Birsürü sevgilim oldu ama hepsiyle aynı muhabbet yüzünden ayrıldık. Ben önce sevginin geldiğine inanan insanlardanım ama onlar cinsellik olmadan yapamıyolar. neden çok merak ediyorum hiç dokunmadan bile de bir insanı sevip mutlu olmak bu kadar mı zor onlar için?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinin temeli libidodur, karşı cinse ilgi duymanın kaynağı cinsel dürtüden başka bir şey değildir. Eğer sevgilin seni seviyorsa oksitosin hormonu salgılar bu da libidoyu harakete geçirir, bu hem bayanlarda hem erkeklerde böyledir. Türk insanının hastalıklı ahlakı evlilikte cinsellik yaşa diyor halbuki farkında değiller ki sevgiliden ayrılmayla boşanma arasında bir fark yok.
00 Yorumla
Bir kadını duygusal anlamda severken başka bir kadınla cinsel anlamda yatağa girmek...
İki farklı ihtiyaç.
Ama sevgili olmak için sevişmek gerekmez.
Tabi sevişmek için sevgili olmak da gerekmez.
İkisini birarada yaşamak aradaki bağı kuvvetlendirir. Bunları birarada yürüten çiftleri örnek alırım ben.00 Yorumla
sana söyleyim mi benim sevgilimle 3 yıllık ilişkim oldu bana bir kere bile cinsellikten bahsetmedi. beni hep korudu. erkekler cinsellik olmadan gayette yapabiliyorlar. sadece kızları kullanmak onlara daha büyük zevk veriyo. egolarını tatmin edip ben bu kızı becerdim lafı yüzünde
10 Yorumla
+1 yıl"ASK, nefsine hakim olan yigitlerin isidir." - Hz.Mevlana.
011 Yorumla- +1 yıl
nerde o yiğit, görebilirmiyiz. :))
nefsimize hakim olucaz tabi herkesle heryerde her zaman olmaz heralde. ama erkek olarak sevdiğimle cinselliği de yaşarım, bu da hayatın bir parçası. - +1 yıl
Öyle bisey demedim ben. Bi adam gercekten seviyorsa ve ciddi düsünüyorsa, sevdigi kadina saygi duyup nefsine hakim olup o hazir olana kadar oda isteyene kadar, evlenene kadar(herkesin kendi tercihi evlenip evlenmemek) bekler.
- +1 yıl
bende katılıyorum sonuçta seks herkesle yapılabilen bişey, özel olan sevmek..
- +1 yıl
Herkesin görüsü farkli diyorum baska bisey demiyorum, saygi duymak lazim. Benim prensiplerim var, ben böyleyim, senden akil alcak degilim kardesim, bu mantikla gidersek...ben almayim.
- +1 yıl
Bi soru sordugumu hatirlamiyorum, bak yorumlara, soru falan yok. Ben buraya fikrimi yazmisim, sana yorumla demedim, yorumladiysan da insan gibi yazmayi bilceksin, bide hakaret ediyorsun hic hos degil...yobazmis...sen kendine bak, tanimadan etmeden önyargili davranma. Finito. Schluss. Basta.
- +1 yıl
Soru sorduğun için cümlenin sonunda soru işareti var. ''Bir insanı sevip mutlu olmak o kadar mı zor onlar için ?'' yazmışsın bu sorudur cahil insan. Ayrıca sana yobaz diyerek hakaret etmedim gerçeği söyledim, seni yakından tanımama da gerek yok sorduğun soruyla ne kadar dar görüşlü olduğunu gösteriyorsun zaten.
- +1 yıl
gerizekali, bu soruyu ben sormadim önce okumayi bil düsün de konus, o soruyu soran kisi "karabasan9435" bak bir bak soruya, benim adim ama "beyaz1kartanesi", ben sadece cevap yazdim buraya sende yorumluyorsun benim cevabimi, vallah bir tekrar baksana soruyu kim sormus kimin cevabini yorumlamisim diye aptal ya...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Senin o dediğin hayatımızda var olan bir şey. Allah tarafından bize helal kılınmış bir şey.
Ama işte sorun şurada başlıyor, kişi helali dışındaki bir bayanla o tarz şeyleri düşünmemesi gerekiyor.
Ama beylerin geneli düşünüyor çünkü nefs genelde helal olmayana meyillidir.
E erkeklerinde en büyük nefs mücadelesi kadınlar olduğuna göre, o tarz şeyleri düşünmesi normal. Ama tabii ki zina haramdır.. Dolayısıyla helalin olmayan bir insanla birliktelik olmaması gerekir.00 Yorumlamalesef olmuyor nekadar tuksakda bazen kendimizi sonunda doğamız gereği tabiatımızdan dır .Aslında iki cins içinde öyledir.Kimiz kabul ediyor kimisi itiraf ediyor kimiside kabul etmiyor. bu durumu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olmuyo arkadaşım dokunacaz ayrıca sadece erkekler diyosun kızlarında aşşa kalır bir yanı yok hepsi azmış sen nerden geliyosun bilemedim ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılsanki bayanlar öyle değil yaa bir sürü sevgilim oldu diyorsun niye oldu o birsürü sevgili ?
10 Yorumla
+1 yılTüm canlılar "cinsellik" olmadan yapamaz. Burada durum daha çok kadının cinsellik konusunda bastırılmış olması.
00 Yorumlahayır benim için cinsellik sevgiden daha önemli olmadı kızla cinsellik bile konuşmam tabi gerekmedikçe en güzeli aşk ben bundan haz alıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cevabını bildiğin soruyu sormanın anlamı ne ki? Bilemedim bak şimdi..
00 Yorumla
+1 yılbiz erkeklerden başka ne bekliyosun ki. öyle dümdüz sevelim mi yani. veriyosan ver vermiyosan sen bilirsin. :)))
00 Yorumla
+1 yılanlamsız bir durmayan sperm üretimi var da ondan. erkeklere gelişmemiş canlı olarak bakcaksın, çocuk gibi falan. kontrol et işte bir şekilde.
00 YorumlaBu Bahsini Ettigin Konu Şuna Benzer güzel bir tabakta pasta erkek aç ve bu pastaya bakarak doymasını bekliyorsun sen :)) şapur şupur yemezse hayatta doymaz bizim türk erkekleri :))
00 Yorumlaevet zor dokunmadan zor işine gelmiyosa yalnız takıl
00 Yorumla
+1 yılben 2 yıl boyunca uzaktan sevdim dokunmadanda oluyor bazı şeyler
10 Yorumla
+1 yılben seni hatırlamıyorum...
00 Yorumlabir memeyi adama çok görüyorsunuz ya.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler