Cinsel hayatım uzun zamandır bitmiş durumdaydı, sevgilime onu istemediğimi nasıl söyleyebilirim?

Sevgilimle kavga ettik ben akrep o ikizler burcu zaten en basından beri toksiğiz biz ve onunla ilk defa cinsel anlamda kadın oldum. Bende oda sinirli, inatçı ve baskın ruhluyuz bunlar bizim ortak noktamız olunca o itaatkar kadın seviyor ama bende güçlü bşr kadın olup hiçbir zaman boyun eğmeyince kavgalar baslıyo bunun yükselende koç. O sivri dili beni bitiriyor. Baeısmak istedim 2 hafta önce ve bana seni istemiyorum bir aydır yazmadın git nerde kalmıssan ordan devam et dedi 2 hafta sonra kendi geldi konusmak istiyorum dedi ben hala barısmak istiyorum ama dünden beri burnundan getirdim onun ve sanırım benimle ilişkiye girmek istiyo aynı sekilde bende istiyorum ama ayrılalı ondan sonra baskasıyla beraber olmadım ve bende bazı şeyler değişti evet bakire değilim fakat cinsel hayatım uzun zamandır bitmiş durumdaydı ona istemediğimi nasıl söyleyebilirim? Evet libido yüksek ama ben yzun zamandır yaklasık 3 aydır İlişkiye girmedim ki bu bir bakire kız için yeni kesfedip bırakan birisi için çok uzun bir süre ve bunu devam ettirmek istiyorum

Cinsel hayatım uzun zamandır bitmiş durumdaydı, sevgilime onu istemediğimi nasıl söyleyebilirim?