Ahaha kız farklı şeyler yaşamayı seviyor ve her şeyden ayrı zevk almak istiyor ve bu hoşuna gidiyor onun için belki de çok farklı hissettiren duygu kanka
Grup fantezimin olmasi demek, sexe ac oldugum ya da yasamadigim anlamina gelmez. Tersine yasadimlarinla yetinmeyip sinirlarini zorlamaya yonelik aklinda kurdugun hayaller demektir bence ❤️🔥
Benim anlamadığım bu sitede grup, cuckold, swinger vs şeyler sorunca nerede grup ve çeşitlerine iğrenç asla katiyyen olmaz sevmem diyen kızlar var cevaplar onlarla doluyor. Sonra arada sırada grup ve grup çeşitlerinden soran kız ya da cevabı o yönde cevaplayan kız görüyorum. Sitede en eski üyelerdenim grup vs soran cevaplayan kız çok fazlaydı. O kadar marjinal şeyler sorar ve cevaplarlardı ki hayret bile ederdim bazen. Bazı şeyleri onlardan öğrendim hatta mesela zarasutrayı. 2012'de üye oldum ilk
Erkekler daha çok sever ama kadınların da erkeklerden kslır ysnı pek yok. O itirazkarlar bile kaç kere o hayalke mastürbasyon yaptı kğm bilir. Hatta eşiyle sevişirken başkasını düşündü.
Çok net söylüyorum. Bu fanteziyi kurmayan kadın oranı en fazla %10 dur.
bana gelince kesinlikle bir daha 2 kadın ben tek yapmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle bayılıyorum buna 🙈 eşimin fantazisi olsa bir dediğini ikiletmezdim. Ama sadece erkek olacak başka kadin istemezdim eşim yeterdi bana. Ama baska erkek konusunda kararı eşime bırakırdım. 🤣🤣
iki cinstee yarı yarıya , kimse inkar edemez.. kaynak , araştırmalar..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Grup seks son derece aşağılık bir eylemdir. İki kişi arasında olması gereken mahrem bir ilişki birçok kişi arasında sürerek tarafların birbirini nesneleştirmesinden ibarettir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence erkekler daha cok sever. Ama gel gor ki benim de en buyuk fantezimdir 2 ya da 3 erkekle birlikte olmak 🙈🔥🔥
Yanıyor desene
@EsmerBeyli bunu mu anladin bundan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
fantezi nedir bilmiyorsun sanirim 😏
Fantezi zevk almak istemeyen biri kurgulaya bilir mi?
Ahaha kız farklı şeyler yaşamayı seviyor ve her şeyden ayrı zevk almak istiyor ve bu hoşuna gidiyor onun için belki de çok farklı hissettiren duygu kanka
Ben burdan bunu çıkarttım sen onu çıkartmışsın 🤪🤪
Grup fantezimin olmasi demek, sexe ac oldugum ya da yasamadigim anlamina gelmez. Tersine yasadimlarinla yetinmeyip sinirlarini zorlamaya yonelik aklinda kurdugun hayaller demektir bence ❤️🔥
Gerçekte hoşuna gitmeyen Aklına gelince de hoşuna gitmez demek hoşuna gidiyor ki istiyorsun bunu kabul etmelisin
@EsmerBeyli ne dion sen abicim yaaa 😏🤦🏻♀️🤦🏻♀️ evet hosuma gidiyor diyorum 2 saattir. Kafa baska. yerde calisiyor senin galiba
erkekler sever ama zevkı kadın alır nedense :))) cok bencılsınız kadınlar
@barmen454 kadinin ne zevk aldigini sen nerden. bilebilirsin ki 🤣🤣
2 3 kadınlı grup ıstemezsın dimi 2 3 erkek ıstersın o yuzden bencıllık yapıosunuz 3 erkek kadına calısınca da erkek zevk almaz kı kadın alır
@barmen454 haha komik sey seni, ayni sey erkekler icin gecerli degil sanki 🤣🤣 2-3 kadinli grup yaptiginda da tum zevki erkek alir
e tabı alır ıstermıydın pekı 3 kadınlı bı gurup
@barmen454 neden istiyim yaw 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Once kendin cvplayip sonra kendin ayni seyi soruyorsun 🤭
:) afyon patlamamıstır sabah saabah o kadar kusur olur
denedın mı pekı hıc 3 erkegın ortasında kalmayı
Benim anlamadığım bu sitede grup, cuckold, swinger vs şeyler sorunca nerede grup ve çeşitlerine iğrenç asla katiyyen olmaz sevmem diyen kızlar var cevaplar onlarla doluyor. Sonra arada sırada grup ve grup çeşitlerinden soran kız ya da cevabı o yönde cevaplayan kız görüyorum. Sitede en eski üyelerdenim grup vs soran cevaplayan kız çok fazlaydı. O kadar marjinal şeyler sorar ve cevaplarlardı ki hayret bile ederdim bazen. Bazı şeyleri onlardan öğrendim hatta mesela zarasutrayı. 2012'de üye oldum ilk
@adrenalin64 ne bilim aga, beni baskasi ilgilendirmez 😎😬 bilemem baska kizlarin dusuncelerini falan ama bn buyum ve her zaman da netim
denedın mı hıc stopppp
Fantezi ni birgün gerçekleştir merhaba ihtimalin var mı
Yas kac?
fanteziler iyidir insanı hayata bağlar ama dikkatli olmak gerek türkiye şartlarında..
@Bumutluluksenin tr'de diilim 😊😊
Merhaba hangi ülkede siniz
Evet maalesef Türkiye'de güvenilir bulmak zor, normal sevgili bile zor 😁 dikkatli ol iyice tanı sonra fantazilerini yaşayabilirsin.
Duauncesi çıldırtıyor degil mi, sonra gercegi kimbilir nasil olur diye dusunuyorsun
Erkelerin çoğunda erken bşlma sorunu var fantaziden de geri durmazlar sanki yapabilecekler gibi ya 😁😁😁😁😁😁😁
Çoluk çocukla takılırsan böyle olur :)
Erkekler daha çok sever ama kadınların da erkeklerden kslır ysnı pek yok. O itirazkarlar bile kaç kere o hayalke mastürbasyon yaptı kğm bilir. Hatta eşiyle sevişirken başkasını düşündü.
kadınlar seviyo bunu 2 erkeğe tost olmak hayalleri veya tek basına 3 erkeği doyurmak falan oral anal ve vajinal olarak
Çok net söylüyorum. Bu fanteziyi kurmayan kadın oranı en fazla %10 dur.
bana gelince kesinlikle bir daha 2 kadın ben tek yapmam
Kesinlikle bayılıyorum buna 🙈 eşimin fantazisi olsa bir dediğini ikiletmezdim. Ama sadece erkek olacak başka kadin istemezdim eşim yeterdi bana. Ama baska erkek konusunda kararı eşime bırakırdım. 🤣🤣
Eşin biliyor mu bunları :)
Hayır bekarım hala
Sen eşim olmak ister miydin 🙂
Bilemiyorum o anki duruma bağlı:)
Kac sevgilin oldu ki
5 galiba
Nasil biriyle evlenmek isterdin?
Burası uzadı
Evet napalm
Yaz
Yazmıştım zaten
😃 😃
Kim
iki cinstee yarı yarıya , kimse inkar edemez..
kaynak , araştırmalar..
Grup seks son derece aşağılık bir eylemdir. İki kişi arasında olması gereken mahrem bir ilişki birçok kişi arasında sürerek tarafların birbirini nesneleştirmesinden ibarettir.
İki kadınla aynı anda cezbedici ama iki erkek tek kadın bilemedim
Her türlü grup seks güzel iki erkek bir kadın iki kadın bir erkek yaşamadan ölmeyin kızlar :)
Bence kadınlar
Her iki cinste sever
Ben sevmem.
Kadin