Kendimi eşime saklamak istedim hem de muhafakardim hep evde sonra değiştim fakat şartlar da değişti velhasıl bir türlü gönlüme dokunacak çıkmadı bundan sonra çıkar mı artık ümidimi de kestim siz ne dersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çevrende bulma şansı olsaydı bu zamana olurdu buralardan belki birini bulup birseyler olabilir en azından sınırlıdır olsa cinsellik yaşaman mümkün ama çokta riske girme benim çalıştığım yerde bir bayan arkadaşım emekli olduktan sonra evlendi birazda kadere inanmak gerekir ama sende de bir gayret olmalı derim
015 Yorumla
Soran+1 yılBuralardan mı burdakilerin yüzde doksanı cinsellik için burada ya da kadın bulamayanlar
Soran+1 yılGerek yok
Soran+1 yılBenim aradığım nitelikte insan sanalda olmaz buradan böyle soru yazınca yoklukta anlıyor herkes öyle olduktan sonra zaten bulursun bir erkek.
Soran+1 yılOrtam yok evdeyim sürekli iş arıyorum yok nereden bulucsm hep bir imkansızlıkla karşılaşıyorum
Soran+1 yılİşsizim sürekli evdeyim bu yüzden kimseyi bulamıyorum
- +1 yıl
Bu görüşünüze katılmıyorum hanımefendi.. Siz ne niyetle burada iseniz aynı niyetle hatta daha güzel ve faydalı niyette burada olan kişilerde vardır. Burada çok kifayetsiz ve farklı niyette insan olabilir ama çok sayıda da kaliteli insan var (kadın-erkek). Önemli olan sorularından, sorunlarından, soruya görüş ve yorumlarından, üslubundan, profil bilgilerinden bu tür insanları ayırt edebilmek ve farkındalıkları fark edebilmektir.
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil tabiki kaliteli insan da vardır onu demek istemiyorum. Herkes farklı şehirden yüzyüze olmadan telefonla mesajla olacak iş değil bunlar. Nitelikli insanlarda sanaldan evlilik yapmıyor bunun tecrübesini daha önceden çok yaşadım kimse yanlış anlamasın kimseyi hor gördüğüm yok. Şimdi burada 36 yaşında bakireyim diyince bile insanların kafasında neler canlandı olayı cinselliğe bağlıyorlar hiçbirinin tahmin edemeyeceği biriyim fakat insanoğlu art niyetli ve bunu erkeklerde çok gördüm sen yanassinca bir şey var sanıyor ben isterim ki yüzyüze biri aracılığı ile ya da ortam aracılığı ile karşılaşıp tanışmak onun için de imkanım yok bu yüzden kafaya takip buradan dertlesecek belki akıl alacak biri aradım olay bu. Çünkü seni tanıyana bunları anlatamazsin anlatsan da hoş olmaz yoksa herkes kendince iyidir
- +1 yıl
Yazdıklarınızı ve düşüncelerinizi anlıyorum haklısınız. Fakat şöyle bir durumdan bahsedeyim. 5 yıldır oturduğum apartman katının diğer 3 sakininin 3 adet bilgisini bilmiyorum (adı, işi vb dahil) Kapılarımız arasında 1, 7 ve 8 metre var. Bu platformda ise 3500 km ötedeki insanlarla sohbet edip karşılıklı fikir alış verişi yapabiliyorum. Kısmet, nasip mesafe tanımaz. Sanaldan insanları tanıma ve değerlendirme kapasiten varsa pekala sanaldan da arkadaşlık ve dostluklar kurabilirsin. Sevgi, saygı, ilgi ve uyumda mesafe kavramı sorun olmaz. Seni anlamayan, sana değer vermeyen insan evinin içinde olsa ne olur, iyiyim bile dediğinde sesinden, yazışından iyi olmadığını anlayan dünyanın öbür ucunda olsa ne olur. Reel hayatta ilişki kurabileceğimiz insan sayısı bir elimizin parmakları kadarken sanalda bu milyonları buluyor. Son olarak mesele şu; bilgi, birikim ve tecrübe ile insanları gözlemleyip analiz edemezsek reel olsun sanal olsun hep yanılırız.
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil Kimin ne olduğunu iyi bilirim sanali da iyi bilirim daha önceden çok tecrübem oldu diyorum ne olup olmayacağını iyi biliyorum kimi secegimi de. O işler sizin dediğiniz gibi olmuyor yine diyorum telefonla mesajla olacak is değil bunlar. Nitelikli insan sanaldan evlenmiyor maalesef. İsterseniz özelden devam edelim
- +1 yıl
Buyurun tabi memnuniyetle.
En İyi Cevaplar
60 yasinin uzerinde bakire bir ablam var.
Inan psikolojisi cok bozuk ve dengesizlikleri oluyo.
Beni yanlis anlama ama Allah filan deme.
Kendi kendine zulum yapmisssin sen yok kismet, yok kader, nasip gibi seylerle kandirmayin kendinizi.
Bosluga duser kim olsa, yaratilisimizda bizler zaten yalniz yasamak icin programli degiliz. Ustelik kadinin biyolojik bir saatinin oldugunu hepimiz biliyoruz.
Jigololar sizin gibi kadinlara hizmet ediyor 50 den sonra gercekten.01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların şartlarını bilmeden yorum yapma nasıl yaşadığını ailemi vs bilmiyorsun jogilo kelimesi çok saygısızca yahu bu yaşıma kadar bakireyim diyorum yaşım 50 60 olunca mi böyle şeylere yonelicem bir düşün Allah akıl vermiş mesele cinsellik olsa zaten birilerini bulursun bu kadar abazanin olduğu ülkede bir yere yorum yazıyorum sıradan normal cinsel içerikli değil görmeden tanımadan on kişi takip atıyor bir kadın bakire ise ve evlenmek istiyorsa ona cinsellikten kudurmuş gözüyle bakmayın onun derdi gönlüne hitap edecek hayat arkadaşı asıl cinsellikten kuduran daha 18 yaşında onun bunun altına yatıp sonunu dusunmeyendir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir fıkra
kadının birisi 75 yaşına gelmiş öleceğim artık kimsem yok mezar taşımı yazdırayım demiş uzun bir cümle kurmuş mezar taşçıcı çok pahalıya malolur bu demiş
kadın e kısaca ne yazabiliriz?
açılmadan geri iade
sizde bu duruma düşmeden dünya nimetlerini kullanın bence artık çok geç oluyor00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl37 diyorsun hayat kısa kardeşim 20li yaşlarda bir kimse olsan aman abicim derdim yapma derdim. bak asla ahlak bekçisi bir kimse olmadım yanlış anlamanı istemem ama 37 diyorsun bu yaştan sonra muhafazakarlık yapma bence bu yaştan sonra sana gelip bakiremisin diye soracak adam ilede zaten evlenme derim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. umutsuz olma
şeytana allah iblis der. neden? iblis demek umudunu yitirmiş demektir.
iblis olma. umudunu yitirme.
mutlaka gönlüne göre birileri çıkar. bunaltma kendini06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekleri daha net gördükçe evlilik de anlamsız geliyor fakat hem işsiz hem eşsiz hem yalnız olup yaşın geçmesi insana yenilgi hissini veriyor bir de çaresizlik. Yoksa hangi evli mutlu ki ya da hangi erkek sadık
Soran+1 yılBu saatten sonra yalnızlık zor olmaz mı
- +1 yıl
yalnız olsan ne olacak ki. yalnız olmaktan korkmayın
bak ben 54 yaşımdayım. olumsuz bir evlilik yaşadım. 4 yıldır ayrı yaşıyorum. mahkemeliğiz. son bir seans kaldı şubatta boşanıyorum. 4 yıldır yalnızım. bazen yalnızlık evlilikten daha iyi oluyor
olumsuz saçma bir evlilik yerine yalnızlık daha iyidir.
Soran+1 yılMantıklı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yaşına kadar gerek kadın gerek erkek için de çok zor. Zaten o yaştan sonra kimsenin de bakireliği soracağına da inanmıyorum🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olsam asıl o yaşta sorarım
- +1 yıl
Farklı bakış açısı :)
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Valla benim bi atkadaşta var oda öyle rn azjndan öyle söylüyor neslç tükenmiş sayılır bu devirde o kadar sabretmek cidden hrlal olsun 😑😈
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmazsa olmuyor kendimi kime harcatayim
- +1 yıl
Harcatma olarak düşünmek sana kalmış bişey sayhı duyarım ama bilmiyorum işte kişinin kendi düşüncesi ancak fiziki olarak bu hazzı yaşamamış olamana üzülürüm tadını aldığında okadar pişman olcaksın ki bjnca yıl beklediğine ufak bi tüyo veriyim yanlız sana yapacaksan evlilik öncesi mümkünse işini bilen biriyle yap olgun biriyle en azından canjn yanmasın bu yaştan sonra cinsellikten soğuma
Soran+1 yılBenim derdim cinsellik değil ben önce medeni görgülü saygın erdemli bana birşeyler katacak hayat arkadaşı istiyorum gerisi zaten gelir
Allah sabır versin cok zor bir durum. Herkes evli veya sevgili yapıyorken insan ister istemez ümidi keser.
00 Yorumla
+1 yılHayat neler çıkarır karşına bilinmez ama, 37 yaşındasın ve bakiresin, çok şey kaçırıyorsn
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsa kacirmazdim buraya da dert yakinmazdim
- +1 yıl
Anlıyorum tabiki, sende haklısın ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur illaki bozduracak sın diye bir şey yok karar senin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun lan sen
- +1 yıl
Lan diyorum ki bakire kalmam normal diyirom nerenle okuyorsun
+1 yılBundan sonrası zor ama yani bakir evlenmemiş bir erkek bekleme
06 Yorumla
Soran+1 yılBakir beklemiyorum da ama seviyeli olmalı
- +1 yıl
O yaşlarda bir insan zaten olgun davranacağını düşünüyorum da kendini bu zamna kadar çok tutmuşsun
Soran+1 yılOlmayınca olmuyor işte
- +1 yıl
Bazı kriterler koyma kendine zorlma yani akışına bırak biraz
Soran+1 yılİki yıldır evdeyim iş yok gördüğüm kimse yok ortada bir aday yok ki kruterlerimi duzenliyim
- +1 yıl
Bilemiyorum artık haklisin evde dur dur olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılbelli yaştan sonra secici olunuyolar diyolar dogru sanirim ama sevgi ask ne zaman karsina cikacagi belli olmuyor
00 Yorumla
+1 yılOlunur. Her şey vaktine gebedir. Allah gönlünüze göre versin bundan sonra.
09 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar vermedi bundan sonra da anlamsız gibi
- +1 yıl
Öyle demeyin lütfen. Hayırlısını istemek lazım. Şöylede olabilirdi bir karaktersize denk gelip, sizi aldatan, şiddet uygulayan ve 3 çocukla ortada bırakan. Bazı şeylerin olmaması kötü olmasından çok çok iyidir.
Soran+1 yılZaten öyle birilerini seçecek olsaydım evli olurdum neyin ne olmadığını iyi biliyor ama istediğim gibi olmuyor hicbirsey
- +1 yıl
Hayattan zevk alma ve mutlu olma istediğin her şeyin olması veya istediğin gibi olması değil mevcut durumdan bunları yakalamak değil mi? Kimin her şeyi tam ve kusursuz ki? Eşi olanın eşi istediği gibi değil, parası olanın zamanı yok, yemeği olanın iştahı yok, çok şeyi olanın sağlığı yok, her şeyi olanın iç huzuru yok.
Soran+1 yılAma benim durum da normal değil baksana yorum yazanlara görmeden tanımadan kezban bilmem ne yapistiriyorlar
- +1 yıl
Bilgisi, görgüsü olmayanın fikri çok olur veya akıl fukara olursa, yorumda ukala olur. Siz olumsuz ve düşüncesiz yorumlara itibar etmeyiniz.
Soran+1 yılPeki sizin çevrenizde var mı böyle bayanlar sonunda ne oldular
- +1 yıl
Var tabi mesela dayımın kızı 40 yaşında evlendi gayet mutlu şimdi. Olgun olmama ve ergenlik dönemlerini atlattıkları için dengeli bir hayatları var. Umutsuz olmayın.
- +1 yıl
Ayrıca teyzemim 3 görümcesi vardı benzer durumda.
+1 yıldaha zamanı vardır diye düşünüyorum. öyle olmasa dahi yinede gusel düzgün bir birliktelik seçin derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAferin, o kadar iyi saklamışsın ki, kimse bulamamış. Açılmadan göndericiye iade...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence artık bekleme. Ben 33-34 e kadardan sonra beklenmemesi taraftarıyım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılAllah tan umut kesilmez kardeşim elbet bir gün karşına çıkacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. terci de beden de senin.. sadece zevklerden mahrum kalmışsınn o da senin tercihin.
00 Yorumlabiraz fazla sakladın demek ki bulan 0lmamış😜
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne aradığına ve nerde aradığına göre değişir belki çıkar
00 YorumlaÇıkmaz kendini kimseye saklama kimse de senin gibi temiz çıkmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunca vakit iffetinize zeval gelmemiş, daha da gelmesin kardeşim.
Nasibinizi bekleyin...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma herşeyin de zamanı var ve her şey zamanında güzel
Cevap sahibi+1 yılDilerdik 20'sinde evlenmeyi 😇
Bende 38 yaşındayım hiç evlenmedim öyle biri çıkmadı bu vakitten sonra da çıkacağını sanmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen 31mde bakirim hala. Bu gidişlede bakir ölürüm.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle.
- +1 yıl
Gel evlenelim ama düğün yapmayacaksak *-*
Soran+1 yılYok sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaka gibi ya, yani bu yaşa kadar siftah yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHee
Cevap sahibi+1 yılTrölmüş
Gizli Üye(25-29)+1 yılçıkmasına çıkarda çok anlam ifade etmez bakireliğin o yaştan sonra birisi için bence çok şey kaybetmişsin kendini baskılayarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl46 yalında tanıdığım bar be kardeşi de aynı o da 40 a yakın var
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
bakire olunur doğal bi durum, ama yanıyosundur:D:D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öylesin demek iğrenç
+1 yılartık yolun yarısına gelmişsin genç bir erkek ile seviş derim
00 Yorumla
+1 yılCikar saklamaya devam et o kadar beklemissin zaten
00 Yorumlaacıkcası yas dahada ılerledıkce secıcılıkte cok artıyo sohbet ıcın beklerım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizce neden evlilik olmadı? Muhafazakar olduğunuz için mi? Karşılıklı beğeni mi olmadı? Başka bir şey mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDönem dönem değişti
Cevap sahibi+1 yılSizin yaşlarınızda sizin gibi erkek çok çok az vardır lakin bulunabilir yinede
+1 yılver tadına bak hayatın boş ver..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖbür tarafta da zebaniler seni ssiker
- +1 yıl
ben onları da sever dert etme sen
Olur niye olmasin
10 Yorumla
+1 yılolur niye olmasın
00 Yorumla
+1 yılGel seni kardeşime alayım bakiretsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılArtık patlama zamanı gelmiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok armutun sapı üzüm sapı demezsen bulursun
06 Yorumla
Soran+1 yılBuldugunla evlen diyorsun kısaca anlasamazda bosanirsam
- +1 yıl
Bulduğunda değil çok kriter arama mükemmel insan yok onu diyorum sadece
Soran+1 yılMükemmel aradığım yok benim sorunum denk gelememek şuanda asosyal hayat yaşıyor evden çıktığım yok genellikle imkansızlıklar çıkıyor
- +1 yıl
Çevre edinmeye çalış böyle olmaması tabi normal anca internetten tanışabilirsin
Soran+1 yılCevrede anca iş ile oluyor iki yıldır her kapıyı çaldım basit işe bile torpil ile giriliyor
- +1 yıl
Çok haklısın
Sana madalya vermek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede. Allah madalya verseydi keşke hayırlı kısmet verirdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatmazsinki bu saatten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıl37 ye kadar korumussun kendini :)
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Olur ya kesme ümidini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuşun icin icin yaniyordur...
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi
Cevap sahibi+1 yılEvetttttt 👏👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olunmasin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnat edilirse ölene kadar bakire olunur.👍😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu saatten sonra tutup napacan?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBasbakirim
06 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Ne ne 🤔
Soran+1 yılNe dediğini anlamadım
- +1 yıl
boş ver bacım
Soran+1 yılPeki dayicim sen nasıl istersen
- +1 yıl
Sağol yeğen
+1 yılKendini eşine saklaman en güzeli
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sonu hüsran
- +1 yıl
Neden hüsran diye düşünüyorsun
Soran+1 yılBaksana 36 bitiyor daha ortada aday yok bunun doğumu var hem gençlik hevesi gibi olur t
- +1 yıl
Her nasip vaktini bekler, Peki cinsel isteğinde azalma oldu mu
Soran+1 yılCinsellik benim için hiç ön planda olmadı burada gördüğün kızlar gibi değilim ben aşk arıyorum gerisi zaten gelir ama olmuşken de helalinden olsun istedim
- +1 yıl
Anladım olur inşallah, geç olsun ama hayırsız olmasın
Soran+1 yılHaddinden fazla geç kaldı artık ümidim yok
- +1 yıl
Benim durumum da sana benzer. Ama kaderin önüne geçilmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıl37 ve niyetlisin. Ya neden olamadi
00 Yorumla
+1 yılİstek kaldı mı istek😂😂
00 YorumlaÇıkmazsa ne yapacaksın ki?
00 Yorumla
+1 yılÇıkar
00 Yorumla
+1 yılMasta yapmiyomusun
00 YorumlaOlunur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur niye olmasın.
00 Yorumla
+1 yılBende inandım
00 Yorumla
+1 yılÇıkar belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılolunmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılHala bakire misin
00 Yorumla
+1 yılSelam. Oylemı gerekto senmı ıstedn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerlisiniz merak ettim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasip çıkar çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur
00 Yorumla
+1 yılYaş bitmiş daha ne
02 Yorumla
Soran+1 yılSen se gör inşallah
- +1 yıl
Cidden ama bu yaşa kadar nasıl dayandın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi