir. İsteyen yaşar ve yaşadığınında arkasında durur, evet yaşadım der. İstemeyen yaşamaz. Her iki tarafa da saygı duymak lazım tercihlerine.. 👍
Soran1 yılBu kadar hiç isteğim yoktu son bir yıldır çok istekliyim artık yaşamak istemiyorum ama zamanda doğru kşile evleneceğim kişile
- 1 yıl
İnşallah bu kişi , doğru kişi olur. Cinselliği en son plan olarak düşün , inan ki bana cinsellikten çok daha önemli şeyler var evlilikte. Arada ki saygı ve birbirlerine yardımlaşma. Yoksa salondan mutfağa -- banaa su getirrr diye bağırırsa ne anlamı kaldı ki evliliğin? 👍 seni anlayan biri , ruhunu iyi bilen , devamlı herzaman saygı duyup, sana yardımcı olan biri olmalı.
Soran1 yılTamam olarak böyle bir şey istiyorum senin dediğin gibi mesela sadece cinsellik değil o kişle arkadaş olmak istiyorum sırdaş gülüp eğlenmek saygı sevgi anlayış en önemlisi güven olsun
- 1 yıl
Evlilik ve ilişki , paylaşım da budur zaten. Cinsellik en son gelir hayatta. Bana göre hiç bir önemi yok cinselliğin. Huzur- mutluluk, anlaşabilme , birbirini tamamlayabilme bunlar en önemlisi. Siz hiç merak etmeyin bir ömür yatakta geçmiyor hiç, evlilikte öyle sorunlar çıkıyor ki göğüs gerip mücadele etmeniz gereken. 👍 evlilikte 10 sene geçiyor tabii ki ilk günkü heyecan yok artık. Eşler birbirlerini beğenmiyor filan. Ya da maddi sorunlar çıkabiliyor bazen..
- 1 yıl
Saygı biterse evlilikte biter tabii ki. Tartışmalar , birbirlerine laf sokmalar filan. İşte burada aradaki sağlam temeli olan saygı devreye giriyor. 👍 yoksa evlenince aileler de karışmıyor evlendi yuvasını kurdu diye. Zaten aileler karışırsa çok çok kötü sonuç çıkıyor. 👍
Soran1 yılO kadar doğru söylüyorsun ki içimi okudun yazdın sanki
- 1 yıl
Doğruları yazdım sadece.. çünkü evlenip 3 - 5 sene sonra ayrılıyorlar 👍 sağlam temel yok çünkü..
Soran1 yılAyarmasalarda mutsuz bir evlilik sürdürüyorlar
- 1 yıl
😂😂 adam başkası ile , kadın başkası ile. Akşam olunca evlerine geri dönüyorlar.. 👍
Soran1 yılBide o var
- 1 yıl
Tüm çevreleri bunu görüyor, biliyor.. ama konuşurken yine de yüzlerine gülüp konuşuyorlar. Hayat böyle bişey işte. Evine sevgilisini getiren bile var artık 😂👍
Soran1 yılOfff midem bulandı gerçekten
- 1 yıl
😂👍
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çekicilik de var ama kapatırsın gözlerine bakmazsın sadece yaşarsın 😄
052 Yorumla
Soran1 yılAnlamdım
Soran1 yılAslında doğru söylüyorsun biraz seçiciyim
Soran1 yılUmudumu kaybettim evde kaldın diyorlar çevrem
Soran1 yılEvet yaşıtlarım hepsi erken evlendi şu an olgun duruyorlar beni 22 23 sanıyorlar bazen 18 diyende oluyor sen kaç yaşındasın
Soran1 yılDemi 🤣🤣neden öyle oluyor ya kadın doguruyor ya erkek
Soran1 yılSoylee
Soran1 yılMerak ettim
Soran1 yılDoğru 🤣🤣
Soran1 yılPeki neden yaşlanıyor bide onu söyle
Soran1 yılEvet öyleyim ailende oyle
Soran1 yılAraba mı bu kilometre yapsın 🤣
Soran1 yılBoga
Soran1 yılBoga nasıl peki
Soran1 yılYengeçmisin
Soran1 yılBoga hayatana girseydi artık bırakmazdın çok güzel. Sever
Soran1 yılKim kırdı
Soran1 yılToplum çok bozuk demi
Soran1 yılNeden ki
Soran1 yılBir odaya kapatıyorsun
Soran1 yılHele bak ya
Soran1 yılNasıl merak peki cinsellik yaşadınmı
Soran1 yılNesini Merak ediyorsun ki ayni değimi
Soran1 yılSen çok fenasın
Soran1 yılNasılım fenamı Yok me biraz tanısan ne saf kızsın dersin
Soran1 yılLafın gelişi dedim foto seninmi
Soran1 yılYok ondan demedim Allah sahibine bağışlasın
Soran1 yılOyy be kadar günahım geldi 🤣
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karşı tarafa soğukluğun varsa senin hayatta sevgilin ya da cinsel deneyimli olmaz ki
09 Yorumla
Soran1 yılÖnceden vardı şimdi yok
Soran1 yılArtık olsun istiyorum
Soran1 yılAslında kriterlerim yok çok düzgün biri güvenilir nerede nasıl konuşacağını bil biri olsun yeter benim için giyimine kuşamına kokusuna dikkat etsin o kadar yani aşırı biraz seçiciyim doğru ama çok degil
Soran1 yılİşte o konularda hiç iyi değilim
Soran1 yılGülüşümde güzel bir işe yaramıyor
Soran1 yılYa ben karşı bakamıyorum bile
11 ayKesinlikle normal değil ve duygularını bu kadar bastırmamalısın..
10 Yorumla
11 aybir kadın için evlenmediyse normal. tabi bu tamamen kişinin dünya görüşü ile alakalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 aySenin tercihin ama normal değil neden bu zamana kadar evlenmesin diye sorarlar insana
00 Yorumla Olması için önce konışmalısın tanışmalısın sende yani hem istiyorsun hemde biri olmasın diyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Bence gayet normal ve aynı yaştayiz seninle aynı kaderi paylaşıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayTürkiye'de normal Evlenene kadar yapmamak en doğru olanı
00 Yorumla Normal normal çekinme. Hatta şu an daha çekici bence
00 Yorumla
11 ayYeni çaga fazla ayak uydurmayın evlenmediysen bakire olman doğal bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası