- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayHer şey cinsellik değil ama bu da ilişkilerin bir parçası. İnsan sevdiği kadına dokunmak ister. Yüzeysel bakma olaya. Belki sevgilin sevmiyordu ve amacı sadece cinsellikti ona bir şey diyemem Ama bazı şeyler ilişkilerin parçası. Böyle düşünmüyorsan eğer sen ayrılacaksın ondan. Çünkü insanın taviz vermeyeceği prensipleri olmalı bu hayatta. Sen de taviz vermemişsin zaten. Senin doğrularına uyan birisi çıkar umarım karşına.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayHani asıl duygusu ne çocuğun bilemem ama seni gerçekten seven biriyle de bu konuda problem yaşardın. Cinsellik de bunun parçası ve düşük olman ne kadar sevse de sorun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay“Gerçek sevgi sabırla bekler, baskıyla değil. Cinsellik istemediğin için senden ayrılan biri, seni değil arzunu seviyordur. Aşk, sınırına saygı duyanın elinde kalır.”
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
7 aygerçekten sevse istemez bile. Aşk sevgi bu değil. Saygı göstermemiş size. Sadece cinsellik için istemiş maalesef
11 Yorumla
Soran7 ayMallesef
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yapsaydnda bırakıcaktı zaten çünkü gerçekten seven sana değer veren bu senepten asla bırakmazdı
15 Yorumla
Soran7 ayBencede bana diyor seni seviyorum senin özelini kendü namusum olarak gördüm ama yalan sırf özel resim atmadım. diye cinselik yapmadık diye bıraktı
Soran7 ayBencede
Soran7 ayBencefe aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
7 ayÖzel resim isteme ve ısrar bir bana mı saçma geliyor
18 Yorumla
Soran7 ayAteşli olmadığım için ayrıldı rsmen sexs oyuncağı görmüş beni
- 7 ay
Ahaha en azından niyetini belli etmiş, şükret. İyi efendi çocuk rolü yapıp da amacına ulaşanlar var
Soran7 ayDoğru iyi ki ki de beni engelledi ayrıldı pis adam. birde diyor ben diper. erkerkşer gibi değilim diyor
- 7 ay
Diğer erkeklerin kimler olduğuna göre değişir bu durum 😂
Soran7 ayDiper erkelerde kızları kullanıp atalar oda böyle
- 7 ay
Böyle cümle kuranlardan kork zaten 😂.
Soran7 ayEvet evet öyle iyi ki kötü. yola düşmedik şerfisiz çıktı pislik
- 7 ay
Bu yazdıklarından ne olduğu belli zaten. Bu ilişki konusu ise biraz karışık durum ya, konu uzar
7 ayYanlış anlama ama iyi ki ayrılmış emin ol bişeyler yaşadıktan sonra zaten bırakır böyle biri o zaman daha kötü olurdu her şey
24 Yorumla
Soran7 ayEvet doğru iyi ki ayrılmış sırf özel resim atmıyorum diye brnden ayrıldı gerçek sevgi bu değil ki
- 7 ay
Değil bende mesela şu an bu dediklerini yaptım ve benden ayrıldı çok kötüyüm mesela
Soran7 ayİşte biz fazla safız erklerin çoğu aynı böyle işte kullanıp atarlar
- 7 ay
Maalesefff
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
7 ayadam seni sevmediki zaten. siz aşkı sevgiyi böyle erkeklerde arıyorsunuz.
16 Yorumla
Soran7 ayAma bana diyor seni seviyprum hep kalbimdesin. Diyor ama sırf atmadım diye ayrılsı ateşki olmadığım için tüm. Sevep bu şaka. gibi
- 7 ay
çıplak resim için seni sebviyorum demek zor bir şey mi.
Soran7 ayDeğil
- 7 ay
yalandan vergi almıyorlar.
Soran7 ayHaklisin öyle neyse artık öğrenmiş oldum gerçek sevgi yalan aşk nasıl olur diye
- 7 ay
bizde kızlarınkine inanmıyoruz erkeklerinde menfaati bu hiç kimsede sevgi kalmamış aşktan zaten umut yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakireliğe çok saygım var,
Yaramazlık olabilir,
Resim v. b. tercihen10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEgitimli kültürlü bir insanim ciddi ilişki ariyorum uygunsa tanişabilir miyiz
11 Yorumla
Cevap sahibi7 ayUygun mu
Bu devirde aşklar 2-3 ay zaten. Onda da kimden ne koparsak kârdır mantığı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
7 ayİyi yapmış bence birbirinize uygun değilsiniz zaten
00 Yorumla En iyisi ni yapmışsın helal olsun sana
110 Yorumla
Soran7 ayAma o erkek benden ayrıldı yani ben kızım ve ona resim atmadığım için ayrıldı ateşli olmadığım için özel resimşerimi atmadıö diye ayrıldı soğdu oysaki gerçek sevgi aşk bu değil diyorum ona oda. diyor buna karar veremzsin diyor benimde isteklerim var ama o cinsellikle mutlu olıyor
Soran7 ayEvet aynen öyke insanalrdan uzak durmak. lazım
Soran7 ayDoğru
Soran7 ayHaklısın cidden öyle teşekkürler
Soran7 ayAmin sağol sanada inaşllah
Gizli Üye(18-24)7 ayİyi yapmışsın. Sevgili işleri çok sakat. Harama bulaşmamak lazım.
02 Yorumla
Soran7 ayKesinlikle öyle
Cevap sahibi7 ayBir de bu yaşlarda hormonlar tavan oluyor iki taraf da birbirini tutamıyor. Helalinden evlenmek lazım ama evlilik de zorlaştı işimz zor.
Gercekten atesli degilmisin yoksa guvenlik amacli mi atmiyorsun
Sevgilisin daha dur bakalim ihtiyaclarinida karsilamak zorunda degilsin madem cok ihtiyaci gitsin parayla yapsin
00 Yorumla
7 ayKurtulmuşsun işte şükür edeceğine ayrıldı diyorsun
16 Yorumla
Soran7 ayBencede doğru diyon
- 7 ay
Çocuğun niyeti yine aynı sinsi sinsi manipüle ediyor yeniden
Soran7 ayValla mı
Soran7 ayOff bilmiyorum yaa
- 7 ay
Yani klasik erkek kafası fotoğraf isteyen adamdan olmaz
Soran7 ayHaklısısn he valla
Cinsellik önemli fazla naz aşık usandırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sdam haklı diyecek bir şey yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet gerçek cinsel aşk sevgi bu
00 Yorumla
7 aySen haklısın canım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 aySen ondan ayrilmaliydin zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Amacı o zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
7 ayAdam haklı
012 Yorumla
Soran7 ayHayor değil ben haklıyım ateşli olmadın diye ayrılır mı gerçek sevgi bu değil
- 7 ay
Zaten gercek sevmedigini biliyorsun, ne diye kafana takıyorsun
- 7 ay
Seni kullanmak istemis cok basit
Soran7 ayEvet öyle ben fazla safım
- 7 ay
Saf olsan kullandirirdin. Degilsn
Soran7 ayAyy iyi ki kötü yolla düşmedik pis. şerfsiz adam beni sexs oyuncağı görmüş. zaten
- 7 ay
Vallahi öyle afferim sana yinede kurtulmussun
Soran7 ayAynen kızz kurtulduk ayy aman aman uzak dursun öyle insanlar çık zaten şetffiz yalancı iki yüzlü çok
- 7 ay
Bak şimdi bir kiza yorum yaptim ilk bulusmada opusup goguslerni emdirmis ayni mahslle
Soran7 ayIyy iğrenç tatlım
- 7 ay
😂😂 daha önce yaptirmiski kolayca yine yapmis
Soran7 ayİşte ne diyim bizene biz kendimizi koruyalum
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
7 ayErkek olarak söylüyorum sen haklısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar