Libido meselesi istek zevk aşk Tutku ten uyumu meselesi. Sadece erkekler daha rahat konuşabiliyor bu konuda. Ben şimdi çıkıp evet 7/24 sevgilimle yataktan çıkmak istemiyorum desem ohoooo kim bilir neler yazılır yorumum altına. Ama evet düşünüyorum 🙂
137 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seksin olmadigi bir hayat düşünemiyorum
166 Yorumla- +1 yıl
Kaç gün dayanmak olur?
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler konuşur ama kadınlar yapar.
Erkelerin malı meydanda olduğundan daha istekli gibi görünebilir ama gerçekte istekli olan kadındır.
Birlikte olanlar bu yazdıklarımı iyi anlayacaktır. Kadın her zaman daha güçlüdür bu konuda.130 Yorumla
Bence ikisininde birbirinden farkı yok. Sadece kadınlar kendilerini çok iyi kamufle edebilirken erkekler ise isteklerini çok fazla belli ediyor.
62 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimin libidosu daha yüksekse o. :P
110 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok zevk alır. Kadınlar üstünde kıyafet varken ıslandığında, zevke geldiğinde bunu kimse anlamaz ama erkeğin şeyi kalktığı için herkes anlar bu yüzden erkeklerin sekse daha yatkın olduğunu düşünürüz ama yok öyle bişey, kadınlar daha yatkındır. Bir arkadaş da durumu açıklamış zaten
120 Yorumla
+1 yılilki hijyen' dir. digeri ise 'susluluk' tur.
mesela 319 french oje (eller ayaklar match etmeli)
siyah ic camasiri ve jartiyer! yeme de yaninda yat.
vee elbette harika topuklu ayakkabilar.
ozetle. bacak ve ilgili her yer! ! (ayaklar, ayak bilegi, hele bir de dovme varsa herhangi bir yerde bacakta. yime de yaninda yat! )16 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap ama sorular karıştı sanırım 🤔
- +1 yıl
dikkatini çekmem lazımdı...
Soran+1 yılİlginç...
- +1 yıl
yıllardır burdasın
ama bir gün
merhaba demedin
ve ben üzgünüm
Soran+1 yılGenel olarak kimseyle konuşmuyorum. Kişisel bir şey değil.
- +1 yıl
biliyorum
ama engel olamıyorum
+1 yılAslen kadınlar bızlerden daha fazla ısteklıler ,
ancak saklama ozellıklerı var tutabılıyolar kendılerını bedenlerı boyle donatılmıs,
Biz erkekler bunlara sahip dgiliz kalktımı illa bosalcak yoksa rahat yok birde sureklı rahatsızlık hallerımız olur masallah dısarda kadınlar kızlar cıplak gıbı dolastıgı ıcın erkeklere allah sabır versın demek duser rengıne tenıne kokusuna bakısına kıvırmasına etkılenen beden bızde onlarda degıl.. vede tutamıyoruz bızden ayrı hukmeden organımız var bunuda bız yapmadık oyuzden yargılamayın kanun bu bu sekılde.10 YorumlaTutkulu insanlarla en çok karşılaşan 😏 cinsiyete bağlı bir durum değil bu 😘
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Çoğu konuda erkekmi kadınmı demekten nezaman vazgeçeceksiniz acaba bu cinsiyet değil yapı meselesi günlük 3-4 defa yapanda var ayda 1-2 kerede. ben mast veya seks olsun farketmez günlük 3 defa boşalmazsam rahat edemem ama Seksi ayda 1 yapıpta onuda 3-5 dakka yapanda var
20 YorumlaAslinda her iki tarafta ama erkekler duygularini bastirmakta zorlanirken kadinlar bunu gizlemekte daha başarılı
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler diyeyim ç0nkü kadınlar çeşit çeşit, kimisi seks düşmanı, kimisi seks düşkünü, kimisi orta halli, çoğu da cinsellikten bihaaber ya da az haberdar olsuğu için azmıyor otomatikman. Ama şu var hiç alakası olmayan bir kızı o yönde ısıta ısıta bailat erkekten beter hale hale gelir. Twitterda swinger, cuckold çiftlere bakın çoğu bu durumu kocası başlatır ama kadınlar sürekli yapmak ister durumda.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu cevabı yazdıktan sonra karşı olgun komşu ortalığı inletti, kadınlar da bu zevki dışa yansıtma çok yaygın nedense. Bir de şu var evlenene kadar cinsel düşman gibi hatta evlenğnce de öyle gibi etrafa ama kocası iktidarsız olsa çok sorun eder boşar da.
