Erkekler ne ister? Erkekler hanımefendi mi yoksa seksi kadın mı ister? Erkeklerin düşüncesini anlamak ne derece mümkün?
#Meczup

kavram kargaşası yaratmışsın. hanım hanımcık kadın aynı zamanda seksi de olabilir bence. ayrıca rol kesmeye kasmaya gerekte yok, herkes olduğu gibi olsun bence. böyle görünmek için rol kesmeye kişilik kaymasına gerek yok. herkes partnerini olduğu gibi kabul etmeli ayrıca aradaki diyalog rahat olmalı ki partnerler birbirini anlayabilsin mutlu olabilsinler.
Erkekler flört ederken seksi kadınlar ister ama evlenmeye gelince hanımefendileri ister tıpkı kadınların serseri çapkın erkeklerle takılıp evlenmek istediği zaman efendi dürüst erkek istemesi gibi kısasa kısas gibi bir şey :D
Normalde hanımefendi ama sadece eşine çekici olan kadınları sevmeleri lazım ama bilemedim. çevreye bakarsan çekici kadınların seçildiği de aşikar 😊
Seksi görünümlü hanım hanımcık kadınları isterler :D
Aynen😊
Adam olan hanım hanımcıkları tercih ediyor. Adam olmayan seksapaliteye bakıyor.
Cevap
102Cevap
Şu meşhur söylem vardır :
Sokakta hanımefendi,
Mutfakta aşçı,
Yatakta f.. e.. diye.
Bu öylesine doğru ki..
Hiç duyar kasmayın , ya da bıdı bıdı etmeyin. Erkeğin aradığı şey bu işte.
Beni olduğum gibi kabul edeni istiyorum. Zaten masum olsam da o yönümü seksi bulabilir. :D Seksi gelen algılayana göre değişir bence. Kırmızı ruj, vamp kadın gibi kalıplar bence yalnızca popüler kültürün bir parçası.
Disardan tatli hanim hanimcik tanidigindada seni suprizlere ugraticak seksi biri olirsa eminm cok mutlu eder tercihler😊
Eş olarak hanım hanımcık kadınları tercih ederler. Ama gözleri hep dışarda kalır. Seksi kadınları seçin de bari gözünüz dışarı kaymasın. Hanım hanımcık kızların da günahına girmeyin.
Erkeğe göre değişir benım kişiliğim zaman zaman azgın seksi zaman zaman uslu hanımefendi olabılıyorum yanı ortama göre değişiyor..
Yatakta orrrrrrrrxrosbu, sokakta hanımefendi olsun diye bir söz vardır bilmem bilir misin? Zaten bu açıklayıcı
Seksi kadinlari severler hanim hanimciklarla evlenirler :)
Seksi-güzel-sempatik-sevimli sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı yatakta ateş parçası olsun isterler eminim. Ama çoğu kadında bunun erkek versiyonunu ister karşılıklı yani 😌
Çekici diyelim benim için önemli. Bu konu öyle bir cümle ile anlatılacak konu değil. Gerçekte hayatta bu konuyu grup içinde ne kadar konuşabiliyoruz. Bence en önemlisi bu.
Namussuz genis her halti yemisler irosbulara yonelir namuslu serefli zina yapmayan topluma iyi doğru ornek olan erkekler ise namuslu kiz ister.
erkekler evlilik öncesinde kullanabileceği Seksi kız ister evlilik zamanı geldiğindede hanım hanımcık bir ev kızı ister
seksilik kendi özelleridir bence. baş başa kaldıklarındaki namahremleridir ben hanım hanımcık tabirini tercih ederim öbürü benim özelim.
Ben hanım hanım çık tercih ederim erkeklerin çoğunluğunda hanım hanımcık
Erkekler sözde hanım hanımcık özde seksi kadını
Kadınlarsa sözde efendi özde serseri erkeği severler
tabiki seksi hatun... napcan hanim hanimcik hatunu :)
Dışarıda kedi yatakta kaplan olan hanımları tercih eder.
benim gibisini ister dışarda hanım hanımcık evde kaplan :D
Hanım hanımcık minnak sevimli olsun evde eşine seksi olsun yeter
Yaa çok uçuk giyiminin olmasın mesajla yanımda usturuplu ve olsun iyice löngürtüde olmasın tabii
Bir gecelik ilişkilerde Seksi severiz evlenmek için hanımefendi severiz
Sen namuslumu olduğunu dusunuyon baskasiyla yiyisecen evlenecem diyon birde moruk senin evliliğin kabul olmaz cnku sen tam bir seref sizsin.
Şerefsiz olan sensin ahlaksız genel olarak yazdım kendim böyleyim demedim pislik adam
Cakalll sen tanimadiğin insanlar hakkinda nasil genelleme yaparsin.
Çakal sensin serseri git işine
Erkek gönlünü kaptırırsa, karşısındakinin sexy olup olmadığına pek bakmaz.
Evinde cesaretli seksi dışarda hanım hanımcık yerinde tespit
İki birden olmasını isteyenlerle dolup taştı burası
Seksi kadınlarla beraber olup hanım hanımcıklarla evlenmek isterler
Hanım hanımcık olanı tercih eder, seksi olanla aldatırlar.
sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta f. ahişe olan kadınları severler ;)
Seksi olmasını tercih etmem açıkçası.. Aksi halde seksle geçer her saat.
Çekici isterler onun bununla yatarlar ama evliliğe gelince bakire olsun isterler
Erkekler seksi kadini eglence görürler hanim hanimcik kadinlari omurluk gorurler
Baßkalarinin yaninda hsnim hsnimcık ve benim yanimda sexy ve erotik olsun lütfen... 💓😎
Hanim hanimcik kizlarin icindeki dişi yi cikartmak daha makul 🤗
Hanım hanımcık olsun. Her şey yatak değil.
erkekler ne istediğini bilmezler bu konunun asla sonu gelmez
Ikisi bir arada olmali hanim hanimcik gozuken ama seksi kizlar
Hanım hanımcık en iyisi seksi olmaları iyi değil kötü bir şey
Kadınlar da demiş ya dışarda farklı yatakta farklı diye😏
Hanım hanımcıklarin altında bence daha gizli ateş var
her ikisi de olsun ama daha çok hanım hanımcık :)
Hangi durumda istediğime bağlı.
Bilmem kadınlara ilgim yok
Seksiliği de benim için, hanımlığı da benim için olmalı...
Erkegine sexy olacak ile hanimhanimcik.
Dışarda hanım hanımcık evde Seksi olsun isterler
Seksi kadınlatla eğlenir hanım hanımcıkla evlenir
Hanimcmhanimcik gorunen sexy kadinlari
Hanım hanımcık hanımefendi
Hanım gibi giyinsin evimde ne isterse onu giysib
Hepsinin yeri ayrıdır
İkisi birden varken 😏
Seksilevi tevcih edevlev
Hanım hanımcık candır.
Dışarda hanım evinde Seksi
Hanim hanımcık ama evde sadece ikimiz baş başakyen seksi olmalı.
Tabiki hanım hanımcık...
Ben seksi olanları tercih ederim
Sevmek için hanımlar elbette..
Dışarıda hanımefendi evde hertürlü
Hanımcık tabiki
Yatakta sexy, dışarıda hanım hanımcık
Hanım hanımcık şahsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar