İnsanların prensipleri olabilir neden erkekler bu kadar cinsellik düşkünü ve hepsi cinsellik yoksa ben de yokum kafasında eskiden insanlar birbirlerini yıllarca uzaktan severken şimdi neden cinsellik yaşamayacaksak olmaz bu iş diyor gerçekten seven insan böyle bir şey yüzünden terk eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olay şöyle anlatayım. Cinsellik hayatımızda hep avr kadın erkek olarak. ciddi bir insanla tanıştığında o seni evlenene kadar bekler ama emin ol cinsellik olmayan evlilikler boşanma ile bitiyor sonuçta buda bir ihtiyaç ama en önemli kısmı 2 tarafında rızası olmalı mesela evlendin her gece seks diye bir şey yok. Bilmem anlatabildim mi? Birde not et seks istemeyen en azından öpüşmek koklamak sarılmak istemeyen bir erkeğin libidosu da düşük olur ki ciddi hal alırsa durum sorun yaşarsınız. İyi günler dilerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinsellik asla yok demiyorum ki evlenene kadar yok diyorum ama o da kabul görmüyor
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek böyle değil ya mesela benim 2,5 yıllık ilişkim var şu anda ciddi düşünüyoruz daha bugüne kadar cinsellik yaşamadık sevgilimle bu konuları en baştan konuşmuştuk çizgilerimi ona söylemiştim o da bunca zamandır hiç buna zorlamadı yani gerçekten sevince cinsellik olmada da ilişki yürüyor, cinsellik yoksa bende yokum diyen erkek zaten seninle seks için sevgili olmuştur demek.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız umarım çok mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yıl@19cmboğa ya bir sg herkesi kendiniz gibi görmeyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
her ilişkide böyle değil. benim ilişkimde zorlama veyahut böyle bir şeyde yok. diğerlerini bilemem. karakter meselesi hep
13 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım tüm erkekler cinsellik yoksa ben de yokum deyip hayatımdan çıktı
Soran+1 yılAmin ama benim gibilerin de artık aşka inancının kaldığını sanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yoksa seks de olmamalıdır. Seks olmadan ilişki yürümez diyenler, kendi kız kardeşleri olsa ve sevgilisi böyle dese izin verir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılkim bunu söyleyen? gayet de yürüyor bu arada. aklı fikri libidosunda olan insanların algıları bunlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen neden algı yapayım
- +1 yıl
sana yapıyosun demedim böyle düşünenlerin algısı demeye çalışıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum belki de benim karşıma hep öylesi çıktı
- +1 yıl
çoğunluk bu tarz insanlar ne yazık ki
Soran+1 yılMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıleskiden kadinlarda boyle değildi ya da boyleydi ama bu kadar net degillerdi erkeklerde hep boyleydi ama kadinlar degisince erkekler de degisti
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten değer veren kişi doğru zaman doğru insanla Yaşar
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılKişinin kendi seçimi. Kimisi için cinsellik çok önemlidir kimisi için değildir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunun için terk etmek mantıklı mı
- +1 yıl
Mantıklı değil ama ne yapalım onun tercihi artık.
Soran+1 yılHayatıma giren herkesin kanı bozuk demek ki ben normal sanıyordum ama böyle görüşte insanları görmek mutlu etti
- +1 yıl
Bu devirde normal insan bulmak zordur.
Soran+1 yılMaalesef
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Heyecan katıyor hayat zaten sıkıcı erkek için kafa dağıtmaya bire bir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGunumuz gençliği böyle maalesef amaaaa burada senin duruşun önemli. Bu şekilde yaklasana yol vereceksin.
012 Yorumla
Soran+1 yılOnlar veriyo cinsellik yoksa ben de yokum diye🥲
Cevap sahibi+1 yılAma bu fırsatı vermiceksin.
Böyle yaklaşan olunca sen yol vereceksin
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılYasiniz kaç. Meslek nedir
Soran+1 yıl20 yaşndayım mesleğim yok nasipse öğrenci olcam
Cevap sahibi+1 yılO zaman siz öğrenciliğe odaklanın. Erkekleri birazda bu hale getirenler kadınlar oluyor. Yani bazı kadınlar erkekleri elde tutmak uğruna her şey yapıyor sonuç olarak ta erkekler her kadına bu şekilde yaklaşıyor.
Soran+1 yılNe bileyim işte aklıma takılıyor
Cevap sahibi+1 yılSınav nasıldı. Hangi bölüm istiyorsun
Soran+1 yılPek iyi değildi henüz aklımda bir şey yok açıklanınca bakıcam
Cevap sahibi+1 yılKariyer planlaması şu an pek istedigin gibi gitmiyor galiba.
Peki nereden tanısiyorsunuz bu kisilerle
Soran+1 yılOkul falan
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayın. Kendi kurallarınız olsun. Neden kendinizi kabul ettiriyorsunuz. Yozlaşmaya karşı gelin.
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul ettirmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek yoldaş.
+1 yılSeven insan bekler zaten, her şey o değil herşeyin bi zamanı var kafasındayım
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimle 4 yıldır beraberim cinsellik istiyorum sevgilim istemiyorum bende zorlamıyorum
00 YorumlaCinsellik senin için ne anlam ifade ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik herseydir
02 Yorumla
Soran+1 yılSize göre
- +1 yıl
evet bana gore
+1 yılSeven terk etmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar hiç gerçekten sevilmedim demek ki🥲
- +1 yıl
Yaa kıyamam 🥺
- +1 yıl
İlerde evlenirsin biriyle mutlu olursunus