Cinsellik istemediğimi söyledim o da biz ciddi ilişkide değil miyiz, senin istemediğin bir seyi yapmam zaten dedi.
Evlilik yok bir sey yok ciddi değiliz dedim o da sanki rahatsız oldu. şu an morali yok gibi. Ne yapabilirim ayrılmalı miyim
Cinsellik istemediğimi söyledim o da biz ciddi ilişkide değil miyiz, senin istemediğin bir seyi yapmam zaten dedi.
Evlilik yok bir sey yok ciddi değiliz dedim o da sanki rahatsız oldu. şu an morali yok gibi. Ne yapabilirim ayrılmalı miyim
Sana bir soru: Cinselliğin sadece evli bireylerin yaşaması gereken bir şey olduğunu sana düşündüren nedir? Dini referans (dinen yasak olması) dışında bir argümanın var mı? İnsanın cinsel dürtüleri ergenlikte başlıyor, Ortadoğu dinlerini yazan erkek bireyler bunu bildikleri için ergenlikte birlikte evlenmenin de uygun olduğunu söylediler, çünkü o zamanlarda 13-14 yaşındaki kız çocuklarının evlenmeye karşı çıkmak gibi bir lüksü yoktu. Dinlerin ortaya çıkmasından binlerce yıl sonra kadınların 25, hatta 30 yaşına kadar evlenmeyi istemeyebileceğini öngöremediler. Cinsel istek, nikahta atılan imzanın adeta bir başlatma düğmesi görevi gördüğü bir şey değil. Dini kurallar da, toplumun kuralları da çağın gerisinde kalmıştır. Yakın bir gelecekte, köhnemiş, eskimiş âdetlere bağlı kalmakta direnenler azaldıkça "evlenmeden olmaz" mevzusu da tarihin tozlu sayfalarında yerini alacaktır. Onun yerine gençler "ben niye evlenmeyi beklemek zorundayım?" diye soracaklar. "Evlenmek istemezsem seks yapmadan mı yaşlanmam, ölmem gerekiyor?" diye soracaklar.
Evlilik yok diye ciddi değiliz denilmez çünkü ciddi düşünmek karşındakini evlenebilecek biri gibi görmektir. Yani seni evlenecegim biri gibi görmüyorum demek gibi birsey bu
Cevap
9Cevap
ciddi olduğunu söylen kişi, cinselliği dayatıyorsa o kişi yalancıdır. evlilik dışı cinsellik yaşamak isteyenleri hayatınızda tutmanız sizin hatanız çünkü dürtülerine mağlup olan kişi sizle yaşamazsa başkasıyla rahat yaşayabilir. sırf hazzına teslim olan kişilerdende hayır gelmez
Tamam kendinizi ifade etmişsiniz bunda bir problem yok gerisi onun bileceği bir davranış 🤷🏻♀️
ilişkide belirli kendince çizdiğin çizgilere saygı duymuyorsa o doğru kişi değildir bence
Kaç yaşındasın da böyle diyor şaka gibi ya cinsellik yaşı kaça düşmüş yazık ya birde yeni yetme erkekler çok fenaymış resmen
26 yaşında o. Küçük değil ki
Seni kullanmak istiyo biz ciddi ilişkiselin diyo bak benim nişanlım çok istekli ama asla ben istemedim diye beni msnuple etmeni o seni sevmiyor bence biraz soğuk davran bakalım cinsellik bile konuşma ne yapacak
Teşekkür ederim zaten cinsellik konusmayiz ama ben sadece istemediğimi baştan soyledim
Sınırlarını çiz bu ne ya sevişip bırakacak bu belli iyice gözlemle ne yapmaya çalıştığını
Ayrılmayı düşünüyorum:/ 8 aydir cikiyoduk
Ayrıl kuzum benim 6 senem başka bi sebepten gitti düzelmiyorlar canım bak değerlisin bu gidünyada senden bi tane var
seks olmadan ilişki olmaz ne diye sevgilisiniz ozaman ayrılın birbirinizin vaktini çalmaya gerek yok
kankan değil sonuçta o senin sevgilin istemesi de en doğal hakkı olduğunu düşünüyorum
Erkeklerin genelinde cinsellik en bastadir ve bazen sadece cinsellikle de iliskiyi yurutebiliyolar ama sunu da ekleyim bence iliski de olmasi gerekenlerden biri
tavla oynayın siz
Yalan sallıyor, madem ciddi ilişki evliliği bekler
ya seks olmadan ilişkimi olur
Ayrılmalı mıym ne ya
ayrıl
O ayrılır zaten
Ayrıl
Ayrıl.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?