Kadınlar
Erkekler
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes erkek diye düşünüyor ama bence kadınlarda seviyor sadece toplum baskısı yüzünden bu durumu bastırıyor ve bastırılmış duygularını evlendiğinde eşine bile söyleyemiyor ama içten içe seksi seven ve isteyen. Kadınlarımız da var kısacası erkekler kadar kadınlar da sever şu cinsiyet daha çok sever diye ayrıştırmak mantıklı gelmedi bana prensesimm
Türkiye hariç dünyada kadınların sekse daha düşkün olduğunu araştırmalar söylüyor. Hatta aynı havzada yer aldığımız Akdeniz ülkelerinden İspanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde kadınların erkeklerden dolayı bu konuda şikayette bulunduğunu çok defa okudum. Haftada birleşim sayısını kadınlar artırmak isterken erkeklerin daha mutedil veya yavaş davrandığını okudum.
Türkiye niye bozuk bir ülke?
Baş ağrısını icat etmiş kadınların olduğu bir ülkeyiz. Böylesine malın bir arada bulunması büyük talihsizlik. Ama bu yükü sadece kadına yüklemek doğru değil. Baba figürü de çok önemli. Kızına öyle saçma düşünceler enjekte ediyor ki sanki ülkedeki bütün erkekler katıksız tecavüzcü. Ha insan şunu da düşünmüyor değil, ulan pəzəvənk sen kızına böyle bilgiler yüklüyorsan zaten senin de ne olduğun belli diyesim geliyor.
Son olarak...
Cinsellik yaşanılmıyor bu ülkede. Hep tabu hep basit kadınların algıladığı gibi sapıklık gibi değerlendiriyor. Hâlbuki kadının ve erkeğin sevgisini en üst düzeyde gösterdiği yer kadın erkek çekişmesine dönmüş. Allah'ın denyoları bu güzel lezzetin de içine etmişler.
Dipnot: bahsettiğim cinsellik nikahla birlikte yaşanılan cinsellik. Nikah dışı yaşayan hayvanımsılar ilgi alanımın dışında.
iki tarafta seviyor. Ancak erkekler belli ediyor kadınlar ise belli etmiyor.
Bunun nedeni Türk erkeklerin aşırı ve gereksiz ilgisi kadınların canlarından bezdirmiş durumda.
Eski SSCB ülkelerinden bir kaçına ziyaretim sırasında bir kaç hayat kadını ile sohbet ettim. (Sadece sohbet ettim)
Hepsinin ortak fikri Türk erkekleri sevmedikleri ve sapık olduklarını yönündeydi. Bizler burada zor durumda kaldığımız için bu işi mecburen yapıyoruz dediler. Aslında zerre zevk ve keyif almadıkları ortada. Çünkü her birinin hazin hikayesi var.
Türk erkeklerin bu çaresizlikten faydalandıklarını belirtti.
Türk kadınının "başım ağrıyor" bahanesinin üretmesinin nedeni bu olabilir.
Yaptığım sohbetler sonucun şu kanıya vardım.
"Türk erkekleri seksi kadınına yaşatmıyor. Bu karşı kendi hazzın ger türlüsü tatmak istiyor. Seks için karşı tarafın zayıf yanlarını kullanmaktan da da geri durmuyor."
Bizim toplumda kadının cinsel yönü sürekli baskılanıyor. O yüzden kadınımızı seksi seviyorum diyemiyor. Diyemediği gibi yaşayamıyor da.
Bence kadınlar. iyi ki varlar onlar sayesinde ülke yaşanır haldedir
Cevap
30Cevap
İki cinste seviyor ama ülkemizde kadınlar pek sevmiyor gibi görünüyor.
Bakıldığında erkeklerin daha fazla cinselliği sevdiğini görünüyor. Tabiki kadınlar da seviyordur fakat erkekler dile getirmeyi daha çok seviyor. Belki o yüzden böyle bir düşünce var
Abazan olan tafalar çok sever benim ihtiyacım yok
https://www.youtube.com/embed/BOMGPPhBWrkEn sevdiğim buydu zamanında Deli Yürek müziğiyiydi
Daha çok erkekler, kızı etkileyen de çoğunlukla erkeklerdir
Kızlar da yapıyor ama %15 oran ile erkekler ise %80 oranı evlenince yapacak olan ve düşünen sayısı ise %20 yi kapsıyor 🤷♂️😄
Benim düşüncem bu doğrusu 😊
Bunu ölçen bir skala yok. Bu durum her toplumda değişkenlik gösterir.
Ben bu soruyu genetik ve fizyolojik açıdan bakma taraftarıyım. O yüzden her bir bireyde bu sorunun yanıtı değişir. Her iki cinste türünün devamı için uğraşıyor.
Bu cinsiyet le alakalı değil bana göre. Frijit kadın da var yanında gül gibi kadın varken dokunmayan ya da oyun oynayan hatta eşini evde bırakıp kahvehanelerde gün geçiren erkeklerde❗️
bence bu her iki cins içinde geçerlidir zira aynı ruh aynı duygular aynı hisler aynı arzular
ha kim bunu açıkça yaşıyor dersek:yine eşittir bana kalırsa
Yani 100 de olursa erkekler daha çok seviyor bilmiyorum Kadınlar Bunu sadece görev olarak biliyor Özellikle de evli olduğu zamanlarda
Görünen de erkekler seviyor ama buz tarafının gözükmeyen tarafında kadınlar xd
türk kadın ları hariç kadınlar daha çok seviyor diye düşünüyorum bunun aksini iddia eden haindir
Kadınlar içten içe yanıyor ama belli edemiyorlar
Belli bir genelleme yapılamaz kadınlarda sever erkeklerde tamamen kişiye bağlı
Kadınlar seviyor. Neden mi?
Çünkü ben sevdiriyorum 😜
Kadınlar daha istekli sadece belirtmezler
Ben seviyorum ama sende seviyormusun bilemiyorum. SEvdiğini Göstermedin henüz.
Bence kadınlar ama söylemeye utanıyorlar dndjdjr
Hayatta daha zevkli birsey var mi
Kadınların sevdiğini sanmıyorum ya.
Kadınlar sanırım
Herkes sever sevmeyen yoktur.
İkiside ama karinlar bi adim onde
Erkekler
kadınlar ama dile getirmiyorlar.
istekli olan taraf daha çok sever :)
Artık sanki kadınlar daha çok
Iki cinsde
Karşılıklı