Cinsel Yaşam Bir insan 37 yaşına kadar bakire kalabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunun mümkün olma olasılığı nedir? Bir insan 37 yaşına kadar bakire kalabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. kalabilir tabiki.. hayat ve dünya görüşüne göre.. tercihine göre.. kendini saklamıştır.. olablir.. 0 0 Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Ahlakli olmasıdır inandığı değerleri olmasıdır taktir etmek gerek 0 0 Yorumla
Ben_Zafer Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olabilir neden olmasın benim yaşım 28 ve hiç cinsellik yaşamadım bunun asıl sebebi ise benim aseksuel olmam oda benim gibi olsa gerek 0 0 Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Kalır tabi cok rasldim 0 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl var, gecen sene yaşamıştık böyle bir şeyler. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var öyle insanlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kalır.. Yas 31 3 4 Yorumla binarist +1 yıl Sen mi istemedin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @binarist evet Yorumla binarist +1 yıl AnladımEn uzun ilişkin ne kadar sürdü peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @binarist iliskim olmadi ki sürsün Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. yok artık memeler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
kalabilir tabiki.. hayat ve dünya görüşüne göre.. tercihine göre.. kendini saklamıştır.. olablir..
Ahlakli olmasıdır inandığı değerleri olmasıdır taktir etmek gerek
Olabilir neden olmasın benim yaşım 28 ve hiç cinsellik yaşamadım bunun asıl sebebi ise benim aseksuel olmam oda benim gibi olsa gerek
Sacma bence o kadar da ya
Kalır tabi cok rasldim
var, gecen sene yaşamıştık böyle bir şeyler.
Bu ülkede çok sıradan bir şey.
Düşük ama sıfır değil
Mümkün olabilir. Neden olmasın ki...
Kalabilir kuralları varsa
Kalır , özelliklede hanımlar yeğen
Neden mümkün olmasın ki?
delilir gibi hissettim
Olay hiç mi canın istemedi.
Aseksüel veya frijitse normal.
yani zor bi ihtimal ama vardır belki neden?
Var öyle insanlar
kalır
benim az kaldı
kalabilir
Kalır.. Yas 31
Sen mi istemedin?
@binarist evet
Anladım
En uzun ilişkin ne kadar sürdü peki?
@binarist iliskim olmadi ki sürsün
Olabilir
yok artık memeler