+1 yılerkekler sabırlı olsa kadınlar çıldıracak ama erkeklerde bu aç gözlülük olduğu sürece kadınlar kendini saklıyor kendine lazım olunca ortaya çıkıyorlar. biraz sabır arkadaşlar bakın nasıl hepsi avucunuzda.
21 Yorumla
+1 yılÜlkemizdeki cinsel açlık yönünden bence erkekler diyorum ben tabi son on yılda bu çok değişti çünkü cinsel konuların daha çok yayılması bayanlara ve erkeklerin bilgilenmesi ile beraber bir Tabu olmaktan çıktı. Bayanlarında artık Cinsel konularda özgür olduğu ve özgürlüklerini ilan ettiklerini yaşanan olaylardan çevremden ve gençlerden duyuyorum ama yinede seksi en çok erkekler seviyor diye düşünüyorum.
00 YorumlaBöyle bir ayrım veya tercih de bulunamam çünkü ben erkeğim ve erkek olarak cevap veririm kadın gözü ile bilemem. Böyle bir genellemeye girmeden ben kendi şahsi fikrimi söyleyeyim. Ençok Seksi ben çok seviyorum. Benim için seks yemek yemek nefes almak kadar "ihtiyaç"
00 YorumlaBence 2 tarafda aynı sadece kadınlar bastıra bilir o duyguyu erkekler dile getirdi için büyük çoğunluğu erkek soulenir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar erkekler kadar sevıyor ama bız onlar kadar dobra olamyıyoruz gosteremıyoruz bu yonden kendımızı
143 Yorumla- +1 yıl
kadınlardaki potansiyel bizlere göre çok fazla. gerçekten iyi frenliyorsunuz kendinizi bu açıdan
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun bencede
- +1 yıl
evliyken hariç tabi? evliyseniz ne mutlu en azından bizim kadar sabretmemişsiniz
Seksi hemen herkes sever.
Kimler daha rahat yasiyor diye sormak mantikli70 YorumlaHer ne kadar erkekler desekte bence biz kadınlar daha çok seviyoruz (genel olarak)
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteğini dışa vurmama konusunda başarısız olan erkekler de olsa, eminim ki kadınlar daha fazla seviyor seksi.
1110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sevgikatili inleme sadece acıdan olmaz, zevkten de olur. Tabii partnerimiz işini biliyorsa.
- +1 yıl
Zorla sahib çıkan erkekler daha çoook zevk alıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@sevgikatili zevkinize tüküreyim. Kadınları zorlamadan yapsanız iki taraf da zevk alacak. Ama insanlık yok ki. Sonra kızlar niye vermiyor diye düşünür eliniz çükünüzde gezersiniz sokacak yer ararken. Nah bulursunuz.
- +1 yıl
Ben zorlamayı sevməm. Karşıyım. Yanlış anladın.
Cevap sahibi+1 yıl@must_ks kime dediniz?
- +1 yıl
Erkekler biraz daha sabirli olsa idi devran tersine donerdi
Cevap sahibi+1 yıl@Cagripolat001 evet
- +1 yıl
Ama duzen boyle, erkek sabirsiz kadin dogru zamani beklemeyi iyi biliyor
+1 yılİkisi de sevişmeyi seviyor. Lâkin azgın halleriyle erkekler daha istekli görünüyor.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana kalırsa kadınlar daha düşkün. Sadece erkekler gibi herkesle olur yeterki olsun demiyolar.
82 Yorumla- +1 yıl
evet seçici ve bir tek kişiyle devamlı yapabilme bağlılığı var bu yönden gerçekten eşsizsiniz. erkekler nedense farklılık arıyor hep
- +1 yıl
Çoğu aştı bunu kızların eskiden illa sevmeliyğm, aşık olmalıyım vs derdi artık önemsemeyen çok fuckbudy terimini icad ettiler tipten ziyade güvenilir olmasına bakıyorlar daha ziyade, ortalama hatta ortalamadan biraz kötü olsun yaparlar güvenilir olduktan sonra hatta belirgin çirkine de. Seçicilik durumu toplum empozesi sonucu aslında sen kızsın öyle herkese pas beremezsin vs durumu işliyor huy oluyor ya da huy olmuyor zorumlulıktan seçici davramıyor.
+1 yılHer iki tarafta eşit şekilde severler ama bizim erkekler daha çok dile getiriyorlar
82 Yorumla- +1 yıl
@anıyaşa73 pardon tanimiyorum sizi
+1 yılKadınlar erkeklere göre daha fazla istekli olur çünkü hormonlar devamli çalışıyor ama erkekler daha çok seviyor
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Burada cinsiyet gözetmeye gerek yok ki;
Libidosu yüksek olanlar elbette daha çok seviyor.
İkinci olarak ta; mutluluğa az sahip olanlar.
.10 Yorumla Kadınlar sevdiği erkekle olmak üzere sert ve vahşiceyi çok seviyorlar. Seçiciler yani. Erkekler ise genellemeden diyeyim bunlara fazla önem vermiyor. En azından seçiciliğe.
10 Yorumla
+1 yılBence her iki tarafta seviyor sadece erkekler cesur kadınlar utangaç
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin dilde ve sozde oldugu icin onlarmis gibi gorunsede bence kadinlar
123 Yorumla- +1 yıl
kadın haklı millet bizzat şahitim kaç kez. açık sözlü olman da hoş
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun tesekkurler gözlemlediğim bu diyeyim sadece
- +1 yıl
afiyet olsun benim kadar sabretmemen ümidiyle ne diyim umarım mutlu mutlu yaşıyorsundur gideriyorsundur isteklerini
+1 yılCinsiyetle alakalı değil bence ben tutkuluyum ama her iki tarafta öyle olmalı tabi
121 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgili KS yöneticileri lütfen bir araştırma yapıp bu sorunun kaç kez sorulduğunu biz üyelere söyler misiniz. Hatta sürekli sorulan sorular bir şekilde engellenemez mi acaba
16 Yorumla
Soran+1 yılSorulan soruları başka bir üye tekrar soramaz diye bir şey yok ki... Zaten o şekilde ilerleme olmaz. Ama bir üye sorduğu sorunun aynısını tekrar soramaz. Tekrarlanmış paylaşım olur ve kaldırılır ya da cevapları ilk sorduğu soruyla birleştirilir. Mesela bu soruyu ben tekrar soramam. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
Soran+1 yılAnladım. Ben kurallar çerçevesinde bilgi vermek istedim sadece.
Soran+1 yılRica ederim. Yine de fikrinizi yönetime iletebilirsiniz tabii.
+1 yılHer iki cinstede sevende var sevmeyende fakat kadınlar dışa vurmada başarılılar erkekler öyle değil bariz bir şekilde dışa vururlar buda çoğu kadını aşırı rahatsız eder
20 Yorumla
+1 yılCinsiyet gözetmez ki bu, yaramazlık spontane gelişir bence. ;)
20 Yorumla
+1 yılLibido meselesi kadın da fazlasıyla aktif olabiliyor erkek de
50 Yorumla
+1 yılLibido meselesi ama aslnda kadın daha düşkün en azından ben her an düşünürüm seks yapmayi
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler daha çok seviyo daha çok istiyo ama başlayınca da kadınlar daha zevk alıyor bence
83 Yorumla- +1 yıl
EİG
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Carpedieem21 gelemem canısı.
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu durum libido ile alakalı sanırım. Erkekler çok dile getiriyor sadece.
20 YorumlaLibidosal olarak yuksek olan bireyler..
Lakin kadinlar da daha cok , etraf ne der korkusu var :/10 Yorumla
+1 yılOrtaköy iki ırkta sexe düşkün ama biz erkekler bir tık daha önde çünkü bizde mekan farketmeksizin taktik maktik yok bam bam bam her türlü
20 YorumlaKadınlar bence.. ama burdaki yorum yapan kadınlara bile abazalar yazmışta yazmış ulan ne sala. k insanlarsınız 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın için daha çok para ve çıkar ilişkisi olduğu için sevdiğinden değil de gerektiğinden çoğunlukla yaşanır iken erkek için tamamen zevki sefa durumudur. Yedirmiş, içirmiş, eğlendirip gezdirmiş ve ödülünü almıştır ki keyfini sürer artık.
00 Yorumla Cinsiyetle fazla bir ilgisi yok aslında hormonlara bağlı ama erkeklerin libidosu daha fazla çalıştığından ve kadınlara göre bu konuda daha rahat olduklarından bir tık erkekler daha istekli sanırım.
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek olan. Erkekler daha çok belli eder.
30 YorumlaBen cok seviyorum fakat Seksi seven bir sevgilim olsun isterdim surekli yaramazlik yapmak isteyen 🤭🙂🙄
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler gibi görünüyor ama bence kadınlar erkeği delirtmenin hazzı başka ya
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha düşkün ama saklamasını frenleme sini iyi biliyorlar içlerinde yaşıyorlar o ani
25 Yorumla- +1 yıl
Kutlarım biz yapamıyoruz bunu
- +1 yıl
O an aklımız. mantigiz. ucuyor
- +1 yıl
Yaradılış mayamizda herelde
+1 yılEllerin becerikli ise, kişiyi iyice azdırabiliyorsan, iki tarafta seksi daha çok seven taraf olabilir...
Isteksiz yapılmamalı10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum diyen çıkmaz :)
kim daha cok seviyor ise hayatın her alaninda cevabi olmayan bir soru :)00 Yorumla Sekse aşırı düşkün kızlara bayılıyorum vahşi olsunlar kendilerini belli etsinler 😁
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın eğer , seksi sevdiren bir erkekle bereber ise daha çok sever , bilinen erkeğin daha çok sevdiği ama , boşaldığı anda erkeğin direnci de biter , ama kadın devam edebilir isterse.
10 Yorumla İnsanın doğasında var. Seviyoruz
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks iki cinsin karşılıklı birbirini arzulamasından ibaret olduğuna göre şartlar eşit
00 Yorumla
+1 yılİki tarafında birlikte aldığı ortak haz biri olmadan diğeri işe yaramıyor 😁 ortaklaşa yani 😏
00 YorumlaOran olarak erkekler çok sever. Malum sperm atma zorunluluğu var
00 Yorumla
+1 yılKadınların aldığı zevk daha fazla ve eminim daha çok seviyor. Ama bende çok seviyorum
00 YorumlaKadınlar daha çok sever hacı. Erkekler açıkça ifade ediyor sadece :D
00 YorumlaOrasını bilemem de şimdi şöyle biri yanıma uzansaydı iyiydi 😉
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir, cinsiyetle alakalı değil bu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bence
Ama kadınlarda çok aşagı degiller. Abazalardan dolayı erkek der herkes. Vay be00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstek arzu konusunda kadınlar ama erkeklerin bir çoğu lafta kalıyor sunu yaparım bunu yaparım diyip
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizce
Libido yükseldikten sonra kiminkinin yükseldiği farkeder mi
10 YorumlaErkekler ihtiyaç gereği..💫
50 Yorumla
+1 yılİlk deneyimden önce erkek, bir süre düzenli seks yaptıktan sonra kadın
00 Yorumla
+1 yılBence kadın kendini kontrol edebildiği için belli etmiyor
20 Yorumlakadınlar tabıkıde baksana burdakı tum kızlar seks asıgı delı gıbı sulanıyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat