2 aydır birisiyle görüşüyorduk sevgili gibiydik. O şekilde konuşuyorduk yani. Annesi falan biliyordu. Kendisi asker uzman yani. Cinsel konulara girmek istedi ben bu konuları sevmediğimi konuşmak istemediğimi söyledim hep. Sonra benimle konuşmamaya başladı. Ve bende onu çok merak ettim asker sonuçta. Günlerce sabaha kadar uyumayıp onu beklediğim. Aradığımda açmadı mesaj attığımda cevap vermedi. Aradan bi 2 hafta geçti. Bana hayatına başkasını aldığını onunla konuştuğunu o yüzden bana cevap vermediğini söyledi. Ve bu durum aşırı zoruma gitti ben onu hep sabaha kadar beklemiştim. Hasta mı iyi mi kötü mü çok ilgiliydim ona karşı ama cidden hak etmedim bunu. Neden cinsellik olmadan insanlar birini sevemiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
genelleme yapmaman daha doğru, her insan o niyet ile yaklaşmaz sonuçta; o asker olduğu için böyle davranması tuhaf gelmedi sonuçta asker olunca daha çok bu konulardan uzak kalındığı için daha fazla istiyor erkekler
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam anlıyorum ama böyle yapmasına da gerek yoktu çok kötü hissediyorum.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü aşkın içinde cinsellikte var. Kanka olmaktan farkı olmayan bir ilişki oluyor. İnsanların ilişki yaşamak istemesi gayet doğal ve bence evlilik için de güzel bir zemin hazırlıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin beyni bacak arasinda calisiyor çünkü kızı da erkegi de bundan sonra daha dikkatli olacaksinnsana cinsellik olarak yaklasan kisi seni kullanacak demektir sen dogru olani yapmişsın ama maalesef kızlar erkeklerden daha beter durumda görünüşte erkekler abazan sapık olarak gözükse de asıl abazan sapık kızlardır daha kuduruk azgınlar kızlar böyle oldugu icin erkekler böyleler kızlar öyle olmasalar erkekler hic bir halt yiyemez bu gayette iyi biliniyor ama maalesef işte iki tarafta fena sekilde azıtıp kudurdugu icin bu hale geldiler seks bir tek evlilikte olur onun haricinde seks olmaz eger seks varsa orada sevgi aşk vs şeyler olmaz şu anda sevginin aşkın adı f*ck oldu kimse beyni bacak arasinda calisanlar cinsellik olmadan sevgili olunmaz der bunlar abazan kuduruk istekli olanlar işte adam insan olmayan takim bunlar
31 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzına sağlık ya ne güzel söyledin. Bende işte kabahat insan gibi düşünüp değer verdim sonucu bu oldu. Ben ondan cinsel bişey hiç istemedim istemezdim de sadece sevse değer verse yeterdi. Buda tecrübe olsun😊 Çok haklısın sevmeyi seks sanıyorlar. Cinsellik sanıyorlar. Bence sevmek aşk cinsellikten çok bağımsız şeyler. Böyle düşünen insanların gerçekten sevebileceğine inanmıyorum.
+1 yılAffedersin ama tam bir ocmus böyle şerefsiz p. cler haketmiyor ana avrat sovesim geldi cinsellik olmadan da ilişki yürür kişisine denk gelmek gerekiyor ocmus erkek arkadaşın
114 Yorumla
Soran+1 yılHayır erkek arkadaşım falan değil nefret ettim ondan. Direk engelledim zaten
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın gerçekten ya şerefsiz p. c böylelerine mutluluk hak değil
Soran+1 yılBu kadar değer verdiğime üzülüyorum. canım bende işte iyi niyetli yaklaştım onu hiç kırmadım. Normalde de nazik birisiyim zaten ama ona daha dikkatli davrandım hep. Hak etmemiş.
- +1 yıl
Evet hak etmemiş cidden hep böyle oluyor zaten
Soran+1 yılSağlık olsun ne diyim.
