Evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyor olmak geri kafalılık mı bağnazlık mı? Normallerimizin değişmesi üzüyor beni..
Yürür tabi ki de
Hayır kesinlikle yürümez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyor olmak geri kafalılık mı bağnazlık mı? Normallerimizin değişmesi üzüyor beni..
Yürümez kaldı ki niye yürüsün ki kötü bir şey değil bunu yapmak bunu yaptığında bir şeyler daha kötü gidiyorsa aslında karşıdaki kişinin senin için doğru bir insan olmadığının anlamına gelir ve ondan daha çabuk kurtulmuş olursun yani seks yapmak ya da bunu yapma fikri aslında kötü bir şey değil.
Bu düşüncenin geri kafalılık olduğunu düşünmüyorum. Her insanın düşünceleri doğrusu farklıdır. Ancak bu durum bence nasıl bir ilişki istediğinize bağlıdır.
Evliliğe kadar gidecek bir ilişki istiyorsan karşındaki insanı iyi tanımalısın. İlişkideki beklentilerini en baştan konuşmalı, seçimlerini ona göre yapmalısın. Evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemiyorsan bunu en baştan görüşeceğin kişiye söylemelisin. Bu şekilde eleyerek gidersen seninle aynı düşüncede olan erkeği bulman da kolaylaşmış olur.
Yürür tabiikide neden yürümesin eğer bir erkek gerçekten seviyorsa bekler ama niyeti eğer karşısındaki kadını kullanmaksa zaten ne isterse yapsan bile istediğini aldıktan bir süre sonra bırakacak o yüzden kendini kullandırmazsan niyetini başında belli eder seninle niyeti günle eğlendirmek sen en başından çekip gider
Evlilik cinsellik olmadan yürümez
Sevgililik ve flört te öyle kadın erkek illa ki bir yerde elleşme olur ya da cinsellik öyle yürür ya da bir şekilde evliliğe bağlanır evlenene kadar sabrederler
Cevap
35Cevap
Evet yürür.. cinsellik önemli değil benim için çünkü
Cinsellik olmadan yürür ama günümüz çağı artık bunu uygulamadan geçmiyor artık yaşamak normal yaşamamak a normal oldu.
maalesef öyle
Birbirinden bu anlamda faydalanmak adına bir araya gelindiyse zaten yürümez.. Amaç, beklenti neyse ona uygun yürüyor ilişki..
Hangi duyguyla yaklaşıldıysa, hangi hisler baskınsa odak nokta orası oluyor..
o kadar bıktım ki bu ilişki meselelerinden her şey zar zar zar zar zar zar zar kızlık kızlık kızlık kızlık kızlık kızlık kızlık cinsellik cinsellik cinsellik cinsellik. insanlar kafayı yemiş bir erkekle ilişki kurmayı bırak konuşmak vs istemiyorum
Çünkü sana ne niyetle yaklaştığını bilmiyorsun sanırım demi?
@Yigido_apo58 ya yok uğraşamam herkesin bi geçmişi var ama sırf bu yüzden ömür boyu zorbalanmaktansa sürekli güvensiz güvensiz tavırlara şahitlik etmektense ne uğraşıcam kimseyle tanışmıyorum kafa rahat
Ohh ne güzel napacan iyi ediyon valla boş ver
Sana saygılı, senin sınırlarına saygı duyan biriyle elbette yürür.
Böylesini bulmakta şu devirde çok çok zor.
( Umarım en az benim kadar şansın açık olur 🙏)
Yürüyebilir ama ilerleyen zamanlarda çiftlerin birbirlerinden istekleri, beklentileri artacağı için küçük bir sevişme yapılabilir.
Yürürşahsen bende evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı birisiyim.
Yürür elbette. Azılı azgınların dediklerine bakma sen.
Bir iliski her şekil de yürür, cinsellik ilişkinin bı parçası yaşamak sizlere kalmış, başkasına bakma sen hazirsan istiyorsan yasa, başkasının lafına bakma o istiyor diye yaşama.
Yürür ama bir yerde seven insan sevdiğiyle yaşamak ister nereye kadar...
Yürü niye yurumesin cinsellik her şey değil ki sevgi ve merhamet te lazım saygıda lazım
Neden yürümesin zaten evlilik olmadan cinsellik olması saçma
Neden yürüyemesin, hem sevgiliyken cinsellik yaşamak çok saçma
bence yürümez.
ayrıca normallerin değişmesi seni niye üzsün ki? sadece kendine odaklan
Evliliğe kadar kesinlikle yürür. Bunun bir istek değil ihtiyaç olduğunu düşünürsek, evlilikte kesinlikle olmalı.
İstediklerini diyebilirler kimse için kendi sınırlarımi aşamam seven her türlu kabul eder zaten
Zinaya bulaşmadan gayet güzel yürür
Yürümez cinsellik olmadan yürümüyor. Erkek te kadın da bazı şeyleri yaşaması lazım
Niye yürümesin ya her şey cinsellik mi sanki
Ilişki önemlidir
asıl ilişki zateb yürür
Yürümez çünkü et ete değecek
İğrenç iyyyy 😅
Zaten olmaması normal değil bence
Hersey evlenditen sora olur
yürür. yeterki iki tarafta böyle istesin
Yürür ama aşkın sonu sekstir
Öyle diyorlar ama cinsellik olmayınca erkekler hemen ayrılıyo
Sende mi yaşadın bu durumu 😀
@AFiliYlnzlk çok hemde hep veren kızlarla evlendiler
Genelde verenlerle evlenmez erkekler takılır ama sonra bırakır iş ciddiye binince. Yaş kaç senin bu arada?
@AFiliYlnzlk 32 yim ama durum hiç öyle değil maalesef verenler ile evlendiler
İlişkiye girip sonra evlendiler mi yani onlarla mi ilişkiye girdiler yoksa önceden girmiş kadınlarla mı
@AFiliYlnzlk verenle evlendiler detayını bilmem
İstisna onlar dediğim gibi erkekler genelde cinsellik yaşadığı kadınlarla ciddi düşünmez basit görür.
@AFiliYlnzlk Eskidendi arkadaşım İstanbul da yaşıyorum cinsellik yaşamayın ca ayrılıyorlar hep terk edildim yatıp kalkıp Orta mali olmuş kadınlarla evlendiler
Bende 31 yaşındayım ben doğma büyüme istanbulluyum:) dediğim gibi evet cinsellik ister çoğu erkek ama cinsellik yaşamış kadını da çoğu erkek istemez sana öyle olanlar denk gelmiş sonuçta seninde 50 tane ilişkin olmadı demi. Bi kaç ilişkin olduysa onlar öyle çıkmıştır işte şans, benim ilişkim bile olmadı sayılabilir düşün yani 😀
@AFiliYlnzlk valla çok tanımaya çalıştım bir kaç hafta ilişki bitti 😅 belkide benim kısmetim ama erkekler artık rahat
Sence sadece erkekler mi rahat? Kadınları görmüyor musun 😀
Degişkenlik gösterir ciftler arasında
Kesinlikle yürümez seks şart
Bu bir tercihtir , saygı duyulması gereken
İllaki ona yapmaya gerek
Zinaya göz yuman seni sevmiyordur
Hayır yürümez..
Evlenene kadar göster ama elletme
Yüzde yetmiş kısmı cinsellik
bence yürümez
Yürür neden yürümesin
Yürür tabi ki de