• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Erkekler neden cinsellik olmadan ilişki yürütemiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1311

Yani öpüşmek sarılmak vs olabilir ama daha ilerini neden istiyorsunuz

Erkekler neden cinsellik olmadan ilişki yürütemiyor?
İlişki Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Erkekler cinsellik olmadan ilişki yürütür, yürütüyor, yürütüyorum. Burada soru şöyle olmalı aslında kadınlar neden cinsellik olmadan ilişki yürütemeyen erkekler ile birlikte oluyor ya da kalıyor?

Cinsel ilişki şart değil ancak arkadaş gibi takılacaksak da sevgili olmanın anlamı yoktur. Hayat kısa zaman su misali akıp gider. Sevişelim vakit varken, bir gün daha fazla sevişmek var.. 😅

Hayırlı işin acelesi makbuldür, uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar, evlilikse evlilik, evlenelim, öyle yıllarca bekleyemem, hiç mantıklı değil. Ömrümü niye harcıyayım ki! Yıllarca sevgili olanlar var, oldu ayranım dökülmesin yoğurdum ekşimesin yok ya! 😅

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• lener49fi
    lener49fi Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Merhaba. Bu kişiden kuşe farklılık gösterebilir ama şöyle bir durum söz konusu benim için.
    Duygusal olduğu kadar fiziksel olarak da mutlu olmam çok önemli. Bu illa ki sevişmek değil. Sevgilim birlikte olmayı tercih etmiyorsa buna saygı duyarım ve fiziksel olarak mutlu olmamın tek yolu birlikte olmamız değil.
    Zaman mekan ve aradaki duygusal yakınlığa bağlı olarak zaten birtakım olaylar kendiliğinden gelişir. Yeter ki taraflar bencil olmadan, mutlu olmayı ve mutlu etmeyi istesin; bir orta yol kesinlikle bulunur.
    Yeteri kadar açıklayıcı olduğumu düşünüyorum ama merak ettiğiniz anlamadığınız bir yer varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Sessizlik_1990
    Sessizlik_1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl

Bir erkek olarak hemcinslerim gibi düşünmedim çünkü Önce empati yapalım; Kız kardeşi sevgilisi ile cinsel ilişkiye girdiğini hem kendisine hemde anne babasına söyledi. Ailesi ne tepki verir 🤔 O erkek kız kardeşine " Ooo iyi sevindim bende böyleyim kız arkadaşım ile cinsel ilişkiye girdim. " diyecek ki !

Herkesin düşüncesi kendine, sevgilimin elini tutarım, sarılırım veya öpüşürüm bu kadar ama onunla evlilik olmadan cinsel ilişkiye girmem. İleri de biz ayrıldıktan sonra benim yüzümden pişmanlık duymasını, onurunun kırılmasını istemem. Çünkü ne olursa olsun Namus kavramı, Bakirelik konusu genç kızlarımız için önemli.

0
    0 Yorumla
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Nereden çıkartıyorsun bunu. Bence sen sana sarkan sapıkları diğerleriyle karıştırıyorsun. Hiç bir zaman diğeriyle cinsellik talebim olmadı. Sadece sevgi güven dostluk yakınlık arkadaşlık bağlılık dedim. Onu da karşımda ki insanlar pek beceremedi. Duygusal yeterliliği gelişmemiş, iletişimden anlamayan sığ, ilkel ve yeteneksiz insanları herkese genelleme bence. Varsa tanıyorsan öylelerini de onlardan kurtul ki karşına çıkabilecek düzgün insanlarla tanışma fırsatın olsun.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

153

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Cinsiyet ile alakalı değil ki bu cinsellik olmadan ilişki yürümez zaten cinsellik olmadan bir aşk sevgi ilişkisini yürütebilen iki tane olgun insan görmedim ben lise dekiler bile yapıyor artık kaldıki olgunlar bunu yapmadan duracak çok zor ilk okuldaki orta okuldaki çocuklar böyle sözde sevgili aşk ilişkisini cinsellik olmadan sürdürür 2024’e gireceğiz birkaç ay sonra

0
    0 Yorumla
  • BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Sen herkesi boş ver, herkesin altına yatarsan kimse seni istemez. Birine aşık olursun, belkide evleneceğini düşündüğün biri olur birlikte olmak istersin ve o seninle işi bittiğinde ya da birseyler olur kötü ayrilirsiniz. Kaşar olup herkesin altına yatacağıma, aşık olur evlenirim tek bi adamın altına yatarım. Ölmekten beter olacağına bi kere ölürsün sevdiğin adam uğruna.. Bu da yaşanmaya değer 🙂

8
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

bence sen 24-29 arası değilsin. 18 altı bir ufaklıksın. onunla bununla oynaşacağına edebinle otur doğru düzgünbiri çıkarsa gelsin seni istesin ailenden evlen. yok ben özgür takılacağım diyorsan o zaman böyle canım şeyler soracağına sevişmek isteyen sevgilinle canın istiyorsa sende yap. sorumu bu neden yürütemiyor. bir işe başlayınca tamamına erdirmezsen sıkıntı çıkar. bir yol bulup sevgilini boşaltırsan ısrarlarının önüne geçersin. ama bu işler karşılıklı olmalı ki tadı olsun. ama ilk başta yazdığım gibi büyük ihtimal sen daha 15 bile değilsindir soru tarzın o hissi veriyor. bu sebeple bırak bu tehlikeli oyunları ve akıllı uslu bir kız olup derslerine çalış...

2
    0 Yorumla
  • nєslıtukєnmısєrkєkk
    nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar yürütebiliyor mu? Öyle bir şey yok kadınlar ile erkekler arasında bu açıdan bir fark yok. Erkekler fiziksel özellikleri gereği çok çabuk keşfediyor cinselliği, ama Kadınlar cinselliği yaşamadan farkına varamıyor, farkına varana kadar erkeğe potansiyel sapık uçkur düşkünü olarak görüyor, halbuki bu erkeğin doğasında olan bir şey diğer yandan kadın için cinselliğe eğilimli olan bir kadına toplum kötü kadın muamelesi yaptığı için kadın hislerini baskılıyor, erkekler cinselliğe düşkün olmasa ne olurdu sence dünyanın en güzel kızı olsa nafile erkeklerden ilgi göremezdiniz örnek benim hiç bir kadınla seks yapmak gibi bir Arzum olmadı farklı arayışlar içerisindeydim, diğer yandan cinsellik kadınlar için bir tabu haline getirilmemiş olsaydı emin ol erkeklerden beter olurdu ve bu oluyor aslında evli olmayıp 18+ filim izleyen kadın sayısı hatırı sayılır seviyelere ulaştı, yakında kadınlar erkeği yatağa atacak bu gidişle😄

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

burada cinselligin olması normal diyenlere bakma hepside iş ciddiye bindimi bakire istiyorum der. Evlenmeden önce yaşamak istemememde dogru bir karar. Eşine, sevdigin kişiye özel olmak en güzeli. Bakma sen bunlara

9
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Yaratılışımiz farklı.
    Bazı bayanlar hariç genel olarak biz bir kere düşünürsek onlar sürekli düşünür cinselliği.
    Ama inan saygı gösteren gerçekten seven bekliyor.
    Herkes bir değil.
    Ve her şeyin zamanı var.
    Herkesle yaşanmaz.
    Zaten seni seven insan seni zor durumda bırakmaz ki, oldu da evlenemediniz yazık değil mi?
    Erkeğe hiçbir şey olmaz.

2
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.

Evlilik öncesi ilişki yaşamak istemediğin için bunlar sana ters geliyor. Oysa anormal olan bir şey yok. Hem sevgililik döneminde hiç cinsel bir davranış sergilememiş kişinin, evlenince de aynı motto da olacağı kanaatindeyim kusuru bakmayın bu birazda toplumun yarattığı baskıdan dolayı

1
    0 Yorumla
  • denizeaşıkadınmilena
    denizeaşıkadınmilena Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

bunun erkeği kadını yok sağlıklı insan cinsellik yaşamak ister

11
    1 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Cinsellik şu hayattaki en zevkli en keyifli eylem degilmi...

Yorumla
  • Ercan3737
    Ercan3737 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Kimdemis onu eyer bi erkek sizle ilişki için konuşuyosa zaten o sadece ilişki amaçlı birlikteliktir ben 2 sene bekledim istemedi saygı duydum erkeğin size saygısı yoksa ondan sevgili koca olmaz aonra birda dert yanarsiniz oyle oldu boyle oldu diye hep suçlu erkek olur vermeseydin şimdi soruyu soran kişi verme sana saygı duysun duymuyorsa aha kapı gitsin

0
    2 Yorumla
    • ruhahaa
      ruhahaa
      +1 yıl

Aynısı başıma geldi biliyomusun 2 günden beri cinselden bahsedip tamam buluşunca opusuruz falan dedim bide okadar güzel şeyler söyledi yazdı saydı etti meme fotosu atmadim sonra atarım dedim oda senden bana bisey olmaz diyip engelledi

Yorumla
    • Ercan3737
      Ercan3737
      +1 yıl

Uzun bi hikaye dinlemek istersen dm at şimdi 2 yil aynı şehirde olmamıza rağmen bulusmadik istemdi saygı duydum 2 yil sonunda buluştuk yaklasik3 yil aramızda öpüşme vs dışında cinsel anlmada bisi olmadi hazır deyilim dedi saygı duydum 5 yilin sonunda sabah mesaj atı ercan hayatimda 1 i var sen yoluna ben yoluma

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Daha ilerisini siz neden istemiyorsunuz? Ya da neden gidip daha ilerisini istemeyen erkeklerle takılmıyorsunuz da seviyorum ayağına yatıp sevdiğinizi iddia ettiğiniz erkeği cinsellikten mahrum yaşamak zorunda bırakıyorsunuz? Kafesleyip nikah masasında imza attırabilmek için mi? Yemezler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

canim adi ustunde iliski. ne bekliyorsun ki. Kendine bakici ya da hizmetci falanmi?

Bunlari gider normal arkadaslari ilede yapar. Bence sen ergen kiz durumlarindan biran once cik.

8
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgiden anlayışınız çok farklı bence sizin

Yorumla
    • Anlarım3005
      Anlarım3005
      +1 yıl

Sevgi de cinsellik yok öyle mi? Üle bu açlık gibi uyku gibi bir zaruriyet

Yorumla
    • seerrtteeerrkek
      seerrtteeerrkek
      +1 yıl

Kim bu gizli üye 🙄

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü çoğu sadece cinsellik için ilişki kuruyor ve istediklerini elde edemedikleri zaman ise ayrılıyorlar

4
    1 Yorumla
    • ofsıkıldımyine
      ofsıkıldımyine
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunu en başında anlaman ve konuşman gerekiyor. Eğer cinsellik olmadan normal bir ilişki sürdüremem fikrindeyse o yola hiç çıkma zaten. Ama bazende ne olur biliyor musun, sana tamam der saygı duyuyorum der gider seninle yaşayamadıklarını başkasıyla yaşar ve seni aldatır. Kendi tecrübemdir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cinsellik olmadan ilişki yürütenler de var arkadaşım ya bırakın bu saçma genellemeleri, karşınıza birkaç uçkur düşkünü çıktı diye tüm erkekleri böyle zannetme. Kusura bakma ama baştan daha belli sınırları çizersin bak cinsellik isteyen oluyor mu. Siz hiç dur demez her şeyi akışına bırakırsanız olacağı bu.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şunu unutma seks isteyen insan sağlıklı insandır. İnsan doğasında seks ihtiyacı yemek ve su gibi bir ihtiyaçtır. Ne kadar kendini baskılasan baskıla bir yerde hastalık veya dengesizlik baş gösterir. Bu yüzden vücudun isteklerine karşı gelemezsin.

2
    0 Yorumla
  • Kafkas01
    Kafkas01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Onlar oldu mu ilerisi mi olmayacak? 😂 Bırakın bu saçma soruları, sadece erkeklere indirilmiş gibi konuşuyorsunuz cinselliği. Zincirini kıran bir kadından daha tehlikelisi yok halbuki. Biyoloji okuyun biraz aw.

1
    0 Yorumla
  • özgür1022
    özgür1022 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.

Bayanlar bu pipi sizde olsa varya eminimki her gün en az 10 tane delik dikersiniz. sizdeki delikte sizde istiyo lakin kafaniz baska islere şeytanlikĺara calisiyor.

2
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.

Evlenmeden cinselliğe karşıyım.
    Sevgililerimde oldu yaşamadım evlenmeden yaşamamda.
    Yani sonuç olarak her erkek aynı değildir.
    Cinsellik olmadan ilişki yürütemeyen, cinsellik üzerine ilişki kuranda kız-erkek farketmeksizin abazadır bence.

0
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Evlilik öncesi ilişki yaşamak istemediğin için bunlar sana ters geliyor. Oysa anormal olan bir şey yok. Hem sevgililik döneminde hiç cinsel bir davranış sergilememiş kişinin, evlenince de aynı motto da olacağı kanaatindeyim.

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kim yürütüyor? Seks Olmadan yaşam olur mu? Ekmekten sudan farkı yok. Senin hayatına girenler bedenini hedeflemişler. İstediğini alıp çekip girmişler. Kendi hatanı genele yayma

1
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes kafasına göre aşmış kesmiş yok yapılmalıdır yook yapılmamalıdır. Kime ne arkadaş isteyen yapar isteyen yapmaz. Daha doğru soru, sizene? 🤔 kişileri enterese eder sadece

1
    1 Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Asmış**

Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

kim demiş ya, bazı ilişkilerimde hiç cinsellik olmadı gene yürütebildim. sık sık görüşmeden zor sadece benim için. ille de sevişelim demedim bugüne kadar kimseye.

1
    0 Yorumla
  • bitmeyenhasret
    bitmeyenhasret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Neden istemeyelim mesela. Öpüşüp koklaşmayalım da o vakit arkadaş kalalım. Biyolojik bir ihtiyaç bu arkadaş, karşındaki insanın yemek yemesini yadırgıyor musun?

1
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.

Genelleme olmuş bu
    Benim için öyle değil illa cinsellik olacak değil sevgililik döneminde hatta ben evlilik ile başlamalı diye düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • skxmen
    skxmen Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.

Cinsellik yoksa normal arkadaşı demektir. Ben çay kahve içmek için sevgiliye ihtiyacım yok. Okul arkadaşımla iş arkadaşımla da çay kahve içerim zaten. Cinsellik ise bir ilişkide %65-65 önemi vardır

0
    0 Yorumla
  • Mascren
    Mascren Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Gerçek sevgi olmadığı için, sevgiyi cinsellikten ibaret gördükleri için. Ama bunu erkek kız diye ayırmak yanlış olacaktır çünkü herkesin karakteri farklıdır.

0
    0 Yorumla
  • 69buz69
    69buz69 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 56
    +1 yıl

İlişkinin amacı ne kız kıza arkadaşlık edin bizde erkek erkeğe kandilin yapalım buna ilişki diyebilirmiyiz bunlar sadece arkadaşlık ilişkisi olur bir erkek bir kızla arkadaşlık değil bu fülörtse bu ilişki özellikli bir ilişki oluyor bunun içinde cinsellikte var diğer her güzellikte değilmi çünkü bir elektrik var hoşlanma var eli birbirine değdiği zaman bir başka heyecan var buna karşı olan bir kız bence erkek arkadaş bulmasın onun amacı bedava gezmek para yemek gibi geliyor bana

0
    0 Yorumla
  • Hephastus
    Hephastus Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

Soruya bak hizaya gel. Sizce seks olmasa erkekler sizi çeker mi? Türkiye de zaten evlilik kurumu legal seks. Bu soruyu bir de cinselliği erkekleri cezalandırmak hizaya getirmek için kullanan hemcinslerinize yoneltin

0
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hayatınızdaki erkek profillerini bilmiyorum fakat gayette yürüyor, tabi bir yere kadar bunu da şerh düşeyim papaz değiliz sonuçta ki onlarda isyan etmiş
    😀

0
    0 Yorumla
  • alictn26
    alictn26 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 85%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.

Bir kitabın hep giriş bölümünü okuyup tekrar başa sararsanız bir süre sonra devamını okumak için can atmazmısınız ya da okuyamıyorsanız kitabı bırakmazmısınız?

0
    0 Yorumla
  • agushstos13
    agushstos13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Ben sevgiliyken kız öptü kokladı valla boynumu flan çok utanmıştım ben yanaşmadım hiç hep kaçtım oda aldattı beni şimdi burada suçlu benimdir kesin herkes öyle diyecek.

0
    0 Yorumla
  • aybükebrck
    aybükebrck Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Bence kadınlarda cinsellik istemeli cinsellik tek taraflı bişey değil çünkü

3
    0 Yorumla
  • PrettySam
    PrettySam Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Sadece erkek değil kadın da ister, doğal bir şey değil mi?

3
    1 Yorumla
    • cemsie
      cemsie
      +1 yıl

Konuş ya Sam, burada herkes bekaret şövalyesi olmuş erkeği kızı.

Yorumla
  • uur_uur
    uur_uur Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl

Özenti, hormonlar, niyetinin ilişki değil cinsellik olması, karaktersizliginden dolayı kadınları cinsel obje olarak görmesi

1
    0 Yorumla
  • cursedplatoon
    cursedplatoon Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

Buraya her soru yazan kadın bütün Trdeki erkeklerle çıkmış mı ya? Her soru erkekler diye başlıyor. Bayılıyorsunuz genelleme yapmaya.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence kadınlar da yürütemiyor. Sevgilim varken neden sevişmeyeyim diye düşünüyoruz bence kadın erkek farketmez

4
    0 Yorumla
  • Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.

İlişkinin temelinde cinsellik var bunu yokmuş gibi davranmanın mantığı Yok ama yaşanan cinselliğe sınır koyulabilir

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.

Ben cinsellik olmadan yürütürüm her şey cinsellik mi? Fakat sevgilim olmadığı için bu konu bana uzak kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • MarcoPasha34
    MarcoPasha34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 92%
    +1 yıl

Siz neden her gün sevgilinizle 1536464545 saat konuşmak istiyorsanız erkekler de saatte 164546444 defa sevişmek istiyor olabilir mi

0
    0 Yorumla
  • J3yKOSEROĞU
    J3yKOSEROĞU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Herkes bir değil bulursunuz süzgeçlileri uğraşın sonra neden diye sorgularsınız ama gerçi onlar daha değerlidir..

0
    0 Yorumla
  • Canerkoo
    Canerkoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu bir ihtiyaç neden anlamıyorsunuz? Dini olarak söyleyenlere lafım yok ama onda da zaten sarılma vs. de olmamalı.

0
    0 Yorumla
  • Saçmalardanseçmeler5
    Saçmalardanseçmeler5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Şu cinsellige öcü gibi bakmaktan ne zaman vazgecebilecegiz merak ediyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen sorunlu musun kimse öcü gibi bakmıyor yaşanacak zamanı var her şeyin

Yorumla
  • ÇevikYiğit
    ÇevikYiğit Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

İstediğim kızda cinsellik istemesin diyorum fakat bu şekilde kız kalmadığını düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • muhammets8
    muhammets8 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 78%
    +1 yıl

Öylesine denk gelenler kendilerini sorgulasın. Biz de doğru düzgün düşünen edebi adabı olan insan arıyoruz da işte...

0
    0 Yorumla
  • _emree
    _emree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 62%
    +1 yıl

yo gayette güzel yürütebiliyoruz bir erkek cinsellik olmadan yürüteniyorsa zaten seninle takılıyordur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Eskiden yürütüedüm daha sonra sadece o amaç için yapmaya başladık zaten ilişkileri. Yani kızlar erkeklerin en saf duygularını yok eder ve geriye erkeklerin kötü duyguları kalır. İster kabul edin ister etmeyin.

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Aklımı hemen bizim gençliğimiz Çocukluğumuz geliyor da bir gülümsüyorum ilk kız arkadaşımın elini 3 ayda tutmuştum

0
    0 Yorumla
  • tiredSavitar
    tiredSavitar Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sarılmak, öpüşmek olabilir yazmış ya jdjdjsdnrs onlarında yapmayin kardeş kardeş oturun. d
    İnsan sevdiğini arzulamaz mi arkadas

0
    1 Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

#onları #da

Yorumla
  • CrayzMan06
    CrayzMan06 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Sahsen ben daha ilerisini istemiyorum net öpüşme sevişme sarılma olsun ama ilerisini evlenmeden kesinlikle düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • Redbone34
    Redbone34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Cinsellik olmadan ilişki yürüyebilir. Ama evlilik düşünüyorlarsa.
    Ayrıca uzun süreli bir birliktelikte cinsellik olmaması çok saçma olur.

0
    0 Yorumla
  • SkryaMltya
    SkryaMltya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Valla bekaret olayı onemlı oyızden opusmeyle yetınenlerdenım

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
    • SkryaMltya
      SkryaMltya
      +1 yıl

Sevgı dolu opucuk harıcı partnerım ısteklıyse öpüşme oksama dokunma vs tatmın ederım e artık oda benı bı sekılde sonuca ulastırır 😀

Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Yürümez çünkü ortadaki bacak denge sağlıyor. Boşuna mı duruyor.

1
    0 Yorumla
  • Dude_Time
    Dude_Time Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Çünkü Aşk diye bir şey yoktur sadece karşılıklı menfaat çıkar ilişkisi vardır

1
    0 Yorumla
  • Kendisi3434
    Kendisi3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bir laf bilir misin? kalkan s... dini imanı olmaz diye

1
    0 Yorumla
  • melissakübra
    melissakübra Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Yürüten var. Ama evet %90 doğru insanı bulamayacaksın.

1
    0 Yorumla
  • BadFella
    BadFella Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

İlişkinin amacı kadına ulaşmaktır zaten, Cinsellik hiç olmazsa ilişki yürümez

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İstemeyince erkek olduğundan nasıl emin olacaksınız ben anlayamıyorum sizi ya şu zamanda erkek bulmuş ortalık hetero kaynıyo

2
    1 Yorumla
    • Sabo0101
      Sabo0101
      +1 yıl

Kadınların anlamak çok zor istersen böyle şikayet ederler istemezsin erkekliğinde bir sıkıntı olduğunu düşünürler fıtratına karşı gelemezsin

Yorumla
  • Dağlı9316
    Dağlı9316 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

evlenmeden olmaz kabul ancak sonrasında o iş olmadan olmuyor bee yani evlenince 😃😃

0
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.

ilişki dediğin şey ne sarılmak öpüşmek mi sadece?

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Neden yürütsünler?🙄 ay saçma mısınız ya rahibe kesildi bütün kızlar başımıza 😒

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden cinsellik olmadan ilişki yürütemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden cinsellik olmadan ilişki yapamıyor? 20 cevap verildi
Erkekler neden cinsellik olmadan bir ilişki sürdüremiyor? 15 cevap verildi
Erkekler neden cinsellik olmadan yapamıyorlar? 28 cevap verildi
Erkekler neden cinsellik olmadan yapamıyor? 33 cevap verildi
Erkekler neden cinsellik olmadan yapamıyor? 18 cevap verildi
Erkekler neden böyle, cinsellik olmadan olamıyor mu? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