cinsellik bir ilişkinin yürümesinde temel taş asla ve asla olamaz sadece basit bir yan eylem tabi olmaması gerektiğini savunmakta aynı derecede saçma benim için
Evliliğin bile %70 i cinsellik kim diyor temel taş değil diye? Senin limbik sisteminde kayıtlı ve varoluştan beri süregelen dürtüyü yok sayamazsın sadece maskelersin
Evliliğin nerede %70 i cinsellik? bir süre sonra alışılan bir şey olduğu için evlilikte bile cinsellik azalıyor yerini aslında daha öncelikli olması gereken duygulara bırakıyor bu evrede karşılıklı uyum yoksa ilişki bitiyor ya da soğumalar aldatmalar başlıyor bunun bilimsel çalışmaları bile mevcut hatta şu sitede bile binlerce örneği var.
Her şeyin temeli insanların duygusal olarak uyumudur, seks dışında hayata bakış açıları ortak fikirleri ve hobileri vesaire varsa bu temelin üstünde olan bir cinsel ilişkinin faydası vardır gerisi fasafiso
İnsanların sosyal yaşantısı üzerinde bilimsel çalışma olmaz araştırma olur Cinsellik yerini başka bir şeye bırakamaz sen arabanın motorunun yerine akü bağlayınca elektrikli araba elde edemezsin Karşılıklı duygusal uyum tanışma evresinde yaşanır zaten 3 günde evlilik kararı alınmaz
İlişkinin tek temeli o değil ama önemli bir yapıtaşı cinsellik olmayan evlilik sürmez duygular belirli bi yerden sonra stabil bir raya oturur fırlama yaşamaz Ama cinsellik bu duyguları artırmaz diri tutar olay bu
E tamam işte saydığım şeyler yoksa cinsellik asla temel yapı taşı olamaz sadece bu yapının üstünde ilişkiyi devam ettirmeye yarayan bir eylemdir, aynı şeyden bahsediyoruz ama sen temel olarak görüyorsun.
Biraz bak internetten evliyken tecavüz diye bi durum var mı yok mu Karşındakinin cinsellikle ilgili bilgisi var mı yok mu ondan sonra milletin yüzünden pozitiflik akarken sen 0 duygu cinselikten çıkıp çok ağlarsın
Psikoloji senin aksini idda ederken böyle söylemen komik sadece hayat felsefesi cinsellik olamaz zaten böyle bir şey varolamaz zaten ilişki felsefesi olur olsa olsa Hepsini geçtim zaten uzak durur senden öyle tipler çünkü bilirki sağlıklı ilişkide seks önemli rol oynar
Dar görüşlü olan sensin burada zannediyorsun ki birisi sana böyle kör kütük aşık olcakta her şeyine evet diyecek Devir öyle değil öyle olan insanlarda ya kerizdir ya da hayatında ilişki yapamamış bi inceldir Sağlıklı ve az çok kültürlü bi insan seks olmadan bi ilişkinin yürümeyeceğini bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yürür evet
Herkes takmış cinselliğe. Cinsellik olmadan ilişki yürür. Bu sitedekiler kafayı yemiş cinselliklr harbiden de.
Aradığım yorum gerçekten çok doğru
cinsellik olunca çok yürüyor sanki awk ne kadar fazla anlam yüklüyorsunuz şu şeye
Hala olmaması gerektiğini savunanlar var dostum
cinsellik bir ilişkinin yürümesinde temel taş asla ve asla olamaz sadece basit bir yan eylem tabi olmaması gerektiğini savunmakta aynı derecede saçma benim için
Evliliğin bile %70 i cinsellik kim diyor temel taş değil diye?
Senin limbik sisteminde kayıtlı ve varoluştan beri süregelen dürtüyü yok sayamazsın sadece maskelersin
Evliliğin nerede %70 i cinsellik? bir süre sonra alışılan bir şey olduğu için evlilikte bile cinsellik azalıyor yerini aslında daha öncelikli olması gereken duygulara bırakıyor bu evrede karşılıklı uyum yoksa ilişki bitiyor ya da soğumalar aldatmalar başlıyor bunun bilimsel çalışmaları bile mevcut hatta şu sitede bile binlerce örneği var.
Her şeyin temeli insanların duygusal olarak uyumudur, seks dışında hayata bakış açıları ortak fikirleri ve hobileri vesaire varsa bu temelin üstünde olan bir cinsel ilişkinin faydası vardır gerisi fasafiso
İnsanların sosyal yaşantısı üzerinde bilimsel çalışma olmaz araştırma olur
Cinsellik yerini başka bir şeye bırakamaz sen arabanın motorunun yerine akü bağlayınca elektrikli araba elde edemezsin
Karşılıklı duygusal uyum tanışma evresinde yaşanır zaten 3 günde evlilik kararı alınmaz
Bu tür şeyler olmadığı sürece istediğin kadar seks yap o ilişki kesinlikle bitecek buda cinselliğin bir temel olmadığının kanıtı zaten
İlişkinin tek temeli o değil ama önemli bir yapıtaşı cinsellik olmayan evlilik sürmez duygular belirli bi yerden sonra stabil bir raya oturur fırlama yaşamaz
Ama cinsellik bu duyguları artırmaz diri tutar olay bu
Araştırmalarda çalışmadır konu bu değil ayrıca kelime çevirmeye gerek yok bence, tek başına cinsellik tamamen bir hiçtir bunlar benim fikrim.
Tek başına cinsellik fb ilişkisidir zaten ben ilişki diye yazdım oraya :D araştırma çalışmadırı ilk defa senden duydum eyvallah
E tamam işte saydığım şeyler yoksa cinsellik asla temel yapı taşı olamaz sadece bu yapının üstünde ilişkiyi devam ettirmeye yarayan bir eylemdir, aynı şeyden bahsediyoruz ama sen temel olarak görüyorsun.
Zaten İLİŞKİDE YAZDIM CANIM KARDEŞİM İLİŞKİ TEKRAR OKU GÖNDERİYİ İSTERSEN
Bende zaten ilişkiden bahsediyorum gayet iyi okudum, sevgililik ilişkisinde de temel değildir diyorum neyse hocam anlaşamayacağız gibi iyi geceler.
İlişkinin ilk başlarında cinselliğe karşıyım fakat ilerleyen zamanlarda bence de olmalı
Yürür hocam yürür kızın kalçalarını değil kalbini sevmeyi öğren bal gibi de yürür.
Cinsellik evlenmeden olmamalı
Sonra kocan seni yatağa bağlama fantezisi yapınca anlarsın
Ne kocası yokki
Evlendiğinde olacak işte
Sanmıyorum da nerden biliyorsunki bana öyle birinin denk geleceğini
Doğru daha beteride gelebilir
Uydurma sende
Biraz bak internetten evliyken tecavüz diye bi durum var mı yok mu
Karşındakinin cinsellikle ilgili bilgisi var mı yok mu ondan sonra milletin yüzünden pozitiflik akarken sen 0 duygu cinselikten çıkıp çok ağlarsın
Çok bilmiş haha
Sende hiç bilmiyosun daha kötü durumdasın napacaz
Bakıyorum bende merak etme
Bakmaya devam et sen çoook bakarsın uzaklara millet mutlu mesut ilişkisini yaşarken
Yaşasın umrumda değil
Sende onların umrunda değilsin merak etme 😂😂
Banane onlardan önemsizler bir kere
Eee sende önemsizsin
boş ver gereksiz kişilere önemli olsam ne yazar
Tamamda seni özel kılan hiçbir şey yokki kıskanmasan zaten çamur atmazsın :D
Amannn banane hem sanane kimseyi ilgilendirmez
Madem başkaları yorum yapınca sinirlencen sen niye yorum yapıyosun :D
Asmadik herkesin kendi karari
Yürümez
Hala bunun farkında olmayan insanlar var
Yürür
İmkansız ya napıcak adam 30 yaşından sonra senle liseli gibi dondurma mı yalayacak dışarda
İşi ne yapsın 😂
Öyle bi keriz bulursan evlen zaten
Hersey o değil kerizlikle alakası yok zaten tek cinselik hayat felsefesi olan biriyle yürümez benden uzak olsun böyle tipler
Psikoloji senin aksini idda ederken böyle söylemen komik sadece hayat felsefesi cinsellik olamaz zaten böyle bir şey varolamaz zaten ilişki felsefesi olur olsa olsa
Hepsini geçtim zaten uzak durur senden öyle tipler çünkü bilirki sağlıklı ilişkide seks önemli rol oynar
Ben öyle bir ilişki istemiyorum zaten hersey evlendikten sonra olur bu benim düşüncem
Her şey evlendikten sonra olacaksa görücü usulünde başarılar dilerim ablacım
Çok dar bir görüşe sahipsin cidden
Dar görüşlü olan sensin burada zannediyorsun ki birisi sana böyle kör kütük aşık olcakta her şeyine evet diyecek
Devir öyle değil öyle olan insanlarda ya kerizdir ya da hayatında ilişki yapamamış bi inceldir
Sağlıklı ve az çok kültürlü bi insan seks olmadan bi ilişkinin yürümeyeceğini bilir
Olmaz
olmaz