- +1 yıl
Aynen öyle hayırlısı erkenden bitmesi daha iyi
Soran+1 yılKesinlikle ne olduğunu gördüm en azından
- +1 yıl
Aynen öyle ne demişler erken teşhis hayat kurtarır 😂
Soran+1 yılEvet erkenden belli etmesi hayat kurtardı. Ama kimseye de güvenemem
- +1 yıl
Bak ama böyle düşünme bu şerefsizler yüzünden kırılıp üzülüyorsunuz sonra gerçek kişileri göremiyorsunuz kaçırıyorsunuz. Tabi ki hemen herkese güvenme içinde ön yargı olur ama çok çabuk inanma güvenme zaman ver tanı ondan sonra güvenirsin belli edersin. Ben ilk başta herkese güvenirim güvenim bir insana merhaba dediğim anda tanışmaya başladığım an 100 le başlar ona sorduğum sorularla sohbet etme içerisinde bu puandan yavaş yavaş kırılır düşer veya aynı kalır ama belli etmem. Seversem inanırsan belli ederim. Sen de bir yol bulabilirsin sadece zaman ver daha iyi tanımaya çalış illa sana güven veren güvenini kazanacak biri var. Unutma bunu
Soran+1 yılİnşallah ya çok kötü hissediyorum 😔
Tabiki herkesi bir tutamam bu kötü bişey ama güvenim kırıldı işte. Bakalım ilerde karşıma çıkacak insanlar nasıl olacak. 😊- +1 yıl
Şimdi kötü hissetmen normal tabi ki. Ama geçecek merak etme çok daha iyileri çıkar sen yeterli temiz ve sevgiyle kal☺️ ben bunun gücüne inanıyorum.
Soran+1 yılİnşallah yaaa 🥺
- +1 yıl
Merak etme ya sohbet etmek ister misin?
+1 yılKurtulduğuna şükret
Seninle sırf cinsellik için beraberdi24 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldikçe çok üzülüyorum biliyo musun 🥺 karşılığı bu olmamalıydı
- +1 yıl
Yorumdakiler boş yapmış, gece diye herhalde
2 ayda bismillah
Evlenmeden istemiyorum demişsin çok normal, kendi kardeşine bacısına yapılsa neler yaparlar dağ ayıları
Soran+1 yılEvet yani ben evlendiğim adamla yaşamak isterim özel konuları. Kaç defa yaptı böyle. Zaten ben kızdıkça hayır dedikçe sinirlenip kapatıyordu. Sonra da gitmiş başkasıyla konuşmuş. Evet kendi kardeşi de var halbuki. Kendi kardeşi ablası söz konusu olunca haklısın ortalığı yıkarlar ama karşısındaki sevgili konumundaki kızın ne düşündüğü hiç umrunda olmaz. Karaktersizmiş onu anladım.
- +1 yıl
Hiç üzülme 2 dk çükünu tatmin edicek diye moral bozmaya değmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerdi 4 ay konuştuk ve hep beni sevdiğini söylüyordu cinsellik konuşmadık ben baştan rahatsız olacağımı söyledim o da zaten ben seni o şekilde rahatsız etmem dedim bende sabahlara kadar onu bekledim istagramdan çok kız takip ediyordu sinirlendim bana senden önceydi dedi sildi başka bir şeyi bahane edip ayrıldı belki o da cinsellik konuşmak için konuşmaya çalıştı sonunda üzülen ben oldum
12 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten sevseler böyle yapmazlardı zaten. boş ver kurtulduk böyle karaktersiz insanlardan. Cinsellik konuşacakları başkalarını bulsunlar.
Cevap sahibi+1 yılAynen sevseler bizi üzmezlerdi
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Bi insan kendini basit ve aciz olmak için elinden gelen cabayı gösterir nedir ya bi jkızla cinsellik konısmak konusmak istemiyosa konusmuycan zorlamanın mantıgı yok hefseyın yeri ve zamanı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver sen doğrusunu yapmışsın, k.. şarlık yapmamışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılKaşarlık değil de işte istediğini alamayınca başka karılara yönelmiş kendi karakterini belli etti.
Cevap sahibi+1 yılCinsel obje arıyor işte, es. corts para vermeyip, beleşe getirmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılYorum yazan eski k.. aşarlarda var soruna
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke şöyle temiz ciddi biri gelse de evlensek cinsellik olmadan yürür eskiden böyle değildi nesil
113 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim. her şey cinsellik değil. İnsanlar cinsel ihtiyaçları için birbiriyle demekki. İyi niyetli olmakta sorun artık. Ben çok iyi niyetle yaklaştım ona çok ilgiliydim hata yapmışım.
Cevap sahibi+1 yılBiraz mesafe lazım ben söyliyemem hoşlandığım birine asla bu konuyu karım olacak kişiyle anca yaparım bolca yeter🤭
Soran+1 yılZaten evleneceğin insanla yapman münasip. Yorumlarda baya saldırı yedim ama yapacak bişey yok Buda benim düşüncem.
Cevap sahibi+1 yılOnların işi gücü bu iş sevmesini bilmezler hayatı seks olarak görürler
Soran+1 yılMaalesef öyle gitsin kafasına göre biriyle konuşsun konularını.
Cevap sahibi+1 yılTemiz edepli biri çıkıp gelse 3 sene sonra evlenirdim ayarlayıp her şeyi öyleleri de pclere gidiyor biz sap
Soran+1 yılİnsanlara olan güvenimde sarsıldı onun yüzünden.
Cevap sahibi+1 yılEvet olur
Soran+1 yılÖyle işte 🥺
Cevap sahibi+1 yılBenim de şansım yok bu işte sevilmedim güzelim boyum var fiziğim var iyi insanım kötüsün diyen olmadı sevince sahiplenirim güldürürüm vs herkesin isteyeceği biriyim ama yok olmadı şans eksilerde
Soran+1 yılArayışları farklı demekki karakter meselesi biraz da
Cevap sahibi+1 yılYani amaçları hiç ciddi ilişki değil ne aradığını onlarda bilmiyor
Soran+1 yılAynen aynen ne aradıklarını bilmiyorlar amaç dalga geçmek
+1 yılKanka mal gibi birbirinize bakıcak değilsiniz yani sonuçta demi önemli bir unsur
50 YorumlaÇünkü hayatında yeterince erkek arkadaşı var, cinsel çekim içermeyen kadın arkadaşa ihtiyaç duymamıştır. Git kendin gibi aseksüel birileriyle ol, kimse seninle vakit kaybetmek zorunda değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Okkalı bir yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılaslında tersi olması lazım; o kadar haklısın ki.
10 Yorumla Hahahaha günlerce uyumamış. Yahu ne kadar safsın. Kızım adam eylenecek kız aramış. Sende yatmış kalkmış adamı düşünmüşsün
00 Yorumla
+1 yılKız birde uzman diyorsun cjsmxmmd çocuk kaç tane erkeğin içinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyürümüyor işte artık herkes yapıyor sen neden gb durumlar vs
00 Yorumla
+1 yılAyar olurum bu kız tipine, evcilik mi oynayacaksınız aseksüeller baş belasıdır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ilişkinin temelini oluşturuyor artık
00 YorumlaOndan olmazmış zaten kızım 2 haftada konuşan senle konuşurken De konuşulmuştur zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekle aranda ki tek kadınsal bağ cinsellik çünkü.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi rahibelerle zaman kaybedemeyiz tatlım. Denk gelirse bir süt çocuğu anca o işini görür senin.
00 YorumlaEmir altındakine güvenme
10 Yorumla
+1 yılKısaca adam sıkıştığımda yardım etmeyecek kadınla uğraşamam diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik istemiyorsan sevgili değil arkadaş ara.
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin saçmalığı işte
10 Yorumla
+1 yılBoyz Boyz Boyz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇağımızda böyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBende cinsellik olmadan konuşmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çünkü bu bir ihtiyaç ve önemli
00 YorumlaNe olacak peki ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılsana gurban olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2000 yılında degiliz artik ondan olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver mastürbasyon yap geç ya
00 Yorumla Seks aşkın temelidir be yavru
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan ilişki olur mu ya
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabi. Ben evleneceğim adamla yaşamak istiyorum bu Tür şeyleri.
- +1 yıl
Evlenmeden yaşamak daha mantıklı ben öyle bir hata yaptım evlendim mutlu olamadım
çünkü ilişki cinsellik için var
00 Yorumlaİhtiyaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam